Written by AbangNara | April 9th, 2009

anak najib, perdana menteri malaysia

Selalunya muka ayahnya sahaja iaitu Perdana Menteri Malaysia yang baru, Dato’ Seri Najib je yang keluar TV, suratkhabar dan majalah-majalah.

Kali ini kami bagi peluang untuk anak Perdana Menteri kita sekarang untuk interframe. Nanti lepas nie kalau terjumpa kat mana-mana at least kita kenal dia ini anak PM kita.

Boleh tahan jugak kehenseman anak Dato’ Seri Najib nie. Patutlah ramai awek-awek cair dibuatnya. Mungkinkah anda jugak akan cair jika ditenung tajam dengan matanya?

Lagi gambar anak Perdana Menteri Malaysia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak najib, perdana menteri malaysia

anak najib, perdana menteri malaysia

289 responses to (GAMBAR)Anak Perdana Menteri Malaysia, Hensem Tak?

  1. tuit says:

    tukar2 pompuan g2

    Hot debate. What do you think? Thumb up 7 Thumb down 4
  2. flower says:

    hensem ker??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. tuit says:

    nsem gak la.. huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ain says:

    ni yg aku geram ni…awt la org2 kenamaan ni mcm ni perangai..tgk ni ank menteri bergmbr dgn rmai prempuan..ank dato k pn mcm tu gak..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • flower says:

      biasa ler ko ni ain..
      dorang kan so-sial n byak money..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fiza224 says:

        em,anak beranak mghabiskan duit rakyat… lingkuplah m’sia,xlame lg naik myk,pastu naik brg2… pastu ekonomi merosot,mampus! xpasal2 perang dunie ke-3 nnti..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • flower says:

          tau x pe…
          lingkup terus..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Assalammualaikum…..Seronok pulak tgk komen-komen kat sini…tapi mengumpat pun banyak….
          Saye mintak maaf kalau terkasar bahase…
          Anak Dato’ najib ni memang hensem….macam ayahandanya juger…
          tapi tak bolehlah kita samakan mereka dari segi attitude…
          Kenaper?????
          O.k….seperti yang kiter ketahui kiter pernah dengar citer Nabi Nuh…tau kan???
          Yerlah…kita nampak anak dato’ najib ni pegang-pegang perempuan….tak boleh kiter mengata macam2 pada dier?Kenaper????Sebab kiter ni pun belum tentu baik..dalam HATI pun boleh buat maksiat…betul tak…
          Jgnlah disebabkan nila setitik habis susu sebelanga….

          yerla…sometimes,pempuan,bile tgk lelaki hensem macam ni pegang orang lain ,tak pegang kiter,rase jeles jugak la kan…cube tgk kalau dier ayat kiter….semua pempuan cair…tak nampak dah buruknyer….

          Berfikir secara Rasional bukan Emosi…Jgn cepat memandang jelik kepada seseorang kerana zahirkan sedangkan hanya Allah mengetahui..Waallahualam..Sy mintak maaf..Wassalam..

          Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • mummymusyuk says:

          betui..betui..betui… dok lah ngutuk die playboy.. kot die ngorat.. ade gak yg ngutuk tu melayan gak..
          “anak PM lah katakan..”

          if me.. mmg x lyn sbb me ade anak sudah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        ini tak adil!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      ala,anak org kaye,mmg mcmtu… pasal anak dato k tu,no comment sbb terigt lg dato ct ckp,terime dato k,sbb pndai jage ana2… kelakar kan?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
      • flower says:

        ye mmg kelakar..
        ct nk jga diri sendiri pon susah ni kn nk jga ank d.k..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Assalammualaikum…..Seronok pulak tgk komen-komen kat sini…tapi mengumpat pun banyak….
          Saye mintak maaf kalau terkasar bahase…
          Anak Dato’ najib ni memang hensem….macam ayahandanya juger…
          tapi tak bolehlah kita samakan mereka dari segi attitude…
          Kenaper?????
          O.k….seperti yang kiter ketahui kiter pernah dengar citer Nabi Nuh…tau kan???
          Yerlah…kita nampak anak dato’ najib ni pegang-pegang perempuan….tak boleh kiter mengata macam2 pada dier?Kenaper????Sebab kiter ni pun belum tentu baik..dalam HATI pun boleh buat maksiat…betul tak…
          Jgnlah disebabkan nila setitik habis susu sebelanga….

          yerla…sometimes,pempuan,bile tgk lelaki hensem macam ni pegang orang lain ,tak pegang kiter,rase jeles jugak la kan…cube tgk kalau dier ayat kiter….semua pempuan cair…tak nampak dah buruknyer….

