Written by AbangNara | November 19th, 2008

gambar anak tiri siti nurhaliza dengan aksi terlampau

Kalau betul ini gambar-gambar aksi anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza, tak dapat bayangkan macam mana hasil didikan bakal anak Dato’ K dan Dato Siti nanti. Meh tengok lagi banyak gambar aksi-aksi terlampau anak tiri Dato’ Siti Nurhaliza.

gambar ganas anak siti nurhaliza

aksi cium awek melayu

aksi menggiurkan anak dato siti nurhaliza

awek melayu cun melecun

gambar orang melayu berpelukan

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

192 responses to Gambar Aksi Terlampau Anak Tiri Dato’ Siti?

  1. prezinta says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 33
    • cirobee says:

      biarkan jer lar pe yg dorg buat kat belakang..jan sibuk komen sini,komen sana..ckp mcm u all lebih baik,kita manusia beb..x lari buat salah,die nak buat biarkan jer lar..kita hanya mampu lihat & dgr,selebihnya serah kpd yg pakar,haha..die pnyer hal,lantak lar..bkn die ganggu hidup korg gak kan,sumday die akan sedar gak mana silap die,t’hantuk ckit hah bru sedar,skg tak lagi kut..tgu jer lar..ehemmmnn..sebelum kord kutuk atau bagi nasihat dgn org lain..mulakan dgn diri u all dulu…muahahaha..

      Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 10
      • akue x suke ko! says:

        npe x tau ko dok mmbebel n..
        g tlg mak msk ye…

        Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 5
      • am muscleman says:

        aku sokong, lebih baik tengok tengokkan keluarga sendiri…kadang2 kuman seberang laut nampak tp gajah depan mata haram x nampak…jaga tepi kain org siapa suruh..jaga la nadik beradik sendiri…kita sempurna sgt ka nak komen orang..jgn terlalu kutuk orang kerana balasan akakn minimpa atas dunia juga…sedarlah…bertaubat lagi baik…

        Hot debate. What do you think? Thumb up 6 Thumb down 4
    • sesape says:

      saya sokong ngan cirobee..lantak diorg lah nk wat pe pn..korg susah ke..dosa dan pahala..Allah yg tentukan..jgnlah kita nak sibuk menghukum org..sedangkan kita xde kuasa semua tu..diorg nk wat dosa ke maksiat ke..itu antara diorg ngan Allah..mungkin satu hari nanti Allah akan kasi petunjuk dkt org2 ni..jgnlah kite jatuhkan sesama kita..instead kita doakanlah agar org2 cmni dpt petunjuk dari Allah..kan baik..ni sibuk tgk dosa org..diri sendiri xde dosa ke?rasul2 je Allah pelihara dari melakukan dosa..bererti..x kesah alim mana pn kita..kita xkkan terlepas dari lakukan kesilapan..nauzubillah..

      Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 6
      • Kakitido says:

        Sikap macam ni lah yg akan lebih merosakkan dari komen2 yg bersifat menegur..kononnya biarlah diorang dgn cara diorang & biar tuhan yg menghukum bukanlah konsep yg tepat. Mungkin korang suka & buat benda2 gini sebab tu korang tak kisah, gitu? Sebab tu lah ada konsep amar ma’ruf nahi munkar..mungkin kita tak dapat tegur secara berdepan, tapi at least dia akan rasa malu bila ramai yg dok bercakap tentang perangai2 buruk dia..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
      • ms genius says:

        yeah but then if all the people in the world are the same juz like them then i guess what’s the we live in this world as Allah’s slaves? now i know why there are earthquakes & all nowadays. because Hez so mad that we never respect & obey Him. sad that our ppl never realize that they have drowned into the Christians’ culture.hurmmm…

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 3
    • adios says:

      ok la tu

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 2
  2. ustaz zie says:

    Haram bagi umat islam buat begitu, kalau ada umat islam cakap benda ni biasa masa bercinta, maknanya orang itulah penghuni NERAKA. Sedarlah umat islam. Kalau sembahyang pun xcukupn 5 waktu, buatnya xkhusyuk, apa jenis manusia nie. Ingat agama kita. Jangan ikut nafsu. Insaflah sebelum kamu di azab, yang pastinya banyak golongan muda masa kini akan di azab masa di kubur lagi.  

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
    • topet says:

      Hidden due to low comment rating. Click here to see.

      Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 14
      • Anonymous says:

        jgn krg ajo sgt…

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • azhar says:

        apa la…bgi nasehat pun marah

        Like or Dislike: Thumb up 8 Thumb down 1
      • Nur Farah says:

        per ar..owg bg nchat nk kutuk owg tue plak..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
      • wupengsheng says:

        topet = tahi = najis

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 3
      • Kakitido says:

        Topet ni antara yg suka benda2 gitu. Apa ingat ustaz semua kena tutp mata tak amik tau apa yg berlaku di kalangan artis2 Malaysia zaman sekarang??? Biarla orang nak menasihat dari membiarkan macam ko je.. Apa da..

        Kalau diri tu tak baik, jangan anggap orang lain pun sama.

        Hot debate. What do you think? Thumb up 10 Thumb down 1
      • nur says:

        btul die ckp aper,mgkn ko ckp mcm tu,ko pun ntah aper ntah..org mkin sedar bkn mkin malap hati..

        Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
    • Didik Budiyanto says:

      maner anak dier aaa…???
      laki ke pmpuan??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. charamania says:

    hurm..mmg btol pown tu pix diew…
    sbb gurlfrwennyew tu kwn charamania punyew kawan..
    so kami slalu r tengok pic tu dari ma fwen…
    hurm…tah la…
    bia jelah…
    skali tuhan tu nk turun kan bala…
    camtu jew…
    kun fayakun…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  4. kalangou says:

    Emmm……byk org buat gini. X kawen, mcm sdh kawen. Ni la sbb cuaca makin panas, tanah runtuh, banjir dll. itu kalau ikut kepercayaan org kami dulu2. Harap2 anak2 saya X jadi begini..malu. Anak2, jgn ikut2 ya..ingat mak bapa, ingat Tuhan.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  5. ariff says:

    sbgai sdare sesame islam..sy perlu menegur supaye allah beri petunjuk pade kamu moge2 kamu insaf dan dapat hdayah dari allah..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  6. blur says:

    nampak nenen…heheheh..putih gamaknya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
    • jay69 says:

      wahh blur… walaupon ko blur.. tp bab2 nenen tu ko nampak jer ek…
      hahaha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  7. nurul says:

    prmpuan to mcm tau…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. nurul says:

    tua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. rosh says:

    cam nak terkeluar betik pom nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  10. DEBAB! says:

    sama2 padan..aksi begini sesuai klu mereka dah kawin xp bkn maser b’cinta..lg2 tiada apa2 ikatan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. girl says:

    last pic mcm ada luv bite je dekat boob dia belah kiri..penat aku bersihkan screen monitor aku ni kot2 kotoran degil ke tp bukan jugak!ala…silap2 dah ‘bersama’ kat umah sendiri tue. anak orang kaya ni…biasakla..asalkan bnyak rm, awek msti nak yg cantik, sexy n willing to do anything. hukum hakam agama ni dipandang sepi je..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  12. catz gurl says:

    Romantiknya…
    hrap2 berpanjngan la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. unknown says:

    dah laa tu…taubat laaaa….!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. Aku anti IsraEL sial!! says:

    erm zaman sekarang dh tak heran(walaupun aku sgt heran)dara ke tak,teruna ke tak lg ni..pala empun dirik jak…hoho…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. LINDA says:

    xkisalar pa dorang bt,,,,p yg sye gram nie nme dtk siti plak yg jdi mngsa,,,ksian die,kn???papepn sabo jelar….:(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. cam2 says:

    cmel gak awek ni..agaknyer awek ank tiri dato ct ni org kacukn kut..tiba2 jer sesat mai malay.. tgk sexy len mcm jer..dh nmpak bom israel dh tu..ensem jgk ank tiri dato ct ni yer..kiut plak tu..tpi syg..jgn jeles yer gadis kcukn n gdis d luaq sna..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. AkONG says:

    MCM SIAL SEH PERANGAI!!!

    PREMPUAN DIA KALAU JAMBU SKALIPUN TAPI PERANGAI MCM SIAL, SERUPA SLUT PER!!!

    *BRAMZZZZZZZZ*

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. nad says:

    damn is dat faiz ruzman????…
    hahaha…cnt believe his pix gonna b posted rite ere…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. kuuuu says:

    insaf lah wahai kawan2…
    semua 2 haram belaka..
    ingatlah ALLAH yang maha ESA..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  20. PEah says:

    Awek Dia mmg Superb.. JEnis sedap kongkek NIe..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. angel. says:

    Yg korg sbuk hal die tu knape..
    Dosa pahala die tu kje Tuhan..
    Yg korg sbuk duk mnmbah dosa sndri tu wat per.. no body’s perfect atas muka bumi ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. tengkufareez says:

    for infomation,dlu
    i ex-bf that gurlz..
    3yearz we’ll b lover
    we’ll da havin seks almoys everyday..
    tht lady jenis extrem, lasak dan like 2 sucking..
    famly die xkesa seks dgn sesapa asalkan dont make a baby.2je peraturan dier..

    i broke up dgn tht lady pun sbb xtahan dgn permintaan dia evry nite nak seks b4 sleep
    i tied tied tied

    tp i sloot anak dato k..strongggggg layan lady diana niiiiiiii..
    wooooow

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SNFB says:

      wowwww…. mmg mengancam pmpn ni… bt malu kaum hawa jer.. opssss mybe dia bkn glgn hawa kot huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. esoneniey says:

    …. melayu mudah lupa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. milo fuze says:

    ppuan tu flat mendada je lebey

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. JoKeR says:

    die yg becinta die pnye psl la…pergghhh…komen x ingat dunia!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. Miss Eighteen says:

    Tengku Fareez………

    1.Work on your english first before you want to humiliate other people.

    2. Daripada korang semua duk mengutuk budak2 ni, ape kate korang pegi nasihat dia ke pape? that WILL make a change.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • -DarkHeart- says:

      miss eighteen..plz dun b too boastful bout ur eng…let him express wateva he likes ya!! tis isnt a grammar class ok! sumtimes an advice wont make a change..kalo manusia 2 x phm bahse! hope tis advice will make a change on u..haha

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. apa ada pada nama says:

    sapa awek 2 erk.. ada marilah.. buat stok bagus nie … muahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Datuk Panglima says:

    Fuyyoooo! ramai yg komen! lenguh nak scroll down! banyak komen mnarik..yg menolak pun ada gak.

