Written by AbangNara | June 14th, 2009

adik sedara camelia

Kalau cakap gaya hidup si adik sedara Camelia nie kebaratan, mau ada mereka-mereka yang kritik cakap kitorang nie tak muda remaja. Memang ginilah kot life style remaja-remaja sekarang. Nasib baik kami remaja zaman dulu. Hehe.

Tapi bila tengok gambar-gambar Arabyrd atau Arafah nie, mungkin dia sebenarnya memang tengah naik syeh buat show.

Memang style dia gini kot. Lagipun ahli musik underground. Bawah tanah kan panas. Kena la pakai baju dan seluar pendek-pendek. Tak gitu?

Lagi gambar adik sedara Camelia, Arabyrd @ Arafah dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

adik sedara camelia

186 responses to (GAMBAR)Arabyrd @ Arafah, Adik Saudara Camelia

  1. miss comet says:

    macam katak mintak langgar lori je kahkahkah

    • Penari Poco2 says:

      malu aku tgk dier mengangkang…
      cam nak sesuatu jer…ish…malu…malu…malu…
      bulu ketiak pun x hbs cukur…
      ishhh…buat malu org swak jer…

      • Zaza Muhammad says:

        poco2…ank2 buah hubby aku (wpun kristian) xde aa over camni. Pakai baju pun ok je, xde aaa gedik2 gini…diorg pun remaja gak… (huhu tua dah aku, ank2 buah seme2 dah remaja….)

        • Penari Poco2 says:

          tu lar aku cakap…buat malu org melayu swak jer…
          tergedik2 cam king kong…

        • DelimaSaraa says:

          bukan tergedik2 cam king kong..tp kangkang takut kentut berbunyi kuat….cara cam gitu just bunyi ‘shehhhhh’….well done…

        • Penari Poco2 says:

          ko pikir dier nie msh v**g*n x delim…???

        • DelimaSaraa says:

          ekekeke…tu kena tanya kak nara…tp nama baju dia pakai dengan jenis keadaan dia tu berjenama ‘ROGOLLAH AKU’…jenama ni takdek kat pasaran tauuu…

        • Penari Poco2 says:

          eh delima…ko rasa x aper yg aku rasa kan???
          gambar nie tahun 2008, jgn2 dier dh bertaubat dan pakai tudung…
          tp kalo msh lg cenggini sampai ari nie…meh kite kutuk balik…hahahahah…

        • DelimaSaraa says:

          aku pun takut gak kalau2 dia dh pakai jibab…kang esok mulut tgn aku terbakar hangus sebab dok finah orang guna keyboard…kalu boleh bawak masuk keyboard dlm kubur, bolh suruh bakar keyboard niiii

        • Penari Poco2 says:

          keyboard ko x sempat masuk kubur dah terbakar dulu…pasal kuat sgt mengutuk…
          wakakakaka…

      • lola_princezz97 says:

        mengangkang ko wacakap lu

      • .Rosemary. says:

        haha…bulu ketayak dia nampak la…. Susah la budak2 belia remaja skarang ni..

    • prisilla says:

      laa.. i ingatkan dia ni jantan /pondan. muka macam lelaki sikit tapi macam lelaki lembut la..but kenapa sebegitu kelakuan dia ni. agaknya ni cara people buat konsert. kesian makcik camelia, susah payah jaga sopan santun dan lemah lembut, terkena pulak tempias gedik dari anak saudara sendiri

      • DelimaSaraa says:

        dah lah ketiak ada bulu…eeeee, nak seksi pun biarlah trim hbs smua dulu…eyeeekkkk

        • zatul says:

          artis jgk ke? group mana> aku x pnh tgk pun dia ni…overnya…malu la ckit…

        • Penari Poco2 says:

          group siamang kot…sbb cam pakar mengangkang…

        • tokkaduk says:

          arafah ni sme age ngan aku….dlu pmpn ni mmg gedikz…dr zaman skolah lg..prasan cantik la….arafah ni ank magie pengurus camelia 2 ha….camelia 2 pon terok gak perangai..adek beradik suke mabuk2 main dadah weih….

