Written by AbangNara | September 14th, 2009

anak dato k

Memang hebat anak Dato’ K nie. Mungkin banyak ilmu mengorat yang diperturunkan oleh Dato’ K kepada anaknya. Itu yang dapat awek cun melecun, seksi, hot dan terbaik macam nie. Teruja kami melihat gambar Sophia, awek anak Dato’ K . Aksi posing di atas katil, sofa dan berpeluk-pelukan memang mampu mencairkan hati lelaki-lelaki. Ini yang kami rasa nak pergi menuntut ilmu dengan Dato’ K time hari raya nie. Siapa berani join kami untuk ¬†terjah rumah terbuka Dato’ Siti semata-mata nak dapatkan tips mengorat dari Dato’ K?

Disebabkan terlalu banyak gambar anak Dato’ K dan Sophia yang kami terima daripada email, version kali nie kitorang letak yang ada gambar diorang berdua. Lepas nie punya artikel kami akan letak pose istimewa Sophia berseorangan dan bersama kawan-kawan dia yang hot.

Lagi gambar anak Dato’ K dan Sophia dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Ada beberapa gambar nie adalah gambar lama anak tiri Siti Nurhaliza yang pernah kami postkan satu ketika dulu. Tapi ada gak gambar baru yang tak pernah ditengok lagi.

Baca Yang Ini Pulak:-

360 responses to (GAMBAR)Anak Dato’ K Dan Sophia Bermesra-Mesraan

  1. maksiattttttttttttttttt………………..

    Like or Dislike: Thumb up 6 Thumb down 0
  2. ed says:

    aku dpt no 2 jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. Kak Nara says:

    seksi bangat sih awek dia ni….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      lawa baju…leh aku pinjam…???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rosh says:

        yg kecik tuh ank DK yg bongsu kan??
        pom tuh takde rasa malu ker pakai bj camtuh???..
        camne ek gambo dorang nie leh terkantoi??..
        nie mesti kes kawan mkn kawan..@ …….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. asparagus says:

    1st

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Penari Poco2 says:

    astaga…
    dah x tau erti kemaluan lg lar budak pompuan nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. Penari Poco2 says:

    sah…perempuan gatal…
    air kencing setan dah jd teman setia…
    astaghfirullah…naper lak siar pic2 camnie lam bln pose…uuuuuhhh…

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  7. Penari Poco2 says:

    dah xder org ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. hantupensil says:

    pergghhh…
    putih sioott…
    hehehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. Penari Poco2 says:

    senyap balik…
    aper lar nak jd ngan bn nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. jue says:

    saya suka makan nasi kerabu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Penari Poco2 says:

    mana korang2 yg keje shift mlm nie…???
    aku sorang2 jerk nie…
    sampai ati korang aaarr…
    wwwaaaaaaaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Penari Poco2 says:

    terlalu sosial…
    naper anak2 org kaya slalu life diorg camnie aarkk…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. Penari Poco2 says:

    kalo xder org aku nk out dulu aaahhh…
    aku nk sambung berangan…
    tata…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. Penari Poco2 says:

    saper terasa boring, sila angkat tangan…
    akuuuuuuuuuuu…(sambil angkat tgn…)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. chas says:

    tak tahu nk ckp apa..mmg r anak org kaya perangai gitu..tp dia tak fkir ke psal mak ayah dia..tak pun psl dato ct..imej ct tercemar sb kawin nga ayah dia..dh la dpt anak tiri gitu lak..tg sophia tu..hai, daring sgt..klu jd kawin tak pe..klu tak jadi..wt malu..laki tak pe tak luak..awk pompuan..tak pe, bl diaoig ni dh ade anak, bru dia thu langit tinggi rendah klu anak prgai lebih teruk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. melati putih says:

    mcm mana perangai ayah mcm 2 lh perangai anak… habislh imej ct yg mementingkn ksopanan…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. Penari Poco2 says:

    kite ceta pasal raya lak k…
    boring aar topik kat atas tuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. Penari Poco2 says:

    masa kecik2 dulu camner raya korang…???
    ceta lar skit pengalaman…mana tau ader yg tertelan mercun ker per ker…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. Penari Poco2 says:

    aku braya masa kecik2 dulu…
    paling seronok balik kpg…braya ngan atuk nenek…
    diorg dah xder lg dah skrg, dah lama pergi…alfatihah…
    sedih tul kalo teringat braya ngan diorg masa aku kecik2 dulu…
    kalo lar aku punya kuasa, ingin aku kembali ke zaman silam aku…isk…iskkk…atuk…nenek…cucumu merinduimu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. syamiza says:

    Assalammualaikum……….
    hai geng…..
    pe grita arini?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. Penari Poco2 says:

    teringat aku masa kecik2 dulu braya kat kpg…
    time tue serentak ngan pilihanraya negeri diadakan…
    time lagu raya kuar, time tue jgk bendera BN digantung spnjg jln kat kpg…
    kawan2 ramai yg main mercun…tmasuk aku…
    umah atok kat tepi sungai jerk…
    hbs bmain trus terjun sungai…besh nyer…
    nostalgia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • syamiza says:

      huh bestnyer…… leh mandi sungai….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        best ko kata…
        pas mandi trus kene pulas atok kedua2 telinga aku nih…
        brani2 mandi kat sungai…kang muncul lak buaya kang…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. anna harris says:

    hai dato k dan dato ct pi umrah tiap tiap tahun , anak bertempiaran dok buat maksiat . cian la si tok ti muda muda dah kena dugaan mcm ni , tu la nyah, mak dah habaq yg dok nak galak nak kawin tok k tu pasai apa,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. syamiza says:

    huhu…………….
    banyak mail yg hang pa hantaq…………..
    penuh box …..
    tak dan nak baca…….
    trima kasih kawan2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. lanToK LeW says:

    wow….so-sial nye kehidupan ank tok k n ank tiri tok t….hmmm…pandai tok k didik ank ye….x pe… teruskan usaha anda tu….kalo budak tu sedar x pela…kalo terus hanyut…hmm….x taw nk kata pe da….tp…bg aku l Kn…..perkara ni kan….CUKUP MEMALUKAN N MERENDAHKAN MARTABAT AGAMA ISLAM serta BANGSA MELAYU…so…pk2 kan laa…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  25. Penari Poco2 says:

    okay lar antu ngan miza…
    aku dah ngantuk banget nih…
    letih betul bab siang tadi letih wat taik mata…
    tu pasal ar mlm nie xleh tahan lg kengantukannyer…
    bye…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. sachikuga says:

    sampai adik kecik die pun bawak begambo sekali..kang adik die pun terikut skl dengan perangai die..cait…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. Mr. Cuz says:

    ape nak jadi la dengan remaja zaman skang ni…boleh plak nara nak tayang gmbar2 mcm ni…Habis pahala pose aku…keh3…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. hantupensil says:

    selamat malam donia…
    huhuhuh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. Zaza Muhammad says:

    awek ni cantik.. tp seksi aaa. sosial sgt. Semoga dapat hidayah suatu hari nanti ….amin

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. Rin says:

    1, 2, 3 lekuk..
    jantan betina aku ketuk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      kecil2 cili api,
      dh besar jd berapi.

      ada ubi ada batas,
      memang bongok langsung takdek batas.

      pecah kaca pecah belas,
      habis madu apa akan dibalas???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. nadia says:

    haihh…
    cantik..sedap mata memandang..
    tapi kenapa la salahgunakan kecantikan yang Dia bagi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      sebab kecantikan itu adalah godaan………….bila sifatnya cantik mulalah jd macam setan….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. Delimasaraa says:

    sofea ni memang cantik…..cantik sgt2..muka lembut jerk…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. ko pehal????nyibokk says:

    astagfirullah..makin kaya makin hebat…ujian ..uijian……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      kurussss puasa hangpo2 semua…………………aduhaiiiii…..ROMANTIK tahap cipannnn…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Jojio says:

    Salam sumer…Ramadhan dah tinggal 4 hari jer lagi…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. badboy says:

    sama cantik sama lah padan,
    yang jahat tuk yang jahat,
    sama buat dosa sama masuk neraka,
    so bersama selamanya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      oh sofea,
      dikau lah pujaan hati …………
      keseksian mu lambang keayuan gadis..
      lambang sejati…

      oh sofea,
      botol arak mewakili dirimu..
      srrrppppppppp sedapnyer…
      hbs segala penyakit…

      oh sofea,
      lurah mu bisa menambat ht sesiapa….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. mamammmuuuaaahhh says:

    erm..ni la hasil dari ciri2 lelaki idaman CT..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. Akak Leen says:

    anak dk dgn tg.zawiyah ni hensem2……tp yg sorang ni perangai x brp hensem la……bapak dia ngan mak tiri dia bkn ker g umrah skrg? sepatutnya bwk skali anak dia nih pegi sama2….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. puteriaquarius81 says:

    salam 1 malaysia!!.. morning.
    emmm apa2 ajer la… xder apa nk diherankan… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. virgo says:

    apa reaksi ct dan dato k bila tgk pic ank die cam nie agknya…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cencurut says:

    salam saya br kat cni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. Jojio says:

    Bagi yg didik dengan ilmu agama…..bersyukurlah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • virgo says:

      yer betul……..
      ibu bapa memainkan peranan penting dlm mendidik ank2…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      alhamdulilah….

      semoga anak2 kita/ keturunan kita tak spt ini..

      takut gak dok mengutuk org ni…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Delimasaraa says:

    kaum lelaki,

    apa yg anda pilih dlm mencari pasangan ??

    seksi dan menggoda??

    @

    tak tahu agamanya apa/amalan harianya apa??

    @

    apa???

    ntahlarr……..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  43. redriben says:

    comel la couple nih. sayang nya.. diaowg terlalu sosial. .

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. Delimasaraa says:

    kak nara,

    betulke scha ngan fahrin dh putus????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. ammey says:

    mkin kmewahan wt diorg luperr..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. BeeNice says:

    aperlaa bebudak zaman skang ni….:-

    i) yang haram pi halalkan
    ii) yang dilarang pi buat lagi
    iii) yang tak boleh pi bolehkan…
    iv) blom kawen, kelakuan cam laki bini….
    v) bler dh jd suami isteri plak…sebok nnt nk bercerai berai…

    ntah haper2…..
    borink pulak tngok kelakuan asyik cm ginih jer…sigh~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. hantupensil says:

    ish2..nasib baik smalam aku dh tgk puas2 dah gamba tas tuh..
    huhuhu…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. ammey says:

    xda owg pn..out dlu la..papaii

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. hantupensil says:

    ish2 kalo dapat kat aku ompuan nih..
    aku tarbiah ckup2..
    hehehe…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      aku takut dia terbiah ko jerk antu……………

      kang tak pasai2 kena kumpul duit sebab high demand….just nak gi obersi jerk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ammey says:

      tarbiah ke ko hntam pmpn 2 gk

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Delimasaraa says:

        wakakaka…….

        antu pun jawab ” dh ikan depan mata, takkan nak biar jerk”

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ammey says:

          aku klu jd pmpn 2 aku nk enjoy cm dia gk huhuhu..astafirullahhalazim pe aku mrepek neh..xmo2 dosa……..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          ko ni laki ker pompuan ni????ckp sikit…

          aku yg pompuan ni pun tak hendok aku jd cam gitu..kesian kat laki aku esok..second hand..wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ammey says:

          xde la guraw je pown,,,pompuan baek utk laki baek,xgtu saraaaaaaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          dia khunsa kot…
          hehehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ammey says:

          gurau ja pn,,xkn aku nk wt cm 2,,aku gegel la,,xmo la jd cm 2 nt laki aku pn jht cm2..pompuan bek utk laki baek kn saraaaaaaaaaaa

