Written by AbangNara | July 31st, 2009

ahya norman damanhuri

Adoi. Tak tau nak cakap apa bile tengok gambar Ahya, anak kepada Normah Damanhuri nie. Tersangatlah terserlah kepoyoan dia. Tak tau apa motif amik gambar tepi kolam renang basah-basah. Pastue ngan posing tunjuk badan yang tak seberapa tough. Siap ada member-member perasan yang join gak tue. Memang tak tahan.

Disebabkan banyak sangat gambar Ahya, seorang model dan seorang anak kepada si makcik Normah Damanhuri nie, kitorang buat sampai 2 artikel khas untuk dia jer. Esok pagi kitorang letak artikel yang kedua. Buat masa nie, tataplah gambar selebriti lelaki seksi nie. Asyik-asyik gambar artis perempuan leh naik muak jugak kan?

Lagi gambar Ahya, anak Norman Damanhuri dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

P.S: Info pertandingan masih belum dapat disenaraikan sebab beberapa masalah teknikal. Kami sedang berusaha mencari penaja. Ada sesiapa berminat nak menaja? Kalau ada boleh hubungi kami. Nanti kami bagi pakej iklan yang menarik untuk anda.

ahya norman damanhuri

ahya norman damanhuri

ahya norman damanhuri

ahya norman damanhuri

63 responses to (GAMBAR)Ahya, Anak Normah Damanhuri Part 1

  1. kila says:

    hurmm..budget ensem r tu hhu

    0
    0
  2. lanToK LeW says:

    wahkahkahkahkahkahkahkah……..
    badan camni de ke org nk tengok…
    huhuhuhuhu
    poyo yg teramat poyo sehhhh…..

    0
    0
  3. duh!!!!!!! says:

    ceh!!poyonya mamat ni…nsem lgi balak aku.

    0
    0
    • EclipsE says:

      dh nama pon balak ko…xkan ko nak ckp xensem…klu dia xensem…tntu ko pun xnak kn??huhuhu..

      0
      0
  4. […] See original here:  (GAMBAR)Ahya, Anak Normah Damanhuri Part 1 […]

    0
    0
  5. MemBesar says:

    apa lh korg ni. aku rasa mamat ni lagi ensem dari norman hakim tu.uwekkk

    0
    0
  6. lily says:

    sorry tanya…tp kekwan i yg sesuatu kata dia ni sesuatu….betul ker? (sekadar pertanyaan)

    0
    0
  7. mr.naro says:

    aku rasa idung mamat ni lagi cun dri body dia!! mamat ni klon mr.bean kot.. haha
    sesuatu?? mamat ni makhluk asing ke cik lily cayang? hehe

    0
    0
  8. Zaza Muhammad says:

    LOL……

    0
    0
  9. botol kicap says:

    prasan ensem,macam nepal…

    0
    0
  10. ninikebayan says:

    bagi i kan,muka dia ok jer,kalau 10,i beri 3 jer kekekek..actually dia ni cute tapi hidung dia tu mcm orang australia plak…hidung besar tpi bukan kembang…apa2x pon terima jer la yg ader…takdir Allah…

    0
    0
  11. qaseh says:

    Boleh la… klu dr tk de langsung…

    0
    0
  12. pinkypanthers says:

    muka leh ar tahan..
    tapi aku ckp x brkenan bila mamat2 amek gmbar jenis nk control ayu gitu..

    0
    0
  13. si poyo says:

    hek eleh, pe la mamat nie….kalu hencm mcm jericho xpe gk tnjuk body, ekekekk…

    0
    0
  14. […] Nampaknya dah banyak komen-komen dan pandangan anda semua tentang artikel pertama gambar Ahya, anak Normah Damanhuri. Segala pandangan dan komen adalah hak peribadi […]

    0
    0
  15. asparagus says:

    poyo… e2 pekataan paling tepat….!

    setuju…?

    0
    0
  16. ~ Lulu Don ~ says:

    ~ hahaha aku rase korg ni jeles laa.. biarla dia nak amik gmbr cam ne pun.. ade ke nyusahkan hidup korg?? lgpun.. aku rase korg pun penah amik gmbr ala ala syok sdiri kan??? ~

    0
    0
  17. delish says:

    gmbo ni amik kat facebook dia ke???muka i tengok leh tahan..gak…tp kureng berkenan sb tayang body over dos sgt…!!! ai..pikir lah dulu sebelum letak gambo..sendiri kat fs ke,facebook ke,myspaces ke,
    ingat lah sikit…maruah diri…paper hal..lu pikir lah sendiri…

    0
    0
  18. aries_april says:

    wah,,,
    napa smua gmbar half ni…?

    0
    0
  19. wat_saspen_jer says:

    nk muntah aku tgk, gelilah… kalau mawi yg seksi mcm ni ok lg, aku bole la trima!

    0
    0
  20. LEYA says:

    TAKUT SIOT AKU TGK ORANG SEKSI……..HAHAHA014-2655916

    0
    0
  21. wat_saspen_jer says:

    BN dpt pic ni dr mana? c AHYA sendiri yg bg ke? nk wat apa?

