Written by AbangNara | September 5th, 2009

anak kembar sharifah aleeya

Ish ish ish. Memang tersangat comel gambar anak kembar Sharifah Aleeya nie. Kami memang suka tengok anak kembar. Cute dia lain macam sikit. Nama anak kembar Sharifah Aleya  ialah Aza Ameena Muhd Ashraf dan Asha Ameena Muhd Ashraf. Panjang betul nama anak Leya nie. Mesti kena ada dua kad pengenalan sebab nak muatkan nama.

Sebab musabab baru sekarang Leya nak tunjuk gambar anak dia ialah pasal Asha dan Ameena nie dilahirkan pra matang. Jadi memang tak moleklah la kan. Lagipun apa salahnya bagi can kat Leya ngan husband dia layan si kembar dua orang nie dulu. Bila dah besar ngan dah makin comel macam sekarang, barulah si Asha dan si Ameena nie diperkenalkan kat media.

Mesti seronok Leya ngan husband dia melayan kerenah anak kembar nie. Dulu kami pun ada jiran yang dapat anak kembar. Cute sangat-sangat. Pakai baju pun sama, cakap pun cara sama sampai kami takleh nak bezakan yang mana satu. Tapi yang penting dua-dua tue kami cubit pipi sampai merah. Hehehe.

Lagi gambar anak kembar Sharifah Aleeya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

anak kembar sharifah aleeya

anak kembar sharifah aleeya

125 responses to (GAMBAR)Anak Kembar Sharifah Aleya

  1. violet says:

    aku nk twin gakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
    :)

    0
    0
  2. syamiza says:

    mana yg lain daaa…… tertinggal lagi ker kat umah kd….

    0
    0
  3. violet says:

    sok2 law kwen dpt kembar,
    msti riuh uma kan…

    0
    0
  4. syamiza says:

    tomei…… bestnyer dia dpt beraya ngan anak twin…..
    huhu rezeki……

    0
    0
  5. tOmEii says:

    comeyny ank die…..
    bestny dpt ank twin….
    ble la rezeki aq plak dpt baby nie….
    sedeyny……sob…sob…..

    0
    0
  6. syamiza says:

    nak tanya korank laa… naper kitanyer ym x leh buka…. padahal dah d/load byk kali…. apa msalhnyer?

    0
    0
  7. tOmEii says:

    violt aq dh anta mail kt ym ko….
    dpt x????huhu

    0
    0
  8. syamiza says:

    haa… dgn voilet dah boleh….. tomei, yula antu….. bg ym korank leh?

    0
    0
  9. violet says:

    sume org p ym ka?????????????

    0
    0
  10. violet says:

    bye kak nara…
    nk out dah…

    slmt berbuka..
    :)

    0
    0
  11. pening says:

    Syoknye dpt anak, twin lak tu….kalau ade dpn mate, ku cubit2 pipi baby tu….comel sgt, gerrrrammmmmm…..

    0
    0
  12. lanToK LeW says:

    ishkk…tiut n tomeinyer twin ni….huhuhuhu….

    0
    0
  13. LANUNcetakrompak says:

    Cutenye…

    mommy nyer… heheheh

    0
    0
  14. Penari Poco2 says:

    Assalamualaikum kak nara…
    sepi jerk blog nie skrg…
    selamat bersahur…

    0
    0
  15. BeE says:

    cute nyer…tahniah leyaaaa

    0
    0
  16. Zaza Muhammad says:

    Bestnye dpt baby..kembar plak tu….

    0
    0
  17. aq klo kawen nanti nk cam aleeya nih…..
    anak sulung trus dpt twins…..
    twins pompuan lak tu,msti bes shoping baju anak….

    0
    0
  18. Rin says:

    jgn anak ppuan prgai cam tomboi sudehh

    0
    0
  19. DelimaSaraa says:

    gug morning kwn2…………wow, aku jer yg masih membujang..uhuuuuu

    0
    0
  20. lg 2 mggu dh nak raya..

    Selamat hari raya aidilfitri..eekeke

    0
    0
    • a’ahlah….dh nak raye….
      byk mende nk wat nih….
      kemas rumah……..
      wat kueh…
      sapu laman……..
      tukar lngsir…….
      basuh kusyen…..
      cabut rumput kt perigi…….
      korek longkang trsumbat……
      adoiyai….letih arr…..
      x nak raye ar….
      nk tutup umah…….

      0
      0
  21. hantupensil says:

    hari-hari kerja..
    lalalalal…

    0
    0
  22. iQa says:

    aq yg ke sratus k0wt..!!
    btw.. c0ngrats t0o me..!! hehehe..

    0
    0
  23. pinkypanthers says:

    eee….tomeynya…
    cam kembar aku masa kecik2 dulu…
    geram tul nengok baby ni rasa cam nk beranak lg la plak…

    0
    0
  24. hantupensil says:

    malam yg sunyi lagiii…… :(

    0
    0
  25. awekmas says:

    bestlah aleeya ni dpt kembar…sok lusa dah besaq jd mcm i n my twin …beza karakter …ying n yang

    0
    0
  26. awekmas says:

    ish ish ish…geram btl laptop ni..broadband ni awat lembap

    0
    0
  27. hantupensil says:

    arghhhhh…
    radio era ni pasang lagu raya plokkk…

    0
    0
  28. [email protected] says:

    wahhhhhhhhhh..besnya dapat baby kembar..ada kwn kg tu dpt kembar 3 skali….kalo nak ikutkan….keturunan kg mmg ramai lahir twin dgn kidal….hmmm agaknya turn kg kot nanti dpt kembar….nak kena menyimpan dari skrg…

    0
    0
  29. aquagirlz says:

    sonoknyer…
    nak gak ar ank no 2 ni kang twin…
    tingin sesgt

    0
    0
  30. aquagirlz says:

    org kate jg twin ni ssh..
    tp mase bb je..
    da besar sng ar…

    0
    0
  31. that baby twins so cute

    0
    0
  32. What a waste of time. You’re poor english made this article hard to read. Learn to write.

    0
    0
  33. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  34. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0