Written by AbangNara | November 24th, 2009

aleeza kasim

Berikut adalah temuramah kami bersama Aleeza Kasim mengenai baju yang dipakainya di dalam gambar di atas:-

BN: Aleeza, fesyen apa ek u pakai nie? Boleh cuba terangkan?

Aleeza: Oh, fesyen nie namanya menayangkan body anda secara seksi tanpa disedari oleh orang ramai.

BN: Tanpa disedari? Biar betik Aleeza. Kami rasa ramai je yang sedar baju anda nie tak cukup kain.

Aleeza: Oh nie mesti u tengok pusat I jer kan? Sebenarnya keseksian baju tue bukan belahan di pusat. Cuba tengok betul-betul. Apa u nampak?

BN: Hmmmm(sambil merenung dalam ke baju Aleeza). Ok kami give up. Kami tak nampak apa selain dari pusat anda.

Aleeza: Ala u nie. Tak nampak ke bra ngan suar dalam I nie. Penat tau I pakai jarang-jarang gini. Sampai hati u cakap tak nampak. Nyampah I.

Temuramah terpaksa ditamatkan kerana Aleeza Kasim berlari-lari manja sambil bergolek-golek di atas padang rumput ala-ala Hindustan.

P.S: Segala nama, watak dan temuramah ini tidak ada kaitan dengan mereka yang masih hidup atau telah mati. Jika ada ianya hanyalah secara kebetulan.

123 responses to (GAMBAR)Aleeza Kasim Yang Tak Cukup Kain

  1. [email protected] says:

    sapa ni

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia memang dari dulu mcm ni….
      dah nak mati pun x insaf lagi

      0
      0
      • mana ko tau dia nk mati ek..

        0
        0
        • [email protected] says:

          ARI 2 KAN DIA KENER JANGKITAN KUMAN KE APE BENDA KAN

          0
          0
        • BumbleBee says:

          ha ah…jangkitan kt kepala hotak dier…pas2 BN kene hentam dlm newspaper kata BN mandai2 kata dier kene barah otak…

          agaknya, dier ni nk kene penyakit kronik bebetul bru kenal baju kurung/telekung kot…

          0
          0
        • julya215 says:

          erm she’s a model…
          xblh nk ckp ap…
          bj sponsor…

          0
          0
        • rosh says:

          rasanya dh lama gambo nie…
          psl prnh tertgk kat blog lain..

          0
          0
        • BumbleBee says:

          model pun..dh tua. bukan zaman dier lg….nk tayang body.

          0
          0
        • pinkapplejuice says:

          kalau rasa x sesuai baju 2 dan akan jd umpatan org, xpyah la pkai. sendiri mkn pengat sndiri mau ingat.

          0
          0
        • elynrockgurlz says:

          nama je melayu tapi tak tutup aurat……berdosa

          0
          0
        • cell says:

          bogel kn lg senang….kata nk tunjuk, xpayah la kita pikir mcm mana dlmnya

          0
          0
        • longsengah says:

          Malaysia ni negara panas…dia hangat kot,air cond x cukup…lgpun standard ayat org2 yg mcm ni..”rugi la ada kecantikan keseksian jika hya disimpan… kita kena la tunjuk,takkan dah tua sok baru nk seksi???” Aku terkedu sambil tertanya2…dia ni jahil atau aku yang tak maju???

          0
          0
    • Shima says:

      pelakon ke ni.. pernah dengar pun nama tu

      0
      0
  2. air_mineral says:

    cantik ke bj macam tu?tang mana yang cantik sgt dia rasa sampai sanggup pakai baju tu?pusat pun berkarat..

    0
    0
  3. hantupensil says:

    hahaha…xde duwet nak beli kain ar tuh…
    hahahha

    0
    0
  4. madam casper says:

    Erkk dia ada pakai bra ker??

    0
    0
  5. ammey says:

    ambik kelambu wt bju elok g

    0
    0
  6. 1st says:

    baik bogel

    0
    0
  7. [email protected] says:

    awal2 lagi dia Dah COP neraka….