    0
    0
  22. ninikebayan says:

    haha..mungkin dia nak carik jodoh kot..minta maaf la AHYA bukan nenek tak nak,nenek takut atuk ko maghah..ngeh ngeh..sapa berminat jadi menantu kepada cik normah ni lekas2x dtg meminang okay!kekeke..gurau jer tau …

    0
    0
  23. siezan says:

    ingat hensem ker?wek

    0
    0
  24. pening says:

    Ala mamat ni..budjet ensem lak dia..samala cam mak dia..budjet mude tp da tua…huhu…

    0
    0
  25. lily says:

    utk cik eclipse
    sesuatu tu maksudnya gay

    0
    0
  26. Akak Leen says:

    alamak…tak suka la… huhuhu….tp dh namanya pun model…mesti bergambar mcm2 gaya…
    tp muka tu boleh tahan jugak….silap hb nti jd pelakon plak…

    0
    0
  27. miss suka + suki says:

    . mak gn ank same jerk . huhuhu
    . mk dy ni bapak r seksi . xsedo diri da tue .
    . xsuke ak tgk dy blkon y seksi2 . npk sgt xtkut mati
    . encem lg pkwe ak dr ank dy nie . uhuhuh

    0
    0
  28. kira-kira says:

    lor ank dye……aku igtkn ank ikan mne td…………….hehehehe…uppps

    0
    0
  29. ......... says:

    gotcha..
    cbe usha btol2..
    ada yg tjojol r kat sluar die..
    prasan x…
    hoho

    0
    0
  30. kamet says:

    hensem ke jubo..bdn skping ade ati nk tunjuk kt semua..dh laa puting tu cm pompuan jee..bende laa bdk ni..ingat ko tnjuk bdn tu rmai yg suke ke??bodoh!!

    0
    0
  31. lisa emillia says:

    biarlah dye..ceytt..korg ni jeles ke hape?adoi..lantak la..yg g tgk tu psal?

    0
    0
  32. rizal says:

    terpulan pada tuan punya badan!
    apa -pun klu owg tak sebarkan perkara ni tak terjadi

    0
    0
  33. rizal says:

    itu hak masing2,apa kegiatan dia @ sebaliknyer!
    itu kehidupan beliau,ada dia minta sumber kewangan dari hampa semua,xada kan so wat apa nk sibukan diri nak mengaibkan owg!just d sebabkan dia ank kepada pelakon itu yg suka sangat nk aib kan owg!!!!!!

    0
    0
  34. AkuEngkauDIA says:

    MasyAllah…ginila jdnya klu kain putih dicorak coreng moreng. Bertaubatlah sebelum datang bala. Badan yg sihat dan cantik bukan jd bahan tontonan tp ujian dan kesyukuran. Inilah sindrom PERASAN namanya. Kalau rasa diri hebat ada yang maha hebat, kalau rasa diri cantik ada yang maha cantik. Kita ni hanya hamba yang lemah.

    0
    0
    • Mat PC says:

      Hmm… betul gak cakap AkuEngkauDIA 2… “kita nie hamba yg lemah… tp, masalahnye.. dia tayang body ke ape ke.. xde pon wat salah kat korang… kalo dia wat taubat nasuha, insya’allah tuhan terima taubat dia… yg korang dok kutuk2 + mungkin fitnah dia nie nak jadi ape???? korang ingat leh terampun ke dosa korang selagi x mintak maaf kat dia??? pikir bebaik!!

      0
      0
  35. syasya says:

    hensem… rupanye anak si dia ni…

    0
    0
  36. Jocses says:

    e’ele..hahahahaha..
    first time aku tengok lelaki posing cm ni..
    syok sandiri..
    LOWCLASS..same la dengan level die yang LOWPROFILE tu..

    kakakakakaka..memalukan lelaki jerk,geli arh..kakakaka

    0
    0
  37. vote says:

    badan ok tp muka biasa2 aje, kalo silap posing muka nampak gay jer, apa pon posing dia nih buatkan geli menengoknya, buruk gila. syok sendiri, ramai lagi lelaki ensem di luar sana, dgn perasan hensem sensorang cenggini membuatkan ko langsung xlayak utk nampak menarik,. buek

    0
    0
  38. lala says:

    muka mcm ni sama je mcm mat bangla kat kl tu…huuu..huuu

    0
    0
  39. boy says:

    sume org yg komen,sila pakai otak sblum komen.korg semua bodoh nk ckp mcm2.xrasa cm buang masa ke?kalau korg baik sgt,korg tutup aurat ke?smbhyg cukup 5 waktu ke?bangang!!! yg nama kamet ni dah nk mampos kot.ko ada tgk gmbar budak ni yg skrg?pic ni sume nara yg bodoh ni amik kat myspace dia ni.dlm myspace korg xde pic korg ke?sumpah korg bodoh .

    0
    0
  40. I’ve read several good stuff here. Definitely worth bookmarking for revisiting. I surprise how much effort you put to make such a magnificent informative website.

    0
    0