Written by AbangNara | November 19th, 2008

gambar anak tiri siti nurhaliza dengan aksi terlampau

Kalau betul ini gambar-gambar aksi anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza, tak dapat bayangkan macam mana hasil didikan bakal anak Dato’ K dan Dato Siti nanti. Meh tengok lagi banyak gambar aksi-aksi terlampau anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza.

gambar ganas anak siti nurhaliza

aksi cium awek melayu

aksi menggiurkan anak dato siti nurhaliza

awek melayu cun melecun

gambar orang melayu berpelukan

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

192 responses to Gambar Aksi Terlampau Anak Tiri Dato’ Siti?

  1. prezinta says:

    lampau ke?? bg i xla.. sbb biasa la org tngah bcinta.. jgn menilai org dari luaran…

    0
    0
    • cirobee says:

      biarkan jer lar pe yg dorg buat kat belakang..jan sibuk komen sini,komen sana..ckp mcm u all lebih baik,kita manusia beb..x lari buat salah,die nak buat biarkan jer lar..kita hanya mampu lihat & dgr,selebihnya serah kpd yg pakar,haha..die pnyer hal,lantak lar..bkn die ganggu hidup korg gak kan,sumday die akan sedar gak mana silap die,t’hantuk ckit hah bru sedar,skg tak lagi kut..tgu jer lar..ehemmmnn..sebelum kord kutuk atau bagi nasihat dgn org lain..mulakan dgn diri u all dulu…muahahaha..

      0
      0
      • akue x suke ko! says:

        npe x tau ko dok mmbebel n..
        g tlg mak msk ye…

        0
        0
      • am muscleman says:

        aku sokong, lebih baik tengok tengokkan keluarga sendiri…kadang2 kuman seberang laut nampak tp gajah depan mata haram x nampak…jaga tepi kain org siapa suruh..jaga la nadik beradik sendiri…kita sempurna sgt ka nak komen orang..jgn terlalu kutuk orang kerana balasan akakn minimpa atas dunia juga…sedarlah…bertaubat lagi baik…

        0
        0
    • sesape says:

      saya sokong ngan cirobee..lantak diorg lah nk wat pe pn..korg susah ke..dosa dan pahala..Allah yg tentukan..jgnlah kita nak sibuk menghukum org..sedangkan kita xde kuasa semua tu..diorg nk wat dosa ke maksiat ke..itu antara diorg ngan Allah..mungkin satu hari nanti Allah akan kasi petunjuk dkt org2 ni..jgnlah kite jatuhkan sesama kita..instead kita doakanlah agar org2 cmni dpt petunjuk dari Allah..kan baik..ni sibuk tgk dosa org..diri sendiri xde dosa ke?rasul2 je Allah pelihara dari melakukan dosa..bererti..x kesah alim mana pn kita..kita xkkan terlepas dari lakukan kesilapan..nauzubillah..

      0
      0
      • Kakitido says:

        Sikap macam ni lah yg akan lebih merosakkan dari komen2 yg bersifat menegur..kononnya biarlah diorang dgn cara diorang & biar tuhan yg menghukum bukanlah konsep yg tepat. Mungkin korang suka & buat benda2 gini sebab tu korang tak kisah, gitu? Sebab tu lah ada konsep amar ma’ruf nahi munkar..mungkin kita tak dapat tegur secara berdepan, tapi at least dia akan rasa malu bila ramai yg dok bercakap tentang perangai2 buruk dia..

        0
        0
      • ms genius says:

        yeah but then if all the people in the world are the same juz like them then i guess what’s the we live in this world as Allah’s slaves? now i know why there are earthquakes & all nowadays. because Hez so mad that we never respect & obey Him. sad that our ppl never realize that they have drowned into the Christians’ culture.hurmmm…

        0
        0
  2. ustaz zie says:

    Haram bagi umat islam buat begitu, kalau ada umat islam cakap benda ni biasa masa bercinta, maknanya orang itulah penghuni NERAKA. Sedarlah umat islam. Kalau sembahyang pun xcukupn 5 waktu, buatnya xkhusyuk, apa jenis manusia nie. Ingat agama kita. Jangan ikut nafsu. Insaflah sebelum kamu di azab, yang pastinya banyak golongan muda masa kini akan di azab masa di kubur lagi.  

    0
    0
  3. charamania says:

    hurm..mmg btol pown tu pix diew…
    sbb gurlfrwennyew tu kwn charamania punyew kawan..
    so kami slalu r tengok pic tu dari ma fwen…
    hurm…tah la…
    bia jelah…
    skali tuhan tu nk turun kan bala…
    camtu jew…
    kun fayakun…

    0
    0
  4. kalangou says:

    Emmm……byk org buat gini. X kawen, mcm sdh kawen. Ni la sbb cuaca makin panas, tanah runtuh, banjir dll. itu kalau ikut kepercayaan org kami dulu2. Harap2 anak2 saya X jadi begini..malu. Anak2, jgn ikut2 ya..ingat mak bapa, ingat Tuhan.

    0
    0
  5. ariff says:

    sbgai sdare sesame islam..sy perlu menegur supaye allah beri petunjuk pade kamu moge2 kamu insaf dan dapat hdayah dari allah..amin..

    0
    0
  6. blur says:

    nampak nenen…heheheh..putih gamaknya….

    0
    0
  7. nurul says:

    prmpuan to mcm tau…

    0
    0
  8. nurul says:

    tua

    0
    0
  9. rosh says:

    cam nak terkeluar betik pom nie…

    0
    0
  10. DEBAB! says:

    sama2 padan..aksi begini sesuai klu mereka dah kawin xp bkn maser b’cinta..lg2 tiada apa2 ikatan..