    Yg bestnye tengku fareez nye english… ni la hasil PPSMI! as for miss eighteen, bravo!

    Tapi suka diingatkan di sini pada yg menafikan komen2 baik yg mengingatkan akan HUKUM ALLAH!!!!! Istighfar n ngucap balik..

    Jgn diri ni jahat pastu nak ajak org buat jahat..jahat kuasa dua tu..! Yg salah tetap salah.. Jgn kita tentang org nak buat kbaikn
    Berat dosa tu.. menidak hukum ALLAH!

    Kita diam sudah la..Panglima pun stim gak tgk awek tu.. tetap dosa tapi dosa kecik rasanya banding ngan menidak hukum ALLAH!

    Bila ambik wuduk..gugur kut dosa2 kecik.. dosa mata tgk lurah dendam, dosa mulut ngata, dosa kaki mlangkah, dosa telinga mndengar bkn2…

    Wallahu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. tengkufareez says:

    peduli apa..
    i non muslim

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. tengkufareez says:

    datuk penglimo
    ppsmi?wht iz tht?
    m happy 4 ur comment..
    but….mmmm…..
    poor u…coz i never undrstnt wht exactly u try 2 tellin me.i wont care..
    i non muslim.im frm nigeria.ma malay also poor.by da way,tq.i juz havin fun using da muslim name coz wana see u”ll as a muslim people u pandai ckp but if u realy muslim u xkan buka LANGSUNG this web….SO we r da same.beza?juz u muslim pada nama shj.i non muslim sepenor jiwa.da…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. tengkufareez says:

    datuk penglimo
    ppsmi?wht iz tht?
    m happy 4 ur comment..
    but….mmmm…..
    poor u…coz i never undrstnt wht exactly u try 2 tellin me.i wont care..
    i non muslim.im frm nigeria.ma malay also poor.by da way,tq.i juz havin fun using da muslim name coz wana see u”ll as a muslim people u pandai ckp but if u realy muslim u xkan buka LANGSUNG this web….SO we r da same.beza?juz u muslim pada nama shj.i non muslim sepenor jiwa.da…i agree wth topet

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. ntoh ler says:

    ekceli tol ke tkufarez ni ex bf minah ni
    ke bks tukang kebun jer..wahaha jgn mare

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. tengkufareez says:

    i pelangan dia.hukhukhuk…nak join?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. ANDRY says:

    alah budak2 pelah sangat…yang nak kecoh sngt pasal image ni wat pea…tapi pepe ando di mmg cun giler…peace

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. siktaukhal says:

    weh…gago na juak ktkorg tok koh..sak jak tengkufareez gago ngakuk diriknya negro..sanngup ngakuk diriknya negro yg berkulit hitam..ku rasa mukanya kedak tapak selipar jepun kali..nampak gigi jak putih..bli jak krim pemutih muka kedak fair n lovely ka..hahahakkk…pasal anak d.k ya,ktkorg gago jak nak nganoknya..sukati nyampun la tanggung dosa pahalnya..mun bena nak nego,tegonya kt depan2..tok madah dalam komen jak,neylah nya nak tauk…lu piker la sendiri!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. saloa mambok says:

    negro pon letih ker bai? wakakaakak minum kopi abgboleh ..kopi jantan…kopi tok janggut …blablabla…

    u kan nonmuslim so cb u try minum kopi buatan org muslim ni….
    ada brann???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. nurkasih says:

    masing2 kan punya kubur sendiri..
    tak g2

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  38. haas says:

    tungku farezz?hahaha…negro?em tak payah menipu la…budak2 bodoh la u nie…taht gurl ur ex?wud ever la…biar la kat diorang…diorang loving couple kot..dah bercinta namanya…jg diri sendiri lg bagus…anyway both sweet….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. haktuih says:

    hahaha…syoknye ktuk mgutuk..nk join la…tengkufareez negro rupenye…nk ke minah 2 kt negro….ape cer melayu lg hebat dr negro?br mintak tiap2 mlm dh letih..hahaha..bodo punye negro…bg air longkang je kt negro neh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anti tengkufareez says:

      elehhh
      ko jgn cye ngn tngkufareez 2
      die 2 pnpu besa
      bnci aku bce komen die

      btol ko ckap, negro msti la KUAT GLE lyan sex
      xkn le PENAT KN lyan pmpn mlyu 2
      huuuuhhhh

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • jemaah says:

        anti tengkufarez ko mcm dengki n dendam jek kat tengku2.lek la beb.wat malu anak melayu jek ko..jgn nampak sgt y ko tu jeles sgt kat negro 2 sbb xdpt pmpan ni…malu yooo…myb btul kot si negro tuh xbf die..ank org kaya nk saiz ape sume dpt.spatutnya ko tunjuk kehebatan ko kat negro tuh.bukan kutuk dia..mesti dia bangga sbb korang gado2 n xpuas ati ngan dia.tp.bila bace msg pe1 dia utk ko kt atas td. aku prasan gak negro ni pandai dr segi memprotes islam.yang ko plak melayan dio laagi banggo dio dpt membenggangkan org islam mcm ko.aku pun islam gak hehe…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  40. teddycha says:

