Written by AbangNara | June 9th, 2010

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

Alalala. Mesranya gambar Adi Sixth Sense dengan kekasih hati dia. Kalau tak silap namanya Zarith Zeneta. Status kekasih Adi ialah janda anak dua dari Kota Kinabalu. Janda pun jandalah. Asalkan dah sayang, semuanya nampak indah kan? Lagipun lawa tue. Memang wajar Adi jatuh cinta dengan si Zarith Zeneta nie.

Hari tue pamas sekejap pasal gambar berpeluk di dalam bilik Adi Sixth Sense dan buah hatinya. Tapi gambar yang kitorang terima nie bukanlah gambar berpeluk tersebut. Ini kata orang gambar nak cium tapi malu-malu kucing. Mungkin sebab tak sempat cuci gigi lagi kot.

Buat Adi, sila kawin secepat mungkin. Dah kemaruk semacam je kami tengok. Dan tahniah sebab dapat awek yang cun.

Lagi gambar Adi Sixth Sense bersama kekasih hatinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

131 responses to (GAMBAR)Adi Sixth Sense Bersama Kekasih Hatinya

  1. natts says:

    amboi2..pah tu nanti jawap lain lak! teman jer, kawan jer,..alah lau betul2, kitaorg tak kisah..

    0
    0
    • rashid says:

      Adi tu aku minat…tapi dia ni yang vokalis tu ke???hekhek..

      0
      0
      • ENTAHLE says:

        background da mcm lam bilik hotel je… eleh kalo da dalam bilik berdua mcm ni sendiri boley fikir la kan apa yg jadik..x kan amik2 gambar je kot kan…janda tu… xde org perasan punye kalo da kene tut…pasni katela superimposed..sebenarnya kat belakang stage tp kene super imposed dalam bilik hotel..wawawaw

        0
        0
    • cun says:

      lebih baik jaga tepi kain sendiri dowh…..daripada jaga tepi kain org….takde maknanya pun..dosa ja korang dapat….korang baik sangat ka..

      0
      0
  2. hotmama says:

    kenapa lah begini perangai artis…kat belakang kamera tak taule….

    0
    0
  3. miss_pinky says:

    nk wt cmne an.
    sume artis cmni.
    sbb kite org bese pn cmtu.
    haaha.
    drg kn manusia bese gk.

    0
    0
  4. niniCekelatCelup says:

    oppssss..hotelkah itu?hohohohoho

    0
    0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      kat hotel la nie…….
      .
      “Akhir zaman, umat ini akan berzina di merata-rata tempat seumpama keldai yang mengawan di tepi-tepi jalan.” -hadith

      0
      0
      • natts says:

        ya betul tu, aku ada terbaca ..minta dijauhkan lah kita semua.Amin!

        0
        0
        • Fact-oriented Person says:

          Zaman skrg ni buat aksi2 gitu bergambar peluk2 berdua2an oleh artis2 & bukan artis amat membimbangkan.. Nak berhusnus dzon dlm hal ni pun dah takde ruang kalau tak kawen lagi.

          Bilamana zina & perbuatan menghampiri zina dah terlalu berleluasa, maka hati2lah semua..selagi mana dibiarkan tanpa tindakan, ia akan menjadi kudis & parasit yg payah dihapuskan.

          Jangan sampai Allah murka sehingga diturunkan bala..

          0
          0
        • natts says:

          yup u r rite! sebab tu negara jiran kita dan lain2 negara Allah dah tunjuk kan.Cuma kita di sini masih belum sedar.Malah ada jugak yg menyokong perbuatan diorg ni..cth: majalah2 hiburan dll..Dah hampir 7-8 tahun aku tak beli lagi majalah hiburan.juz tau citer melalui BN ni jer..

          0
          0
  5. akulahhambamu says:

    best tu…sah2 gambar dlm hotel…pastu wat tprojek la

    0
    0
  6. scorpioncat says:

    betul gak, dah wat camtu, kawen la cepat cepat..lebih dari ‘tu’ pon leh wat, dah halal… x manis la gmbr2 cmni..

