Written by AbangNara | April 30th, 2009

adik fasha sandha

Tak sangka adik Fasha Sandha mempunyai body yang lebih mantap dari akaknya. Tengok ajer koleksi gambar adik Fasha Sandha. Memang jauh berbeza bentuk badan adik dan akaknya.

Siapa yang lagi hot? Akak atau adik? Baca lagi untuk melihat lebih banyak gambar adik Fasha Sandha.

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

Baca Yang Ini Pulak:-

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

203 responses to (GAMBAR)Adik Fasha Sandha, Mantap Beb!!!

  1. ain says:

    fasha segak lg dr adk dia tpi aku xsuka fasha

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 8
  2. ain says:

    yes!!akhirnya im first!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      boring aku ngan fasha sandha ni…
      adik dia lg la aku boring…

      ko g mana ain?
      lama x muncul.
      aku tgh berkabung ni, isteri CM Swak
      meninggal…

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ain says:

        p mkn angin..sja nk relax
        nk bg peluang kt ko bermaharaja kt cni lak hikhik
        singa ganaz..tgh ganz la ni..bf bru ko ehh

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
      • ain says:

        ko brkabung bpa hri..adk bradik ko ka??

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          bdk genius ada exam…
          isteri Ketua Menteri Sarawak, Puan Sri Hjh Laila Taib
          telah kembali ke rahmatullah pd ptg semalam akibat
          kanser.
          rakyat jelata di negeri Swak temasuk aku tumpang sedih.
          kami kehilangan seorang srikandi yg telah byk menabur
          budi dan jasa utk rakyat.
          AL-FATIHAH.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          AL-FATIHAH..
          oo ada exam..bgus jgk rjin bljr..
          esk2 nk sara ko la..hikhik

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          sara ape plak?
          esok bday aku…seluruh dunia sambut.

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ain says:

          oo ko xtau sara tu apa..tanggung la..
          ceh memg esk suma cti..brtuah ko lhir time org suma cti kja…hepi besday!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          oooo tanggung aku.
          pehe..pehe…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. ain says:

    hai..adk fsha pn nk glmor gak ka..eii nk glamor pn bt la cra ln..ni xdak bnda ln nk bt..nk bt seksi ja huh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. ain says:

    xmntap pn!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. Lovelyvic says:

    Seksi mcm kakak dia..
    tinggal badan dia lagi gebu dari fasha…
    Tp fasha aku dah tau perangai dia baru aku nyampah…
    adik dia ni, tengok je muka terus menyampah…
    hehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. ONCET says:

    fasha lagi cantik even aku tak ske dia….huhuhu..adik dia muka tua..kihkihkih..cam da 30thn….tapi body adiknyer lagi sedap mate memandang…tak kerempeng sgt..ahahahahh….

    tapi gambar sume kepala teleng, kuat mkn leher ayam ke budak ni??….eh, manja la tu kununnnn….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      bkn leher ayam…leher angsa. lg pjg.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ain says:

        kaki mkn leher ka depa ni…
        aku rs depa ni mkn leher zirapah kot

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rozy says:

        lor..tu le..dah perempuan memang manja dikata kunun2 pulak..kalau buat keras..kata tak manja la pulak..
        ish…biasala lumrah lelaki bermata sepet

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • rozy says:

        ish2..muka semua cantik..
        tapi fasha lagi cantik la..
        sedikit.
        kan elok kalau cantik2 tu pakai tutup..buat pe nak show kat orang..
        takkan dah tua baru nak tutup kot..oh betul la..dah tua baru nak tutup kerepot sana sini..
        ok saya faham..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          betol ckp ko…
          masa kulit msh tegang ni ler kene tayang kat umum…
          esok2 dah kerepot, tutup hbs
          jgn kasi orglain tgk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • min says:

        fasha tu sbnrnya kulit hitam tau…pas guna garnier dah berapa botol ntah….adala cerah skit….skit jer