        • zatul says:

          thats y x terkejut bla ada artis yg kena cekup sbb dadah…..or mabuk2…

    • adios says:

      mcm 25% mentel ajer

  2. Penari Poco2 says:

    yeah…im first!

  3. trAnsForMers says:

    apa pesen ni???????????……..

  4. budak_comot says:

    xcantik pn…x lawa mcm camelia..ketiak pn hitam…wat malu jeee…

  5. trAnsForMers says:

    perangai seburuk rupa…..

  6. trAnsForMers says:

    dia ni pnyanyi ke?xtau pun….
    genre muzik apa yg dia bawa?…

  7. Zaza Muhammad says:

    buruk toll…apa daaa!!! langsung tatau malu

    • Penari Poco2 says:

      kalo aku ader kat bwh pentas tue mmg aku jolok2 kat dlm seluar dier tue…

      • DelimaSaraa says:

        kalu aku lah ada kat bawah pentas tu plak, aku nak baling buah durian kena kat kangkangan dia…debushhhhh, arghhh

        • Penari Poco2 says:

          buah durian pantul balik kene muke ko naya delima…
          buah durian tue besar x muat masuk seluar dier…
          kalo cam aku main jolok2 pakai ranting durian, dpt lar masuk cucuk2 kat dalam tue…

        • DelimaSaraa says:

          baik guna ranting pokok bunga ros..ada duri..padan muka..rasa azab…

          saraa : tengah membayangkan muka dia dlm kesakitan…aduh aduh aduh

        • Penari Poco2 says:

          menggeliat cam cacing kepanasan…

        • Kak Su says:

          Kah..kah..kah..lawak nyer..Tak kenal pn dia ni..

  8. Penari Poco2 says:

    Sebenarnya aku TAK MINAT langsung ngan artis-artis dari Sarawak nie sebab diorg pakai seksi2 dan imej x elok (kain buat baju selalu jer x cukup…kat KL melambak kain…)…album satupun aku x penah beli…

    Artis-artis yg aku maksudkan ialah :-

    1. DAYANG NURFAEZAH (paling teruk pakai bju, x cukup kain…)
    2. CAMELIA
    3. DEJA MOSS
    4. SHERRY MERLIS (pelakon – x minat tgk filem dier)

    p/s : lantak diorg lar…malas nak layan…

    • DelimaSaraa says:

      anita serawak??? NENEK SENTIASA bertenaga di abad ini…

      • Penari Poco2 says:

        tue susah aku nak cakap…
        nenek nita tue mmg selalu pakai cukup kain (tutup habis…) cume sendat2 jer…

        • DelimaSaraa says:

          ke kat negeri ko tu mahal kain pasang???sampai semua tak mampu nak beli…aku ingat kak nara kena collect donation untuk gang2 tak cukup kain ni terutama saerah batang pisang tuuu….

          diorang dh bankrup tuuu, dh tak mampu dah nak beli..

        • Penari Poco2 says:

          diorg nie bknnyer duduk kt swak…duk KL…bkn xder kain…melambak lg ader lar…
          cuma kedekut nak beli lebih…

        • DelimaSaraa says:

          ko ni poco, bukanlahhh..kan dunia kita dilanda pemanasan global (global warming)…jd depo2 ni PANASS, kena bukak itu ini…kang pengsan plakkk…

          saraa : Aku plg tak suka minah ni, nama aku tak ingat..tp dia suka expose t*t*k dia kalau berlakon..