    0
    0
  11. girl says:

    last pic mcm ada luv bite je dekat boob dia belah kiri..penat aku bersihkan screen monitor aku ni kot2 kotoran degil ke tp bukan jugak!ala…silap2 dah ‘bersama’ kat umah sendiri tue. anak orang kaya ni…biasakla..asalkan bnyak rm, awek msti nak yg cantik, sexy n willing to do anything. hukum hakam agama ni dipandang sepi je..

    0
    0
  12. catz gurl says:

    Romantiknya…
    hrap2 berpanjngan la….

    0
    0
  13. unknown says:

    dah laa tu…taubat laaaa….!!!!

    0
    0
  14. Aku anti IsraEL sial!! says:

    erm zaman sekarang dh tak heran(walaupun aku sgt heran)dara ke tak,teruna ke tak lg ni..pala empun dirik jak…hoho…

    0
    0
  15. LINDA says:

    xkisalar pa dorang bt,,,,p yg sye gram nie nme dtk siti plak yg jdi mngsa,,,ksian die,kn???papepn sabo jelar….:(

    0
    0
  16. cam2 says:

    cmel gak awek ni..agaknyer awek ank tiri dato ct ni org kacukn kut..tiba2 jer sesat mai malay.. tgk sexy len mcm jer..dh nmpak bom israel dh tu..ensem jgk ank tiri dato ct ni yer..kiut plak tu..tpi syg..jgn jeles yer gadis kcukn n gdis d luaq sna..

    0
    0
  17. AkONG says:

    MCM SIAL SEH PERANGAI!!!

    PREMPUAN DIA KALAU JAMBU SKALIPUN TAPI PERANGAI MCM SIAL, SERUPA SLUT PER!!!

    *BRAMZZZZZZZZ*

    0
    0
  18. nad says:

    damn is dat faiz ruzman????…
    hahaha…cnt believe his pix gonna b posted rite ere…

    0
    0
  19. kuuuu says:

    insaf lah wahai kawan2…
    semua 2 haram belaka..
    ingatlah ALLAH yang maha ESA..

    0
    0
  20. PEah says:

    Awek Dia mmg Superb.. JEnis sedap kongkek NIe..

    0
    0
  21. angel. says:

    Yg korg sbuk hal die tu knape..
    Dosa pahala die tu kje Tuhan..
    Yg korg sbuk duk mnmbah dosa sndri tu wat per.. no body’s perfect atas muka bumi ni..

    0
    0
  22. tengkufareez says:

    for infomation,dlu
    i ex-bf that gurlz..
    3yearz we’ll b lover
    we’ll da havin seks almoys everyday..
    tht lady jenis extrem, lasak dan like 2 sucking..
    famly die xkesa seks dgn sesapa asalkan dont make a baby.2je peraturan dier..

    i broke up dgn tht lady pun sbb xtahan dgn permintaan dia evry nite nak seks b4 sleep
    i tied tied tied

    tp i sloot anak dato k..strongggggg layan lady diana niiiiiiii..
    wooooow

    0
    0
    • SNFB says:

      wowwww…. mmg mengancam pmpn ni… bt malu kaum hawa jer.. opssss mybe dia bkn glgn hawa kot huhu

      0
      0
  23. esoneniey says:

    …. melayu mudah lupa

    0
    0
  24. milo fuze says:

    ppuan tu flat mendada je lebey

    0
    0
  25. JoKeR says:

    die yg becinta die pnye psl la…pergghhh…komen x ingat dunia!!

    0
    0
  26. Miss Eighteen says:

    Tengku Fareez………

    1.Work on your english first before you want to humiliate other people.

    2. Daripada korang semua duk mengutuk budak2 ni, ape kate korang pegi nasihat dia ke pape? that WILL make a change.

    0
    0
    • -DarkHeart- says:

      miss eighteen..plz dun b too boastful bout ur eng…let him express wateva he likes ya!! tis isnt a grammar class ok! sumtimes an advice wont make a change..kalo manusia 2 x phm bahse! hope tis advice will make a change on u..haha

      0
      0
  27. apa ada pada nama says:

    sapa awek 2 erk.. ada marilah.. buat stok bagus nie … muahaha

    0
    0
  28. Datuk Panglima says:

    Fuyyoooo! ramai yg komen! lenguh nak scroll down! banyak komen mnarik..yg menolak pun ada gak.

    Yg bestnye tengku fareez nye english… ni la hasil PPSMI! as for miss eighteen, bravo!

    Tapi suka diingatkan di sini pada yg menafikan komen2 baik yg mengingatkan akan HUKUM ALLAH!!!!! Istighfar n ngucap balik..

    Jgn diri ni jahat pastu nak ajak org buat jahat..jahat kuasa dua tu..! Yg salah tetap salah.. Jgn kita tentang org nak buat kbaikn
    Berat dosa tu.. menidak hukum ALLAH!

    Kita diam sudah la..Panglima pun stim gak tgk awek tu.. tetap dosa tapi dosa kecik rasanya banding ngan menidak hukum ALLAH!