    0
    0
    • yana says:

      i stuju gan pa scorpioncat ckapkan tu.. apa nk tnggu2x lg.. kwen kan lbh bgs.. bkn elak dri bzina,tp elak dri fitnah gak.. lg pn drng pn dah sma2x ska kn.. smpai p hotel lg.. mlut owg xada sapa bleh tutpkan.. janda lg tu.. bkn mghina.. namun ingan kan je pda drng ney.. so fkr2x kan ar k.. :-)

      0
      0
  7. Norulhuda says:

    T_T
    skunk ni bkn artis je perangai mcm setan…leh dikatakn hampir semua dikalangan kite berperangai durjana ini…jika tidak kes pembuangan bayi tidak berleluasa..
    kembali lah kejalan yg benar…

    0
    0
    • fit says:

      perempuan murahan mcm tue,ler senang dibawa kemana sja,org mcm ni mna der didikan agama,bila mgandung,jantan tue pn lari,baru padan muka ppuan murahan tue….yer allah kau cepat2 kn turun bala kepada mereka2 yg berzina…amin

      0
      0
  8. FTN says:

    uih..hebat! kawen la cepat oi

    tak lama lagi adalah artikel akhbar kata orang hack FB lah macam2 laa…mohon maaf sudahh..tak perlu banyak alasan. dah terkantoi la ni!

    0
    0
    • fit says:

      dh tak minat lg pd group ni…..klu nk wt maksiat tue jgn ler smpi masuk internet,bodoh betul

      0
      0
  9. m&m says:

    sempat tukar2 baju lagi tu..

    0
    0
  10. azza says:

    Dunia nak akhir zaman…takot…

    0
    0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      bukan nak kahir zaman, mmg dah akhir zaman…tggl nuke war je…
      .
      “akan kelihatan api di langit dari arah timur, dan kamu akan dapat melihatnya selama 3 hari, 3 malam”-hadith

      0
      0
  11. Piston Pecah says:

    wah,awek dia dari sabah jugak kan?boleh tahan bah!

    0
    0
  12. Piston Pecah says:

    Nak cari awek dari sabah bah jugak la bah…mantap bah!

    Posisi Ketika Tidur Dan Maksud Disebaliknya

    0
    0
  13. kukukaki says:

    siyes cun awek dia..hohohoho

    0
    0
  14. cinta.com says:

    belum kawin lagi.. bila dah kawin baru nak kata “alamak…janda pula”hehehe

    0
    0
  15. doremon says:

    kurang didikan agama tol….ish3……..pe nk jd ni….???

    0
    0
  16. PASCUAL says:

    HAHAHAHA.APA BARANG DAPAT AWEK JANDA..JANDA ANAK DUA LAK TU.AK BL FKIR KAT ANAK PMPUAN NI DAPAT MAK MCM NI MMG KSIAN SGT.DA TRANG2 GAMBAR TU DALAM HOTEL.APA LAGI……………BUDAK KCK PUN LEH FIKIR.LPS NI MNAFIKAN LA MCM2.CAKAP SUPER IMPOSE LA APELA..

    0
    0
    • yana says:

      pa slh kwen gan janda?? helo0.. gurl len yg blm kwen to0 lg teruk tau.. trip suci.. lbh teruk dri janda tau..

      0
      0
  17. abg sontot says:

    BODOH DORG NI..GAMBAR DALAM HOTEL TU..MANA ABG NARA..SILA REPOT KE JAIS UTK AMBIL TINDAKAN..

    KLU DAH DLM HOTEL XKAN MAIN AMIK GAMBAR JEK..BODO BTUL MAMAT NI..MINAH NI PON SANGAP TAHAP CIPAN…MAKLUMLA DAH LAMA XKENA KOREK2..