        • Zaza Muhammad says:

          mmg mahal pun kain pasang ye…sbb mak mertua aku slalu mintak aku shopping kat cni kain pasang heheheh… tp baju2 yg sopan2 tu melambak aaa, klu kat sempadan indon tu, misalnye yg penah aku g serikin, ok je rege2 baju… saje je diorg pakai baju x cukup kain. Tp poco2 ade sorg artis ni yg aku wase ok aaa dr segi dressing, tp dah retire, maybe sbb xde kontroversi kot, Azie lagu popular dia pelamin anganku musnah… yg bebaru ni Sharifah Zarina…tp dia ni dah status mak org dan species pandai jaga hubby kot…so pakai baju cukup kain aaa

        • DelimaSaraa says:

          satu artis kita, berpakaian tak cukup kain

          no 2 – berpakaian menunjukkan kedalaman longkang…(longkang celah t*t*k tu)..makin hari makin ramai bukak dada tunjuk longkang….last aku tgk si nabila huda tuuu..eeee geli lorr

        • Penari Poco2 says:

          yup…aku mmg salute kat azie ngan sh zarina tue…tau jaga imej sbg penyanyi dr swak…
          za…kain pasang kat swak nie x mahal pun cuma x bnyk pilihan, tue pasal lar mak mentua ko mintak beli kat sane lg bnyk pilihan, murah jgk cam kat sini…

        • prisilla says:

          nita tu bukan org sarawak. dia org singapura

        • DelimaSaraa says:

          anita sarawak tu dtg dari mana??kena tukar anita singapo ler

        • Zaza Muhammad says:

          aahh tol.. nama komersial je… arwah mak dia tu pun bkn asal sana, just nama je..

        • Penari Poco2 says:

          lor prisilla…anita tue mmg asal keturunan dier dari swak…atuk dier dulu, pelakon Dollah Sarawak, mmg asal org Sarawak. Pastu anak Dollah nie, Siput Sarawak, pelakon gak…sbb diorg slalu shooting kat Singapore, tu lar pasal diorg alang2 jg warga Singapore…filem2 lame kan slalu shooting kat Singapore…tu lar pasal…Asal anita tue mmg dr Swak, sbb tue lar nama diorg ada ptaan Swak…lebih tepat lg, diorg dari bhgn Mukah, Sarawak…mmg x balik2 lg lar ke Swak sbb dah jd warga tetap sjung…saudara mara diorg ramai lg kat swak nie…

        • Zaza Muhammad says:

          ooo camtu erk poco2… tau erk ko history kak nittaa ni (sengau2 sket ye sebutan) so mmg kain pasang x byk pilihan erk sana, hubby aku aaa kate kain2 kat sana mahal, sure dia tu x bese shopping kain pasang, bese aaa org lelaki. klu aku g sana, yg bwk aku shopping pun abg ipar atau ank2 buah… hubby aku tu family dia bgtau mmg bkn kaki ngulor, dok umah je hobi dia ngadap pc, pastu tgk TV cite kartun… aku blk kg pun x abis round lai nih…. tp sempat gak dia tunjuk kat aku tmpt Jesicca Alba shooting filem lu kat area kg dia ihiks! tgk lam filem tu, cam jauh je lam hutan, tp pinggir hutan je heheheh…

  9. jed hijau says:

    alah….bebudak takde akal…cam gitulah…..cakap baik2 pun bukannya nak dengar….biarkan je….esok2 kalau dah jadi nenek2 tak kan nak cam tu gak…tak tahulah pulak kalau2 lebih dari tu..mesti lawak tapir…..Kha…Kha..Kha…

    • DelimaSaraa says:

      bukan tak dek akal…TERLEBIH AKAL..sebab orang tak dek akal takkan mengangkang macam gitu…yang lerlebih akal suka buat benda2 berlebih2an….

      • Penari Poco2 says:

        dah namanyer terlebih…sume nyer terlebih dari biasa dia nak buat…

        • DelimaSaraa says:

          Poco, coh ko bayangkan, tengah dia seronok mengangkang tetiba suar dia terkoyak…zasssssssss…..dia plak pakai spender cam tudung atuk iti..alamak malunyerrrrrrr…uhuu

        • Penari Poco2 says:

          aper lg…kuar lar bulu-bulu kat kangkang dier tue…
          ishhh…memalukan mak bapak betui!!!