    Bila ambik wuduk..gugur kut dosa2 kecik.. dosa mata tgk lurah dendam, dosa mulut ngata, dosa kaki mlangkah, dosa telinga mndengar bkn2…

    Wallahu…

    0
    0
  29. tengkufareez says:

    peduli apa..
    i non muslim

    0
    0
  30. tengkufareez says:

    datuk penglimo
    ppsmi?wht iz tht?
    m happy 4 ur comment..
    but….mmmm…..
    poor u…coz i never undrstnt wht exactly u try 2 tellin me.i wont care..
    i non muslim.im frm nigeria.ma malay also poor.by da way,tq.i juz havin fun using da muslim name coz wana see u”ll as a muslim people u pandai ckp but if u realy muslim u xkan buka LANGSUNG this web….SO we r da same.beza?juz u muslim pada nama shj.i non muslim sepenor jiwa.da…

    0
    0
  31. tengkufareez says:

    datuk penglimo
    ppsmi?wht iz tht?
    m happy 4 ur comment..
    but….mmmm…..
    poor u…coz i never undrstnt wht exactly u try 2 tellin me.i wont care..
    i non muslim.im frm nigeria.ma malay also poor.by da way,tq.i juz havin fun using da muslim name coz wana see u”ll as a muslim people u pandai ckp but if u realy muslim u xkan buka LANGSUNG this web….SO we r da same.beza?juz u muslim pada nama shj.i non muslim sepenor jiwa.da…i agree wth topet

    0
    0
  32. ntoh ler says:

    ekceli tol ke tkufarez ni ex bf minah ni
    ke bks tukang kebun jer..wahaha jgn mare

    0
    0
  33. tengkufareez says:

    i pelangan dia.hukhukhuk…nak join?

    0
    0
  34. ANDRY says:

    alah budak2 pelah sangat…yang nak kecoh sngt pasal image ni wat pea…tapi pepe ando di mmg cun giler…peace

    0
    0
  35. siktaukhal says:

    weh…gago na juak ktkorg tok koh..sak jak tengkufareez gago ngakuk diriknya negro..sanngup ngakuk diriknya negro yg berkulit hitam..ku rasa mukanya kedak tapak selipar jepun kali..nampak gigi jak putih..bli jak krim pemutih muka kedak fair n lovely ka..hahahakkk…pasal anak d.k ya,ktkorg gago jak nak nganoknya..sukati nyampun la tanggung dosa pahalnya..mun bena nak nego,tegonya kt depan2..tok madah dalam komen jak,neylah nya nak tauk…lu piker la sendiri!!!

    0
    0
  36. saloa mambok says:

    negro pon letih ker bai? wakakaakak minum kopi abgboleh ..kopi jantan…kopi tok janggut …blablabla…

    u kan nonmuslim so cb u try minum kopi buatan org muslim ni….
    ada brann???

    0
    0
  37. nurkasih says:

    masing2 kan punya kubur sendiri..
    tak g2

    0
    0
  38. haas says:

    tungku farezz?hahaha…negro?em tak payah menipu la…budak2 bodoh la u nie…taht gurl ur ex?wud ever la…biar la kat diorang…diorang loving couple kot..dah bercinta namanya…jg diri sendiri lg bagus…anyway both sweet….

    0
    0
  39. haktuih says:

    hahaha…syoknye ktuk mgutuk..nk join la…tengkufareez negro rupenye…nk ke minah 2 kt negro….ape cer melayu lg hebat dr negro?br mintak tiap2 mlm dh letih..hahaha..bodo punye negro…bg air longkang je kt negro neh…

    0
    0
    • anti tengkufareez says:

      elehhh
      ko jgn cye ngn tngkufareez 2
      die 2 pnpu besa
      bnci aku bce komen die

      btol ko ckap, negro msti la KUAT GLE lyan sex
      xkn le PENAT KN lyan pmpn mlyu 2
      huuuuhhhh

      0
      0
      • jemaah says:

        anti tengkufarez ko mcm dengki n dendam jek kat tengku2.lek la beb.wat malu anak melayu jek ko..jgn nampak sgt y ko tu jeles sgt kat negro 2 sbb xdpt pmpan ni…malu yooo…myb btul kot si negro tuh xbf die..ank org kaya nk saiz ape sume dpt.spatutnya ko tunjuk kehebatan ko kat negro tuh.bukan kutuk dia..mesti dia bangga sbb korang gado2 n xpuas ati ngan dia.tp.bila bace msg pe1 dia utk ko kt atas td. aku prasan gak negro ni pandai dr segi memprotes islam.yang ko plak melayan dio laagi banggo dio dpt membenggangkan org islam mcm ko.aku pun islam gak hehe…

        0
        0
  40. teddycha says:

    astaghfirullahalazim..
    wanita itu perhiasan dunia..
    seindah hiasan itu adalah wanita solehah..
    tp klu xsolehah tu…dah xindahla..
    tebal mane pon mekap tu..cntik maner pn muke mix die tu..
    org ttp nmpak die koto dan buruk..
    bertaubatla..pintu taubat tu sentiasa terbuke…
    kpde plggn2 die plak..xyah la nk gah diri korg buat dosa..
    ape yg bgus sgt???
    zina tu kn maksiat.. aib bg umat islam..
    pttnye aib perlu ditutup…bkn di EXPOsed..
    sesiapa yg menutup aib umat islam didunia…
    allah akn ttp aibnye di akhirat…

    0
    0
  41. shiela says:

    nilah orang kaya…..tak ingat dunia…..yang pempuan pon bangang nak mampus……macam pelacur……….geli aku tengok…..

    0
    0
  42. bungaangkasa says:

    gamak2 dah tak tahan cepat2 la kawen. xla byk dosa

    0
    0
  43. jomosan says:

    biasa la bapa burik anak rintik, kalau bapa bule buat knapa anak tak leh wat.. emak bapa haji ngan hajah..kalau tak bagi ajaran agama yg cukup anak jadi aji no moto la..