    0
    0
  18. it's me says:

    alahai cantik ke??? biase saje..

    tambah pulak ngan perangai yang tak seberapa..hmm

    0
    0
  19. rosh says:

    camne leh terlepas gambar nie??
    lps nie mjawab lerrr…

    0
    0
  20. kalu dpn kamera pon mcm ni,belakang kamera mmg konpem btl2 comolot dah ni….

    kesangapan yg agak tinggi dan ketara…

    0
    0
    • fit says:

      blakang kmera…apa lg….suntot ler….artis murahan….boikot ajer artis mcm ni…memalukan org islam ajer.

      0
      0
  21. jass says:

    aku kenal ppuan ni..kawan kepada member aku..mmng sosial ni…tapi xtau pulak rupnya dia ni janda….

    0
    0
    • neeta says:

      bunyi mcm JUST nk publish yg buah ati c adi 2 jnis yg sosial,,,kan,,,,kan,,,akun ja la. x bek tau buruk2 kn org,lagi pun u knal ngan pompuan 2 kn. ada dndam ngan dia k??!!!

      0
      0
      • yana says:

        hai.. yg ko nk mra jass npa?? mcm mana lau btul dia knl n gurl to truk?? fkr ar.. dia tu janda.. ikut2x lelaki yg bkn suami dia.. kan slah tu.. lau ko ada time tu xpa ar.. haha..

        0
        0
  22. bazooka penaka says:

    haha..abg sontot mmg klakar..stuju..ni kesah psgn kemaruk yg gile seks..sorang artis x glamer tp sosial jer lebih n sorang lg mak jan yg dh berpengalaman tp sangap..

    0
    0
  23. Artz3 says:

    macam dah kawen, nikah jer belum nih.

    0
    0
  24. api berapi says:

    pompuan kalau prangai mcm bitch, lawa camner pun aku nmpk tak lawa..loya tengok perangai dia yg senang dibawa ke hotel..mak org lak tu..buat malu anak2 aje dpt mak yg ikut jantan msuk bilik hotel..utk apa lagi..lu pikir la sendiri!!

    0
    0
    • Tiffany says:

      Setuju!

      0
      0
      • fit says:

        betol tue….dh mcm tue pose dia….pas tue main ler..mmg bodoh dua org tue….

        0
        0
        • ada aku kisah says:

          wooooo… tak baek men ckp je tau.. kita tak tau dlm hotel tu ada berapa org.. xsemstinya take pic dlm bilik hotel pastu buat maksiat… korng ckp2 ne btl ke diri tu perfc?? huhuhu…

          0
          0
        • yana says:

          bkn nk bruk2x kn.. tp lau btl ar ada owg len dlm blik tu slen drng.. npa drng xsrh owg len ja ambl pic drng?? pas tu ambl pic d katil…? ada owg ka tu slen drng..hahaha!!

          0
          0
  25. Mrs. McCabe says:

    buruknya prangai artis2 zmn skrg..
    first pic 2 kt ats ktil kn??
    blum kawen da msra smcm..
    da kawen, porak peranda la rumah tngga..
    asam garam dunia hiburan..

    0
    0
  26. SIOT says:

    BETUL LA WEI DLM HOTEL TUUUUU.
    DAH GERSANG LA TU.
    JANDO ANAK DUO.

    0
    0
  27. akal says:

    memalukan kaum perempuan la. cubala perangai tu elok2 sket. barat sangat la u konon, rambut berkarat, kiss dalam bilik hotel. awak tak malu ke depan anak2?

    0
    0
  28. Tiffany says:

    Atas katil, dlm bilik hotel, berdua-duaan…

    Pasti ada yang ketiga…

    Akhirnya…

    Wallahualam…

    0
    0
  29. PASCUAL says:

    pmpuan tu xdala nak cun mana.contect len je lebih n rambut karat.da janda tu wat la cr janda jaga diri.ni x sedar diri.ksian ank ko dapat ibu mcm ko nie.mst malu.da sangap sgt ke.nk cari publisiti ke ape???? da x glamour wat cr x glamor.nnt jawab la yg bnda ni super impose or ada planduk dua serupa!!!