    astaghfirullahalazim..
    wanita itu perhiasan dunia..
    seindah hiasan itu adalah wanita solehah..
    tp klu xsolehah tu…dah xindahla..
    tebal mane pon mekap tu..cntik maner pn muke mix die tu..
    org ttp nmpak die koto dan buruk..
    bertaubatla..pintu taubat tu sentiasa terbuke…
    kpde plggn2 die plak..xyah la nk gah diri korg buat dosa..
    ape yg bgus sgt???
    zina tu kn maksiat.. aib bg umat islam..
    pttnye aib perlu ditutup…bkn di EXPOsed..
    sesiapa yg menutup aib umat islam didunia…
    allah akn ttp aibnye di akhirat…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. shiela says:

    nilah orang kaya…..tak ingat dunia…..yang pempuan pon bangang nak mampus……macam pelacur……….geli aku tengok…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. bungaangkasa says:

    gamak2 dah tak tahan cepat2 la kawen. xla byk dosa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. jomosan says:

    biasa la bapa burik anak rintik, kalau bapa bule buat knapa anak tak leh wat.. emak bapa haji ngan hajah..kalau tak bagi ajaran agama yg cukup anak jadi aji no moto la..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  44. kurang laser says:

    ensem anak dato k ni…yg c girl tu pun cantik..bibir merah, kulit putih. klu jodoh diorg ni mmg sepadan la. tp syg kannn terkena “penyakit” org kaya….
    susah nk berubat ni. doktor yg ada 12 phd pun blum tentu bleh tlg obbatkann.emm…klu setakat p berubat kat dukun lg x jln….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  45. Dicgmd48 says:

    yang salah tetap salah, dosa tetap dosa, hak tetap hak, yang batil tetap batil, semoga Allah berikan hidayah…..aminn..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. mia says:

    sebaik-baik kjadian adalah manusia,so xheran la bdk2 bdua ni hndsome n cntik..tp pbuatan mereka yg mcacatkn kjdian mereka.smoga diberi ptunjuk.tp ye lah apa2 pun ibubapa yg mcorak pd awlnya,dh bsr gini cmna?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. sya-leo says:

    biasa la bdk2 skrg bnyk mgikuti activity2 yg krng brmoral

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  48. winnie says:

    taubat2 la……dosa tw….kamu 2 anak dato….sedar la ckit…jgn wat malu your parent.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. puteri salju says:

    salam..
    x baik buat perempuan macam tu..awak lelaki,satu hari nnti awk akn bmbing isteri awk..mcm mne nk bmbing isteri awk mnjadi isteri yg solehah sedangkn awak??mmg lah kita ne muda lagi..tapi kematian tak mgenal usia..wlwpun awk ank dato ker tan sri ker,,d akhirat nnti smua pgkat 2 dh x kire dh,.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • kp says:

      ko ckp cm anak dato’ tu je salah.. aku rasa tepuk sebelah tgn xkan berbunyi…kalo xde angin,masakan pokok bergoyang… bab suami tu mmg btul, suami mmg la kena bimbing isteri..tp kenapa harus pilih wanita mcm tu kan…? renung2kan..hehe

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. 10hp standard says:

    pasal mamat ni bapak dia byk wang…cube kalo bapak dia org biase tak keje lepak umah xde mane minah ni nak…tgk sebelah mate pun blom tentu…dunia je baii..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. 10hp standard says:

    lu ada duit,ada cinta,takde duit kalu lu get lost…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. miko says:

    wahahaha… aku harap malaikat maut ambil nyawa korg cepat..lg byk orang2 mcm korg..makin rosak keindahan dunia..amin..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. no name says:

    haha..penyakit org zaman moden,camni laa..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. nur says:

    ye ye ar je nak ngaku ex die…huhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. atas batu says:

    aku setuju ngan kau blur..tapi tengkufareez btl ke 2…tapi mula2 ni pempuan mmg kuat beb…x terlyn dibuatnye..lain2 no kommen..kahhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. slash says:

    jgnlh kia berprasangka buruk sesama manusia wlupun apa yg dilakukannya. Allah maha berkuasa. Dengan kuasanya petunjuk dan hidayah mampu diberikan dgn sekelip mata. Kita adalah makhluk yg lemah jd doakanlah kesejahteraan saudara kita xkira siapa dia. Tutuplah aibnya nescya Allah menutup aib kita di akhirat.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. Anonymous says:

    dia sendiri pon xkisah. dia sendiri xjaga aib dia. aku xrasa pon diorang tu malu dengan perbuatan haram diorang nih. walaupon ramai toyol2 perangai cam 2 toyol nih tp itu xmenghalalkan perbuatan diorang. dosa ttp dosa. haram ttp haram

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. bong says:

    mcm awek i jer. awek i ke tu? arghhhhhhhhhh dia curang padaku. takper ler. nenen tu dah selalu i isap. korang tatap ler nenen dier. canggih tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. siktaukhal says:

    tengkufareez ya rasa diriknya kacak…jaik da jak muka..hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. Anonymous says:

    bapa borek,anak rintik!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. budak baik says:

    sekor ensem..sekor cun..memg cun nk nk mamposla!! nati leh masok neraka sama2..ajk dato’ k skli yea??

