Written by AbangNara | June 9th, 2010

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

Alalala. Mesranya gambar Adi Sixth Sense dengan kekasih hati dia. Kalau tak silap namanya Zarith Zeneta. Status kekasih Adi ialah janda anak dua dari Kota Kinabalu. Janda pun jandalah. Asalkan dah sayang, semuanya nampak indah kan? Lagipun lawa tue. Memang wajar Adi jatuh cinta dengan si Zarith Zeneta nie.

Hari tue pamas sekejap pasal gambar berpeluk di dalam bilik Adi Sixth Sense dan buah hatinya. Tapi gambar yang kitorang terima nie bukanlah gambar berpeluk tersebut. Ini kata orang gambar nak cium tapi malu-malu kucing. Mungkin sebab tak sempat cuci gigi lagi kot.

Buat Adi, sila kawin secepat mungkin. Dah kemaruk semacam je kami tengok. Dan tahniah sebab dapat awek yang cun.

Lagi gambar Adi Sixth Sense bersama kekasih hatinya dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

gambar adi sixth sense dan kekasih hati

131 responses to (GAMBAR)Adi Sixth Sense Bersama Kekasih Hatinya

  1. natts says:

    amboi2..pah tu nanti jawap lain lak! teman jer, kawan jer,..alah lau betul2, kitaorg tak kisah..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • rashid says:

      Adi tu aku minat…tapi dia ni yang vokalis tu ke???hekhek..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • ENTAHLE says:

        background da mcm lam bilik hotel je… eleh kalo da dalam bilik berdua mcm ni sendiri boley fikir la kan apa yg jadik..x kan amik2 gambar je kot kan…janda tu… xde org perasan punye kalo da kene tut…pasni katela superimposed..sebenarnya kat belakang stage tp kene super imposed dalam bilik hotel..wawawaw

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • cun says:

      lebih baik jaga tepi kain sendiri dowh…..daripada jaga tepi kain org….takde maknanya pun..dosa ja korang dapat….korang baik sangat ka..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  2. hotmama says:

    kenapa lah begini perangai artis…kat belakang kamera tak taule….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  3. miss_pinky says:

    nk wt cmne an.
    sume artis cmni.
    sbb kite org bese pn cmtu.
    haaha.
    drg kn manusia bese gk.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      xleh cakap camni…kalau u kafir, it’s depend

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Fact-oriented Person says:

      Mana leh kate gitu..kalau perkara maksiat nampak biasa je di mata manusia, memang petanda yg amat bahaya.

      Ko pun camtu jugak ke, na’uzubillaah.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • ISLAM says:

      tak semua manusia cmtu….hanya org yg x ad agama aja bpk gitu…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • faz says:

      gila! x de agama ke?

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. niniCekelatCelup says:

    oppssss..hotelkah itu?hohohohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      kat hotel la nie…….
      .
      “Akhir zaman, umat ini akan berzina di merata-rata tempat seumpama keldai yang mengawan di tepi-tepi jalan.” -hadith

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • natts says:

        ya betul tu, aku ada terbaca ..minta dijauhkan lah kita semua.Amin!

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Fact-oriented Person says:

          Zaman skrg ni buat aksi2 gitu bergambar peluk2 berdua2an oleh artis2 & bukan artis amat membimbangkan.. Nak berhusnus dzon dlm hal ni pun dah takde ruang kalau tak kawen lagi.

          Bilamana zina & perbuatan menghampiri zina dah terlalu berleluasa, maka hati2lah semua..selagi mana dibiarkan tanpa tindakan, ia akan menjadi kudis & parasit yg payah dihapuskan.