          Berfikir secara Rasional bukan Emosi…Jgn cepat memandang jelik kepada seseorang kerana zahirkan sedangkan hanya Allah mengetahui..Waallahualam..Sy mintak maaf..Wassalam..

          Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
      • ain says:

        pndai jga ank kpala hotak dia!ank p luaq negara bukn study sgt…dok enjoy ja lebih

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        AKU CUCU DATOK relax je..

        TAKDE NAK ENJOY2..

        HEHEHhehe…

        “Hidup dengan penuh WASATIAH & mengamalkan AMAL MAKRUF NAHI MUNGKAR”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. ain says:

    depa ni smua aku rs bljq tggi2 smpai luaq negara tpi otk tumpoi!asas agama xdak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ain says:

    muka hensem…ckit pn x tergugat iman aku..sbb perangai terukkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. fiza224 says:

    ade sape2 tau x pasal kes pm kite ni dgn antatuya dulu…. meh aku nak kasi tau..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. fiza224 says:

    antatuya dulu pompuan smpanan razak baginda,pastu pas kat najib, mase antatuya mati dulu tu,die tgh mengandung…anak najib rasenye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Anonymous says:

    mase org upahan die nak bunuh antatuya tu,first die tembak kat pipi,pastu kat perut,n bom…dasyat kan?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. fiza224 says:

    dgr crite,najib bunuh antatuya ni pasal nak elak dr bayar komisyen,500 ribu kat antatuya pasal beli kapal selam tu.n antatuya ugut nak bocor yg dieorg ade skandal…tu yg najib bunuh die tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. fiza224 says:

    kesiankan m’sia sbb ade pemimpin mcmtu…tp itulah kebenaran,skrg ni dah jd pm plak die… klu korg nak tau kisah2 najib ni,buka website m’sia kini…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. ain says:

    ini smua permainan dunia

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      A’aaa…permainan congkak ler katakan permainan dunia….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • flower says:

        permainan ini x adil..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          PERMAINAN “JONGKANG JONGKIT” lagi adil pasal sebelah-sebelah bole turun naik…

          kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          pON X ADIL JUGA!!

          Sebab sorang naik,
          sorang turun,
          Dua2 tak boleh naik same2…
          Mesti nak jatuhkan sorang,
          baru sorg boleh naik..

          TAK ADIL..!
          q=P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          Ni yang aku malas berbincang dgn ko niih…asyik pekene kan myk pengasih ko tu jer kat aku…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          terima la dia seadanya si poco2..aku psti hampa psti bahagia ngeeeeeeee

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. nekounam says:

    gambar ya first, aku rasa diorang kat masjid laa..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      mcm mn ko blh rs mcm tu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        Ko ni byk tanya la Ain….masakan si NEKOUNAM xtau, dier kan ade kat situ gak mase tue…dier tu kan best friend anak Pak Najib…saje jer buat2 rase!!!!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          dh aku xtau aku tnya la..klu aku xtnya mcm mn aku nk tau..haiya
          lgpun aku dh lma xsembg dgn nekounam ni hikhik..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nekounam says:

      Aku x blh rasa…kata org, ikut rasa, binasa jadinye..
      Aku just PK jer..hahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        ko ni pkir kt msjid plak..tgk depa pkai mcm mn..xsesuai dok kot kwsan msjid tau

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. mantikulaz says:

    sesuka hati je dia nak pluk org,tukar2 pasangan plak tu.Buat malu kluarga sendiri je..
    huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      kuarga sndiri pn xtau malu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fiza224 says:

      apelah mantikulaz ni… dah family die pun mcmtu gak.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        Xtau ler aku nak jwb camne….x kan dalam setandan pisang tue, semuanya busuk.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          TAPI PISANG KALAU LAMA TAK AMEK..

          mmg busuk la sumenye..

          hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          Ko bedallah setandan tue, takut busuk habis plak nanti.

          kikiki.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          KO tolong la aku BEDAL…

          MANE MUAT PEWOT AKU MELANTAK SORG2..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          Aku makan tandan jer….