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. as says:

    betul betul betul
    ke mana tumpahnye kuah klu x k nasi
    bapak boya, ank pn of course la ikut skali
    ni la dkatakn “ANAK BAPAK”

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Aku... says:

    apsal tengkufareezz tu..mmg dasar negro..
    menyemak je..org br tgur BI dia yng kongkangkung…hahaha…
    dah nek angin..haha..mmg bdk xda akai…
    balik negara ko Afrika la..wat semak je kt m’sia ni..
    negro konon..tp cepat pancut…haha..dah org kutuk..bls ngan jwpn yg x berakal…kuikui..BI pn kongkang..PPSMI pn xtau..kuikuikui…
    lebih bengap dr siput babi….wawawawa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • anti tengkufareez says:

      btol2
      aku skong ko
      wt semak je kt pge org mlyu ni
      org tgo english die, die nk ngamuk2 plak
      xbtol punyer org!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • orang surau says:

        udah ler tu..xyah la korang kutu si negro tu lantak die lah..wat pe layan.korang same je mcm die kalu layan gado dgn die..x abis2 aku tgk.mcm budak2…ntah2 negro tu, budak bawah umo ke..budak tadika ke.ne tau…korang pun syok membangkang dia.kelaka plak aku tgk.kih…kih…kih..waaaaa anti tengku ko bwk geng plak da nak bangkang c negro tu..isy…isy…mmg ko betul2 marah kan kat negro tu???betul tak???

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • saleh yakoob says:

          yela..bila aku bace artikel ni dari awal,si antitengku ni xabis2 cari gado dgn tengku 2..dorg ni musuh kot..atau sianti ni kalah teruk dgn si negro ni, time pergaduhan dorang.pelik aku..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • abu yamin says:

          yup..betol tu salih..ana sokong mung…
          anti 2 xpus ati ler tu…kah…kah..kah…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. insan says:

    org bg nasihat tu kite messti iktibar

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. akulaa says:

    saya sokong dgn penjelasan Uztad zie tu.. saya berkata bkn utk semua org tapi yg penting utk diri sendiri juga , jgn sia2 kan hidup kita ni, takut tak tertanggung waktu azab kubur nnt.. cuba celikkan mata anda melihat video youtube search taipkan “malam pertama di alam kubur” moga2 timbul kesedaran. amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. whatever says:

    he is handsome..jan marah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. yaya says:

    biar ar tuhan jer yg menilai…drpd korang ngutuk2 org xdosa..
    korang ker yg tentukn rape byk dosa diorg…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. akucomel says:

    Nak anak tiri dato ct…
    Huhu,,,,,,,,,,,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. Anonymous says:

    Agak2 anak datuk K ade masa ke baca…baik dia p disko…wat letih je mengutuk..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. awekz lu says:

    ala…cam x biase lak posing2 mcm 2.aku pun sme jgk…lbh dri 2 pun ader..,.korang nk kecoh wat aper…like father like son lah beb….berani wat berani tgung kan….???????tpi klu ank tri 2 try dgn aku,cun beb…chow…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. Anonymous says:

    blah la weh..harapkan duit bapak leh la..sie

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Jabaico says:

    i’m african, what the hell are u guys talking about niger..niger means bloody hell servant,,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. mis_deedz says:

    kepade sape2 yg takot akan dose takyah lah tgk gambar2 ni sume,ni korang dah tgk sume gambar baru nak comment dekni penghuni nerake lah,apelah..pepandai aje melabel org mcm tu.org yg amek gamabr mcm tu dose kite yg tgk pon dose jgk..ye tak? :D

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. sdman says:

    ini ler perangai anak org kaya..menghabiskan duit mak bapak diorang utk berjoli

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. anakjindari_teko says:

    weeiii…… anak dato K…. ko pass awek ko kat aku… biar aku manfaatkan,,,, ko macam bodoh je tak reti nak buat pape….

    mai sini laaa….. tau la aku nak gayakan….

    wakakakakakkaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. flower says:

    biasa la org ada duit ni..
    enjoy je la..
    padahal duit 2 bleh je derma ke ape ke..
    buat la benda berfaedah sikit…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. lee says:

    cinte tu memang la cinte…tp tatasusilah sebagai umat islam kena la jage gak…!!! lagi2 BAPAK dia tu bukannye calang2 org…. DATOK pulak tu…pas tu kawin laks ngan penyanyi pujaan ramai termasuk aku sendiri meminati dia….MEMANG MEMALUKAN DAN MEJATUHKAN MARUAH KELUARGE…!!!! TU DA KIRE ANAK DERHAKA… HARUS DI PANAH PETIR JE KALAU MCM TU……!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  78. zaza says:

    ramai orang cakap anak tiri dato’ siti kenapa orang tak kata pulak anak teruna tengku zawiyah….mcm salah siti pulak anak tuh jadi macam nih…padahal mak kandung dia yang membesarkan dia dari lahir masih bernyawa lagih… salah mak ayah kandung ke… salah mak tiri…

    memanglah siti tu pun bukannya baik sangat pun… tapi apalah kuasa dia nak menegur lebih-lebih…mak budak tuh masih ada, nnt over pulak jadi mak tiri yang tak sporting… huhu tak tau la… T.Zawiyah pun seksi jugak lebih kurang macam girlfriend anak dia…sesuai la tuh jadi calon menantu kesayangan mummy…sama taste….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  79. saloa mambok says:

    true..true…trueeeeeeeeeee (sila ikot cara upin dan ipin ckp k)

    clap to zaza plz..ahaks

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. Aku Bangang says:

    BAPAK BOREK ANAK RINTIK….
    PERANGAI SAMA LAH TU….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. chantek says:

    ensem ek…tapi…huh!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. nu says:

    ni bukan tanggungjawab datuk ct.tengku zawyah ler ngan datuk k le..kan anak hasil perkongsian hidup diorang.lagi pun yg tinggal ngan datuk ct ngan datuk k cuma yg bungsu sekali jer..ape ler~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. garfield_82 says:

    mana ada perempuanc antik,kat situ la anak datoo k ada..hehehhe…sama cam ayah dia kot..ne kalu jadi menantu,harus siti jeles gile,cun woo..silap haribulan atok k pn kebas..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. ni says:

    ish ish
    rosak akhlak la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. flower says:

    enjoy je erk korang nih…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Anonymous says:

    xsedar diri!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. Anonymous says:

    xlawa pun mcm siot!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. min says:

    Betul kata Zaza tu.. yg hrus dipersalahkan mak bapak dia la.. Bkn mak tiri dia.. Lgpun nk melentur buluh ni biar dr rebung nyer.. dh jd buluh mcm mana si ct tu lentur kan.. Kang x pasal2 patah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. khalid says:

    mmm…itu biasa, bapaknya pun sama ma.apa kata pepatah bapak borek anak suka korek…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • bapakko says:

      ermmm … kirenye bapak ko pun same gak la suke bebende gosip ni erk ? pastu dier pun suke gak la kasik pepatah yg xbole penuh kecibaian mcm ko ? mmuuaahahaha
      dah ko kate anak ikut bapak. (bkn aku kater!)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. nadeeya says:

    that guy ank org kaye,that y la bleh melekat kat mnah nie…daa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. ain says:

    ish ish apa nk jd nih
    ada duit..smua blh bt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • lala says:

      a,ah…kufur nikmat namanya….duit tu rezeki dari Tuhan…tp…kdg2 manusia ni jd too far-from-earth ble da kayer….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. si pandai says:

    HAHA..AGAKNYE KLU ANAK SITI NI HODOH MAMPOS..SAPA LA YG NK HERAN KAN??
    haha kinda almost all the comments are stupidas!! includg mine..hahaha..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. lala says:

    ada potensi jd cam bpk dier jer…wahaha..owps!maaf!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. totoeo says:

    ape la nak jadiskrg ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. GUM_PUNK says:

    walawehhhh…cun gile ahh awek tu…geram jek aku tengok…kepada datuk k best la ko dpt main ngan siti…siti mengerang merdu x? hahahahahaha chow..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. siot jek says:

    ala korg ni..
    standard r bpk dia cm ner..
    ank dia ni n awek dia ni cnfm dh bnyk kali trlanjur..
    pki kondom yek dik…
    pandai2..
    like father like son…
    ad lg ke laki atau wanita yg suci di m’sia ni….????????
    astagfirullahalazim……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. womanicer says:

    gmr yang second last tu aku suka sangat……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Bunga says:

    .: Awek dia nie kat luar mmg cun giler…tp 2 arr sexy x hengat..:.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  99. Car says:

    sapa lah agaknya curi gmbr private nya ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • nur says:

      aduh kter ni asik umpat orang je,ingatla sedara2 ku dosa mgumpt adala sprt orang yg makan daging sedara sendiri sedarla..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. SNFB says:

    em nsib la bdk2 ni kna kutuk
    lain kali lau nk bt pon mcm ni, jgn la bg org tgk.bt malu jer la..biar dorg b;urusan ngn yg di atas.kta jgn msuk cmpur

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. melissa says:

    mereka individu yg dkenali memg la kte cbuk nk mgata,kte ni klu wt pape slah ne nk msuk paper @ web kn? think about that la….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. nurul81 says:

    hairan ye..kenapa mesti sebut “anak tiri CT”? kenapa x sebut “anak TENGKU ZAWIYAH”?

    ramai orang cakap anak tiri dato’ siti kenapa orang tak kata pulak anak teruna tengku zawiyah….mcm salah siti pulak anak tuh jadi macam nih…padahal mak kandung dia yang membesarkan dia dari lahir masih bernyawa lagih… salah mak ayah kandung ke… salah mak tiri?????

    memanglah siti tu pun bukannya baik sangat pun… tapi apalah kuasa dia nak menegur lebih-lebih…mak budak tuh masih ada, nnt over pulak jadi mak tiri yang tak sporting… huhu tak tau la… T.Zawiyah pun seksi jugak lebih kurang macam girlfriend anak dia…sesuai la tuh jadi calon menantu kesayangan mummy…sama taste…hahahahahahhahaahahahha (gelak menyindir)

    ni,bukan tanggungjawab datuk ct.tengku zawyah ler ngan datuk k le..kan anak hasil perkongsian hidup diorang.lagi pun yg tinggal ngan datuk ct ngan datuk k cuma yg bungsu sekali jer..ape ler…yg hrus dipersalahkan mak bapak dia la.. Bkn mak tiri dia.. Lgpun nk melentur buluh ni biar dr rebung nyer.. dh jd buluh mcm mana si ct tu lentur kan.. Kang x pasal2 patah…hahahahhahahahahahahhahahahah gelak menyindir lagikkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      ko ni sepupu anak2 zawiyah ek???jgn marer…kita sebut kerana plg glamor…kalu sebut anak zawiyah, kang org tanya plak zawiyah mana???