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ain says:

      klu stakat hrp muka cntik prangai mcm iblis bt apa!
      hipokrit!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. lilies says:

    hurmmm..mantap kew?? huhuhu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. iu says:

    jgn puji sgt…kembang bontot

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. insan kerdil says:

    keturunan betul, nak mencapap jugakkkkkkkkkkkkkk..kim salam kat mak abah dia, suruh diorang insaf la..klu mak bapak pun sama, tak tahu la aku….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • miss LOVING says:

      hm……nk wat cmana..
      dah tu pilihan mike..
      tp perlu ke sampai nk mencapap??
      tayang body tu????!!!!!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. tanpa nama says:

    takder makma mantopnyer..bosy mcm dh “kne” jer

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. kiki says:

    adik fasha yang kecik tue xlama lagi ikot jejak kakak die la 2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rozy says:

      adik..saya doakan kamu tak jadi macam kakak2 kamu…
      janganla ingat dunia ni hepi saja..

      jadikan yang baik drpd drg sebagai teladan..yg buruk tu jadikan sempadan..ewahh..
      jaga nama baik family..kalau ada satu orang dalam family tu yang ok..orang ramai takkan kutuk ibu bapa kita..sekurang2nya they have best internal product also..
      bukan best luaran saja~~

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. zayn says:

    Fuh! Boleh tahan gak kalau buat penyedap ni….mau tak kuar bilik 3 ari.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. now_tea_boy says:

    pergh…. memang mantop.. leh kering #@$%@% aku…
    sabar2.kena puasa ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rozy says:

      kering apa..?kering teh ke?
      ladang teh pun boleh kering ke…
      puasa awak..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        bdk2 pun dah tau bende2 camni sume ye…
        ish…ish…sian aku.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          budak “teh sekarang ” ni poco2…aku rasa dia dah kawin la…
          bukan budak2 kot..
          agak2 mcm org besar je..paling umur 22..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. now_tea_boy says:

    susu getah kering daa…… 5 kali dah la..hu hu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. faridkamil says:

    besarnya buah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      org ckp pasal topik adik fasha…
      ko plak ckp pasal buah…
      buah mende???

      Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  16. rozy says:

    habisla..kak/abg nara..nanti website ni kena banned sebab buat gambar blue..
    hahah..
    kepada lelaki2 yang dah takleh kontrol diri…
    simpankan saja “rasa” kamu itu diam2 bawah selimut kamu ye..
    tk payah kabo kat kami..huhu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. rozy says:

    huhu..poco2..jom menari…rasa naik sikit le badan ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. rozy says:

    poco2..aku nak wish happy birthday awal2 la kat hang!..
    PAnjang umurnya…panjang umurnya serta mulia..
    huhuhu..birthday ke berapa ni?24 ke?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Penari Poco2 says:

      kikiki…time kasih bebanyak!
      birthday aku bwh 24 tahun…kikiki…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • mien.. says:

        poco2 besday ko ke ari ni…
        sori ar,x tau plak..
        papepn hepi besday..
        wish u all da best!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          time ksh.
          mmg bday aku, 1 Mei….
          aku bagi cuti umum sehari kat sume pekerja
          sempena bday aku…
          bangganya aku!!!
          kikiki…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          uish..aku kat indon kira rugi la tak dapat cuti…cess..ada exam lagi

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          oooo….ko kat indon ke skrg ni rozy?
          ko belajar kat sana ke?
          Indon kat mana?

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          kat jakarta.
          ye belajar lagi..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Penari Poco2 says:

          ooooo…siannya.
          kat perantauan…
          “anak dagang di negeri orang..
          pandai-pandai membawa diri…”
          (lagu sudirman)
          lame lg ker belajar???

