Written by AbangNara | February 27th, 2009

gambar seksi almy nadia

Pelakon wanita remaja Malaysia yang namanya sedang mencanak naik, Almy Nadia diberikan watak yang pelik dalam filem terbaru Profesor Razak, Rasukan Ablasa. Sebelum korang layan gambar-gambar si comel Almy Nadia ini, jom dengar satu sebab kenapa jangan tengok filem ini nanti.

Jalan ceritanya dah confirm la tak logik. ada ke puja syaitan nak suruh isteri setia kat kita, tapi last-last isteri jadi makin tak setia. Siap curang dan berasmara lagi depan suami. Itu satu dah pelik kat situ.

Yang paling tak puas hati ialah watak si Almy Nadia. Mula-mula jadi seorang pemalu, lepas tue kena rasuk jadi watak penggoda. Kat situ tak kisah lagi, tapi yang peliknya bila Almy Nadia dimasukkan ke dalam wad rawatan mental sebab suka menggoda lelaki. Ada ke logik benda macam tue?

Malas la nak cerita tentang kebodohan jalan cerita Rasukan Ablasa nie lagi. Lagi best kita layan gambar-gambar comel dan cantik si Almy Nadia masa pelancaran filem nie.

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

gambar seksi almy nadia

21 responses to (Gambar)Almy Nadia Si Penggoda Dalam Filem Rasukan Ablasa

  1. baloon says:

    rasa2nya tajuk cite tu “RASUKAN ABLASA” kan? bukan absalia

  2. ablasa ker? adoi, inilah akibat posting artikel di kala tgh malam.pening dah.sorri ek salah info

  3. Richie says:

    nasib baik dah berpunya

  4. wawa says:

    bese laa…citer razak mohaideen…name jek prof,tp dr dulu smpai skang citer die xde ape yg menarik…gah ngan title prof jek lbey..wat la citer yg ok sket..jln citer ntah hape2….

  5. pangiran az says:

    seksi la u.tapi u mcm x ckp matang??????!!!!!!!

  6. ni says:

    x best la
    ntah pape

  7. tuit says:

    aku suka die nie ngn fizz fairuz

  8. flower says:

    dia kan couple ngan fizz fairuz..

  9. tuit says:

    smoga cepat2 kawin ngn fizz

  10. bunga says:

    cute fizz n elmy pacaran kan3…

  11. melissa says:

    yela,dh terlalu nyibuk n byk sgt komen yek memgla salah eja n fakta

  12. sir says:

    dunia reality..tunggu jew laa alam ghaib lak(alam bahzah).

  13. iqa says:

    hmm…………

  14. sweet girlz says:

    i minat almy nadia. moga cepat-cepat kahwin.

  15. princess_ nadya says:

    hai i minat sangat kat u…i harap u terus berjaya dalam bidang yang u ceburi …..semoga sihat selalu…………

  16. Ni rasukan ablasa ke rasukan buah dada?

  17. Sambal Kentang says:

    BUAH DADA TERTEKAN

  18. siti hajar bt yatim says:

    bajet cun je pompan nie mentang2 kau artis kau ingat aku takut ngan kau ke ha!!! hahhahahahha……SOWY JANGAN MARAH YE NADIA….

  19. SEO Tools says:

    Top-notch information it is without doubt. My girlfriend has been awaiting for this tips.

  20. Genuinely.. I gotcha.. Hi there.. I appreciate you for spending the time and effort to relay the subject, I wonder about this and like looking through a little more about this topic. If possible, as you gain more info, if at all possible, try updating your site with more posts? We all like the posts. See ya..