          Jangan sampai Allah murka sehingga diturunkan bala..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • natts says:

          yup u r rite! sebab tu negara jiran kita dan lain2 negara Allah dah tunjuk kan.Cuma kita di sini masih belum sedar.Malah ada jugak yg menyokong perbuatan diorg ni..cth: majalah2 hiburan dll..Dah hampir 7-8 tahun aku tak beli lagi majalah hiburan.juz tau citer melalui BN ni jer..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  5. akulahhambamu says:

    best tu…sah2 gambar dlm hotel…pastu wat tprojek la

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  6. scorpioncat says:

    betul gak, dah wat camtu, kawen la cepat cepat..lebih dari ‘tu’ pon leh wat, dah halal… x manis la gmbr2 cmni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yana says:

      i stuju gan pa scorpioncat ckapkan tu.. apa nk tnggu2x lg.. kwen kan lbh bgs.. bkn elak dri bzina,tp elak dri fitnah gak.. lg pn drng pn dah sma2x ska kn.. smpai p hotel lg.. mlut owg xada sapa bleh tutpkan.. janda lg tu.. bkn mghina.. namun ingan kan je pda drng ney.. so fkr2x kan ar k.. :-)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. Norulhuda says:

    T_T
    skunk ni bkn artis je perangai mcm setan…leh dikatakn hampir semua dikalangan kite berperangai durjana ini…jika tidak kes pembuangan bayi tidak berleluasa..
    kembali lah kejalan yg benar…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fit says:

      perempuan murahan mcm tue,ler senang dibawa kemana sja,org mcm ni mna der didikan agama,bila mgandung,jantan tue pn lari,baru padan muka ppuan murahan tue….yer allah kau cepat2 kn turun bala kepada mereka2 yg berzina…amin

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  8. FTN says:

    uih..hebat! kawen la cepat oi

    tak lama lagi adalah artikel akhbar kata orang hack FB lah macam2 laa…mohon maaf sudahh..tak perlu banyak alasan. dah terkantoi la ni!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fit says:

      dh tak minat lg pd group ni…..klu nk wt maksiat tue jgn ler smpi masuk internet,bodoh betul

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. m&m says:

    sempat tukar2 baju lagi tu..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. azza says:

    Dunia nak akhir zaman…takot…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Rija|udDin uL-haQ says:

      bukan nak kahir zaman, mmg dah akhir zaman…tggl nuke war je…
      .
      “akan kelihatan api di langit dari arah timur, dan kamu akan dapat melihatnya selama 3 hari, 3 malam”-hadith

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. Piston Pecah says:

    wah,awek dia dari sabah jugak kan?boleh tahan bah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. Piston Pecah says:

    Nak cari awek dari sabah bah jugak la bah…mantap bah!

    Posisi Ketika Tidur Dan Maksud Disebaliknya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • gilo says:

      awek borneo memang puteh melapok…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fit says:

        mmg ler puteh melapok tp dh lubos

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • neeta says:

          u org mn? smenanjung k? jgn ckp cam2,kita x blh mnilai org dari suku,bangsa,agama dia!! igt org smenanjung 2 baek sgt k?!!! atas btudung tp bawah da BOCOR!!! adeeeiiii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • cun says:

          ya aku sokong tu..jgan pandang dari luaran..cermin diri dulu baru nak cakap org..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • anuar says:

          kpd fit: kenyataan yg sangat bodoh.. engko tu frust kot dpt kulit itam.. pastu dah lubos.. kesian aku tgk nsb ko..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  13. kukukaki says:

    siyes cun awek dia..hohohoho

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fit says:

      klu khwin pn tak kekal lama,coz jantan tue dh dpt rsa ppuan tue pny…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  14. cinta.com says:

    belum kawin lagi.. bila dah kawin baru nak kata “alamak…janda pula”hehehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. doremon says:

    kurang didikan agama tol….ish3……..pe nk jd ni….???

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. PASCUAL says:

    HAHAHAHA.APA BARANG DAPAT AWEK JANDA..JANDA ANAK DUA LAK TU.AK BL FKIR KAT ANAK PMPUAN NI DAPAT MAK MCM NI MMG KSIAN SGT.DA TRANG2 GAMBAR TU DALAM HOTEL.APA LAGI……………BUDAK KCK PUN LEH FIKIR.LPS NI MNAFIKAN LA MCM2.CAKAP SUPER IMPOSE LA APELA..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yana says:

      pa slh kwen gan janda?? helo0.. gurl len yg blm kwen to0 lg teruk tau.. trip suci.. lbh teruk dri janda tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. abg sontot says:

    BODOH DORG NI..GAMBAR DALAM HOTEL TU..MANA ABG NARA..SILA REPOT KE JAIS UTK AMBIL TINDAKAN..

