Written by AbangNara | April 30th, 2009

adik fasha sandha

Tak sangka adik Fasha Sandha mempunyai body yang lebih mantap dari akaknya. Tengok ajer koleksi gambar adik Fasha Sandha. Memang jauh berbeza bentuk badan adik dan akaknya.

Siapa yang lagi hot? Akak atau adik? Baca lagi untuk melihat lebih banyak gambar adik Fasha Sandha.

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

adik fasha sandha

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

203 responses to (GAMBAR)Adik Fasha Sandha, Mantap Beb!!!

  1. ain says:

    fasha segak lg dr adk dia tpi aku xsuka fasha

  2. ain says:

    yes!!akhirnya im first!

    • Penari Poco2 says:

      boring aku ngan fasha sandha ni…
      adik dia lg la aku boring…

      ko g mana ain?
      lama x muncul.
      aku tgh berkabung ni, isteri CM Swak
      meninggal…

      • ain says:

        p mkn angin..sja nk relax
        nk bg peluang kt ko bermaharaja kt cni lak hikhik
        singa ganaz..tgh ganz la ni..bf bru ko ehh

      • ain says:

        ko brkabung bpa hri..adk bradik ko ka??

        • Penari Poco2 says:

          bdk genius ada exam…
          isteri Ketua Menteri Sarawak, Puan Sri Hjh Laila Taib
          telah kembali ke rahmatullah pd ptg semalam akibat
          kanser.
          rakyat jelata di negeri Swak temasuk aku tumpang sedih.
          kami kehilangan seorang srikandi yg telah byk menabur
          budi dan jasa utk rakyat.
          AL-FATIHAH.

        • ain says:

          AL-FATIHAH..
          oo ada exam..bgus jgk rjin bljr..
          esk2 nk sara ko la..hikhik

        • Penari Poco2 says:

          sara ape plak?
          esok bday aku…seluruh dunia sambut.

        • ain says:

          oo ko xtau sara tu apa..tanggung la..
          ceh memg esk suma cti..brtuah ko lhir time org suma cti kja…hepi besday!

        • Penari Poco2 says:

          oooo tanggung aku.
          pehe..pehe…

  3. ain says:

    hai..adk fsha pn nk glmor gak ka..eii nk glamor pn bt la cra ln..ni xdak bnda ln nk bt..nk bt seksi ja huh

  4. ain says:

    xmntap pn!

  5. Lovelyvic says:

    Seksi mcm kakak dia..
    tinggal badan dia lagi gebu dari fasha…
    Tp fasha aku dah tau perangai dia baru aku nyampah…
    adik dia ni, tengok je muka terus menyampah…
    hehehehhe

  6. ONCET says:

    fasha lagi cantik even aku tak ske dia….huhuhu..adik dia muka tua..kihkihkih..cam da 30thn….tapi body adiknyer lagi sedap mate memandang…tak kerempeng sgt..ahahahahh….

    tapi gambar sume kepala teleng, kuat mkn leher ayam ke budak ni??….eh, manja la tu kununnnn….

  7. lilies says:

    hurmmm..mantap kew?? huhuhu…

  8. iu says:

    jgn puji sgt…kembang bontot

  9. insan kerdil says:

    keturunan betul, nak mencapap jugakkkkkkkkkkkkkk..kim salam kat mak abah dia, suruh diorang insaf la..klu mak bapak pun sama, tak tahu la aku….

    • miss LOVING says:

      hm……nk wat cmana..
      dah tu pilihan mike..
      tp perlu ke sampai nk mencapap??
      tayang body tu????!!!!!!!

  10. tanpa nama says:

    takder makma mantopnyer..bosy mcm dh “kne” jer

  11. kiki says:

    adik fasha yang kecik tue xlama lagi ikot jejak kakak die la 2..