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          aku sokong mi……..

          pompuan baik utk laki baik…

          dan pompuan seken ni, utk lelaki bodo yg dapt..wakakaka

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • hantupensil says:

          pndai la ko sara…
          ish2…
          ske memandang rendah aku nih…
          hehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          mana ada…..aku mencadangkan jerk….

          ada sokongan tak???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • BeeNice says:

          tu ah….kalo x makan pun…at least hidu… :P~

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Delimasaraa says:

          hinssssss (menghidu dengan gaya hidung tercongek)

          pastu….

          ngapppp (makan dengan lahapnya)

          cerita ayam betina belakang umah aku makan nasik yg aku tabur samalam

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      hehehhee… ;)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. ammey says:

    aku xtaw la weh..s0pia tuh gf ank dto k kew

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Jojio says:

    Ada anak orang kaya, tapi sumer beik2 jer….al-hafiz lagi…
    Nak tengok Ketam tengok ler kerangnyer……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. tgk disebalik batu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. kak long says:

    Selamat Menyambut Hari Raya Aidil Fitri kepada semua teman-teman di BeautifulNara. Maaf Zahir dan Batin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. cicikgurl says:

    Pmpn mcm ni ke DK nak bwt menantu…Bukan ape taste DK kan yg jenis yg ala2 ghadis melayu gitu…mcm DSN..hehehe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      jgn tertukar jerk….kang jd madu siti kang..kekasih anakku jd bini ku…NO NO NO….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. manusya says:

    astafirullah….apa nk jd la dgn anak muda mudi skg nie…da mlebih2 pla…x mali btl…ya…pastikan kita terjah bapak dia….hehehe……..aku tgu kat TV…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. ammey says:

    ish boring thap hantu ahhhhhhh…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. puteriaquarius81 says:

    xder crita br lg? out smula.. pling!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Delimasaraa says:

    aduhaiiiiiiiiiiiiii……aper kerja gomeng sini???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. aku says:

    uish betina sundal ni,tk de lak kene tangkap basah smpi dh mcm ni, tk de lak mengandung anak luar nikah..pihak agama islam nk biar je ke mcm ni?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • hantupensil says:

      xpe…slagi xde kpentingan diorang xkan tangkap..
      jgn risau…
      hahahha…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Delimasaraa says:

      kat luar negara tuuuuu……kalu MAIS dtg tangkap pun, mesti ayah dia buleh byr jerk….tak heran, kalu poket tebal

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • puteriaquarius81 says:

      ala kt dunia bleh la lepas, akhirat sok xder sp tolong…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ammey says:

        dunia akhr zman cm2 le.. :-(

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • hantupensil says:

        lagi pun kalo orang kaye nih diorang takut nak tangkap..
        orang2 kaye nih kenal kroni2 negara…
        kang konpom kena buang kerja kalo diorang repot..
        jd mcm membe aku keja JAIS…
        tangkap anak datuk..
        last2 dia gak kena buang sbb datuk tu kenal pegawai polis…
        hahaha…
        donia2…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • kiki says:

        tapi dah tabiat manusia nak tgk kesan nya sekarang di dunia… sape sape pon tau kalau buat dosa dapat balasan akhirat kelak… tapi kalau dapat cash kat dunia ni, lagi beshhhh… mengaum gitu…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anne says:

          ehm….aper nak jdk ngan dunia skrg….mintak-mintak dijauhkan dari benda2 mcmnie…ank datuk k sye nasihatkan jgn la terlalu bermegah2 dgn kesenangan dunia, wanita….kelak diri yg merana…di akhirat kelak balasan menanti…nauzubillah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Jonginai says:

    hhaaa……bestnye dia….darah muda.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. ammey says:

    kok diyam aja…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. chikayu says:

    salam… hi semua… smbang kat page baru la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. puteriaquarius81 says:

    syahdunya kurasa di saat ini
    suasana sepi membisu
    tersentuh hatiku
    di buai kenangan yang lalu
    ingin ku luahkan rasa di hatiku
    sudikah mendengarnya
    … aik jiwang ler ploks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. letto says:

    ish2..klu aku jadik bdk kecik tu..aku romen awek tu..
    yg c abang plak sempat mngorek barang pelacur tu..
    ingat aku xnmpak ke??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. kiki says:

    si jantan nak b00reet pink… si betina nak duit… kesian ct ngan dato’ K…. anak buat dajal.. nama derang yang kena caci… tapi ini juga gambaran ringkas cemana dato K sebagai seorang bapa merangkap ketua keluarga didik anak… kalau tak di didik dari kecik… masakan derang tau yang mana elok ngan tak elok…

    MUNGKIN SEBAB NI, ALLAH TAK BAGI CT PREGNANT… SILAP HARIBULAN, KETURUNAN CT PON JADI CEM NI….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. pening says:

    Dasyatt gak taste anak tiri CT ni ye…dpt ilmu dr Datuk K kut….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. N says:

    bapak giler seksi perempuan ni. aduh.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. huda says:

    apehal la dorang ni… dah lama hidup ke apa??? ha… cik ct ape nak jawap… mcm bagus sgt perangai anak tiri ko ni ha!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Keliwon says:

    Mak bapak sibukkkkk je…ni sudah nya… Dato ke Dato seri ke.. malu la sket anak tu liar semacam…memalukan jek. Dato siti tengok je ke????… sibuk menyanyi …anak tak terbela… meluat aku tengok

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. nick says:

    gambr ank dato yg tlampau…jgn salah kan ct 100% sptutny dato k yg ada hak untk mngur sb ank dia…tp sy rsa dorg ni mmg tak mkan nsihat punya…bgus lg buang dorg d negara owang puteh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. miss annur says:

    huhh.. cantik giler perangai anak dato k ni.. mak bpk jauh mana nak tau perangai anak diarong..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. mak = bapak = anak
    sama saja 3 ekoq tu..klu bapak borek,anak rintik..
    dh minum arak pon belagak lagi..kali nk harap lpas korg minum arak , balik clubing..korg eksiden dlm kemalangan jlnry yg dhsyat..smua trbunuh..HAHAHAHA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. vivalarasa says:

    maksiat yg terlampau..jaga jagalah azab TUHAN

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. eton says:

    mcm kim kardashian…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. Nur syu says:

    Assalamualaikum…
    mengapa ko jadi begini? Bukan ke lbih elok ko drma duit kat owang miskin dari beli wain,champhange…senang2 ARAK lah…Pmpuan mcm tu ko nak wat bini? Macam pempuan s****L…k,daasaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. ceisa says:

    Biar la dia Nur Syu..
    hak dia.. duit dia.. harta dia..huhu..
    sebagai muslim, doakan je la mereka dibagi hidayah dari yang ESA.. :)
    betol tak anak tiri dato CT?? abang nasehat ni..
    -hasiibharun.com

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. tut says:

    apalah anak dato k……..
    bapak dato , mak tiri pakai tudung….(tudunglah sangat…………….)
    perangai mcm tut……………….
    kenapalah leh jadi mcm 2……………
    2lah mak bapak punya asal anak jdi mcm 2………..
    cian2…………..
    apapun , sedarlah diri sebelum terima balasan dari allah…………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. raizen says:

    da macm belangkas da…bia2..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. khalilah says:

    lelaki yang baik hanyalah untuk wanita yang baik dan begitulah sebaliknya.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. liyasha says:

    macam2……..amar makruf nahi mungkar………..Allahuakbar3x………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. liyasha says:

    ya allah ya tuhanku……
    sepatutnya kita bersyukur krn allah telah meminjamkn kita utk berpijak di muka bumi allah ini.
    kita sepatutnya bersyukur krn allah telah memberikn kesempurnaan dlm diri kita dan jgnlah kita merosakkannya…………
    bertaubatla sebelum allah memberikan blsn terhdp kamu berdua(ank dato k@sophia)
    kami sbgi umat allah hny mampu memberi nasihat