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • nurul81 says:

        alaa…sebut je Zawiyah janda Dato’ K..confirm semua org “kenal”….hehehehehehehehhahahahhaah *gelak menyindir*

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  103. Anonymous says:

    i knew that girl…=)..dorang curi pic ni dr myspace

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  104. awek garang says:

    tgk bulu tgn dia….cam dato k jg…hihihhi…kalo da tua ni,kompom cam bapanya jg,,,huahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  105. kathleen says:

    xda yg melampau……………biasa jak tu………
    jgn la sibuk hal org…………..hal sediri bagaimana pulak………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  106. kathleen says:

    xda yg pelik……………..biasa je tu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  107. kathleen says:

    zaman brcinta sekarang bkn nya mcm zmn dulu2………zmn ict la beb………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  108. rezab says:

    aku rasa misti dato K pon bkenan ngan awek anak dia tu, nak wat camner dah anak dia punyer…mmg taste dia tu, sian Ct, spuloh taun nnti Dto K cari lain yg lebih fresh dan muda, kalu tak takkan dia nk tggal bini dia yg zaman memuda dulu boleh tahan cun tu sbb nk kawin ct yg muda jelita cam skang ni…begitu la seterusnya…kottt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  109. smeone says:

    apew la korunk ni…biase la zaman bercnta…owg zaman skunk mne taw dose pahle ni…lantak la diowg nk wt pe…2 hal diowg…nnti yg msuk nerake diowg gak…pdan mke…hahahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  110. entahlar says:

    wah.. tu ker melampau? ala.. byk lg cple2 di luar sana lebih gila melampau..nape x shoot byk2 gmbr dorang? kot yer pun sbb dia anak datok k tu, so what?? their privacy jgn la kacau.. dia nak enjoy.. sukati dia la.. yg sebok2 tu pesal.. ko becinta x gitu ke? entah2 lebih dr tu.. haiya.. well pe2 pun.. mmg hensem la tengku tu.. cun jd bf..hahaahhaa

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  111. entahlar says:

    nmpk sgt la pompuan tu tua.. haih… mcm mana tu eh? hahha.. eh yg mana ada lv bite? x nmpk pon? gtau jab

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  112. Azim says:

    sempit lagi minda ko ek
    bia la dorang nk wat apa
    kita ada hak ke nk menentukan dorang wat dosa atau pahala?
    hahaha
    sembang kencang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  113. bapak dato' k says:

    kepada cucu ak ko mmg sial
    buat bazir air mani ak je pancut kat mak khalid
    alih2 dapat khalid
    pas2 dapat cucu sial laknatullah mcm ko plak
    kalo ak tahu mcm ni jadi nye,ak x kahwin
    kepada kathelen ko mesti penah buang bayi ko setelah kne liwat ngan ayah ko
    bertaubat la cucu ku walau ko dipandang sial oleh ak,namun allah akan sentiasa ad utk ko
    amin……………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  114. jgn jadi bangang says:

    aku setuju dgn bapak dato k…
    kpade ank dato k n pmpn 2 baek tobat ah… aku bce komen2 nie ada yg bgus n yg bgang2.. ada ke ptt wt maksiat 2 base.. bgi yg dh bse buat 2 mybe ah. ank dato k 2 dh ah islam, klu diktakn bse trcmr ah status islam 2 sndiri. em aku ase baka2 dato k mmg suke mksiat cm bapk dia… kpd atuk sbr jek ah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  115. jgn jadi bangang says:

    kepala otk ko minda sempit azim.. aku ase kubur ko yg smpit x lame, mmg dsr pnct awl, kote kecik x gne.. mne bleh biar, rosk melayu kte, klu ank dato k 2 negro cm fareez laen ah… tobat ah bangang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  116. miebahau says:

    like father like son….. mak tiri dia pun apa kurangnya…. nama je hajah tp tudung tah kemana… kjp pkai kjp x

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  117. lolz! says:

    woi miebahau!!!
    ank dato’ k tu bkn ank btol ct..
    kau pahal nk kutuk ct??
    ckp jew arr kau jekes tgk ct enn..
    dier lawa,kau burok..
    KAN???????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  118. Biasa says:

    Hebat tul korang semua memberi pendapat. Mari kita cermin did sendiri,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Kakitido says:

      Komen secara nasihat & mengutuk ada bezanya..atau komen yg mengkritik secara melampau pun ada, cuma atas diri masing2. Yg penting ianya lebih baik dari buat donno & just layaannn jer…lain la kalau perangai sama je ngan dia, time tu baru la selayaknya cermin2 diri dulu.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  119. Biasa says:

    Maaf, ‘diri’

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  120. awekmas says:

    i setuju dgn kakitido…biarlah kita baca je

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  121. kiamat semakin dekat says:

    Kalau bukan kita sedara sesama Islam yg nak tegur,sape lagi nak tegur?harapkan orang kafir ke yang nak tegur,lagi menggalakakan lagi la.apa2 pn saudara islam,kita amalkan la cara hidup islam secara keseluruhannya,jangan ambil celup2,hidup pn celup2 jugak la.jadila istri yg solehah,suami yang soleh,insyaallah barulah rumahtangga aman damai walapun dugaan datang.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  122. [...] Ada beberapa gambar nie adalah gambar lama anak tiri Siti Nurhaliza yang pernah kami postkan satu ketika dulu. Tapi ada gak gambar baru yang tak pernah ditengok [...]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  123. 100% tengkufareez antagonist says:

    wekkk!!!! x caye la ngan ko tengkufareez, negro konon..negro kepale hotak ko…hahaha..tergelak aku bace..kalo ye pun x-bf jgnla nak ngaku negro..PEEERRAAHHH LU!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  124. diana antagonist says:

    bawak2 la bertaubat, jgnla gatal sngat..meluat den tengok..ko ni murah sngat, nanti silap2 x laku..nak jadi ANDARTU ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  125. gugjlljk says:

    poyeeeeeeeeeeeeee saaaat leeeeeeeeeeee………..????.nk kahwin leeeeeeeee……….hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  126. NoBug says:

    MAKSIAT !!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  127. RIOT84 says:

    PERGHH..ENCEM N CUN AR PASANGAN NI..RELAX AR KORANG, KORANG PUN PNAH BECINTE GAK KAN..SO FAHAM2 LER..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  128. nilah jadinye bile duit xjd masalah dlm kehidupan…soooosial….semua bulih petik…no problem…..tentulah semuanya yg baik punyeeeeeer….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  129. cutie pie says:

    pape je la..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  130. affa says:

    cantiknyeee…mesti wangi je kan… no wonderla anak dato k syg..tak penah lak aku tgk dorang gmbr ngan betina or jantan lain…

    dorang sama berdua je… ok wut! sama cantik sama padan…..

    klu dorang kawen, aku pun tingin nk tgk gmbr2 dorang…. NARA, kekalkan bersama dorang…. i nak tau jugak perkbgn dorang tu nnt…. ;)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  131. or9 giLe says:

    hensem lar die tu..

    tapi bodo..

    pgang sne pgang sini..

    kalau aku da belasah da org laki yg nk gatal ngan aku..

    x kire spe pun die tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  132. edy says:

    korg smua bodoh tu pon nk gduh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  133. sizuka says:

    korang percaya ke tengku fareez tu negro? aku rasa dia menipu je and aku rasa dia org melayu…aku x kisah dia nk menipu negro ke hapa…tapi yg dia cakap, dia non muslim tu kenapa??? berani ye ko, kalau dh lahir melayu tu, agama mestilah islam…jgn la main2 bab agama ni…ckp pikir dulu…ni x, ckp mcm org xde iman, xde akidah…boleh jd murtad…kalau tuhan turunkan bala, bkn ko je sorang yg kene, semua org akan kene sbb x jlnkn tanggujwb memasing, saling ingat mengingati ok??? sy ada gmbr anak dato k ni dgn pompuan lagi daring punya, pakai bikini atas kapal, mcmana nk post kt abg nara???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  134. benci gossip says:

    GOSSIP tunjuk pekung orang pada orang lain lagi busuk dan berdosa.. Kalau nak berdakwah terus saje la ke orang yang buat tu.. tak payah nak sebar2kan aib atau salah orang untuk memalukan orang lain.. ceh.. orang kita sekarang dah tak suka mengumpat n gossip.. so boleh cari kerja lain yang lebih berfaedah kot.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  135. mia reza says:

    ske k0 la…..nk wt pe p0n….tp awek dyecun gak…..nseb baek aq pompn……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  136. sailormoon says:

    hahahahah anak datok k tu memnag bodoh senang cter lah
    jangan ingat ada duit dunia kita yang punya k
    allah tu maha adil sekejap jer bley tarik segala nikmat yang diberikan
    insaf lah wahai umat ku
    dunia makin dekat dengan kiamat manusia masih lagi leka dibuai mimpi indah

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  137. iwan says:

    kenapa la anak datuk k nie bukan pandai jaga anak suda tu anak dia da duduk di paha tak lama lagiw da tu nak kena main 2 da tue ka balakang…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  138. Jr says:

    Semua tu kekayaan datuk k tu hasil dari duit rakyat mereka ni semua org kaya yg berkepentingan dlm politik. Klau datuk k bkn og politik tp dia baik dng org politik.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  139. syazwanie says:

    napa kita nk heran..2 dh mnjadi trend owg kaya..
    kita yg biasa nie tgk jelah..
    sepatutnya Tuhan bg muka yg ada paras rupa
    x mau manfaatkan ke jalan yg elok..
    adk dya ok jee..
    x tau plak kalu adik pon tkena penyakit cam dya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  140. asamgunung says:

    allhamdullilah….budak pompuan tuh dah bertaubat..dah…korang nak percaya atau tidak terpulanglah….dan asam bersyukur..beliau telah pun berundur terus dari dunianya dulu..dan kini..sedang mendekatkan dirinya kepada yg MAHA ESA….ini asam gtau dgn iklas…jgn dihina insan yg ingin bertaubat…..assalamualaikum..

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  141. syazwanie says:

    ar u sure asam gunung??????
    kalo bet0l alhamdulillah……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  142. stimgak says:

    apala korg ni. bia la diorg tu…sepadan pe.. tuhan tu maha adil… hensem+kaya=perangai x elok.. xbrapa kacak+xdak duit=perangai bagus.. kalau hensem+kaya=perangai elok = sempurna?… tiada sapa sempurna.. so, anak dato k tue hensem+kaya=perangai x elok… kesimpulannya kutuk lah puas2 anak dato k tu hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  143. PokMe says:

    ok ape! mase pokme mudex dulu lg teruk cuma xde ambil gambar je sbb tak gelemr pun. dah tua ni baru nak insaf dan cuba nak beri nasihat kat ore mudox lak.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  144. umi eez says:

    pempuan ni wat mancung hidung ker?am tak ori lagi…..tp, kalau dia tak wat pun, mmg cun dah….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0