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          MAKAN TANDAN?

          Ko nie species ape nie?
          Berok pon tak makan tandan..
          Monyet lagi la jauh..
          Nie species MAMBANG nie..

          “HAI MAMBANG TANAH,MAMBANG API,MAMBANG ANGIN,
          MAMBANG BERASAL DARI GUNUNG SIMAMBANG,
          BERDAMPINGANLAH DENGAN KU WAHAI MAMBANG,
          ITU LA PESAN KU SAJA SI MAMBANG”

          ~PETIKAN FILEM~
          pendekar Bujang Lapok

          hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          BANYAK LAH KO PUNYER MAMBANG…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          hahah aku suka klu hampa dua ni sembg…ni lps hbs pertndingn ni..hampa bt temujnji no..jmpa..blh sembg lg lma…jgn gduh2 tau hikhik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. eclipse says:

    tmpg lalu…juz nk ingatkan…kwn2 kat cni jgn komen lebih2…kutuk2…nanti jd mcm kes 3 org yg kutuk sultan perak tue…smpi kna sue…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. eclipse says:

    “Beringat sebelum terkena”!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. bUDakgEnIus says:

    1.GAMBAR AWEK DIA YG PERTAMA:
    Muka macam nak MINTA PENAMPAR SELIPAR..
    Lawa lagi penari POCO-POCO..

    2.GAMBAR AWEK DIA YG KEDUA:
    Muka macam PONDAN..
    TAPI ADA KELAS..mak nyah mat saleh..

    3.GAMBAR AWEK DIA YG KETIGA:
    Complete set,tapi SAYANG BETUL…
    Dia bukan awek a…ERK..awek si “DIA”..

    p/s:Awek biar satu,Bini pon biar satu,satu Bini cerai ada satu awek lagi tunggu…hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      ko ni la ni klu berfalsafah..msti ada selit gak nma POCO2..jeles plak aku hikhik
      kdang2 best gak flsafh ko ni noooo

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      Ni yang buat aku suke kat ko ni.

      Cikit2 puji aku…kikiki…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bUDakgEnIus says:

        hahahaha…

        POCO-POCO..

        Susah nak jumpa ko!

        hahahah…

        PERASAAANAN…hahah

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nekounam says:

      korang bdua mmg cun beb..
      ain, ko jgn ler ganggu diorang…
      kta bdua ok ape…haha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bUDakgEnIus says:

        AMBOI…MCM TAU2 JEK.!!

        HAHAHAAhaha…

        Belum padan lagi la..

        Aku tinggi,
        poco-poco rendah je,
        mcm pokok bunga,rendang tak berbuah..
        hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        ok la nekounam..tpi ko ni sllu ja mghilng..tgk depa sllu berdua,bersama..mcm mn la aku c kcau heeee

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. ain says:

    kwn biaq 1000,ksih biaq 1…mcm aku hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      esk aku stop sembg dgn korg..aku cti..so,jgn la cri aku ok!xpyh bt report ok!heeee
      mlm aku relax.jmpa lgi hri sbtu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nekounam says:

      aku ikut engko, ok…
      kta sama2 cuti..honeymoon..hehe..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Biji2 Telur says:

    Apelah korang nie…

    Baru aje kluar gambar camni dah macam2 spekulasi dan andaian yg terburu-buru.

    Kan biasa je dia ambik gambar tu, bukannya dia beromen ke, mabuk ke, ada cium2 ke.

    Mclah korang xpenah ambik gamba dengan kaum yg berlainan jantina pada masa yg berbeza2.

    Ni baru klua gamba cmni dah kutuk satu family dia.

    Apela…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. bUDakgEnIus says:

    GAMBAR 1:
    Awek dia tue mcm orang ASLI Red Indian Pon ade rupa dia..

    GAMBAR 2:
    Sekali tengok mcm orang Findland,Dua kali tgk mcm org palestin..tiga kali tengok mamcam PONDAN..!