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. kiki says:

    tu la pergi hji semata mata nak menunjuk alim sangat..
    pkai tudung nmpak jampul.
    tu la anak pun sesat…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. linda says:

    aku pown nak jadi awek dier …. hensem!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. joyah says:

    alhamdullah joyah tak terdedah dengan maksiat cam
    joyah rasa datok k ni tak bagi pendidikan agama kut kat anak dia….
    hmmm cam tu lah nasib orang kaya
    bersyukurlah joyah yang tak berapa kaya ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. hui says:

    macam anak setan….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. mamamila says:

    kalau dh mcm tu gaya hdpnya… mana datuk k ada masa nak didik anak.. sibuk dgn bini baru… biarlah.. datuk k ada byk hrta nanti blh wat sistem butter kt akhirat kot..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Lovebug says:

    cun siot awek tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. mia says:

    Kadang2 tak boleh salahkan budak ini bulat2, yg mendidik anak ini menjadi baik ialah ibubapanya, anak yg baik wpun dilahirkan kaya raya tetapi ibubapa bagi didikan agama yg sempurna, diberi nasihat apa yang baik dan buruk dan didoain perkara yg baik2 insyallah, anak akan jadi baik.Tp klu x didikan agama, kdg2 anak ni ada naluri baik dan diharap dapat HIdayah dariNYA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. bellatrixx says:

    pehh.. sumpah cantik giler gf anak datuk k ni.. n anak datuk k ni pon sangat kacak.. sangat sepadan seyh.. hehe..
    tapi arak tu, hmmm..it’s hard to say..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. ctkay says:

    aku rasa dunia ni makin teruk
    artis sekarang ni termasuk keluarga terlalu expose n seksi giler….
    bila nk insaf…. diaorang buat hal… kita kena tanggung……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. xpadan dgn agama islm…still nak wat maksiat…hai… best sgt kew jd hamba syaitan?????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. kiah jambang45 says:

    Mak oi…dah kahwin ke belum ni???
    Kiah jambang kalo ngan jantan pun ada batasnya..ni kan plak tak kahwin lagi…
    Entah lah budak-budak sekarang..
    Kiah selalu pakai baju kurung dan bertudung…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. SkuadBadar says:

    Hidupkan semulan Skuad Badar Gempur maksiat. kalau macam ni kena arak keliling kampung atas kereta sorong. Baru padan muka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Tiara says:

    malam pertama confirm x best.. huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. insan says:

    harapkn nme je ank dato, tp pangai xelok lgsg…pmpn tu pon x sedar diri

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. n.9 lanang........ says:

    tak baik tau megutuk dapat dosa lebih baik berdoa supaya die sedar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Terinah says:

    buat ape ada muka kalau perangai tak secantik rupa?
    sia-sia saja…
    bila-bila masa ja bala menimpa…
    so beware…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. eyda says:

    kebanyakan anak2 org kaya mmg cam 2….aper kelas klu x minum air setan…..aper brg klu x pki baju x ckp kain….aper kes klu x cium2……ingatlah kita menuju ke akhir zaman…bertaubatlah sblm terlmbt….tok t kenalah nasihatkan anak tiri 2…sambil perbetul menjadi muslimah sejati…..amin….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. Hajimaru says:

    Bongok…+ Gonjol

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. org jauh says:

    gaya idup dah x de beza ngan yahudi,suka la yahudi tgk anak2 islam mcm ni,datuk k tegur la anak awak tu….jangan jd dayus

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. hanna says:

    wah….untuk ank dtuk k , dpt ank ikan mas..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0