    • rozy says:

      adik..saya doakan kamu tak jadi macam kakak2 kamu…
      janganla ingat dunia ni hepi saja..

      jadikan yang baik drpd drg sebagai teladan..yg buruk tu jadikan sempadan..ewahh..
      jaga nama baik family..kalau ada satu orang dalam family tu yang ok..orang ramai takkan kutuk ibu bapa kita..sekurang2nya they have best internal product also..
      bukan best luaran saja~~

  12. zayn says:

    Fuh! Boleh tahan gak kalau buat penyedap ni….mau tak kuar bilik 3 ari.

  13. now_tea_boy says:

    pergh…. memang mantop.. leh kering #@$%@% aku…
    sabar2.kena puasa ni

  14. now_tea_boy says:

    susu getah kering daa…… 5 kali dah la..hu hu

  15. faridkamil says:

    besarnya buah

  16. rozy says:

    habisla..kak/abg nara..nanti website ni kena banned sebab buat gambar blue..
    hahah..
    kepada lelaki2 yang dah takleh kontrol diri…
    simpankan saja “rasa” kamu itu diam2 bawah selimut kamu ye..
    tk payah kabo kat kami..huhu..

  17. rozy says:

    huhu..poco2..jom menari…rasa naik sikit le badan ni

  18. rozy says:

    poco2..aku nak wish happy birthday awal2 la kat hang!..
    PAnjang umurnya…panjang umurnya serta mulia..
    huhuhu..birthday ke berapa ni?24 ke?

    • Penari Poco2 says:

      kikiki…time kasih bebanyak!
      birthday aku bwh 24 tahun…kikiki…

      • mien.. says:

        poco2 besday ko ke ari ni…
        sori ar,x tau plak..
        papepn hepi besday..
        wish u all da best!

        • Penari Poco2 says:

          time ksh.
          mmg bday aku, 1 Mei….
          aku bagi cuti umum sehari kat sume pekerja
          sempena bday aku…
          bangganya aku!!!
          kikiki…

        • rozy says:

          uish..aku kat indon kira rugi la tak dapat cuti…cess..ada exam lagi

        • Penari Poco2 says:

          oooo….ko kat indon ke skrg ni rozy?
          ko belajar kat sana ke?
          Indon kat mana?

        • rozy says:

          kat jakarta.
          ye belajar lagi..

        • Penari Poco2 says:

          ooooo…siannya.
          kat perantauan…
          “anak dagang di negeri orang..
          pandai-pandai membawa diri…”
          (lagu sudirman)
          lame lg ker belajar???

        • rozy says:

          amboi siap nyanyi2 lagi hahaahha…
          emmm..lama lagi…2 tahun la

  19. jay69 says:

    eleh… kalau mantap.. naper adek dier x jadik artis…
    hahaha

  20. mira says:

    huhu,,
    adik akak smer jer,,,
    masing2 tak reti nak tutup aurat…
    bler la agk yer nak insaf,,,
    bajek body lawa….

  21. aJ says:

    same gedik mcm akak die

  22. eji says:

    sumer kaki clubbing punye line..udah2 le tu…posing cam gempak..duit tarak…

  23. itik says:

    agak2… suara adik dia poa selama n macam suara itik ke??? sebab sakit telinga selama ni dgr suara fasha sandha….

  24. keri says:

    nie stkt stok utk enjoy2 mmg gua suka beb…tp klau utk wat bini,sori la beb…..

  25. abglong says:

    dok lawo mane.. adik ngn akak.. lebih kurang jer.. lawo mek aku mmbeng… huhuhu

  26. mien.. says:

    erm,rsenyer cm lawa fasha lg..tp adk die pn leh thn gak ar…cun gak ek…tp cntk lg fasha…

  27. leesa4003 says:

    muka lawa perangai hancur x guna gak

  28. shana says:

    hancur lah dorg ne..adik bradik pn sma je.
    tengok pn dah tau dah kena pakai

  29. amnda says:

    xlawa pun!perasan lawa je lebihhhhhhhhh

  30. delimajelita says:

    erm…fasha lawa sikit kot…tp lawa bagi aku cam syarifah nur ke, cam nurul syuhada ke, bini adik PM ke (lupa dah nama dia) ..stok2 muka [email protected]*** aku x rasa lawa pun. upss sorry cantik kan subjektif…

    • DelimaSaraa says:

      delima..aku lawa gak..muka ala2 jepun sikit…hidung aku macam anggun..muka aku bulat macam nora danish….uhhhhhhhhhhhhhh cantinyer aku…hik hik hik..

