Written by AbangNara | April 22nd, 2009

anak erra fazira

Bulan ini sahaja sudah 5 kali kami mendapat email yang menyatakan gambar di atas adalah gambar anak Erra Fazira. Malah yang tahannya tidak dalam dahulu, Pancaindera pun pernah keluarkan gambar tersebut. Kononnya itu adalah gambar anak Erra Fazira.

Bukannya kami tak mahu letak gambar di atas sebelum-sebelum ini, tapi kami yakin dan pasti yang itu bukanlah gambar Aleesya, anak Erra Fazira. Sebenarnya masa gambar ini diambil, Erra Fazira masih mengandung dan mungkin tengah training nak dukung anak menggunakan anak orang lain.

So kepada semua yang masih ternanti-nanti gambar ekslusif anak Erra Fazira, jangan lupa terus membaca blog ini kerana kami akan berusaha keras untuk mencarinya.

37 responses to Gambar Anak Erra Fazira Ke?

  1. singa ganaz says:

    xde gambar yg close-up ke…?

    0
    0
  2. ain says:

    SINGa..awt gmbr ko mcm x ganazzz ja hikhik

    0
    0
  3. ain says:

    oo bukn ank erra ehhh
    hmm x sabaq tgk ank erra

    0
    0
  4. pocongcomei says:

    korg baru tau ke..
    aku dh lme dpt email gambo ank erra nie.. tp aku xcaye sgt tuh ank die sbb ader beberapa perkara y aku muskil kan….

    0
    0
  5. Zaza Muhammad says:

    ank org len aaa,,, tu baby sbulan, wpun baby besar skalipun, lu baru lahir muke tetap lain, xde aaa camtu.. takan le org baru branak ade sun glasses atas kapla erra tu…

    0
    0
  6. mantikulaz says:

    tahniah erra,dapat baby yg comel lagi tu:)
    hehehe..

    0
    0
  7. Debab Gurl says:

    semoga dapat m’cari gmbar baby aleesya…
    yg pasti aleesya mmg cumil…
    hehhheeee…..

    gudluck yaaaaa. :P

    0
    0
  8. Anonymous says:

    eee…cutenyew..

    0
    0
  9. mien.. says:

    aiyaa..igtkn mmg ank erra..ari 2 pn pnh tgk gmbr ni kt dlm tenet..mati2 caye ni ank erra..wawawa..xsbr nk tgk ani die g sbnrnye..cayang kak erra!!

    0
    0
    • mien.. says:

      *slap taip…*aiyaa..igtkn mmg ank erra..ari 2 pn pnh tgk gmbr ni kt dlm tenet..mati2 caye ni ank erra..wawawa..xsbr nk tgk ank die yg sbnrnye..cayang kak erra!!

      0
      0
  10. yuki says:

    aiii…miz kat kak erra…nie…baby mesti cute…kan…

    0
    0
  11. Zaza Muhammad says:

    ahahha…kompem bukan gambo ank ye….klu sesapa yg nak mengkompemkan lagi, g kat website ni..(dgn izin)
    http://mediamalaya.com/lagi-gambar-erra-fazira-mengandung/

    0
    0
  12. yusha says:

    tak nampak cam dalam pantang pun…bukan tu..

    0
    0
  13. aina says:

    hai…cutenya anak awak…

    0
    0
  14. siti urmah says:

    mang cute ank era..
    hehehehehhe

    0
    0