    0
    0
  44. kurang laser says:

    ensem anak dato k ni…yg c girl tu pun cantik..bibir merah, kulit putih. klu jodoh diorg ni mmg sepadan la. tp syg kannn terkena “penyakit” org kaya….
    susah nk berubat ni. doktor yg ada 12 phd pun blum tentu bleh tlg obbatkann.emm…klu setakat p berubat kat dukun lg x jln….

    0
    0
  45. Dicgmd48 says:

    yang salah tetap salah, dosa tetap dosa, hak tetap hak, yang batil tetap batil, semoga Allah berikan hidayah…..aminn..

    0
    0
  46. mia says:

    sebaik-baik kjadian adalah manusia,so xheran la bdk2 bdua ni hndsome n cntik..tp pbuatan mereka yg mcacatkn kjdian mereka.smoga diberi ptunjuk.tp ye lah apa2 pun ibubapa yg mcorak pd awlnya,dh bsr gini cmna?

    0
    0
  47. sya-leo says:

    biasa la bdk2 skrg bnyk mgikuti activity2 yg krng brmoral

    0
    0
  48. winnie says:

    taubat2 la……dosa tw….kamu 2 anak dato….sedar la ckit…jgn wat malu your parent.

    0
    0
  49. puteri salju says:

    salam..
    x baik buat perempuan macam tu..awak lelaki,satu hari nnti awk akn bmbing isteri awk..mcm mne nk bmbing isteri awk mnjadi isteri yg solehah sedangkn awak??mmg lah kita ne muda lagi..tapi kematian tak mgenal usia..wlwpun awk ank dato ker tan sri ker,,d akhirat nnti smua pgkat 2 dh x kire dh,.

    0
    0
    • kp says:

      ko ckp cm anak dato’ tu je salah.. aku rasa tepuk sebelah tgn xkan berbunyi…kalo xde angin,masakan pokok bergoyang… bab suami tu mmg btul, suami mmg la kena bimbing isteri..tp kenapa harus pilih wanita mcm tu kan…? renung2kan..hehe

      0
      0
  50. 10hp standard says:

    pasal mamat ni bapak dia byk wang…cube kalo bapak dia org biase tak keje lepak umah xde mane minah ni nak…tgk sebelah mate pun blom tentu…dunia je baii..

    0
    0
  51. 10hp standard says:

    lu ada duit,ada cinta,takde duit kalu lu get lost…

    0
    0
  52. miko says:

    wahahaha… aku harap malaikat maut ambil nyawa korg cepat..lg byk orang2 mcm korg..makin rosak keindahan dunia..amin..

    0
    0
  53. no name says:

    haha..penyakit org zaman moden,camni laa..

    0
    0
  54. nur says:

    ye ye ar je nak ngaku ex die…huhu

    0
    0
  55. atas batu says:

    aku setuju ngan kau blur..tapi tengkufareez btl ke 2…tapi mula2 ni pempuan mmg kuat beb…x terlyn dibuatnye..lain2 no kommen..kahhhhh

    0
    0
  56. slash says:

    jgnlh kia berprasangka buruk sesama manusia wlupun apa yg dilakukannya. Allah maha berkuasa. Dengan kuasanya petunjuk dan hidayah mampu diberikan dgn sekelip mata. Kita adalah makhluk yg lemah jd doakanlah kesejahteraan saudara kita xkira siapa dia. Tutuplah aibnya nescya Allah menutup aib kita di akhirat.

    0
    0
  57. Anonymous says:

    dia sendiri pon xkisah. dia sendiri xjaga aib dia. aku xrasa pon diorang tu malu dengan perbuatan haram diorang nih. walaupon ramai toyol2 perangai cam 2 toyol nih tp itu xmenghalalkan perbuatan diorang. dosa ttp dosa. haram ttp haram

    0
    0
  58. bong says:

    mcm awek i jer. awek i ke tu? arghhhhhhhhhh dia curang padaku. takper ler. nenen tu dah selalu i isap. korang tatap ler nenen dier. canggih tu

    0
    0
  59. siktaukhal says:

    tengkufareez ya rasa diriknya kacak…jaik da jak muka..hahaha

    0
    0
  60. Anonymous says:

    bapa borek,anak rintik!

    0
    0
  61. budak baik says:

    sekor ensem..sekor cun..memg cun nk nk mamposla!! nati leh masok neraka sama2..ajk dato’ k skli yea??

    0
    0
  62. as says:

    betul betul betul
    ke mana tumpahnye kuah klu x k nasi
    bapak boya, ank pn of course la ikut skali
    ni la dkatakn “ANAK BAPAK”

    0
    0
  63. Aku... says:

    apsal tengkufareezz tu..mmg dasar negro..
    menyemak je..org br tgur BI dia yng kongkangkung…hahaha…
    dah nek angin..haha..mmg bdk xda akai…
    balik negara ko Afrika la..wat semak je kt m’sia ni..
    negro konon..tp cepat pancut…haha..dah org kutuk..bls ngan jwpn yg x berakal…kuikui..BI pn kongkang..PPSMI pn xtau..kuikuikui…
    lebih bengap dr siput babi….wawawawa….

    0
    0
    • anti tengkufareez says:

      btol2
      aku skong ko
      wt semak je kt pge org mlyu ni
      org tgo english die, die nk ngamuk2 plak
      xbtol punyer org!!

      0
      0
      • orang surau says:

        udah ler tu..xyah la korang kutu si negro tu lantak die lah..wat pe layan.korang same je mcm die kalu layan gado dgn die..x abis2 aku tgk.mcm budak2…ntah2 negro tu, budak bawah umo ke..budak tadika ke.ne tau…korang pun syok membangkang dia.kelaka plak aku tgk.kih…kih…kih..waaaaa anti tengku ko bwk geng plak da nak bangkang c negro tu..isy…isy…mmg ko betul2 marah kan kat negro tu???betul tak???