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          amboi siap nyanyi2 lagi hahaahha…
          emmm..lama lagi…2 tahun la

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. jay69 says:

    eleh… kalau mantap.. naper adek dier x jadik artis…
    hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. mira says:

    huhu,,
    adik akak smer jer,,,
    masing2 tak reti nak tutup aurat…
    bler la agk yer nak insaf,,,
    bajek body lawa….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aJ says:

    same gedik mcm akak die

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. eji says:

    sumer kaki clubbing punye line..udah2 le tu…posing cam gempak..duit tarak…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. itik says:

    agak2… suara adik dia poa selama n macam suara itik ke??? sebab sakit telinga selama ni dgr suara fasha sandha….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. keri says:

    nie stkt stok utk enjoy2 mmg gua suka beb…tp klau utk wat bini,sori la beb…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. abglong says:

    dok lawo mane.. adik ngn akak.. lebih kurang jer.. lawo mek aku mmbeng… huhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. mien.. says:

    erm,rsenyer cm lawa fasha lg..tp adk die pn leh thn gak ar…cun gak ek…tp cntk lg fasha…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. leesa4003 says:

    muka lawa perangai hancur x guna gak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. shana says:

    hancur lah dorg ne..adik bradik pn sma je.
    tengok pn dah tau dah kena pakai

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rozy says:

      upss..kna pakai apa?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Penari Poco2 says:

        shana pikiaq kotor tue…
        kene pakai agaknya dah x virgin lg ler tue…

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • rozy says:

          erk..ye ke..
          tak tahu la mcm mana nak tengok virgin dari rupa je..
          tapi kalau virgin dari kena sentuh dan raba2..mungkin sudah tercemar…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. amnda says:

    xlawa pun!perasan lawa je lebihhhhhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. delimajelita says:

    erm…fasha lawa sikit kot…tp lawa bagi aku cam syarifah nur ke, cam nurul syuhada ke, bini adik PM ke (lupa dah nama dia) ..stok2 muka mamak@kel*** aku x rasa lawa pun. upss sorry cantik kan subjektif…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      delima..aku lawa gak..muka ala2 jepun sikit…hidung aku macam anggun..muka aku bulat macam nora danish….uhhhhhhhhhhhhhh cantinyer aku…hik hik hik..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. boxer hugo bosss says:

    hahahaaa…klako ar korg niee…alo ngutuk bg aje..aku pun nk join..xleh dok diam je jari jemari aku nk tenet2 nie..
    ayh da xde so memndai la bwk diri..bwk diri ke lembah mksiat le jwbnyer,,hahaa…si pasha nie mntap tang buntut adek nyer tang ttek..g gym ke mber??hahaaa..msing2 kne gaul daaa..mber aku da gaul da si pasha nie…siap tnjuk video dorg tutt lg..hahaa..bodos sngguh…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. golden-hearted says:

    tAKDE KE PARENTS PASHA SENDAT NI AJAR MCM MANE NAK BERHADAPAN DGN ORG…SEMUA SAMA…SEDIH AKU TGK MAK BPK KO TANGGUNG DOSA KO PASHA…KO PLAK HIDUP DGN DOSA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. jernih says:

    pasa sendat lawa tp tang suara tu kurang berkenan..
    nak nak time belakon marah sora mak aiii.. eeeiiiiiii
    tutttttttttttttttttttttt… sensor~

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. zane says:

    KORANG SMUE BUTE KAYU..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Bbungakatil says:

    emmm…akak ngn adik same jer..lawa lg pokok getah belakang gumah aku tu,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. kira says:

    wey gli dowh tgk muke adik fasha sundal nih.
    cm minah endon pon ade.
    badan mantap sbb slalu kne main.
    maklum la keluarga murahan la katekn.
    adik dgn kakak sme je murah .
    cm pelacur.
    muke adik si sundal yg kecik ni plak cm keling pon ade.
    xlme lg ikut jejak si sundal la.
    menjalang je kje nye.
    wakakakaka