    0
    0
  30. cikaro says:

    huhuhu..lps ni kuar lak stement ‘tu semua super impose,pelanduk dua serupa or..eh,i xde baju warna tu…'(mcm ayt luna maya,xde tatu kupu-kupu dipinggul kiri..kat pinggul kanan kot..)hehehehehhe

    0
    0
  31. mata says:

    patut la laki dia lari…skali dapat bini sosial macam nie daaaaa……..ambik gambar lak atas katil….pas tu paham2 la apa jadi pas tu…x kan x kuar tanduk kot….

    0
    0
  32. cikbarbie says:

    bukan rozita ke name gf die?n asal dr tawau?bukan kk..kt melodi die cakap

    0
    0
    • iera shaziera says:

      yala.. dorg nie x tgk mlodi kot. tue laa psal..d mlodi trng2 adi mengIYAkn yg nma gf dea rozita, asal twu. aku da lma knal dea&fmly dea nie. now, still cntct g. xkn ad pict cm nie trus nk label org cm nie, cm tue. cme on la guyss!
      p/s:kubur msng2. jga kaen kta dlu,b4 jga kaen org.

      0
      0
  33. shaz says:

    sedangkan gadis yg bertudung dan berpelajaran tinggi pun buat maksiat n buang anak.. ini kan pulak artis atau org biasa yang membuka aurat.. dua2 pun jahil.. so kita termasuk aku mesti keep in check dan jaga tertib sebagai org melayu dan islam..renung renung kan lah…

    0
    0
  34. rose says:

    ya dalam melodi dia bgtau nama awek dia rozita from tawau..tapi apapun awek sabah memang cun dan putih melepak….

    0
    0
  35. TOK WAN says:

    Ni la jadinya jika umat Islam “mendewakan” perkara-perkara yang melalaikan dan melemahkan yang menjadi agenda Yahudi seperti 3F (food, fun (facebook,dll.), football), termasuklah mendewakan-dewakan artis. Yahudi ketawa saja tkerana mereka berjaya melemahkan dan menghancurkan umat Islam.

    0
    0
  36. azian says:

    astaga…..astaga..

    0
    0
  37. bazooka penaka says:

    lawa sgt ker? kalo stakat kulit putih sume negri ada awek kulit putih..dahla rambut celup dye n kening becukur..lawa x natural watper.. gatal lak tu bekepit ngan bf dalam bilik hotel..x sedar status dah ada 2 anak..tak perlu lar memuji pompuan tak snonoh camni..

    pasni kalo anak dia bekepit ngan bf/gf kt bilik hotel dia takleh marah coz mak dia dh tunjuk contoh kt anak..haha

    0
    0
  38. OMG! ape nk jadi la

    hang dpt mana pic ni nara?

    0
    0
  39. bunga kantan says:

    mana pihak jabatan agama..bukti da cukup

    0
    0
  40. cd says:

    sokong sgt ngan statement wardina…artis tak leh dijadikan ikon masyarakat..klu mcm ni pnye perangai..layak ke??haishhh..

    0
    0
  41. jull says:

    kompom wat projek ni…

    0
    0
  42. Leo says:

    halamak… sengau

    0
    0
  43. anak-anak mude zaman sekarang…ish2….tanpa segan silu buat soft porn

    0
    0
  44. putry sarah adreena says:

    eeeeeeeee…pompuan gatal…..

    0
    0
  45. cik es says:

    really ar? bilang dlm melodi name gf dy rozita kott, citttt

    0
    0
  46. PASCUAL says:

    mluat tgk muka laki tu..ingt ko ensem ke wat mcm tu???
    mnyampah aku.dala x glamor.nak cr glamor ke?bikin pnas la…apa lg melodi.terjah la.aku nk dgr dia ckp yg gambar ni super impose.xpun dia kata pelanduk dua serupa n dia xkenal pun sapa pmpuan yg sbelah dia or dia xda gf janda anak dua.hahaha.tula kbodohan artis malaysia…mmg btul apa wardina ckp artis msia xleh jadi ikon..