  31. boxer hugo bosss says:

    hahahaaa…klako ar korg niee…alo ngutuk bg aje..aku pun nk join..xleh dok diam je jari jemari aku nk tenet2 nie..
    ayh da xde so memndai la bwk diri..bwk diri ke lembah mksiat le jwbnyer,,hahaa…si pasha nie mntap tang buntut adek nyer tang ttek..g gym ke mber??hahaaa..msing2 kne gaul daaa..mber aku da gaul da si pasha nie…siap tnjuk video dorg tutt lg..hahaa..bodos sngguh…

  32. golden-hearted says:

    tAKDE KE PARENTS PASHA SENDAT NI AJAR MCM MANE NAK BERHADAPAN DGN ORG…SEMUA SAMA…SEDIH AKU TGK MAK BPK KO TANGGUNG DOSA KO PASHA…KO PLAK HIDUP DGN DOSA..

  33. jernih says:

    pasa sendat lawa tp tang suara tu kurang berkenan..
    nak nak time belakon marah sora mak aiii.. eeeiiiiiii
    tutttttttttttttttttttttt… sensor~

  34. zane says:

    KORANG SMUE BUTE KAYU..

  35. Bbungakatil says:

    emmm…akak ngn adik same jer..lawa lg pokok getah belakang gumah aku tu,

  36. kira says:

    wey gli dowh tgk muke adik fasha sundal nih.
    cm minah endon pon ade.
    badan mantap sbb slalu kne main.
    maklum la keluarga murahan la katekn.
    adik dgn kakak sme je murah .
    cm pelacur.
    muke adik si sundal yg kecik ni plak cm keling pon ade.
    xlme lg ikut jejak si sundal la.
    menjalang je kje nye.
    wakakakaka

  37. siot says:

    aku sokong apa yang kira said datang dari keluarga murahan..dah ler tak berbapak

  38. toyhunks says:

    lawa cun, eeemm mantap. moga dia pandai jg diri, tp akak dia akan jg dia…korang jgn risau

  39. memey says:

    xde mne mntap nye..tunjuk gbr tetek bru la th die mntap ke x!!!!!!!!!!!!!!!

  40. cicikgurl says:

    adik kakak same jer…menyampah…huhu.

  41. MEME says:

    dua2 tak lawa. adik pun nampak mcm kakak dia. tak tau malu…

  42. israh_shoawgurlz says:

    ek eleh..prasan cntik..kalu bdn dah salu sgt tnjuk kat wg lki mn ada lawa lg nm ny 2..sedar2 lar ckit kt ni wg prempuan yg khas dlhrkn utk mnjd pnyeri alam..tp agak2 lar ckit..

  43. kiki says:

    gambar terakhir tu cem katik je…. hua hua hua

  44. Little Man says:

    maybe this is sign of judgement day…. The women are easy to go heaven or hell…But im very sympaty to their parent especially his father…Because of the daughter sins, the father take the burden of sins in the next day.. so … think from the outside box..

  45. The Unknow says:

    Aku setuju…………walaupn body adik fasha lbh cntik dr fasha tp dr segi muka fasha lg cntik dr adik dia.aku pn x suka bebenoooo……………dgn fasha.coz kbykkn lakonan dia gedik sje. Ada y setuju x……………………… comen

  46. lynn_ says:

    arrr ak dr awal2 pasya sendat ni blakon g ak xminat..hai.hehe

  47. tomcruise says:

    weh… awek aku jauh lebih cun dari fasha..
    x cari yang lain dah..