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. siot says:

    aku sokong apa yang kira said datang dari keluarga murahan..dah ler tak berbapak

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. toyhunks says:

    lawa cun, eeemm mantap. moga dia pandai jg diri, tp akak dia akan jg dia…korang jgn risau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. memey says:

    xde mne mntap nye..tunjuk gbr tetek bru la th die mntap ke x!!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cicikgurl says:

    adik kakak same jer…menyampah…huhu.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. MEME says:

    dua2 tak lawa. adik pun nampak mcm kakak dia. tak tau malu…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. israh_shoawgurlz says:

    ek eleh..prasan cntik..kalu bdn dah salu sgt tnjuk kat wg lki mn ada lawa lg nm ny 2..sedar2 lar ckit kt ni wg prempuan yg khas dlhrkn utk mnjd pnyeri alam..tp agak2 lar ckit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. kiki says:

    gambar terakhir tu cem katik je…. hua hua hua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. Little Man says:

    maybe this is sign of judgement day…. The women are easy to go heaven or hell…But im very sympaty to their parent especially his father…Because of the daughter sins, the father take the burden of sins in the next day.. so … think from the outside box..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. The Unknow says:

    Aku setuju…………walaupn body adik fasha lbh cntik dr fasha tp dr segi muka fasha lg cntik dr adik dia.aku pn x suka bebenoooo……………dgn fasha.coz kbykkn lakonan dia gedik sje. Ada y setuju x……………………… comen

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  46. lynn_ says:

    arrr ak dr awal2 pasya sendat ni blakon g ak xminat..hai.hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. tomcruise says:

    weh… awek aku jauh lebih cun dari fasha..
    x cari yang lain dah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. tomcruise says:

    tapi.. dah kne tinggal..
    kawen ngn org lain.. huhu..
    mana aku nak cari awek yg cmtu lagi haa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. tomcruise says:

    nape haa..??
    cuma gaji aku kecik je…lum dpt keje bgs2 lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. tomcruise says:

    tapi… muka adik fasha macam muka org laki lak.. kasar… maskulin..
    bayangkan bila dia dah tua??huhu..h

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. adios says:

    akak dia lagi cantik…tapi adik dia lagi mantop….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. watie says:

    em mcm keling je…kui..kui…fasha lah lgi ok skit..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. babylove says:

    TAKAT TRY PUSHING TETEK WATPE..AKU PON LEY..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. lilin says:

    cantek pompuan tu lagi (akak kpd pompuan ni).. aku pon jeles !… kiri cantek, kanan cantek.. dpn cantek..blakang pon cantek..! tp kalo pangai pon cantek mesti perfect

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. lilin says:

    cube tgk gmbo ke 3 pompuan ni… wat2 tonggek…ha haaa… cuz buntut tak bape nk up!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. 123 says:

    ko ni semue gatal juge, nak comment banyek banyek plak….
    tak tau malu ke???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. kekatu says:

    aku pun teringin nak ramas….hahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. lilin says:

    PeHaL plak haku tak ble komen byk??? Suke ati haku arr nk gatal ke hape???!!! Ko PeDuLik hapeee??????? wakakaaa jealoussss!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. emma says:

    cantik fasha lg
    hukahkahkah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lanToK LeW says:

    x de la lawa mana pon…lawa lagi c fasha…gpon aku tgk cam muka mak nyah pon ade dia nie….huhuuhuhuhu

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. panel says:

    mak aih.. tetek die…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. semua wanita adalah cantik dan menawan pada lelaki dan lelaki adalah hansome dan menawan pada wanita..wanita yg cantik diminati wanita ..bahaya.(Lesbians)…lelaki yg hansome digemari lelaki..bahaya..(Homoseks)..bagaimana pun wanita boleh memuji wanita atas dasar kewanitaan dan lelaki boleh memuji ketampanan lelaki atas dasar kelakian.Puji-pujian keatas makhluk ciptaan ALLAH adalah sebenarnya puji-pujian kepada ALLAH dan mendapat pahala di Akhirat nanti.Amin.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. cyril says:

    cheh lau pi sabah semua awek cun cun lai dari artis -artis yg ada kat sbah tuiiiii.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. bohsia says:

    x lawa mane pown..HITAM.fasha lg lawa tp perangai,,,x leh nk ckp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. natasha says:

    aku tak rase pun adik fasha ni cun….kalau boleh tahan tu adela kot…hehe tapi badan die memang cantik arr….fasha cun lagi..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. mat says:

    adk fasha 2 klaw dpt kat dia sakit badan…….dah tetek becar….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. NASH says:

    BERTAUBAT LAH… INILAH CIRI2 AHLI NERAKA

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. Sambal Kentang says:

    TAK LAWA PON…. ZZZZZZ.. ‘BOBOI’ AKU LAGI STYLE

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. oram kelantan says:

    MURAHAN!!!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. sweet_gurl says:

    nora danish n fasha 2 cntik nora danish lgi la……….ex-husband nora danish 2 mngkin dah terkena ubat gna2 kut…….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. chubby says:

    aku suka tengok fasha blako,dia cantik tp syg otak xda..tayang body sana sini..geli tengok..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. zeno says:

    nak jadi apalah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. adk fasha ada DARA ke dh hlang?dh kene romen blom????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. uzumaki says:

    perangai die nampak cam fasha sandha je…i don’t like fasha….gedik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. AtieE says:

    adk dgn kakak sme je.. 2 kali 5..mengedik tyg sini tyg sana..pki tube pikir buah dye besar tu yg nk dtygkan..dasar xtau malu!!..sedarla ajal maut bole tiba bile2 mse jer..fasha pun satu nk cri kekasih pun crila bkn laki org..kesian nora danish..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. like father like son!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  77. akmal says:

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????////???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  78. setakat nak buat modal melancap, boleh la.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  79. akmal says:

    wey kna blaz pungkoq ka pa

    pungkoq lentik smcm jerk belen ka pa???>>>>

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  80. eddi says:

    cun jugak…layan

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • R2I6I says:

      wei…hangpa mngarut apa???….klau ya pn ada yg cm belen 2,kasi kat aku sama,mcm adk fasha pn jd la…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  81. dark bek says:

    not bad la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  82. daniel says:

    whatever fasha babi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  83. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  84. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited your site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the volume of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the great work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  85. I saw one thing else about this on a different weblog website.Unbelievably, your linear perspective on it truly is diametrically contradicted to what I read prior to. I’m nonetheless looking to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your stage of view. And in any case, that’s what is so splendid about contemporary democracy plus the marketplace of thoughts on-line.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  86. Gambar Adik Fasha Sandha | Beautiful Nara did not totally explain what you would be talking about in the article. But I now understand why you chose that exact title.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  87. comei says:

    adik n kakak..sama saja..hahahaha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  88. fatihah says:

    adik tu gedik gedik

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  89. hafiz says:

    myb adk die lgi panazzz dr akaknye…hak3….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  90. ungunya cinta says:

    la…adik dye x cantik lansung…:(

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  91. iibi says:

    adik dengan si kakak pun sama naik jugak..astafirullah

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  92. One of my favorite posts.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  93. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  94. Shelby Penz says:

    Following interpret the scant from the blogposts in your internet put today, i then truly equal your arrange regarding blogging. i book marked it toward my top picks situate listing as a result want become examining halfback soon. please research my web discover through the entire time that healthy in addition hire myself realize the considered.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  95. Thanks for the post. I like your writing style – I’m attempting to start a blog myself, I believe I may read through all your posts for some suggestions! Thanks once more.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  96. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  97. Took me time to read all the comments, however I really loved the article. It proved to be very useful to me and Im positive to all of the commenters here! Its all the time good when you cant only learn, but in addition engaged! I am certain you had joy penning this article. Anyway, in my language, there arent much good source like this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  98. Pei Pulfrey says:

    Hey, This is a Great post. I was checking this blog continuously and I’m impressed! Very useful info specifically the last part) I appreciate such information very much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck to you. Thank you, very much

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  99. Hello there, and thank you for the info. Ive definitely gained something new from it. I did however have several technical problems using this website, since my browser kept on crashing. Well I am adding this to my RSS Feed and want to look out for much more of your interesting content. Make sure you update this again soon….Thanks !

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  100. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Opera. Exceptional Blog!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  101. mka adk k.fasha nak sma dgn adk nya….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  102. It’s really a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0