    0
    0
    • SIOT says:

      KORANG PERASAN X SI POMPUAN TU DOK ATAS PERUT LAKI TU, ATAS KATIL SEMUA WARNA PUTIH. NAMPAK GAYA MEMANG BETUL TU BILIK HOTEL.

      KAT INDON POLIS TENGAH SIASAT PASAL KES AKSI VIDEO LUNA & ARIEL. KALAU DIDAPATI BERSALAH MEREKA AKAN DIKENAKAN PENJARA 12 TAHUN.

      0
      0
    • tyah says:

      aq s0kng

      0
      0
  47. Irzan Jamingan says:

    Bang Nara…..Saya terpanggil nak buat satu komen yang saya rasa wajar. Elok lah gambar2 sebegini dikurangkan untuk tatapan umum. Bang Nara tau…ramai yg click blog Bang Nara…tak takut ke share dosa?..Dosa yg saya maksudkan ialah.. bila org tengok gambar2 yg sia2 macam tu….akan timbullah fitnah…akan timbullah kata2 benci..makian…hanya sbb Bang Nara membuka jalan ke arah itu…

    Sambil2 kita blog…jangan la kita tambah dosa ya?….

    Sekadar pesanan…saya pun berdosa jugak..tertengok gambar begitu….:)

    0
    0
    • yana says:

      bkn nk bru2xkan owg.. tp nk tnjuk sapa drng sebenarnya.. so xslah pun.. jan t dpan bek.. blakang.. ya allah… tuhan ja tau..

      0
      0
  48. cinut says:

    urrmmmm..dalam bilik..ntahla…no komen..artis msia…. muslim… harap2 diberikan hidayah…

    0
    0
  49. cun says:

    gambar ni leh heret dorang ni kat JAIS, ini bukti mereka brdua2an n berkhalwat dalam biik hotel.. (nak menafikan?,ade lagi orng kat bilik tu? n banyak lagi alasan?)—->lu dua orang mangkuk sile jawab dgn JABATAN AGAMA ISLAM MALAYSIA ..ok?

    p/s: pikir dulu sebelum buat!

    0
    0
  50. […] Gambar Kekasih Hati Adi Sixth SenseShareKalau semalam kami dah keluarkan gambar kemesraan Adi Sixth Sense dan kekasih hatinya, kali ini kami tergerak hati untuk berkongsi gambar kekasih hatinya bersama anak-anak. Untuk […]

    0
    0
  51. tekong says:

    awat masa nie tak nampok parut di dahi….org yg sama ka????

    0
    0
  52. acquagirlz says:

    alah mesti dh penah main nie..klu x cmne ne relax jek ambik gmbr dlm hotel….

    0
    0
  53. fit says:

    patut ler group dkt msia dan yg berugama islam tak kekal lama coz byk wt maksiat…..tu ler balasan dr allah….dan insyallah group ni pn tak akan kekal lama,pas tue balik kpg tmn jagung..baru padan muka.

    0
    0
  54. thegirl says:

    korang sme x payah la nk kutok2 diorang..kite sme ni manusia..mesti ade buat salah..mmg btol ape diorang buat tu salah..tapi korang x payah la nak kutuk2..lagi tambah dosa korang..sekadar pesanan..:)

    0
    0
  55. joanne says:

    ala. adi dh ade awek. kecewe nye..
    nway, all the best to Adi.

    0
    0
  56. meowz says:

    kalau dh ska sma ska . . ? xknl botol kicap dgn botol cuka . . maklumla . . . org tgh bcinta . . hukhuk . . cpt kahwin tau . .