    7 neraka… yang mana dia nak

    1 JAHANAM
    2 LUZA
    3 HATHAMAH
    4 SAIR
    5 SAQRU
    6 JAHIM
    7HAWIYAH

    NO SATU KOT

    0
    0
    • Lisa says:

      Memandai la korang ni hukum orang. Ntah la mudah2an dia dapat hidayah dalam masa 4,5 tahun, bertaubat betul2 jadi lebih baik lagi dari korang. Kita ni still tak perfect takut mati esok masih tak sempat bertaubat. Jangan cop orang neraka ke apa, tu kan kerja Allah. Kalau doakan lagi baik. Kalau nak mengulas ke tak kisah la.

      0
      0
  8. tak aku membayangkan bagaimana kalau dia terpijak kain dan tergolek jatuh dari tangga tu…….

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia akan jadi mcm JACLYN jatuh ari 2 ler

      0
      0
  9. ammey says:

    pet ko pn under prudential gk ke

    0
    0
    • [email protected] says:

      yelah…
      ko pun buat gak ker

      0
      0
      • ammey says:

        xla aku pa bos aku ja

        0
        0
        • [email protected] says:

          fomula untuk jadi kaya le…

          hehe

          1 bulan ko cari 8 orang utuk beli insuran k0 akan dapat RM2400. 2 pun kalo dia beli insuran 100.00 sebulan.

          1 bulan RM 2400.00
          1 tahun ko akan dapat RM28,800.00
          dia akan bayar selama 6 tahun… nant ko akan dapat pada tahun ke 7 RM172,800.00 x ter masuk bonus tau ape2 lagi…..

          kalo rajin akan dapat lagi banyak….

          0
          0
        • Kak Nara says:

          hemoh hemoh ni apasal citer pasal insurans ni…bidang kaknara ni

          0
          0
        • [email protected] says:

          o yeker….
          huhuhu… kak nara jual insuran aper ni

          0
          0
        • Kak Nara says:

          Prudential & PruBSN Takaful

          0
          0
        • [email protected] says:

          sama le kiter… heheheh…

          dah lama ker kak nara buat

          0
          0
  10. 1st says:

    terus bogel jer la

    0
    0
    • ammey says:

      bogel kang owg angp dye gila lak

      0
      0
      • [email protected] says:

        ok aper nanti jadi populer mcm WAN Nor Azlin n nasha aziz

        0
        0
      • 1st says:

        ala…. org x angggap gile….
        org tepuk tgan lagi ade….

        0
        0
    • hantupensil says:

      slalu dia bogel kot..
      time nak mandi..
      hahahaha

      0
      0
      • 1st says:

        time berak pun leh bogel per….

        0
        0
        • [email protected] says:

          tme berak paling cantik kot muka model dia 2….

          0
          0
  11. alpha says:

    spesis penghuni naraku

    0
    0
  12. julya215 says:

    erm ssh nk ckp ble dh msk dunia glamor ni….
    klu xnk jd smp cmni xpyh join dunia2 glam ni…

    0
    0
  13. alpha says:

    ni la spesis penghuni naraku.

    0
    0
    • [email protected] says:

      alpha ko masuk petandingan menaip jugak ker

      0
      0
  14. mamak ajaib says:

    smoga dia mendapat kanser pusat…..

    0
    0
    • [email protected] says:

      nant ko sumpah le dia

      0
      0
  15. [email protected] says:

    KAK NARA NANT PETANG NI CARI LER CTER YANG PANAS2 CKET

    0
    0
  16. yuse says:

    sangat la ketinggalan bas encik nara ni, dia pakai ni dah berapa kurun daaaa…baru jumpe gambar ke? same goes to gambar intan ladyana tu..dah lama laaa….
    kalau nk goosip pon, cari la modal baruuuuuu….sangat tidak cool!!!! uweksssss

    0
    0
    • Kak Nara says:

      yo lah mungkin anda dah tgk…tak semua org UPTODATE like u…

      cool la babe

      0
      0
      • [email protected] says:

        kak nara ader blog lebih kurang KAK NARA le,,,,
        cter dia pun lebih kurang gak…. ohbayu nama blog 2…..
        huhuhu……
        sepupu sepapa sepipi kak nara ker

        0
        0
        • Kak Nara says:

          aaa takdenya sepupu sepipi kitaorg….

