Written by AbangNara | February 4th, 2010

anak arni nazira

Tahniah kami ucapkan kepada Arni Nazira dan Hazrie yang dah pun selamat menerima bayi pertama hasil perkongsian hidup mereka bersama. Nama anak diorang nie kami tak dapat tau lagi. Sejuk mata kami melihat Arni yang sudah pun bertudung. Tahniah kepada si suami yang berjaya membimbing isteri. Memang satu keluarga yang bahagia.

Dengar ceritanya zaman muda-muda dulu si Arni Nazira dan Hazrie nie dah pernah bercinta. Tapi orang kata putus di tengah jalan. Pastue Arni kawin ngan Awie. Then selepas bercerai dengan Awie, kembali semula ke pangkuan kekasih lamanya. Bak kata orang tua-tua, kalau jodoh tak ke mana.

Tahniah sekali lagi kepada Arni Nazira sekeluarga. Lagi gambar anak Arni Nazira dan Hazrie dengan membaca artikel ini sepenuhnya. Gambar kredit kepada Pinkeyz dari forum Cari.

anak arni nazira

anak arni nazira

anak arni nazira

51 responses to (GAMBAR)Anak Arni Nazira Dan Hazrie

  1. eei comelnyer…lama xnampak arni…

    0
    0
  2. scorpioncat says:

    alhamdulillah…..

    0
    0
  3. BlackBerry00 says:

    alhamdulillah
    semoga berbahagia hendaknya..

    0
    0
  4. scorpioncat says:

    alhamdulillah…………

    0
    0
  5. scorpioncat says:

    hambik kau, 3x kuar…pc ni wat hal la pulak…sori yek…

    0
    0
  6. ina says:

    comelnya baby…sejuk mataku memandang arni dan suaminya…

    0
    0
  7. nora says:

    hahahaha…. scorpioncat, gler kuasala….

    0
    0
  8. lieza says:

    pakej katering serendah rm6.90pax…percuma kek pengantin 3 tingkat…jgn ketinggalan…

    0
    0
  9. ladybird says:

    boy or gurl???

    0
    0
  10. manis says:

    Alhamdulillah…

    0
    0
  11. BumbleBee says:

    alhamdulillah..tahniah!!!
    tahniah juger pada suami arni yg berjaya menjaga isteri dan anak2 tirinyer dgn baik…(pada suami2 yg suker tngok isteri2 berpakaian seksi di luar…kene tuntut ilmu ngan hazrie ni…)

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    sempurnaaaaa…………….

    0
    0
  13. disisismu says:

    comelnye baby 2..suci je….gmbira tok diorg…smoga bhgia…

    0
    0
  14. cintaqaseh says:

    bahagianya keluarga mereka..alhamdulillah..semoga terus bahagia..=)

    0
    0
  15. puteriaquarius81 says:

    alahai bahagianya.. alhmdllh arnie bertemu jodoh yg benar2 sesuai utk dia.. smoga berkekalan hingga akhir hayat..amiinn

    0
    0
  16. QuitGirl says:

    Alhamdulillah….
    comey-tomeynyeeee ank2 die….

    0
    0
  17. zaneus says:

    alhamdulillah..smoga arni berbahagia dgn suami slalu.. :D

    0
    0
  18. HOT ZOOM says:

    sejuk mata memandang

    0
    0
  19. wah, best nye tgk family bahagia mcm ni. tahniah kpd hazrie sbb dpt bimbing isteri. arni nazira pun nmpk ayu je dah pki tudung. semoga kekal hingga ke anak cucu.

    0
    0
  20. hatetomok says:

    sblm kawen dh hazrie ni arni dh pakai tudung pn…
    slalu gak mai mcd dgn anak2 n hazrie ni..heeeee
    ape2 pn tahniah2…

    0
    0
  21. maria says:

    alhamdulillah..baby arni cute sgt2..semoga arni dan family berbahagia hendak nya..amin

    0
    0
  22. apa2je la says:

    alhamdulillah, moga arni kekal bahagia dgn hubby baru ni…

    0
    0
  23. fifie says:

    alhamdulillah…comey sgt bby

    0
    0
  24. serai_patah says:

    tahniah….bes nyer dpat baby…

    0
    0
  25. sakura says:

    smga bahagia slalu..aminn

    0
    0
  26. cili api says:

    Alhamdulillah….wlpn pernah gagal dlm perkahwinan terdahulu, tapi perkahwinan kali ke dua yg terbaik. x rugi becerai dgn rockers tersebut…tidak ada perubahan baik yg perlu di contohi. semoga berbahagia arni n suami skrg.

    0
    0
  27. sarime says:

    windu bau baby dlm pantang …. nyum2, gerammmm!

    0
    0
  28. alpha says:

    tumpang gembira dgn kehidupan arni. nasib baik dia kawin dgn suami dir skrg ni. masih ingat lagi lagu arni dlm drama cinta antara benua…

    0
    0
  29. hyra says:

    eeeeeee…….cutenya baby,~same name dia eak????

    0
    0
  30. pening says:

    Tahniah..moga di didik agar menjadi insan soleh/solehah bila dewasa kelak..ade hikmahnya kegagalan rumahtangga yg lalu..moga berbahgia ke akhir hyt…

    0
    0
  31. ewiezz says:

    tol tu… diaorg dah penah kapel lu sblm ni… well gtu aaa klu jodoh x kemana… bestnyeeee dpt baby… Tahniahhh!!!

    0
    0
  32. abc+ says:

    tahniah…….moga bahgia berkekalan ….mendung dah berlalu langit kembali cerah

    0
    0
  33. Geli Hati says:

    COMEL

    0
    0
  34. mariposa says:

    lelaki yg baik utk p’puan yg baik n bgitulah sbliknya..

    0
    0
  35. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  36. Nice post. I was checking constantly this blog and I’m impressed! Very helpful info specifically the last part :) I care for such information much. I was seeking this certain information for a very long time. Thank you and best of luck.

    0
    0
  37. hi!,I really like your writing very a lot! percentage we keep up a correspondence extra about your article on AOL? I need a specialist on this house to unravel my problem. May be that is you! Looking forward to peer you.

    0
    0