    GAMBAR:
    Cute awek dia nie…Harap2 la si POCO-POCO mcm nie..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      X SAMA LANGSUNG…..KO CANTUMKAN WAJAH ANAK RAMPAS TU DENGAN KUSWADINATA, JADILAH AKU…generasi kedua.

      kikiki…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • bUDakgEnIus says:

        ANAK RAMPAS + KUSWADINATA = ?

        1.Anak Kuswa?
        2.Rampas Wad?
        3.Nak NATAdikoko?
        4.Rampas Ku?
        5.NAKATA (mcm pemain bola jepun la plak)

        hehehe…mcmna muke ko?puas aku pikir..!!

        hahahahaha

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          Aku x reti lah…mane datangnye menatang koko tu…berok mak nyeh kot!!!

          kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Anonymous says:

          HAHAHAHhahaha..

          Aku tgh bayangkan rupa ko nie..

          campuran ANAK RAMPAS + KUSWADINATA ni..

          hehe..

          Kalau ko nak tau muka aku,
          Iras2 Zarul..
          rami cakap muka aku mcm dia.
          Aku pon TAK FAHAM..
          :-/

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • nekounam says:

          muka ko iras2 zarul?
          ee..kalo mcm nie, mmg ler C poco2 takkan lepaskan engko..
          Jaga engko..Poco2 akan ikat ko dgn tali. so that ko x blh cari pompuan lain…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          HENSEM GAK KALU MCM ZARUL….bekenan aku..kikiki

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          ELEH..poco-poco..

          Tinggi tak cukup,
          bising plak..

          q=P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          Aku dah cakap tadi tinggi aku 5’4″…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          HHHhhhmm/..

          kalu tinggi ko 5’4..

          mean that ko nye tinggi dlm 1.65 la kan?

          hahaha..

          BOLEH LA KIRA TINGGI..
          HAHAHAhaha..

          Tu tinggi guna heel..
          hahahah

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. anck says:

    ralit lak baca komen korang.. selit skit ye..
    anak najib ni maybe la kan silap2 leh jadi pm malaysia tau.. jawatan pm ni cam passing kroni la.. dulu tun razak pass kt saudara dia tun hussein.. dh lepas dr m ngan pak lah masuk lik najib tun razak.. maybe pas ni turun kt sepupu dia hishamudin tun hussein lak.. pas dia mana lak tau dia naikan si anak najib ni plak.. politik kan.. dr m nk naikan mukhriz .. pak lah ngan khairy.. haiiii.. politik kronisme tul la.. bila nk kukuhkan kedudukan mcm2 la di watnya… x kira sapa… rasuah… hmmmmmmm…. sentimen benci membenci?.. provok sana sini.. mcm2 adooo…
    sian kt muhyiddin.. cam x iklas je.. ada ke timbalan pm menteri pelajaran.. jawatan tu untuk budak baru naik jadi menteri lah.. najib naikan 2 org kuatnya.. zahid hamidi menteri pertahanan ngan hishamuddin menteri dalam negeri.. ada apa2 ke ni???…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      Mula2 dier nak amik aku jadi MENTERI JARI JEMARI LASER, x cukup syarat. FLOWER jugak yang menyandang jawatan tue sekarang. Timbalan dier AIN.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. sipot sedot says:

    alaa gambar lama diee..
    dh basi dh cite niee..
    alaa bio r die nak peluk sape pon..
    mcm ah kowank nie baik sgt x penah peluk bf/gf sendiri!!
    cermin diri sendiri dulu la weyhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bUDakgEnIus says:

      Aku peluk tiang..

      Relax je..
      peluk gf bahaya dot..

      TAKUT BENDERA MALAYSIA NAIK..!
      HAHAHhahaha..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        Aku tau ko ni…asyik2 cakap BENDA XLOJIK..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          SAPE AKU?

          BUKAN TAK LOJIK..

          “setiap ayat & bahasa kene sebut berkias,
          tak boleh cakap direct beb,tak pasal2 jadi mcm kes 3 org HINA SULTAN tu”

          HADIYAI..

          Tu la,
          Kurang BACA BUKU FALSAFAH..!

          q=P

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          Banyak ler ko punyer kias…kias tu biar le bertempat…ni tak? Ko cakap pasal ….. ei, takut aku nak teruskan!!!

