Written by AbangNara | April 28th, 2009

ana alisha

Nampaknya bukan nenek-nenek, makcik-makcik dan awek-awek yang nak pergi mandi ajer berkemban sekarang nie. Fesyen berkemban nampaknya dah semakin popular semenjak gambar nenek Jijah posing di tepi pantai terpampang di Internet.

Tengok ajer gambar Ana Alisha dan Puteri Sarah Liyana berkemban. Nasib baik bukan pakai kain batik. Mungkin persiapan nak pergi mandi terus kot selepas berjoli.

Dan tak lupa ada Danny X Factor yang turut inter-frame. Dengar ceritanya Ana Alisah nie awek Danny.

Layan lagi gambar Ana Alisha dan Puteri Sarah Liyana dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

ana alisha

ana alisha

116 responses to (GAMBAR)Ana Alisha Dan Puteri Sarah Liyana Fesyen Berkemban

  1. amboi, lepas kuar toilet terus g clubbing ye..

    0
    0
  2. mien.. says:

    ala,mmg trend skang pn brkembn….asal x pkai je kain batik trus…lg sng nk g mandi manda lps 2…

    0
    0
  3. mien.. says:

    nsb bekla aku ni still ok lg cz x trpngaruh bdaya2 cmni..huhu…nauzubillah…

    0
    0
  4. tipah says:

    ala……bkn nye cntk pn dorg ni….mcm dorg je yg pakai padahal artis lain rmi gak yg pakai cm tu…
    pe nk jd la artis ‘islam’ zaman skang ni…..

    0
    0
  5. zaza says:

    mmg la hidup zaman moden…tp jgn la sampai lupa adat resam dan agama yg kita anuti….kkdg2 naik jelak dgn ketaksuban manusia yg cukup gemar mengejar sesuatu yg dah nyata salah….

    0
    0
  6. singa ganaz says:

    ni yg menarik nih… hahaha…

    0
    0
  7. arieiza says:

    mane dpt gambar ni ek?

    0
    0
  8. taiko says:

    Entah sapa budak ni aku pun tak tau

    0
    0
  9. huda says:

    bf sarah ni mse kat skul pkai songkok klas aliran agama, KAA..sadis beb..ak ad gmbr die

    0
    0
  10. joegrimjow says:

    geraaaaaammmmmm tgok
    huhuuu

    0
    0
  11. now_tea_boy says:

    harhar ,aku pun geram jgak,meowwwwwwwww!!
    mcm nak gigit2 jer

    0
    0
  12. gojesh_ayu says:

    cop2..
    sara dgn bf dye 2 bkn da break kew?
    ari 2 kn dpt email tau bf dye dgn girl lain..
    kt clubbing gak..
    pic 2 sunggoh xsenonoh..
    erm..
    aliran agama bleh jd cm neyh?
    ape lar dye 2..

    x)

    0
    0
  13. lilies says:

    hurm…maybe xbpe nk femes so after partying like dis after femes ar masuk beautifulnara..huhuhu…

    0
    0
  14. Zaza Muhammad says:

    nasib baik aa Ana dah ‘bersara’ jadi pengacara rancangan kanak2 Voice Out Loud …. menakutkan parents aaaa pengacara suke clubbing n berkemban

    0
    0
  15. shinchan says:

    huhuhuhu…..gebu tu…cam apam pisang

    0
    0
  16. sazzy says:

    siannye dorang nie muda muda dah mental, duit tak cukup beli kain lebih…

    0
    0
  17. Alohai says:

    Cian plak..brlkon pnat2 tp xckup duit nk bli bju yg ckup kain

    0
    0
  18. coc says:

    biasa jer skrang ni pun kalau kita jln dekat shopping complex dressing lagi vouge daripada mcm nie… sebab diorang ni artis Melayu tu yang nk heboh sangat kononnya diorang ni berkemban la mcm2.

    0
    0
  19. Mr. Mushkilah kabeerah says:

    Rugi la sapa pilih pompuan cam ni buat bini, tayang habis, orang ramai dah pakat tengok, kalau tak taubat jgk, confirm aku tak amik buat bini.

    0
    0
  20. aj says:

    it’s bad enough that you people stole her pics. but to be talking trash about her? come on? if you people are REALLY NICE and PIOUS people, you wouldn’t have done this in the first place. And don’t even think of giving me the speech on “ala, buat pengajaran utk org lain”. Not gonna work.

    First off, you don’t even know them. So, you don’t have the right to judge them at all.

    Second, they have nothing to do with your life so leave them alone. Lain la kalau die tdo dgn laki korg kan?

    Third, there’s a whole bunch of people around the world, Muslim and non-muslim who wears even worst type of clothing. Why are you busting these girls chops? Plus, even their parents don’t care how they dress. They are old enough. Pandai2 la dorg nak jg dr dorg.. Pahala dosa dorg pd tgn msing2.. Bkn tgn korg..

    Fourth, stealing their pictures and spreading them around makes u the bad guy. Why? because u r spreading something that is not good and will only bring sins back to u for making people look bad and for gossiping.. and fitnah..

    0
    0
  21. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  22. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

    0
    0
  23. The author has composed an informative submit. You’ve produced your point and there is certainly not a lot to argue about. It is like a universal truth that you just can not argue with. Thank you for the info.

    0
    0