    KLU DAH DLM HOTEL XKAN MAIN AMIK GAMBAR JEK..BODO BTUL MAMAT NI..MINAH NI PON SANGAP TAHAP CIPAN…MAKLUMLA DAH LAMA XKENA KOREK2..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fit says:

      betuol tue,dh lama tak korek,dh gatal ler tue…dh main dpt kudis baru thu…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. it's me says:

    alahai cantik ke??? biase saje..

    tambah pulak ngan perangai yang tak seberapa..hmm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. rosh says:

    camne leh terlepas gambar nie??
    lps nie mjawab lerrr…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. kalu dpn kamera pon mcm ni,belakang kamera mmg konpem btl2 comolot dah ni….

    kesangapan yg agak tinggi dan ketara…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • fit says:

      blakang kmera…apa lg….suntot ler….artis murahan….boikot ajer artis mcm ni…memalukan org islam ajer.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. jass says:

    aku kenal ppuan ni..kawan kepada member aku..mmng sosial ni…tapi xtau pulak rupnya dia ni janda….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • neeta says:

      bunyi mcm JUST nk publish yg buah ati c adi 2 jnis yg sosial,,,kan,,,,kan,,,akun ja la. x bek tau buruk2 kn org,lagi pun u knal ngan pompuan 2 kn. ada dndam ngan dia k??!!!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yana says:

        hai.. yg ko nk mra jass npa?? mcm mana lau btul dia knl n gurl to truk?? fkr ar.. dia tu janda.. ikut2x lelaki yg bkn suami dia.. kan slah tu.. lau ko ada time tu xpa ar.. haha..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. bazooka penaka says:

    haha..abg sontot mmg klakar..stuju..ni kesah psgn kemaruk yg gile seks..sorang artis x glamer tp sosial jer lebih n sorang lg mak jan yg dh berpengalaman tp sangap..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. Artz3 says:

    macam dah kawen, nikah jer belum nih.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. api berapi says:

    pompuan kalau prangai mcm bitch, lawa camner pun aku nmpk tak lawa..loya tengok perangai dia yg senang dibawa ke hotel..mak org lak tu..buat malu anak2 aje dpt mak yg ikut jantan msuk bilik hotel..utk apa lagi..lu pikir la sendiri!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • Tiffany says:

      Setuju!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • fit says:

        betol tue….dh mcm tue pose dia….pas tue main ler..mmg bodoh dua org tue….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • ada aku kisah says:

          wooooo… tak baek men ckp je tau.. kita tak tau dlm hotel tu ada berapa org.. xsemstinya take pic dlm bilik hotel pastu buat maksiat… korng ckp2 ne btl ke diri tu perfc?? huhuhu…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • yana says:

          bkn nk bruk2x kn.. tp lau btl ar ada owg len dlm blik tu slen drng.. npa drng xsrh owg len ja ambl pic drng?? pas tu ambl pic d katil…? ada owg ka tu slen drng..hahaha!!

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. Mrs. McCabe says:

    buruknya prangai artis2 zmn skrg..
    first pic 2 kt ats ktil kn??
    blum kawen da msra smcm..
    da kawen, porak peranda la rumah tngga..
    asam garam dunia hiburan..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. SIOT says:

    BETUL LA WEI DLM HOTEL TUUUUU.
    DAH GERSANG LA TU.
    JANDO ANAK DUO.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. akal says:

    memalukan kaum perempuan la. cubala perangai tu elok2 sket. barat sangat la u konon, rambut berkarat, kiss dalam bilik hotel. awak tak malu ke depan anak2?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. Tiffany says:

    Atas katil, dlm bilik hotel, berdua-duaan…

    Pasti ada yang ketiga…

    Akhirnya…

    Wallahualam…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. PASCUAL says:

    pmpuan tu xdala nak cun mana.contect len je lebih n rambut karat.da janda tu wat la cr janda jaga diri.ni x sedar diri.ksian ank ko dapat ibu mcm ko nie.mst malu.da sangap sgt ke.nk cari publisiti ke ape???? da x glamour wat cr x glamor.nnt jawab la yg bnda ni super impose or ada planduk dua serupa!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. cikaro says:

    huhuhu..lps ni kuar lak stement ‘tu semua super impose,pelanduk dua serupa or..eh,i xde baju warna tu…'(mcm ayt luna maya,xde tatu kupu-kupu dipinggul kiri..kat pinggul kanan kot..)hehehehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. mata says:

    patut la laki dia lari…skali dapat bini sosial macam nie daaaaa……..ambik gambar lak atas katil….pas tu paham2 la apa jadi pas tu…x kan x kuar tanduk kot….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. cikbarbie says:

    bukan rozita ke name gf die?n asal dr tawau?bukan kk..kt melodi die cakap

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • iera shaziera says:

      yala.. dorg nie x tgk mlodi kot. tue laa psal..d mlodi trng2 adi mengIYAkn yg nma gf dea rozita, asal twu. aku da lma knal dea&fmly dea nie. now, still cntct g. xkn ad pict cm nie trus nk label org cm nie, cm tue. cme on la guyss!
      p/s:kubur msng2. jga kaen kta dlu,b4 jga kaen org.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • yana says:

        u kwan dia ka?? so bg nasihat ar bek2x kwn ko ney k.. jan malukan owg sabah ja… n wanita ja.. teruk oh..

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. shaz says:

    sedangkan gadis yg bertudung dan berpelajaran tinggi pun buat maksiat n buang anak.. ini kan pulak artis atau org biasa yang membuka aurat.. dua2 pun jahil.. so kita termasuk aku mesti keep in check dan jaga tertib sebagai org melayu dan islam..renung renung kan lah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. rose says:

    ya dalam melodi dia bgtau nama awek dia rozita from tawau..tapi apapun awek sabah memang cun dan putih melepak….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. TOK WAN says:

    Ni la jadinya jika umat Islam “mendewakan” perkara-perkara yang melalaikan dan melemahkan yang menjadi agenda Yahudi seperti 3F (food, fun (facebook,dll.), football), termasuklah mendewakan-dewakan artis. Yahudi ketawa saja tkerana mereka berjaya melemahkan dan menghancurkan umat Islam.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. azian says:

    astaga…..astaga..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. bazooka penaka says:

    lawa sgt ker? kalo stakat kulit putih sume negri ada awek kulit putih..dahla rambut celup dye n kening becukur..lawa x natural watper.. gatal lak tu bekepit ngan bf dalam bilik hotel..x sedar status dah ada 2 anak..tak perlu lar memuji pompuan tak snonoh camni..

    pasni kalo anak dia bekepit ngan bf/gf kt bilik hotel dia takleh marah coz mak dia dh tunjuk contoh kt anak..haha

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. OMG! ape nk jadi la

    hang dpt mana pic ni nara?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. bunga kantan says:

    mana pihak jabatan agama..bukti da cukup

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. cd says:

    sokong sgt ngan statement wardina…artis tak leh dijadikan ikon masyarakat..klu mcm ni pnye perangai..layak ke??haishhh..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  41. jull says:

    kompom wat projek ni…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. Leo says:

    halamak… sengau

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. anak-anak mude zaman sekarang…ish2….tanpa segan silu buat soft porn

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. putry sarah adreena says:

    eeeeeeeee…pompuan gatal…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. cik es says:

    really ar? bilang dlm melodi name gf dy rozita kott, citttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. PASCUAL says:

    mluat tgk muka laki tu..ingt ko ensem ke wat mcm tu???
    mnyampah aku.dala x glamor.nak cr glamor ke?bikin pnas la…apa lg melodi.terjah la.aku nk dgr dia ckp yg gambar ni super impose.xpun dia kata pelanduk dua serupa n dia xkenal pun sapa pmpuan yg sbelah dia or dia xda gf janda anak dua.hahaha.tula kbodohan artis malaysia…mmg btul apa wardina ckp artis msia xleh jadi ikon..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • SIOT says:

      KORANG PERASAN X SI POMPUAN TU DOK ATAS PERUT LAKI TU, ATAS KATIL SEMUA WARNA PUTIH. NAMPAK GAYA MEMANG BETUL TU BILIK HOTEL.

