Written by AbangNara | January 14th, 2009

Pictures of  Malaysia beautiful celebrity and hot single mother, Nur Aliah Lee or better known as Vee captured with her new boyfriend has already circulated in the Internet.

After her marriage with Aziz M. Osman collapsed, the charming Vee started to go out with the person in the picture only known to Malaysia public as Tengku Y.

We here at BeautifulNara wish all the best to Vee and Tengku Y relationship. May God bless you and may your relationship ends with marriage.

More social pictures of Nur Aliah Lee @ Vee and Tengku Y by reading the full article.

42 responses to Malaysia Celebrity Social Pictures, Nur Aliah Lee And Tengku Y

  1. tengku says:

    sapa tak kenal dengan tengku yusuf ni? pandai dia carik mcm muke x wife dier .lagi pulak dier ni kaki pompuan ..

  2. DEBAB! says:

    yeke tengku..?? mmg dasar jantan gatal b’jumper lak ngan betina yg mengenyam..
    m’jadi2 laa tue..

  3. john says:

    i dont think tengku ni kaki pompuan sebab aku penah main futsal dgn dia..tendangan nya power betul..kau ni jealous kot ngan dia…!!!!

    • sam says:

      klau die pndai maen futsal x leh jadik kaki pompuan ker…
      tah pape la ko ni..
      kaluu baik..x la peluk2..wtf.

      • redbox says:

        ala korg pun xkan xpena pelok2 ngn boy pren ke girl pren kot…hahaha..ckp mcm baek ar korg nie…ckp org tgk dri sndri dulu ckup baek ke x…hahaa…xpela..si aziz osman pun ngenyam…elok la tue..tuhan tnjukkan siapa sbnr dorg b4 dorg beranak cucu…now u’ll see???kite nie punye nfsu n akal..so biar akal yg bijak guide nfsu…jgn nfsu guide akal…pk je la ape yg jd if that happen…huhu

  4. pulut says:

    dah la dulu bertutup litup sekarang bukan main banyak bukak nampakkkkk………patutla abang aziz ceraikan ko…….

    • hani says:

      mulut ko ni macam taik..

    • redbox says:

      berdosa aziz sbb xberjaye guide isteri die terus kekal full hair…dose mmg byk die yg tnggung….now they devorce….sbb xsehaluan…all de same reason like other…selisih malaikat wen turn me berumah tgga…due2 salah…senang cite..pokok xgoyang if angin xtiup…its happen due2 blah pihak…

    • ros says:

      betol betol betol..

  5. manbelon says:

    ..ko gila la john..

  6. rambo says:

    hmm..xsangka lak xwife aziz jdik gini…dluu sopan jerk skrngg buka aurat mcm bdk2 remaja lak prgaii…org comeyy kataknn kna la tayang kat owg len..klu xtayang rugiiiiiiiiii….hehehe

  7. zasya says:

    senyuman tengkuu tuu gataiiii n miang…hahaha

  8. lina says:

    ape lah nak jd…aduhai…dr bertudung litup sampai berkemban…knp boleh jd mcm ni…?? kalau bukan dilahirkan islam..mmg susah nak sebati dengan ajaran islam..nilah gayanya..

  9. jull says:

    dah nak balik jadi al-kafirun kot….bagus2 dah peluk islam dia nak jadi macam orang tak tau islam lak………patut pun kena cerai………..belum dalam agama lagi,,,,,,,,,,,,,,,,tunjuk ajarlah dia skit2………..

  10. flower says:

    ntah la pelik la..
    dh elok2 pkai tdung x pkai lak..

  11. ni says:

    sejak bukak tudung nih…ngan bahu bahi skali terbukak….
    hmmmmm….

  12. hani says:

    dah umur dua2 tanah kubur pun dah panggil. kahwin dah cerai pun dah.. masa bercinta kentut pun wangi…

  13. xYANx says:

    x sangka aku dia jadi sampai camni..dah bercerai makin menjadi2…merosakkan title “janda” je

  14. Bunga says:

    .: Kwn aku kwn dgn Aziz..dia ckp dorg cerai pun mmg sbb si V nie ada jantan lain..V nie belakon jer baik pakai tudung..tp isap rokok gak masa pakai tudung dulu..:.