          0
          0
        • [email protected] says:

          lebih kurang sama ler….
          hehehe

          CTER 2 x tahan sama je….

          hahahahaha

          tp blog 2 xpopuler sangt ler

          0
          0
        • pinkapplejuice says:

          sya dh msk blog ohbayu pet, xder org pon msk kt blog 2 mlainkan pet jer. blognya sama mcm BN.

          0
          0
    • BumbleBee says:

      alaa yuse ni…kalo dh tawu ignore jelaa… surf web len..

      x semestinyer anda tau, org len pun konfirm tawu….yennaadeii

      0
      0
    • gosipgurlfea says:

      kalau ko rasa blogni tak cool..gedik dtg sini watpe? lol
      GO GET SOME LIFE WOULD YA~shrug~

      0
      0
  17. aNnGuN says:

    hii…i’m new here
    leh join…

    0
    0
    • [email protected] says:

      boleh je masuk ler

      0
      0
    • ammey says:

      bole..
      msuk la dik
      ehh dik ke??
      huhu

      0
      0
  18. cili says:

    pelarian ke apa ni???

    0
    0
  19. Nurul says:

    wahh. gila seksi! eh, seksa kot.

    0
    0
  20. cili says:

    Malu adalah sebahagian daripada iman. Sifat malu sangat penting untuk dimiliki oleh setiap muslim. Malah Nabi sallAllahu ‘alaihi wasallam sendiri merupakan insan yang sangat pemalu. Diriwayatkan oleh Bukhari bahawa Nabi sallAllahu ‘alaihi wasallam lebih malu sifatnya dari seorang gadis yang di dalam pingitannya.

    0
    0
    • [email protected] says:

      bagi banyak2 nasihat biar dia sedar cket

      0
      0
    • BumbleBee says:

      cili kan tempat terdedah tu cili…biar dier berpijar jap…

      0
      0
  21. [email protected] says:

    kak nara pet buat kat damansara intan….
    hehehe…
    buat 4time je…..
    ni baru nak buat… dulu pet suruh memer yang buat,,,,
    dia dah bejaya jadi ikut le dia lak

    0
    0
  22. ammey says:

    hai suma
    huhu dak laki syok la tgk

    0
    0
  23. cili says:

    kurus kering jek. xde selera.xmontok langsung.

    0
    0
  24. [email protected] says:

    kak nara buat umah baru… ramai2 le p serbu

    0
    0
    • [email protected] says:

      ELLO kat cni ok x….
      kener serang ke x

      0
      0
  25. awek cun says:

    ermm..ni gmbr terbaru ke??laki dia tk marah ke bini dia pakai seksi ni..pelik tul lah

    0
    0
    • [email protected] says:

      sempat ko datang cini

      0
      0
    • awekcun says:

      WEI…
      APAHAL CIPLAK NAMA NIE..
      GUNA LA NICKNAME LEN…
      HUHUHUHUHUH

      0
      0
  26. http// says:

    More x ckup kain….

    0
    0
  27. yubin says:

    rase cm derma kain je kt dyer nih..
    baik ko naked aje aleeza oi..
    SEKSI kt dunia,SEKSA kt akhirat…!!!
    insaflah…

    0
    0
  28. yula says:

    atas xckup kain yg bawah terlebih lak

    0
    0
  29. hainizah... says:

    ni serius ke ni?…lol..

    0
    0
  30. ladybird says:

    kat umah aq byk kain ,ko nak ke wahai cik aleeza kasim? sian ko x cukup kain..

    0
    0
  31. komputer_lembab says:

    dier rasa dia cantik kat pusat,cantik kat badan,cantik kat muka,cantik kat buah dada,cantik kat bibir…..klau ALLAH nak tarik salah satu dari pada nya sekejap je,tak sampai sesaat.ALLAH dah bagi pinjam body cantik2 tu simpan la jaga elok2,tutup elok2 dan kalau nak bukak pun hanya untuk suami sendiri bukan suami orang tau..!yang penting bersyukur la……(pesanan untuk diri sendiri dan mereka2 diluar sana)

    0
    0
  32. king kong says:

    macam sial…KESIAN kt artis ni kan…aku ada baju bundle yg menutup aurat.mcm mane erk nk bg kt dia????