        0
        0
        • saleh yakoob says:

          yela..bila aku bace artikel ni dari awal,si antitengku ni xabis2 cari gado dgn tengku 2..dorg ni musuh kot..atau sianti ni kalah teruk dgn si negro ni, time pergaduhan dorang.pelik aku..

          0
          0
        • abu yamin says:

          yup..betol tu salih..ana sokong mung…
          anti 2 xpus ati ler tu…kah…kah..kah…

          0
          0
  64. insan says:

    org bg nasihat tu kite messti iktibar

    0
    0
  65. akulaa says:

    saya sokong dgn penjelasan Uztad zie tu.. saya berkata bkn utk semua org tapi yg penting utk diri sendiri juga , jgn sia2 kan hidup kita ni, takut tak tertanggung waktu azab kubur nnt.. cuba celikkan mata anda melihat video youtube search taipkan “malam pertama di alam kubur” moga2 timbul kesedaran. amin.

    0
    0
  66. whatever says:

    he is handsome..jan marah

    0
    0
  67. yaya says:

    biar ar tuhan jer yg menilai…drpd korang ngutuk2 org xdosa..
    korang ker yg tentukn rape byk dosa diorg…

    0
    0
  68. akucomel says:

    Nak anak tiri dato ct…
    Huhu,,,,,,,,,,,,

    0
    0
  69. Anonymous says:

    Agak2 anak datuk K ade masa ke baca…baik dia p disko…wat letih je mengutuk..

    0
    0
  70. awekz lu says:

    ala…cam x biase lak posing2 mcm 2.aku pun sme jgk…lbh dri 2 pun ader..,.korang nk kecoh wat aper…like father like son lah beb….berani wat berani tgung kan….???????tpi klu ank tri 2 try dgn aku,cun beb…chow…

    0
    0
  71. Anonymous says:

    blah la weh..harapkan duit bapak leh la..sie

    0
    0
  72. Jabaico says:

    i’m african, what the hell are u guys talking about niger..niger means bloody hell servant,,

    0
    0
  73. mis_deedz says:

    kepade sape2 yg takot akan dose takyah lah tgk gambar2 ni sume,ni korang dah tgk sume gambar baru nak comment dekni penghuni nerake lah,apelah..pepandai aje melabel org mcm tu.org yg amek gamabr mcm tu dose kite yg tgk pon dose jgk..ye tak? :D

    0
    0
  74. sdman says:

    ini ler perangai anak org kaya..menghabiskan duit mak bapak diorang utk berjoli

    0
    0
  75. anakjindari_teko says:

    weeiii…… anak dato K…. ko pass awek ko kat aku… biar aku manfaatkan,,,, ko macam bodoh je tak reti nak buat pape….

    mai sini laaa….. tau la aku nak gayakan….

    wakakakakakkaa

    0
    0
  76. flower says:

    biasa la org ada duit ni..
    enjoy je la..
    padahal duit 2 bleh je derma ke ape ke..
    buat la benda berfaedah sikit…

    0
    0
  77. lee says:

    cinte tu memang la cinte…tp tatasusilah sebagai umat islam kena la jage gak…!!! lagi2 BAPAK dia tu bukannye calang2 org…. DATOK pulak tu…pas tu kawin laks ngan penyanyi pujaan ramai termasuk aku sendiri meminati dia….MEMANG MEMALUKAN DAN MEJATUHKAN MARUAH KELUARGE…!!!! TU DA KIRE ANAK DERHAKA… HARUS DI PANAH PETIR JE KALAU MCM TU……!!!!!!!!

    0
    0
  78. zaza says:

    ramai orang cakap anak tiri dato’ siti kenapa orang tak kata pulak anak teruna tengku zawiyah….mcm salah siti pulak anak tuh jadi macam nih…padahal mak kandung dia yang membesarkan dia dari lahir masih bernyawa lagih… salah mak ayah kandung ke… salah mak tiri…

    memanglah siti tu pun bukannya baik sangat pun… tapi apalah kuasa dia nak menegur lebih-lebih…mak budak tuh masih ada, nnt over pulak jadi mak tiri yang tak sporting… huhu tak tau la… T.Zawiyah pun seksi jugak lebih kurang macam girlfriend anak dia…sesuai la tuh jadi calon menantu kesayangan mummy…sama taste….

    0
    0
  79. saloa mambok says:

    true..true…trueeeeeeeeeee (sila ikot cara upin dan ipin ckp k)

    clap to zaza plz..ahaks

    0
    0
  80. Aku Bangang says:

    BAPAK BOREK ANAK RINTIK….
    PERANGAI SAMA LAH TU….

    0
    0
  81. chantek says:

    ensem ek…tapi…huh!

    0
    0
  82. nu says:

    ni bukan tanggungjawab datuk ct.tengku zawyah ler ngan datuk k le..kan anak hasil perkongsian hidup diorang.lagi pun yg tinggal ngan datuk ct ngan datuk k cuma yg bungsu sekali jer..ape ler~

    0
    0
  83. garfield_82 says:

    mana ada perempuanc antik,kat situ la anak datoo k ada..hehehhe…sama cam ayah dia kot..ne kalu jadi menantu,harus siti jeles gile,cun woo..silap haribulan atok k pn kebas..

    0
    0
  84. ni says:

    ish ish
    rosak akhlak la

    0
    0
  85. flower says:

    enjoy je erk korang nih…

    0
    0
  86. Anonymous says:

    xsedar diri!