  48. tomcruise says:

    tapi.. dah kne tinggal..
    kawen ngn org lain.. huhu..
    mana aku nak cari awek yg cmtu lagi haa…

  49. tomcruise says:

    nape haa..??
    cuma gaji aku kecik je…lum dpt keje bgs2 lagi..

  50. tomcruise says:

    tapi… muka adik fasha macam muka org laki lak.. kasar… maskulin..
    bayangkan bila dia dah tua??huhu..h

  51. adios says:

    akak dia lagi cantik…tapi adik dia lagi mantop….

  52. watie says:

    em mcm keling je…kui..kui…fasha lah lgi ok skit..

  53. babylove says:

    TAKAT TRY PUSHING TETEK WATPE..AKU PON LEY..

  54. lilin says:

    cantek pompuan tu lagi (akak kpd pompuan ni).. aku pon jeles !… kiri cantek, kanan cantek.. dpn cantek..blakang pon cantek..! tp kalo pangai pon cantek mesti perfect

  55. lilin says:

    cube tgk gmbo ke 3 pompuan ni… wat2 tonggek…ha haaa… cuz buntut tak bape nk up!

  56. 123 says:

    ko ni semue gatal juge, nak comment banyek banyek plak….
    tak tau malu ke???

  57. kekatu says:

    aku pun teringin nak ramas….hahaha

  58. lilin says:

    PeHaL plak haku tak ble komen byk??? Suke ati haku arr nk gatal ke hape???!!! Ko PeDuLik hapeee??????? wakakaaa jealoussss!!!!

  59. emma says:

    cantik fasha lg
    hukahkahkah

  60. lanToK LeW says:

    x de la lawa mana pon…lawa lagi c fasha…gpon aku tgk cam muka mak nyah pon ade dia nie….huhuuhuhuhu

  61. panel says:

    mak aih.. tetek die…

  62. semua wanita adalah cantik dan menawan pada lelaki dan lelaki adalah hansome dan menawan pada wanita..wanita yg cantik diminati wanita ..bahaya.(Lesbians)…lelaki yg hansome digemari lelaki..bahaya..(Homoseks)..bagaimana pun wanita boleh memuji wanita atas dasar kewanitaan dan lelaki boleh memuji ketampanan lelaki atas dasar kelakian.Puji-pujian keatas makhluk ciptaan ALLAH adalah sebenarnya puji-pujian kepada ALLAH dan mendapat pahala di Akhirat nanti.Amin.

  63. cyril says:

    cheh lau pi sabah semua awek cun cun lai dari artis -artis yg ada kat sbah tuiiiii.

  64. bohsia says:

    x lawa mane pown..HITAM.fasha lg lawa tp perangai,,,x leh nk ckp

  65. natasha says:

    aku tak rase pun adik fasha ni cun….kalau boleh tahan tu adela kot…hehe tapi badan die memang cantik arr….fasha cun lagi..

  66. mat says:

    adk fasha 2 klaw dpt kat dia sakit badan…….dah tetek becar….

  67. NASH says:

    BERTAUBAT LAH… INILAH CIRI2 AHLI NERAKA

  68. Sambal Kentang says:

    TAK LAWA PON…. ZZZZZZ.. ‘BOBOI’ AKU LAGI STYLE

  69. oram kelantan says:

    MURAHAN!!!!!!!!!!!!!!

  70. sweet_gurl says:

    nora danish n fasha 2 cntik nora danish lgi la……….ex-husband nora danish 2 mngkin dah terkena ubat gna2 kut…….

  71. chubby says:

    aku suka tengok fasha blako,dia cantik tp syg otak xda..tayang body sana sini..geli tengok..

  72. zeno says:

    nak jadi apalah

  73. adk fasha ada DARA ke dh hlang?dh kene romen blom????