        • DelimaSaraa says:

          hahahaha..ko ni poco, 18sx betul lorrr….dia dh trim dh kot….

        • Zaza Muhammad says:

          sara…poco2 tu mmg tngah tensen tu…. bad mud dr baru ni ..psst gaduh ngan bf (dengan nada berbisik)…tu yg abis kuar statement 18sx,,tmbh2 lai org dok malukan negeri dia…tp klu aku pun eeiii wase nk hambat ngan batang penyapu smpi ke tua aa x berlaki

        • DelimaSaraa says:

          poco, aku dh bg advise kat ko..dekat page atu iti…

          hahaha, tu ar pasal kak zaza…tergelok saraa dengan si poco ni…boleh gang ngan singa…18sx…jgn jd 18SG udah yer..

        • Zaza Muhammad says:

          dah mmg gaye camtu, sapa x hangin..yg aku heran si camelia tu wak dek je… langsung x kisah. kite ni plak yg xde kene mengena kisah…dia tu artis public figure… se lai parents pun takan x amik kisah… Ya Allah jauhkan ahli keluarga kami dr kegiatan x bermoral…amin…

        • DelimaSaraa says:

          bodoh punyer anak menakan..dah kena kat mak menakan hangpo..kami kutuk camelia kau kau….tu ar, semua hang punyer pasal wahai arafah….

  10. che ah says:

    what..la..so bad suku sakat camelia ni rupanyer…i think shes too…kot…tiggal lagi pandei cover…

  11. trAnsForMers says:

    sabar yea poco2…cuma diorg jerk ni yg trlebih over tpi…x sumer org sarawak cam 2…
    JOM KITA MENARI POCO2…
    malinggang pata2….

  12. lola_princezz97 says:

    sosialnye t’lebih sudah

  13. Gosip Hangat says:

    kalu terkurang susah jgk..nanti katak bawah tempurung..hu hu

    • DelimaSaraa says:

      sebab tu diorang terget nek berlebeh-lebeh..konon mengikuti peredaran masa…makin hari kain makin nipis, makin bukak mana yg perlu tutup..

  14. LANUNcetakrompak says:

    KE MARI KE MARI… Semua urang liat ketiak sama kangkang kamek – rasenye itu la yang die jerit time buat tarian kangkang tuh

    • DelimaSaraa says:

      kangkangan kamek kangkangan sejati,
      kangkangan menusuk di hati kalian semua,
      merilah melihat kangkangan beserta silalah kira bulu2 kamek…

      jika kamek tersalah urat, tlglah hamba perbetulkan,
      kamek sedang beraksi tarian kangkangan abad 2020

      saraa : setakat poco2 tu tak mainlah, tarian ni lagi MELETOPPPP

  15. aku says:

    ketiak dia itam r….buruknyer dia nih..

    • DelimaSaraa says:

      kang aku dh cakap td..nak seksi pun kasi trim dulu manaa2 yg pasti..ini main terjah jer….

  16. trAnsForMers says:

    asyik trkinja2 jerk dh x smpat nk trim….
    “sape nk tolong trimkn sila angkat tgn”….
    (Gmbar die yg no 5 tu dia tnya kat org ramai )

  17. zino says:

    dah pilihan dia ..

    • Penari Poco2 says:

      pilihan sejati…
      sian aku nengok…
      x cukup kain…isk…isk…isk…
      peminta sedekah lg kaya dari dier nie…pakai tudung litup…dier plak…isk…isk…isk…sedih aku, x mampu beli kain lebih…

  18. doh says:

    waw…… sedap tu hem,,,

  19. confused says:

    er…dia ni laki ke pompuan? macam crossdresser jer….