    0
    0
  87. Anonymous says:

    xlawa pun mcm siot!!

    0
    0
  88. min says:

    Betul kata Zaza tu.. yg hrus dipersalahkan mak bapak dia la.. Bkn mak tiri dia.. Lgpun nk melentur buluh ni biar dr rebung nyer.. dh jd buluh mcm mana si ct tu lentur kan.. Kang x pasal2 patah…

    0
    0
  89. khalid says:

    mmm…itu biasa, bapaknya pun sama ma.apa kata pepatah bapak borek anak suka korek…

    0
    0
    • bapakko says:

      ermmm … kirenye bapak ko pun same gak la suke bebende gosip ni erk ? pastu dier pun suke gak la kasik pepatah yg xbole penuh kecibaian mcm ko ? mmuuaahahaha
      dah ko kate anak ikut bapak. (bkn aku kater!)

      0
      0
  90. nadeeya says:

    that guy ank org kaye,that y la bleh melekat kat mnah nie…daa

    0
    0
  91. ain says:

    ish ish apa nk jd nih
    ada duit..smua blh bt

    0
    0
    • lala says:

      a,ah…kufur nikmat namanya….duit tu rezeki dari Tuhan…tp…kdg2 manusia ni jd too far-from-earth ble da kayer….

      0
      0
  92. si pandai says:

    HAHA..AGAKNYE KLU ANAK SITI NI HODOH MAMPOS..SAPA LA YG NK HERAN KAN??
    haha kinda almost all the comments are stupidas!! includg mine..hahaha..

    0
    0
  93. lala says:

    ada potensi jd cam bpk dier jer…wahaha..owps!maaf!

    0
    0
  94. totoeo says:

    ape la nak jadiskrg ni

    0
    0
  95. GUM_PUNK says:

    walawehhhh…cun gile ahh awek tu…geram jek aku tengok…kepada datuk k best la ko dpt main ngan siti…siti mengerang merdu x? hahahahahaha chow..

    0
    0
  96. siot jek says:

    ala korg ni..
    standard r bpk dia cm ner..
    ank dia ni n awek dia ni cnfm dh bnyk kali trlanjur..
    pki kondom yek dik…
    pandai2..
    like father like son…
    ad lg ke laki atau wanita yg suci di m’sia ni….????????
    astagfirullahalazim……

    0
    0
  97. womanicer says:

    gmr yang second last tu aku suka sangat……

    0
    0
  98. Bunga says:

    .: Awek dia nie kat luar mmg cun giler…tp 2 arr sexy x hengat..:.

    0
    0
  99. Car says:

    sapa lah agaknya curi gmbr private nya ni

    0
    0
    • nur says:

      aduh kter ni asik umpat orang je,ingatla sedara2 ku dosa mgumpt adala sprt orang yg makan daging sedara sendiri sedarla..

      0
      0
  100. SNFB says:

    em nsib la bdk2 ni kna kutuk
    lain kali lau nk bt pon mcm ni, jgn la bg org tgk.bt malu jer la..biar dorg b;urusan ngn yg di atas.kta jgn msuk cmpur

    0
    0
  101. melissa says:

    mereka individu yg dkenali memg la kte cbuk nk mgata,kte ni klu wt pape slah ne nk msuk paper @ web kn? think about that la….

    0
    0
  102. nurul81 says:

    hairan ye..kenapa mesti sebut “anak tiri CT”? kenapa x sebut “anak TENGKU ZAWIYAH”?

    ramai orang cakap anak tiri dato’ siti kenapa orang tak kata pulak anak teruna tengku zawiyah….mcm salah siti pulak anak tuh jadi macam nih…padahal mak kandung dia yang membesarkan dia dari lahir masih bernyawa lagih… salah mak ayah kandung ke… salah mak tiri?????

    memanglah siti tu pun bukannya baik sangat pun… tapi apalah kuasa dia nak menegur lebih-lebih…mak budak tuh masih ada, nnt over pulak jadi mak tiri yang tak sporting… huhu tak tau la… T.Zawiyah pun seksi jugak lebih kurang macam girlfriend anak dia…sesuai la tuh jadi calon menantu kesayangan mummy…sama taste…hahahahahahhahaahahahha (gelak menyindir)

    ni,bukan tanggungjawab datuk ct.tengku zawyah ler ngan datuk k le..kan anak hasil perkongsian hidup diorang.lagi pun yg tinggal ngan datuk ct ngan datuk k cuma yg bungsu sekali jer..ape ler…yg hrus dipersalahkan mak bapak dia la.. Bkn mak tiri dia.. Lgpun nk melentur buluh ni biar dr rebung nyer.. dh jd buluh mcm mana si ct tu lentur kan.. Kang x pasal2 patah…hahahahhahahahahahahhahahahah gelak menyindir lagikkkkkkkk

    0
    0
    • DelimaSaraa says:

      ko ni sepupu anak2 zawiyah ek???jgn marer…kita sebut kerana plg glamor…kalu sebut anak zawiyah, kang org tanya plak zawiyah mana???