    0
    0
  57. tyah says:

    eeeeeee… geram aq adi.. mmg lam blk htel 2
    pstu enth pape downg buat..mcm2 artis ny

    0
    0
  58. Miss_hujaN says:

    Hawt gyler..Lifestyle dye owg..berani wat berani la ang tanggoNg ..Dosa..Besarrr dosa …

    0
    0
  59. lalala says:

    Dekat gua.com adi cakap sekadar amek gambar je…tapi tgk lah gamba2 dia…tak ke melampau? setahu aku …adi ni alim tak tinggal solat…dan penah buat hal…tahu2 je dah pecah tembelang…hehehe…murahan sungguh adi ni… ;p

    0
    0
  60. Reena says:

    Korang ni..takbek tau mengata dorang. Cubalah berbaik sangka sket..adi bukan ape angkut janda tu masuk hotel. Janda tu nak mempertajamkan lagi skil ‘mengilatkan microphone’ dia. Maklumlah..boipren dia kan artis so kenalah sgt. Lagipun kalo lontaran suara adi cam pelik dan menjadi-jadi, org len tak leh kutuk pasal tempat tertutup..ahak ahak. Rugilah book hotel kalo stakat nak posing kat katil. Mcm lah kat tempat len tak leh posing kan. Sendiri mau ingat lah john.. :P

    0
    0
  61. makcik says:

    hah.. patutlah selalu takde duit.. takpe lah adi, gusti allah tu maha adil. mungkin ni pelajran utk semua mangsa2 kau. nyokap bokap lu emang mahu lu nyari kerja di malaysia, jika nyokap lue di jamber lihatin gambar lur kayak gini, hancur hancur hancur hatiku… hatiku hancur!!!( lagu olga syahputra lah pulak..hehe)

    0
    0
  62. lin says:

    erk…janda ni sronok2 cmni x pkr ke anak2 die :O

    0
    0
  63. xxx says:

    patut la sangap. janda rupanya

    0
    0
  64. leia says:

    nape cam tu skali adi nan awek tu,,tapi papehal no komen..i love u adi n sixth sense…..

    0
    0
  65. aku says:

    awek dah janda.. so paham2 lah……. hahahah. nanti akan kahwen ke dia ni.. or sekadar nak melepaskan gian.. sama2 le kita tengok.. kepada mak2 janda.. sila jaga diri anda… jngan malukan diri cam ni

    0
    0
  66. fakhri TBD says:

    huh
    ap la dye buat
    tapi yang penting 6ixth Sense Forever
    SENSE OF ROCK!!!!

    0
    0
  67. lyka says:

    korg nk tau,X-husband jnda c adi ne org Tawau..kja goverment lg,aq ckup knl rapat tau dgan X-husband dia…

    0
    0
  68. fieza says:

    xsangke adi jd cam ni..dulu aku mang ske die sbab die ni jenis artis fevbret ak yg kuat agame..bile aku tngok pic mcm ni rase mang sedih gler..ape2 pon aku tetap ske lgu ko adi=)

    0
    0
  69. mr power says:

    Janda jgk yg kau rembat…..
    jadilah…wat spepat…
    nikah nnt pilih yg dara…
    baru …..
    phm2 sndiri la…

    0
    0
  70. z says:

    Bro….”Miss J” BYK PENGALAMAN
    “Miss D” FRESH
    Pd gua MISS [email protected] dua2 gua sapu
    JANJI CUN,MANTAP & PANDAI LAYAN GUA…
    huahuahua…..

    0
    0
  71. Kirana says:

    Nama kekasih adi ne ROSITA SULAIMAN la…..Dia sekampung ngn I which is in TAWAU……..Apapun,I xsuke U’LL ckp yg bkn2 psal drg ne……. Tp, ye la mulut tempayan je yg dpt tutup……

    0
    0
  72. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    0
    0
  73. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    0
    0
  74. aishieteru says:

    korg nie pndai2 je nk komen org…lantak lh dorg nk ambil gmbr kat mna..dorg punya suka..yg dosa pn dorg jgk..korg jeles kh???????????jgn pndai nk komen org je beb…check diri sndri dlu…jgn plak mengaku dulang paku serpih..mengata org sndri yg lbh..ntah2 korg 2 lg lh truk…jgn tgk dosa org je..korg 2 pn sma gak bedosa..dosa mengumpat org…PIKIR LH KKKKKKKKK……………………………………..!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  75. airin syahira says:

    ish3,,ensem mmg ensem,,tpy wat keje x snonh lk,

    0
    0