  74. uzumaki says:

    perangai die nampak cam fasha sandha je…i don’t like fasha….gedik

  75. AtieE says:

    adk dgn kakak sme je.. 2 kali 5..mengedik tyg sini tyg sana..pki tube pikir buah dye besar tu yg nk dtygkan..dasar xtau malu!!..sedarla ajal maut bole tiba bile2 mse jer..fasha pun satu nk cri kekasih pun crila bkn laki org..kesian nora danish..

  76. like father like son!!!

  77. akmal says:

    ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????////???

  78. setakat nak buat modal melancap, boleh la.

  79. akmal says:

    wey kna blaz pungkoq ka pa

    pungkoq lentik smcm jerk belen ka pa???>>>>

  80. eddi says:

    cun jugak…layan

  81. dark bek says:

    not bad la

  82. daniel says:

    whatever fasha babi

  83. porno izle says:

    Hello everyone. I was just surfing the Internet for fun and came upon your website. Terrific post. Thanks a lot for sharing your experience! It is good to know that some people still put in an effort into managing their websites. I’ll be sure to check back from time to time.

  84. Legalsounds says:

    This is my first time I have visited your site. I found a lot of interesting stuff in your blog. From the volume of comments on your articles, I guess I am not the only one! keep up the great work.

  85. I saw one thing else about this on a different weblog website.Unbelievably, your linear perspective on it truly is diametrically contradicted to what I read prior to. I’m nonetheless looking to figure out over the opposite points of view, but I’m tipped strongly toward your stage of view. And in any case, that’s what is so splendid about contemporary democracy plus the marketplace of thoughts on-line.

  86. Gambar Adik Fasha Sandha | Beautiful Nara did not totally explain what you would be talking about in the article. But I now understand why you chose that exact title.

  87. comei says:

    adik n kakak..sama saja..hahahaha

  88. fatihah says:

    adik tu gedik gedik

  89. hafiz says:

    myb adk die lgi panazzz dr akaknye…hak3….

  90. ungunya cinta says:

    la…adik dye x cantik lansung…:(

  91. iibi says:

    adik dengan si kakak pun sama naik jugak..astafirullah

  92. One of my favorite posts.

  93. You definitely know how to bring an issue to light and make it important. I cant believe youre not more popular because you definitely have the gift.

  94. Shelby Penz says:

    Following interpret the scant from the blogposts in your internet put today, i then truly equal your arrange regarding blogging. i book marked it toward my top picks situate listing as a result want become examining halfback soon. please research my web discover through the entire time that healthy in addition hire myself realize the considered.

  95. Thanks for the post. I like your writing style – I’m attempting to start a blog myself, I believe I may read through all your posts for some suggestions! Thanks once more.

  96. It’s appropriate time to make some plans for the future and it’s time to be happy. I’ve read this post and if I could I wish to suggest you few interesting things or suggestions. Maybe you could write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

  97. Took me time to read all the comments, however I really loved the article. It proved to be very useful to me and Im positive to all of the commenters here! Its all the time good when you cant only learn, but in addition engaged! I am certain you had joy penning this article. Anyway, in my language, there arent much good source like this.

  98. Pei Pulfrey says:

    Hey, This is a Great post. I was checking this blog continuously and I’m impressed! Very useful info specifically the last part) I appreciate such information very much. I was looking for this certain information for a long time. Thank you and good luck to you. Thank you, very much

  99. Hello there, and thank you for the info. Ive definitely gained something new from it. I did however have several technical problems using this website, since my browser kept on crashing. Well I am adding this to my RSS Feed and want to look out for much more of your interesting content. Make sure you update this again soon….Thanks !

  100. Woah! I’m really digging the template/theme of this website. It’s simple, yet effective. A lot of times it’s challenging to get that “perfect balance” between superb usability and visual appeal. I must say you’ve done a excellent job with this. Additionally, the blog loads super fast for me on Opera. Exceptional Blog!

  101. mka adk k.fasha nak sma dgn adk nya….

  102. It’s really a cool and helpful piece of info. I am satisfied that you simply shared this helpful information with us. Please stay us up to date like this. Thank you for sharing.