          Baik ko bagitau kat BEROK MAK NYEH aku jer…

          kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • bUDakgEnIus says:

          HALLO BERUK…

          ape beza tiang bendera Malaysia dgn Tiang api?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          tiang api tu apa?ko ni teka teki x hbs2..uji minda poco2 tu dia pn dh pening pa..smpai jd BERUK!hikhik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. ~aku~ says:

    smua gmbr peluk2…..
    mat saleh ke bkn mat saleh ke bantai jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lilies says:

    hurmm..kalu dari kecil da biase and tgk sume tuh so wonder la peluk2 pon xpe.. tul x?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. anck says:

    pic dia kan nya yg ni je… ada dapat print pic dia kt bkt selambau.. ada 3 4 keping gak.. semua peluk2 gak.. kena kepit ngan 4 org pun ada gak.. mmg tabii suka bergmbar berpeluk2.. nk wat gumana kan.. kemana kuah tertumpah kalo bukan kt nasik…
    kalo dak genius kena apit kiri kanan cam tu.. sure conget bendera mesia.. haha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      ADA 10 SEBAB KENAPA DIA AMBIK GAMBAR SAMBIL BERPELUK2 :

      1.Ruang kamera xcukup untuk memuatkan 4,5 tubuh bdn kalu berenggang, so..hanya dgn cara berpeluk jer dapat tangkap.

      2.Dier saje nak kasi org2 sebelah CIUM BAU KETIAK, wangi ke x.

      3.Kalu dah HOBI, x peluk x sah!

      4.Org2 sebelah sajer nak TUMPANG GLAMOR, maklum ler…anak menteri.

      5.Dier nak taste atau test pompuan-pompuan tu masih VIRGIN ke x.

      6.Dier dah xrasa apa2 dah kalu amik gambar berpeluk2 sebab dah menjadi kebiasaan.

      7.Sebelum nak amik gambar, dier fikir macam ni, “ELEH..KAT DUNIA NI BUKAN AKU SORANG JER YANG AMBIK GAMBAR SAMBIL BERPELUK2…RAMAI LAGI WAT CAMTU..RUGI LER, UMUR MUDA LAGI…PELUANG BANYAK FREE TU…ESOK2, XDAK LAGI PELUANG MCM NI.” Aku main agak2 jer…ntah betul ke x.

      8.Dier perasan kalu minah2 tu nak berpeluk2 dgn dier, banyak peminat ler tu. Dalam hati, “AKU KAN HENSEM DAN KAYA….”

      9.Saja nak tunjuk kat umum bahawa hanya dier saja yg TERAMAT-AMAT MACHO.

      10.Last sekali, depa tu adalah BAKAL2 ISTERI DIER….

      p/s….ade sape2 nak tambah, silakan….

      **aku bagi pendapat jer…kikiki

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. ac says:

    inikah juara memperjuangkan agama, bangsa dan negara? najib2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. ac says:

    Mereka pamer kepada masyarakat bahawa seolah-olah Islam ini tidak sempurna. Jadi untuk itu, mereka buat Islam Hadhari untuk tampung Islam sebenar. Sejak daripada Islam Hadhari diwujudkan apa yang mereka buat untuk Islam sesuai seperti yang dicanangkan?Tidak ada yang mereka buat, cakap tidak serupa bikin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. antoo fighter says:

    erm, korg ni asyik ckp je..
    sumbangan korg ape plak?
    jgn dtnye ape yg negare sumbg kat kite..
    tp, tnye diri sndiri, sumbang ape kat negara?
    skurg2nye najib jd pm ade la sumbgan dia kan..
    mgkn hal kecik bg korg..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. budak degil says:

    bosan aku baca komen2 nie..ngutuk jer x hbs2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      Sebab tu ler diadakan ruangan nie…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      so,jgn bc lps ni ok..budak degil!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      klu xdak beatiful nara ni..kmi sure x kutuk pnya…dan klu x dak beautiful nara ni jgk la ko x kan thu cara hidup artis skrg nih..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • gudangpetai says:

        syabas dengan adanya ruangan ni. ini bakal memajukan lagi orang melayu dan agar kita semua dapat kaya raya lepas ni.
        jangan lupa, nanti korang booklah lot kubur sebelah menyebelah ek. kalau masing2 kene ‘belasah’ dalam kubur, taklah bising sangat kacau neiber lain.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Xueryna says:

    aku xkesah leader yang caner pun-womanizer/gay/lesbian etc janji die lead negara ok dah la.