    0
    0
  33. Zaza Muhammad says:

    sib baik ye pakai gak bra ngan sluar dlm heheeh… pakai plak kaler hitam, pakai le kaler coklat ke putih ke… saje je nk bg org nmpk…eeiii insaf le…
    hmmm org dok komplen cara siti tu pakai tudung x btul, ok fine mmg salah and mmg patut kite tegur. tp klu nk dicomparekan ngan artis2 kite yg sukeeeeeeee pakai baju x cukup kain ni hmmmm aku rase lebih bersyukur tgk siti berpkaian lai just harap2 pasni dia menutup aurat plak… semoga suatu hari nanti….

    0
    0
    • awekcun says:

      CT XDE LA PKAI SEKSI CUMA TUDUNG JE XCKP KAIN.
      TP SI MINAH GALAH NIE MMG XRETI NK BERSOPAN..
      CIAN KT MAKBAPAK KO..
      DPT ANK PUN XGUNA..
      MEMALUKAN MAK BAPAK JE…
      CUBA LA WAT IBADAH SKET..
      SEJUK SKET HATI DIORG TGK..
      SAYANGI LA IBUBAPA KITA SEMENTARA MEREKA MASIH HIDUP..

      0
      0
      • jane says:

        sebenarnye dia ni tak cantik …kalau tengok dia bercakap gusi itam byk isap rokok….berlakun pon cam kayu dlm citer susuk…ni saja modal dia nak jadi pemes….seksi…

        0
        0
  34. manjalara says:

    tuhan dah bagi musibah tapi tak sedar2 lagi, sekali lagi dia kena memang dia memang tak leh nak buat apa2 dah, hah masa tu baru dia tahu

    0
    0
  35. blackberry00 says:

    klau aq kat situ
    mmg aq tarik kain dye nih
    biar tbkk smua
    nak tayang, jgnlah alang2
    bg jer org nampak semua
    dh nak jadi ompuan jalang
    buatlah jalang btol2…

    0
    0
  36. cell says:

    baik pakai bra dgn underwear jer….

    0
    0
  37. dania893 says:

    nilaa org pnggil.4 SEN 5’CUCUK’… murahan

    0
    0
  38. kesian dia… miskin sangat ke?

    0
    0
  39. apocalypto says:

    biar la dia nak wat apa pun, bukan dia susahkan korang… kubur esok lain2, jangan memandai2 judge orang penghuni neraka la, itu la… diri sendiri kasi btul dulu… korang maki2 tu berdosa gak, cakap2 belakang camni kira ngumpat gak… sendiri mau igt la

    0
    0
  40. Carles Puyol says:

    klu dia ajak aku tido,no probs…9 bulan ada hasil…

    0
    0
  41. cili says:

    alah….apocalypto, kalo xkutuk nnt mana dorang nk tahu kesalahan besar yg dorang wat. xkn nak galakkan lg wat benda xelok. bila masa plak cp belakang. terdedah kn ni msg kt semua ni.

    0
    0
  42. donat kristal says:

    dah2 la tue alza ksim…bnyak sngat bkak aurat…hope pas nie x yah la seksi sngat. x puas lg ker?? dri tahun ke thun smkin seksi.akhirat smakin nak dkat. sme2 lah kiter bertaubat k.

    0
    0
  43. Pal says:

    Memang syok lihat aleeza.Keindahan tubuh badan wanita adalah kurniaan tuhan.

    0
    0
    • lanToK LeW says:

      gatai bebenor mangkuk nie…huhuhuhuhu…..bek ko p tgk mak nyah…auwwwwwwww…x kuasa mak nyah…..wakakaka

      0
      0
  44. pening says:

    Alahai c Aleza ni…x ingt2 lg ke…taula body kau tu x de lemak, x pyh la nk tyg2 kt public..kalau nk dressing camtu, kt rmh utk hubby kau tu…ish3..insaflah Liza oii, selagi ade mse ni…

    0
    0
  45. ohmerah says:

    tak tau nak kata apa. bila dia budget dia lawa, seksi. camnila akan jadi..

    0
    0
  46. zi zang ye says:

    aku x heran pun. Dia kan model kena le up to date.

    0
    0
  47. karut says:

    dia nie beli kain ela je…tak payah anta tailor, jimat kos betul.