      KAT INDON POLIS TENGAH SIASAT PASAL KES AKSI VIDEO LUNA & ARIEL. KALAU DIDAPATI BERSALAH MEREKA AKAN DIKENAKAN PENJARA 12 TAHUN.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyah says:

      aq s0kng

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. Irzan Jamingan says:

    Bang Nara…..Saya terpanggil nak buat satu komen yang saya rasa wajar. Elok lah gambar2 sebegini dikurangkan untuk tatapan umum. Bang Nara tau…ramai yg click blog Bang Nara…tak takut ke share dosa?..Dosa yg saya maksudkan ialah.. bila org tengok gambar2 yg sia2 macam tu….akan timbullah fitnah…akan timbullah kata2 benci..makian…hanya sbb Bang Nara membuka jalan ke arah itu…

    Sambil2 kita blog…jangan la kita tambah dosa ya?….

    Sekadar pesanan…saya pun berdosa jugak..tertengok gambar begitu….:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • yana says:

      bkn nk bru2xkan owg.. tp nk tnjuk sapa drng sebenarnya.. so xslah pun.. jan t dpan bek.. blakang.. ya allah… tuhan ja tau..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. Anzur Anuar says:

    awek tuh cantek! tapi perangai.. sayang..
    Myblog: rugi tak baca pelbagai cerita yang aneh, pelik, comel, ajaib disini

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. cinut says:

    urrmmmm..dalam bilik..ntahla…no komen..artis msia…. muslim… harap2 diberikan hidayah…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. cun says:

    gambar ni leh heret dorang ni kat JAIS, ini bukti mereka brdua2an n berkhalwat dalam biik hotel.. (nak menafikan?,ade lagi orng kat bilik tu? n banyak lagi alasan?)—->lu dua orang mangkuk sile jawab dgn JABATAN AGAMA ISLAM MALAYSIA ..ok?

    p/s: pikir dulu sebelum buat!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. […] Gambar Kekasih Hati Adi Sixth SenseShareKalau semalam kami dah keluarkan gambar kemesraan Adi Sixth Sense dan kekasih hatinya, kali ini kami tergerak hati untuk berkongsi gambar kekasih hatinya bersama anak-anak. Untuk […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. tekong says:

    awat masa nie tak nampok parut di dahi….org yg sama ka????

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. acquagirlz says:

    alah mesti dh penah main nie..klu x cmne ne relax jek ambik gmbr dlm hotel….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. fit says:

    patut ler group dkt msia dan yg berugama islam tak kekal lama coz byk wt maksiat…..tu ler balasan dr allah….dan insyallah group ni pn tak akan kekal lama,pas tue balik kpg tmn jagung..baru padan muka.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. thegirl says:

    korang sme x payah la nk kutok2 diorang..kite sme ni manusia..mesti ade buat salah..mmg btol ape diorang buat tu salah..tapi korang x payah la nak kutuk2..lagi tambah dosa korang..sekadar pesanan..:)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. joanne says:

    ala. adi dh ade awek. kecewe nye..
    nway, all the best to Adi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. meowz says:

    kalau dh ska sma ska . . ? xknl botol kicap dgn botol cuka . . maklumla . . . org tgh bcinta . . hukhuk . . cpt kahwin tau . .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. tyah says:

    eeeeeee… geram aq adi.. mmg lam blk htel 2
    pstu enth pape downg buat..mcm2 artis ny

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Miss_hujaN says:

    Hawt gyler..Lifestyle dye owg..berani wat berani la ang tanggoNg ..Dosa..Besarrr dosa …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. lalala says:

    Dekat gua.com adi cakap sekadar amek gambar je…tapi tgk lah gamba2 dia…tak ke melampau? setahu aku …adi ni alim tak tinggal solat…dan penah buat hal…tahu2 je dah pecah tembelang…hehehe…murahan sungguh adi ni… ;p

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. Reena says:

    Korang ni..takbek tau mengata dorang. Cubalah berbaik sangka sket..adi bukan ape angkut janda tu masuk hotel. Janda tu nak mempertajamkan lagi skil ‘mengilatkan microphone’ dia. Maklumlah..boipren dia kan artis so kenalah sgt. Lagipun kalo lontaran suara adi cam pelik dan menjadi-jadi, org len tak leh kutuk pasal tempat tertutup..ahak ahak. Rugilah book hotel kalo stakat nak posing kat katil. Mcm lah kat tempat len tak leh posing kan. Sendiri mau ingat lah john.. :P

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. makcik says:

    hah.. patutlah selalu takde duit.. takpe lah adi, gusti allah tu maha adil. mungkin ni pelajran utk semua mangsa2 kau. nyokap bokap lu emang mahu lu nyari kerja di malaysia, jika nyokap lue di jamber lihatin gambar lur kayak gini, hancur hancur hancur hatiku… hatiku hancur!!!( lagu olga syahputra lah pulak..hehe)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. lin says:

    erk…janda ni sronok2 cmni x pkr ke anak2 die :O

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. xxx says:

    patut la sangap. janda rupanya

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  65. leia says:

    nape cam tu skali adi nan awek tu,,tapi papehal no komen..i love u adi n sixth sense…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  66. aku says:

    awek dah janda.. so paham2 lah……. hahahah. nanti akan kahwen ke dia ni.. or sekadar nak melepaskan gian.. sama2 le kita tengok.. kepada mak2 janda.. sila jaga diri anda… jngan malukan diri cam ni

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  67. fakhri TBD says:

    huh
    ap la dye buat
    tapi yang penting 6ixth Sense Forever
    SENSE OF ROCK!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  68. lyka says:

    korg nk tau,X-husband jnda c adi ne org Tawau..kja goverment lg,aq ckup knl rapat tau dgan X-husband dia…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  69. fieza says:

    xsangke adi jd cam ni..dulu aku mang ske die sbab die ni jenis artis fevbret ak yg kuat agame..bile aku tngok pic mcm ni rase mang sedih gler..ape2 pon aku tetap ske lgu ko adi=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  70. mr power says:

    Janda jgk yg kau rembat…..
    jadilah…wat spepat…
    nikah nnt pilih yg dara…
    baru …..
    phm2 sndiri la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  71. z says:

    Bro….”Miss J” BYK PENGALAMAN
    “Miss D” FRESH
    Pd gua MISS [email protected] dua2 gua sapu
    JANJI CUN,MANTAP & PANDAI LAYAN GUA…
    huahuahua…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  72. Kirana says:

    Nama kekasih adi ne ROSITA SULAIMAN la…..Dia sekampung ngn I which is in TAWAU……..Apapun,I xsuke U’LL ckp yg bkn2 psal drg ne……. Tp, ye la mulut tempayan je yg dpt tutup……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  73. Good stuff, thanks for posting. I was actually looking for something else and this site came up lol. Oh well, 2 minutes of my life gone! Totally worth it though!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  74. Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  75. aishieteru says:

    korg nie pndai2 je nk komen org…lantak lh dorg nk ambil gmbr kat mna..dorg punya suka..yg dosa pn dorg jgk..korg jeles kh???????????jgn pndai nk komen org je beb…check diri sndri dlu…jgn plak mengaku dulang paku serpih..mengata org sndri yg lbh..ntah2 korg 2 lg lh truk…jgn tgk dosa org je..korg 2 pn sma gak bedosa..dosa mengumpat org…PIKIR LH KKKKKKKKK……………………………………..!!!!!!!!!!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  76. airin syahira says:

    ish3,,ensem mmg ensem,,tpy wat keje x snonh lk,

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0