      0
      0
      • nurul81 says:

        alaa…sebut je Zawiyah janda Dato’ K..confirm semua org “kenal”….hehehehehehehehhahahahhaah *gelak menyindir*

        0
        0
  103. Anonymous says:

    i knew that girl…=)..dorang curi pic ni dr myspace

    0
    0
  104. awek garang says:

    tgk bulu tgn dia….cam dato k jg…hihihhi…kalo da tua ni,kompom cam bapanya jg,,,huahuahua

    0
    0
  105. kathleen says:

    xda yg melampau……………biasa jak tu………
    jgn la sibuk hal org…………..hal sediri bagaimana pulak………

    0
    0
  106. kathleen says:

    xda yg pelik……………..biasa je tu

    0
    0
  107. kathleen says:

    zaman brcinta sekarang bkn nya mcm zmn dulu2………zmn ict la beb………………

    0
    0
  108. rezab says:

    aku rasa misti dato K pon bkenan ngan awek anak dia tu, nak wat camner dah anak dia punyer…mmg taste dia tu, sian Ct, spuloh taun nnti Dto K cari lain yg lebih fresh dan muda, kalu tak takkan dia nk tggal bini dia yg zaman memuda dulu boleh tahan cun tu sbb nk kawin ct yg muda jelita cam skang ni…begitu la seterusnya…kottt

    0
    0
  109. smeone says:

    apew la korunk ni…biase la zaman bercnta…owg zaman skunk mne taw dose pahle ni…lantak la diowg nk wt pe…2 hal diowg…nnti yg msuk nerake diowg gak…pdan mke…hahahahaha

    0
    0
  110. entahlar says:

    wah.. tu ker melampau? ala.. byk lg cple2 di luar sana lebih gila melampau..nape x shoot byk2 gmbr dorang? kot yer pun sbb dia anak datok k tu, so what?? their privacy jgn la kacau.. dia nak enjoy.. sukati dia la.. yg sebok2 tu pesal.. ko becinta x gitu ke? entah2 lebih dr tu.. haiya.. well pe2 pun.. mmg hensem la tengku tu.. cun jd bf..hahaahhaa

    0
    0
  111. entahlar says:

    nmpk sgt la pompuan tu tua.. haih… mcm mana tu eh? hahha.. eh yg mana ada lv bite? x nmpk pon? gtau jab

    0
    0
  112. Azim says:

    sempit lagi minda ko ek
    bia la dorang nk wat apa
    kita ada hak ke nk menentukan dorang wat dosa atau pahala?
    hahaha
    sembang kencang

    0
    0
  113. bapak dato' k says:

    kepada cucu ak ko mmg sial
    buat bazir air mani ak je pancut kat mak khalid
    alih2 dapat khalid
    pas2 dapat cucu sial laknatullah mcm ko plak
    kalo ak tahu mcm ni jadi nye,ak x kahwin
    kepada kathelen ko mesti penah buang bayi ko setelah kne liwat ngan ayah ko
    bertaubat la cucu ku walau ko dipandang sial oleh ak,namun allah akan sentiasa ad utk ko
    amin……………………

    0
    0
  114. jgn jadi bangang says:

    aku setuju dgn bapak dato k…
    kpade ank dato k n pmpn 2 baek tobat ah… aku bce komen2 nie ada yg bgus n yg bgang2.. ada ke ptt wt maksiat 2 base.. bgi yg dh bse buat 2 mybe ah. ank dato k 2 dh ah islam, klu diktakn bse trcmr ah status islam 2 sndiri. em aku ase baka2 dato k mmg suke mksiat cm bapk dia… kpd atuk sbr jek ah..

    0
    0
  115. jgn jadi bangang says:

    kepala otk ko minda sempit azim.. aku ase kubur ko yg smpit x lame, mmg dsr pnct awl, kote kecik x gne.. mne bleh biar, rosk melayu kte, klu ank dato k 2 negro cm fareez laen ah… tobat ah bangang…

    0
    0
  116. miebahau says:

    like father like son….. mak tiri dia pun apa kurangnya…. nama je hajah tp tudung tah kemana… kjp pkai kjp x

    0
    0
  117. lolz! says:

    woi miebahau!!!
    ank dato’ k tu bkn ank btol ct..
    kau pahal nk kutuk ct??
    ckp jew arr kau jekes tgk ct enn..
    dier lawa,kau burok..
    KAN???????

    0
    0
  118. Biasa says:

    Hebat tul korang semua memberi pendapat. Mari kita cermin did sendiri,

    0
    0
    • Kakitido says:

      Komen secara nasihat & mengutuk ada bezanya..atau komen yg mengkritik secara melampau pun ada, cuma atas diri masing2. Yg penting ianya lebih baik dari buat donno & just layaannn jer…lain la kalau perangai sama je ngan dia, time tu baru la selayaknya cermin2 diri dulu.

      0
      0
  119. Biasa says:

    Maaf, ‘diri’

    0
    0
  120. awekmas says:

    i setuju dgn kakitido…biarlah kita baca je

    0
    0
  121. kiamat semakin dekat says:

    Kalau bukan kita sedara sesama Islam yg nak tegur,sape lagi nak tegur?harapkan orang kafir ke yang nak tegur,lagi menggalakakan lagi la.apa2 pn saudara islam,kita amalkan la cara hidup islam secara keseluruhannya,jangan ambil celup2,hidup pn celup2 jugak la.jadila istri yg solehah,suami yang soleh,insyaallah barulah rumahtangga aman damai walapun dugaan datang.

    0
    0
  122. […] Ada beberapa gambar nie adalah gambar lama anak tiri Siti Nurhaliza yang pernah kami postkan satu ketika dulu. Tapi ada gak gambar baru yang tak pernah ditengok […]

    0
    0
  123. 100% tengkufareez antagonist says:

    wekkk!!!! x caye la ngan ko tengkufareez, negro konon..negro kepale hotak ko…hahaha..tergelak aku bace..kalo ye pun x-bf jgnla nak ngaku negro..PEEERRAAHHH LU!!!!!!