  20. conan says:

    ish3…nape laa adk sdara si camelia 2 cmni…
    wat penat je ak ak suke kakak sdare die(camelia)…lagu die yg Rindu Padanya 2 sdp woo…he2… :)

  21. ija says:

    ish..perempuan terkangkang mcm ni ke?
    jangan lebih2 sgt kak..
    kita org melayu sopan la sikit..
    terima kasih

  22. x-not-x says:

    ketiak dia berbulu r masih!

  23. x-not-x says:

    ketiak dia berbulu la…

  24. x-not-x says:

    nk mempemeskn diri dgn cepat dn tak ada sgt bakat,kenalah buat kontroversi.

  25. shuhh says:

    Lawak2

  26. Kak Su says:

    Poco2…ko dah ok ke ngan BF? Gaduh lagi ke? he..he..sabar..

    • Penari Poco2 says:

      alahai kak su…
      skrg aku dah happy balik…
      kitorang dah berbaik2 semula…
      cuma ada salah faham sikit sblm nie…
      tima kasih kak su pasal tanya bf aku…
      HAPPY NYER AKU…

  27. miss suka+suki says:

    ketiak hitam..
    huhuh

  28. shahrul says:

    X heran pun..bukannye lawa pun..biase la..kalau dah x cun..macam nie la gayenye…nak perhatian

  29. trAnsForMers says:

    tahniah poco2 dh brbek smula ngan bf ko…
    lpas ni jgn gduh lg yerk…

  30. trAnsForMers says:

    nnti aku transform dia jadi….
    agak2 jadi apa yg sesuai ngan dia erk?

  31. trAnsForMers says:

    pesal lak lptop aku ni…eee aku buang longkang karang….dh 2 komen aku anta 1 pun x kuar lg….

  32. trAnsForMers says:

    testing……..

  33. ctpayung says:

    kalu korg nk tau pmpuan ni xgf zain ruffedge…nsib bek laa zain x kawin ngn dia..zain dh kawen ngn owg len..

  34. mbaukm says:

    bulu ketiak tak habis cukur…*wink*

  35. conan says:

    kak nara ,awat name die plik sgt?…
    arabyrd??…ade mcm name burung….
    ha3….burung ara erk… :)

  36. kiki says:

    mak aii ketiak hitam sey..

  37. ninikebayan says:

    kalau dah jdi org asia tu buat lah cara asean,jangan jadi wild2x west lak..eee..tak senonoh la…nini tak suke..tpi manyak olang laki2x suka oOOoo..

  38. ko pehal????nyibokk says:

    ketiak karat

  39. Darkshed says:

    aku suka tgk dia kangkang…menusuk kalbu btol..

  40. kebaboom says:

    muka dah lah xlawo langsung…geli aku tgok..hahaha

  41. glory...glory man utd says:

    muka tak lawa langsung arrr
    tak leh belah muka………………..takde la lawa mana pun….perangai aje tak bape nak elok kan……….
    assalamualaikum……………….
    ape kaba semua????
    sihat2 belaka ke hari nie??

    • tyrabanks says:

      x brape nak elok… peel trlalau over..emm.. bulu ketiak x cukur bersih, mlambangkan pempuan tngkap muat jerr…
      sosial over the limit… no good…

    • trAnsForMers says:

      waalaikummusalam………
      aku rase sume shat kot sbb pagi tadi spy negara ada komen kat page mano dia nk siasat siapakh” lie mey @ lou “yg sbuk nk pcah blahkn dn mncetuskn isu prkauman kat sini…..padan muka dia aku rase skrng ni dh trkncing dlm seluar kot he he he………

  42. lilies says:

    eeuuww..dat not remaja skrg but remaja xbertamadun..rambut pon cm apek paper lama..hahaha

  43. wan says:

    tang bulu ketiak x cukur bersih tu yg wat x lalu tuh…….. sure pengotor minah neh..wek….