    aku xnak la leader yg pndai ckp je, tp xde contributions.

    klu nk ckp psl perangai, diorg tu manusia biase je.

    korg pn bukan btul sgt.

    psl corruption/bunuh2 spy nie klu korang jadi leader nnt br korg tau nape terjadi bnda2 cmtu.

    aku percaye mane2 politicians pn akan terlibat dlm corruption. xsemestinye umno je.

    tgk la sape lead msia next time, i mean, klu bkn umno, adakah diorg amalkan politik bersih? bull shit la klu diorg tu bersih.

    klu dh jd pilotician, mmg byk bnda kotor kena buat. so be thankful because they are doing it for u guys, the malaysian.we dont have to take care of the dirty parts ok.

    jd pm bukan snang kut.

    nmpak cm senang, bes r, byk duit, vip treatment, tp byk bnda ko kna korban.that’s the price they have to pay.

    cube klu bg kat korang bole ke korg lead negara se-ok pm kite skrg nie?aku xkate la die bagus sgt. tp he’s the best choice for the tima being, compared to others.

    so, sleep well msian.may God bless us.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. keyleedaud says:

    huhuhu..kasi gegar..keke

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. shin says:

    sial.. hensem gler. tp playboy

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ain says:

    wlu sapa pn pemimpin kta..aku hrp jgn la malaysia ni jd x tntu hala mcm negara2 ln..hidup lah dgn aman damai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. anck says:

    sumbangan pada negara??…. hmmmmm.. kalo cam aku bayar saman 1 parking motor.. 3 speed dlm setahun.. kira sumbangan kt negara lah ye… kira banyak tu.. kat seribu gak… kena tahu apa negara sumbang kt kita.. baru leh nilai apa negara wat jasa kt kita… leh la sokong org yg betul berjuang untuk kemakmuran negara.. bukan untuk bagi sokongan untuk mereka sumbang menyumbang sesama mereka… satu pangkahan kita adalah sumbangan menaikan mereka… berharga tu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. ko pehal????nyibokk says:

    cuber senyum nampak gigi ok..mesti lagi ecemmm…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. tokjanggut says:

    apahal lah korngs sumer ni bising2…
    dia baru posing dalam gambar jer pun.. mungkin dia leh kata ni org super impose ke, edit guna photoshop ke… tapi nabil lg teruk… live2 lg pluk irma hasmie… sapa nak jawab? super impose siaran langsung beb.. apa2 hal… lu pikirlah sendiri…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. kuwetiow says:

    Tu la org melayu..Kalau bab mengata, komplen, nasihat perghhh! memang handal..

    Tapi bila disuruh buat kerja…1001 alasan!

    BIla suruh united je membanteras sesuatu semua jaga periuk nasi masing2….CAM RED INDIAN!

    ACTION TARAK!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gudangpetai says:

      well said. bab mengumpat, berapi2.
      takpelah, semua kan sempura. takde dosa.
      dah online dgn Tuhan agaknya reserve tempat dalam syurga. biar jelah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. amano says:

    asa kat …….menyampah
    tengok muka kau ……………………………………………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. dark night says:

    wei,agak2 la nak kutuk pm Mlysia..dia bnyak bg smbangan kat hakim2 n polis2 tau..bantu kroni2 die..agak2la nk kutuk pn..ngok, pandai die jge ank die, cmni bru leh jge Mlysia..skong poco2..bdwy,klau ad num ank die, pas la..nk bli bom C4.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. joker says:

    batman.skong ko!.kte sme beb!ak nk suh die jd ptner ak..pnt men c4 sorng2 kt gotham..heh3..muah2 najib.luv u