    0
    0
  124. diana antagonist says:

    bawak2 la bertaubat, jgnla gatal sngat..meluat den tengok..ko ni murah sngat, nanti silap2 x laku..nak jadi ANDARTU ke???

    0
    0
  125. gugjlljk says:

    poyeeeeeeeeeeeeee saaaat leeeeeeeeeeee………..????.nk kahwin leeeeeeeee……….hahahaha

    0
    0
  126. NoBug says:

    MAKSIAT !!!!!!

    0
    0
  127. RIOT84 says:

    PERGHH..ENCEM N CUN AR PASANGAN NI..RELAX AR KORANG, KORANG PUN PNAH BECINTE GAK KAN..SO FAHAM2 LER..

    0
    0
  128. nilah jadinye bile duit xjd masalah dlm kehidupan…soooosial….semua bulih petik…no problem…..tentulah semuanya yg baik punyeeeeeer….

    0
    0
  129. cutie pie says:

    pape je la..

    0
    0
  130. affa says:

    cantiknyeee…mesti wangi je kan… no wonderla anak dato k syg..tak penah lak aku tgk dorang gmbr ngan betina or jantan lain…

    dorang sama berdua je… ok wut! sama cantik sama padan…..

    klu dorang kawen, aku pun tingin nk tgk gmbr2 dorang…. NARA, kekalkan bersama dorang…. i nak tau jugak perkbgn dorang tu nnt…. ;)

    0
    0
  131. or9 giLe says:

    hensem lar die tu..

    tapi bodo..

    pgang sne pgang sini..

    kalau aku da belasah da org laki yg nk gatal ngan aku..

    x kire spe pun die tu..

    0
    0
  132. edy says:

    korg smua bodoh tu pon nk gduh

    0
    0
  133. sizuka says:

    korang percaya ke tengku fareez tu negro? aku rasa dia menipu je and aku rasa dia org melayu…aku x kisah dia nk menipu negro ke hapa…tapi yg dia cakap, dia non muslim tu kenapa??? berani ye ko, kalau dh lahir melayu tu, agama mestilah islam…jgn la main2 bab agama ni…ckp pikir dulu…ni x, ckp mcm org xde iman, xde akidah…boleh jd murtad…kalau tuhan turunkan bala, bkn ko je sorang yg kene, semua org akan kene sbb x jlnkn tanggujwb memasing, saling ingat mengingati ok??? sy ada gmbr anak dato k ni dgn pompuan lagi daring punya, pakai bikini atas kapal, mcmana nk post kt abg nara???

    0
    0
  134. benci gossip says:

    GOSSIP tunjuk pekung orang pada orang lain lagi busuk dan berdosa.. Kalau nak berdakwah terus saje la ke orang yang buat tu.. tak payah nak sebar2kan aib atau salah orang untuk memalukan orang lain.. ceh.. orang kita sekarang dah tak suka mengumpat n gossip.. so boleh cari kerja lain yang lebih berfaedah kot.

    0
    0
  135. mia reza says:

    ske k0 la…..nk wt pe p0n….tp awek dyecun gak…..nseb baek aq pompn……

    0
    0
  136. sailormoon says:

    hahahahah anak datok k tu memnag bodoh senang cter lah
    jangan ingat ada duit dunia kita yang punya k
    allah tu maha adil sekejap jer bley tarik segala nikmat yang diberikan
    insaf lah wahai umat ku
    dunia makin dekat dengan kiamat manusia masih lagi leka dibuai mimpi indah

    0
    0
  137. iwan says:

    kenapa la anak datuk k nie bukan pandai jaga anak suda tu anak dia da duduk di paha tak lama lagiw da tu nak kena main 2 da tue ka balakang…

    0
    0
  138. Jr says:

    Semua tu kekayaan datuk k tu hasil dari duit rakyat mereka ni semua org kaya yg berkepentingan dlm politik. Klau datuk k bkn og politik tp dia baik dng org politik.

    0
    0
  139. syazwanie says:

    napa kita nk heran..2 dh mnjadi trend owg kaya..
    kita yg biasa nie tgk jelah..
    sepatutnya Tuhan bg muka yg ada paras rupa
    x mau manfaatkan ke jalan yg elok..
    adk dya ok jee..
    x tau plak kalu adik pon tkena penyakit cam dya

    0
    0
  140. asamgunung says:

    allhamdullilah….budak pompuan tuh dah bertaubat..dah…korang nak percaya atau tidak terpulanglah….dan asam bersyukur..beliau telah pun berundur terus dari dunianya dulu..dan kini..sedang mendekatkan dirinya kepada yg MAHA ESA….ini asam gtau dgn iklas…jgn dihina insan yg ingin bertaubat…..assalamualaikum..

    0
    0
  141. syazwanie says:

    ar u sure asam gunung??????
    kalo bet0l alhamdulillah……

    0
    0
  142. stimgak says:

    apala korg ni. bia la diorg tu…sepadan pe.. tuhan tu maha adil… hensem+kaya=perangai x elok.. xbrapa kacak+xdak duit=perangai bagus.. kalau hensem+kaya=perangai elok = sempurna?… tiada sapa sempurna.. so, anak dato k tue hensem+kaya=perangai x elok… kesimpulannya kutuk lah puas2 anak dato k tu hahaha

    0
    0
  143. PokMe says:

    ok ape! mase pokme mudex dulu lg teruk cuma xde ambil gambar je sbb tak gelemr pun. dah tua ni baru nak insaf dan cuba nak beri nasihat kat ore mudox lak.

    0
    0
  144. umi eez says:

    pempuan ni wat mancung hidung ker?am tak ori lagi…..tp, kalau dia tak wat pun, mmg cun dah….

    0
    0