  15. tengku says:

    tengku yusuf nie nasib ler famili x wife dier y
    jadikan dier kaya… klau x harapkan nama tengku nyer jer.. tak malu!

  16. insan kerdil says:

    astaqfiruallah, manusia akhir zaman….katakan tidak pada mati krn ko belum bersedia, klu aku jadi ank dia mesti malu punye..pada ank2 aziz didik la mereka jgn jadikan mereka terpesong mcm ibu mereka…allahualam..BALASAN DARI YG MAHA ESA PASTI ADA…TUNGGU DAN LIHAT!!!!

  17. Teko Panjang says:

    dasar belen la 2… bg kt aku pun entam je la ps2 buang…. kiqa pa pasiaq, balaih g!!!!!!!!!

  18. roha says:

    apa nak jadi zaman skrg… kesian kat anak

  19. beyon says:

    kesian kat anak2 die kalu aku malu jd anak2 dia tngk mak mcm ni tp xtau la kalu anak die pun cmni tp tak kot kalu a.aziz didik leklok

  20. miebahau says:

    malu aku kalau mak aku mcm tu……. sexy kn main lagi… merenyam la tu lama xdpt batang

  21. beautiful nira says:

    vee nie, muslim lagi ker???

  22. beautiful nira says:

    kesian kat anak2 dier, kan? malu punyer mak mcm ni…vee, udah2lah tu. Dulu kt minat gak kat awak, lgpun klau awak menten cam dulu (tak pakai tudung pun takper…tapi maruah diri kena jaga) kt ttp sokong awak… ingatlah awak tu ompuan… owg laki ni, SATU jer matlamatnyerrrr…

    • 1666 says:

      salah….
      bukan satu…..
      dua la…
      bukit nan megah berdiri …
      ngn lobang yg mmudah berbecak….
      konfem dah dapat la tu…
      dia ni pun bukan anak dara…
      nk jaga apa lai…
      kena sontot pun sedap yg dapat….
      bukan luak pon…

  23. transformers revenge says:

    ha ah….. hidup biarlah ada pegangan hidup. Nk carik rm biar betol dgn jalannya, jgn ambik mudah jer.. dapat tengku tu ntah die nak btol ke tak kat awak…

  24. 1666 says:

    dah jadi kapir balik ke dia ni…
    dulu ok je pakai tudung..
    lepas cerai terus dedah sana dedah sni…
    bagus jgk aziz cerai…
    dia xtahan nk tanggung dosa isteri dia …
    dasar betina murahan!!!!

  25. nina says:

    sabo sabola sekelian umat,jgnla mengata dan mencaci…..pandang cermin diri dulu dgn kelemahan diri sendiri……

  26. nurul says:

    botol ar*k ke blkng tu?
    semacam je

  27. syasya says:

    Pompuan ni jd cam ni disebabkan x-husband dia!

  28. ly says:

    emmm aliah lee

  29. Nabi Kahar says:

    Emm….korang ni gila betul la. Cakap pasal dosa, pahala. Macam korang yang menghukum. Dah dia nak main….jom la kita mainkan dia selagi kita boleh main. Dah takleh main nanti…merana plak…..

  30. mumumimi says:

    sygkan si vee ni jadi mcm ni..dulu elok bertutup tp skrg terbarai semua..tulah bila tuhan nak balikkan hati kita..jgn dia mati katak nnt sudah..dunia x bawa kemana pun..kiamat around the corner..

  31. Mila Willick says:

    Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  32. Wow, this was a really quality post. In theory I’d like to write like this too – taking time and real effort to make a good article… but what can I say… I procrastinate a lot and never seem to get something done.

  33. Legalsounds says:

    I can see that you are an expert in this area. I am starting a website soon, and your information will be very useful for me.. Thanks for all your help and wishing you all the success in your business.

  34. Cannella says:

    tpeak Phil Cannella!

  35. TY for the helpful info! I wouldnt have gotten this otherwise!

  36. It’s the best time to make some plans for the future and it is time to be happy. I have read this post and if I could I want to suggest you some interesting things or advice. Maybe you could write next articles referring to this article. I wish to read even more things about it!