  44. CINTRA says:

    ya allah..tolonglah.
    ada ke yang nak wat bini nanti..
    kalau ada baguslah..
    peninglah dengan pompuan sekarang..
    tak takut dengan tuhan ke.
    mana tau ajal dtg tiba2..
    aduyaiiiiii

  45. badboy says:

    gambar ke 2 nampak bulu ketiak..
    gambar ke 5 ngn 6 terkangkang lebar nampak..
    mcm tengah buat filem lucah jer gambar2 dia..
    aku ingt lelaki tadi..ha3
    pompuan rupanya..
    dah la muka tak lawa..
    perangai tak senonoh..
    sepe nak dia ni..bg tau aku ckit..

  46. dajjal says:

    wahai melayu semua,
    komen panjang berjela kalah time melayu minum petang,
    tapi tengok gambar kangkang, terkeluar air liur gak.

  47. hermosa5790 says:

    gambar no. 5 tu naik seram aku nengok!

  48. PeMerHati says:

    AKu cuma nak tanya JANTAN ka BETINA ka? DUA ALAM ka?..

  49. boxer hugo bosss says:

    jd pelacur kelas bawahan..
    tue pun kalo laku…aku tgk xcnte lgsung putih je harap…haha..
    xmalu ke die…e prasan model..haha..klako tol keturunan si camelia nie…

  50. ANDY CHESTER says:

    bahasa iban: kasih mai aku meda nuan bakanya, nadai penyadi nyadi!!!

    bahasa MALAYSIA: kesian aku nengok ko camtuh! pe nk jadi la!

  51. lala says:

    1st2 aku tgk…aku ingt mamat…
    tp aku rase mmg mamat pn..muke buruk jer.minah xsiap nie kut…

  52. aku says:

    sian kan tgk org mcm ni…rugi je jadi manusia…hhuhu

  53. Jongos says:

    muka dah la buruk. pastu dok mengangkang . sekali pandang macam jakun dua kali pandang macam babi pun ada.

  54. trAnsForMers says:

    sok klau diorng nk wat filem duyung 2 blh amek dia jadi Orix betina….dia ni dh sesuai pegang watak 2…
    adalah si Orix jntn(Yasin) ni aweks….
    he he he… fuyoh fuyoh…

    • x-not-x says:

      trans ni org baru yea?singa ganaz mana ar?????dh lama tak nampak….rindu r…..

      • trAnsForMers says:

        ya aku org baru….
        saya bdk baru blajar kalau salah tolong tnjukkn…
        singa ganaz?????????….

  55. miss annur says:

    buruk nye rupa.. dah la ketiak masih de bulu.. sapa org tua yg kat pic no7 tu?? mak die ke??

  56. x-not-x says:

    eeee….ketiak berbulu lagi!

  57. benci says:

    macam oku je muka dia…

  58. benci says:

    tarencat akal agaknya. ni mesti lupa makan ubat…

  59. laila sari says:

    tak cantek laa dia nih… aku konfius.. macam lelaki lembut jerk…

  60. Borneo outlaws says:

    xyah la bz hal org..
    suke ati mak bapak dia la..

  61. vios_vaio says:

    aku ni pelik la lagi banyak bace gosip bertambah serabut pale lutut aku..byk kesalahan maklumat…bace satu blog tu cakap wanita ada sedikit mental disorder ni anak sedara Camelia..si cantik nara plak tulis adik sedara Camelia..ish..ish..kalo soalan ni kuar exam..dah kantoi aku tak tau nak pilih jawapan yg mane satu..muahhaha..motifnyer..siasat betul2 sebelum keluarkan entri k…tak mo ada ketidak selarasan di kalangan blogger hiburan.

  62. yula says:

    MCM BERUK MAT YEH

  63. yula says:

    ktiak hitam bau bau bau lu bau ketek huuu…huuu

  64. toyhunks says:

    buruk mcm ruk ber!!!!

    kinja2…

    kita semua manusia akhir zaman…moga jdkan iktibar.

  65. daktOmei says:

    geli aku nengok….
    x tau agama islam ker?
    dia nie datang dari plenet maner?
    terkangkang saner sini…
    bertaubat la…..