    0
    0
  48. Tak_Kuasa_Aku says:

    Cantiknye perut dia… Tak mcm perut awek sebelah umah aku ni…umur 23 & bujang, tp badan dah serupa orang beranak 3. Chubby sampai ilang nafsu aku. Sadis tul…hahaha

    0
    0
    • aku says:

      kecantikan seorang wanita muslim bukanlah untuk ditonton tayang kepada semua lelaki …malah depan muhrim pun perlu menutup aurat..kalau la ada lelaki gila seks yang tengok gmbr ni..sapa yang menjadi mangsanya? tentula bukan model ni yang mnjd mangsa nafsu serakah nya? ttpi kanak2 yang tidak berdaya tmpt melampias nafsu mrka.Btul tak?? oleh itu menjadi tgjwb msykt terutamanya selebriti perlu menjalankan tanggujwab agar tidak MERANGSANG NAFSU LELAKI BUAS dengan berposing seksi gila hingga KANAK2 YG TIDAK BERDOSA menjadi MANGSA SEKS lelaki buas.ingatlah tragedi arwah adik Nurin..ambillah iktibar semoga Allah melindungi kita serta zuriat2 kita dari perlakuan lelaki bernafsu binatang..dan semoga aku dan keturunan ku mampu mjaga aib masing2. semoga Allah melimpahkan taufik dan hidayahnya kepada mereka2 yang blm sedar. Aminnn..

      0
      0
  49. naim says:

    sesuai sgt blkon filem “JALANG”

    0
    0
  50. Tak_Kuasa_Aku says:

    Jalang memang cantik2 mcm ni eh?

    0
    0
  51. ustaz fadillah kamsah says:

    wahh nampak puting siot..walaupun i ni ustaz,tapi i pun ade nafsu juge taw..:)

    0
    0
  52. aku says:

    kurusnyee…mehh!aku sedekah kan lemak ku..hohoho

    0
    0
  53. ain says:

    bkn tak cukup kain…salah potong kain tukang jait tu…terlebih di kaki sampai meleret-leret..tang tu sebenarnya tuk bahagian perut dan dada…x sempat mengabiskan kursus jait-menjait le tu..

    0
    0
  54. drp pakai kat sini…baik pegi hollywood ambik gambar bogel dlm playboy….konpem setakat aleeza je glemer,1malaysia glemer nanti….

    0
    0
  55. Santoloyo says:

    what a bunch of retards awe have here in Malaysia…baik gi mati semua yang komen kat sini(including me!)…

    0
    0
  56. sue says:

    apahal dengan dia nie hah? giler glamour la tu..

    0
    0
  57. leme says:

    cmel nye bju dia,,,,,

    0
    0
  58. jjj says:

    tengok gaye pun dah tau mmg jenis orang yang tak suke pakai baju….tu pakai pun cukup syarat je nk cover kueh pau die yg kecik tu ngan apam itam die…klu malaysia ni cam overseas dalam lame die bogel…

    0
    0
  59. pyan says:

    seksi dia dah tentu berdosa ,tapi kita yang tengok x berkelip mata ni apa macam.dapat gak saham kat neraka…

    0
    0
  60. body lawa blh la,cube bdn penuh panau???suami dia pun x brani tegur..ape korg kisah..

    0
    0
  61. chekodok says:

    kecoh je blog nie.

    semua pun nak mengumpat.

    rasa nye aleeza kasim punya dosa pakai baju nie tak sebanyak org yg hobi mengumpat2 kat blog nie di masa lapang

    0
    0
  62. porno izle says:

    This is actually my first time here, really nice looking blog. I found so many interesting things in your blog especially it’s discussion. From all the remarks on your articles, it appears like this is really a very popular website. Keep up the great work.

    0
    0
  63. hey there and thank you for your info – I’ve definitely picked up anything new from right here. I did however expertise a few technical issues using this web site, as I experienced to reload the site lots of times previous to I could get it to load properly. I had been wondering if your web hosting is OK? Not that I’m complaining, but slow loading instances times will sometimes affect your placement in google and can damage your high-quality score if advertising and marketing with Adwords. Anyway I am adding this RSS to my email and could look out for much more of your respective fascinating content. Make sure you update this again soon..

    0
    0