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. face2 face says:

    eish joker..ko nk jd ptner njb ke?k fine..kte clash!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. minnie2comey says:

    xensem..cam cibai..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. ommi says:

    ensem sgt ker die tu…ak tngok biase jer…ak rse ak lg ensem…byk nyer awek die pegang…tpi kalau nk bt bini..baek pilih yg btul2 elok dn pndai jga prgaulan..jgn biar org pegang sesuke ati jer…arap ak dpt yg baek2….AMIN…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. lancau says:

    tukar menteriii malaysia najib play boy rosma pun sama

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. melissa says:

    a’ah ensem tp plyboy……. ank org kaya sume cmtu la kn? mentg2 byk duit.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. puteri cinta says:

    hmm
    etulah ank vip……….
    suka sgt pgang2 pompuan…..
    jangan pegang!!!xbaikkk
    ayh nyer xajar ker???????????
    “no komen”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. gudangpetai says:

    aih..nilah org malaysia. senang betul letak hukum, tolong bookkan rumah utk orang dalam neraka, tengok je dan bersangka baik dahlah.. tak yahlah nak ungkit2 pasal bapak dia ke, dah tentu mamat ni dapat pahala kene kutuk..takkan dia nak paste gamba dia tengah sembahyang, mengaji Quran, kang kata dia riak lak. peace..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. kutilanak says:

    woww!!!
    wassup2..
    mke xla encem mnepn..
    bjet jew lbih..
    agk sosial la jg u nie ea..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. syue says:

    hmm..tahlah…pe nk jd..
    wat malu fmly jeqk..mntg2 mke ensem,leh wat cm 2 lak..
    dosa tnggung sndiri..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Lan says:

    Isy…betul ke anak PM. Tak ada iras PM pun.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. x kisah la anak sapa….anak menteri ker anak ketua kg ker,yg penting bg yg ada anak DIMANA ANAK KITA BERADA SEKARANG NI?????????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. ala anak menteri ke ,anak ketua kg ke,hatta anak gampang sekalipun peduli apa aku,,,apa yg penting adalah kalau yg dah ada anak tu

    DIMANA ANAK2 ANDA DIWAKTU INI?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. myna says:

    hensem juak anak nya. tp sik la hensem glak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. abie says:

    pada korg semua dok mengutuk org,baik korg jage diri sendiri….pade dok jg tpi kain ker,suar ke baik korg jge hak korgnye dah la…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. LA… ANAK PM KITA LAMBANG PEMUDA HARI INI. PELUK2 POMPUAN PERKARA BIASA. ADUH… DEMAM MENENGOKNYA. MELAMBANGKAN KERUNTUHAN AKHLAK DAN BETAPA LONGGARNYA SYIAR ISLAM DALAM KELUARGA. SEDIH LA…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Viv@ says:

    erk ye kerrrrrrrrr’
    mcm anak dato k jahhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Viv@ says:

    baru ni kat laman web lain ckp ni anak datuk k…skrg ni anak pm plak…sok2 anak sapa la plak…x femes lgsung….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. bijan says:

    ntah apa nak jadi org skrang ni.buat apa yg dia nak.mcm barat da…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. […] Gambar Anak Perdana Menteri Malaysia, Hensem Tak? […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. blues clues says:

    lepas ni awek2 tu kena bom…
    cam altantuya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ek eleh says:

    Sok cari awek Mongolia yeee..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. nady says:

    mmmm…… ensem ker????? ish2 trok jgk ya!!! x sngke…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Encik Salim dari warna kasih says:

    janganlah jadi rakyat yang tahu nak kutu orang aja,tu kan anak dia tak tahu kisah sebenarnya nak kaitkan dengan bapak dia pulak ,cerminlah diri sendiri tu kalau kena muka sendiri baru padan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. tia says:

    x ensem pown…………..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. shin chan says:

    sume pompuan dipeluknye…macam dh bise je??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aku hamba allah says:

    hensem ker?? biasa jer la.. sedap mata memadang jer..
    bila lah nak tengok akan ada ana perdana menteri yg bagus2.. warak2.. yg perempuan bertudung labuh, yang lelaki tau jaga batasan antara laki dan perempuan.. takkan nak tunggu pas memerintah negara dulu kot?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. hun says:

    jalang mcm ibunya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. afika says:

    ank sepupu pak sepupu aku mmg hemsem pun…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. cili says:

    huh…aku org pekan. masa skolah2 dlu si najib gila pompuan. almaklum lah dlu dia pun hensem.pantang tengok dahi licin.tugas yg lain tuh mmg lah bagus.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. cili says:

    mmg lah mak bapak dia x kisah. mak bapak dia dah rse dlu. apa heran…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. hafiz says:

    ini email saya amir.3839@yahoo.com
    sya x ada kwan lah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Adiba says:

    FITNAH ITU LEBIH BESAR DARI MEMBUNUH…WALLAHUALAM….
    NK CARI ILMU, SILALH LIHAT BLOG – MALAYSIANCYBER.BLOGSPOT.COM

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  73. Adiba says:

    kadang-kadang mata yg memandang trsalah tafsir…
    trsalah anggap…Hanya Allah saja yg tahu apa yg tersirat dn trsurat…wallahualam
    mungkin mereka saja nk brgmbar….
    tk semua perilaku anak-anak disebabkn ibubapa sbb kedewasaan kitalh yg menentukn segalanya….
    Jgn lupa jika kita nkkn ilmu, lihatlh Blog- malaysiancyber.blogspot.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  74. kak cik says:

    tapi i pernah tengok foto dia yang lagi ‘Panazzzz”…..minta admin bagi gambar anak TPM kita yang dah jadi artis tuh……takan nak promo anak PM jer kot…kesian TPM….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  75. Thanks for piecing this together – this really is a fantastic post for those of us with our heads buried from the keyboard all day.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. eisha says:

    hmm..pemimpin yang baik yang boleh digelar pemimpim adalah pemimpin yang boleh mendidik dirinya dan keluarganya dgn baik..jadi! nak salahkan sape ek?????? aku tengah tunggu gak mne la anak datuk seri nizar ke..anak datuk annur ibrahim ke atau anak datuk nik aziz bersosila ni…tak de pun….tak pe la kite doakan agar dia kembali ke jalan Allah coz itu tjawab kite sesama islam..renung2 kan dan selamat beramal..

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  77. THE MAN IS STILL AN HIGHLY AVAILABLE BACHELOR AND HE IS MAKING HIS GRADE AS A INDIVIDUAL MAN. IT SHOULD HAS NOT HAVE ANY RELIGIOUS OR POLITICAL BINDING WITH HIS DAD AT THIS STAGE OF HIS LIFE,UNDER THE PROVISO THAT THE WHOLE THING IS NOT A MISCONCEPTION OF FACTS.AT LEAST HE IS NOT GOING FOR GUYS AND HE IS HE IS NOT A HYPOCRITE,ASSUMING THE WHOLE THING IS NOT SUPER-IMPOSED.IF IT IS TRUE THEN, HE IS BOUND TO REPENT AND SERVE THE PEOPLE OF MALAYSIA BRILLIANTLY ONE DAY ,JUST LIKE WHAT HIS DAD IS DOING;SERVING MALAYSIA AS ONE OF THE GREATEST PRIME MINISTER AT THIS INFANCY STAGE OF HIS TENURE AS THE PRIME MINISTER OF MALAYSIA.PERHAPS THIS BLOG GOSSIP SHOULD CLOSE SHOP AND DO SOMETHING CONSTRUCTIVE AND WORTHWHILE LIKE ASSISTING OUR PM WHO IS A KNOWN AND RESPECTED CHARACTER IN WHATEVER WAY POSSIBLE OR ELSE YOU GUYS SHOULD PROBABLY LISTEN TO THE GOOD ADVICE AS BELOW:
    TO BE SEEN…….STAND UP,
    TO BE HEARD….SPEAK UP,
    TO BE RESPECTED…….SHUT UP!!!!!!!!!!!!!!

    EVERYONE KNOWS OF YOUR ILL MOTIVE BEHIND THIS………… SO DONT DISGRACE YOURSELF AND OUR COUNTRY.!! ITS LIKE YOU SPIT IN THE AIR AND THE SPIT COMES DOWN ON YOUR FACE. LOOK FOR OTHER DECENT WAY OF EARNING MONEY THAT TO PORTRAY YOUR SELF LIKE A PARIAH DOG!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. chyron says:

    sebabkan dia anak najib kita kutuk2.umpat3.ramai lg org biasa lagi teruk pd dia..tak yah kutuk2 la.yg pntg , kita…jaga diri dh cukup.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 2
  79. sunazri says:

    betul tu sya setuju n tak payalah kita nak kutuk orang lain bab belum tentu lagi diri kita ini dah sempurna mungkin kita akan ditakdirkan buat perkara itu.So yang penting ukur baju di badan sendiri………….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1