  66. samsguarians says:

    Ketiak tak cukur habis..jangan angkat tangan..

  67. sara says:

    la….ingatkan laki tadi rupanye remaja..agaknye orang kaya hidup cara camnie kott…atau dalam erti kata lain banyak terdedah budaya barat koott…tapi gua dulu pun study oversea taklah camnie…in law gua pun ada kat oversea….kat mexico,usa,south africa ,canada tapi takle jadi cam tu..yg teruk terkankang kat pentas bebbbbbb……

  68. baby_cynta says:

    budak ni bkn ke x-girlfriend zain ruffedge? dan prnh menyertai rancangan fear factor versi malaysia.

  69. adelah says:

    pa kata kau ya nana..berik malu orang sarawak…

  70. Tanpa Nama says:

    macam beruk mat yeh

  71. Zaza Muhammad says:

    tgk video ye lam youtube lagi leee sakit mata memandang… ok aa lagu2 dia nyanyi tu tp aku simpulkan yg dia ni…. fergie wanabe ke….? no identiti… tu psl x smpi semenanjung bakat dia

  72. xoxo says:

    dia ni dl ex-gf si zain ruffedge tuh. xlawa la minah ni. mmg dia ni memalukan org sarawak je. bodoh la ko ni betina!

  73. batuberjanggut says:

    CAM ANAK HARAM JADAH

  74. wanchai says:

    oit….nya tuk paduhal tek…bukannya lobos agik ya…dah bubus dah ya….

  75. ustaz fadillah kamsah says:

    orang yang beriman…ye?? yang cemerlang..nak jadi orang yang cemerlang tidak harusmemandang tepi yang terbilang….dalam ayat 4…errrrr eh??? gambar sape tu??? fuhh…seksi wo00

  76. kyra says:

    orng utan lagi ada akai dr betina ni,klu kafir xpa gak ni islam..nauzubillah…muka dah la buruk..beru lg lawa woi

  77. Beranikomen says:

    macam setan! tak tahu adat tatasusila orang melayu… buat malu saja.

  78. Beranikomen says:

    Hai orang2 yg tak beriman… tahukah anda bahawa setan itu sendiri takut melihat anda menyekutukan Allah dan dia terus lari dari kami sebab setan itu sendiri mengaku dia takutkan Allah, sedangkan kamu semua masih begitu berani melakukan perkara-perkara mungkar dan berdosa! sesungguhnya manusia seperti ini memang layak duduk di Neraka jahanam yg bahan bakarnya adalah manusia, jin yg kafir. Sedarlah, bertaubatlah sebelum terlambat!!

  79. ish! says:

    KALAU DA MMG SAKAI SARAWAK TU … MMG TAK LEH NAK UBAH PERANGAI PEGI MANA2 PUN!!!! UWEKKKS!

  80. syasya says:

    Betul tu… Muke pun minah sarawak abis…. molek sgt la tu mengangkang… bila kena r***l nak marah lak… dah mmng gaya nak suruh org r***l….

  81. haha says:

    Haha….haha…ape nak jadi la melesia skang…

  82. haha says:

    kesian…semoga diberi petunjuk dari Nya…

  83. ball says:

    oh terok tol perangai..

  84. Awesome post, hey I found this post while googling for lyrics. Thanks for sharing I’ll email my friends about this too.

  85. Meda Sueda says:

    Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

  86. mamaMIA says:

    tgk p*k* ni kat 8tv minggu lpas..
    blagak ja gaya nya..

  87. me says:

    baik korang doakan agar dia sedar, dr mgutuk percuma je dapat dosa. ada agama tpi x tau mana dosa mana pahala..hu3, manusia2. budaya mcm ni terdapat di mana2, merentasi agama, bangsa, budaya.

  88. mizhan says:

    semoga kita semua diberi petunjuk dan hidayah agar mjadi manusia yg beriman,jauh dari mksiat.thindar dari dosa dan noda…sama2 kita kembali kpdNYA..