Written by AbangNara | April 13th, 2009

gambar abpbh2008

Akhirnya setelah berpenat lelah mencari gambar di malam ABPBH 2008, kami sudah berjaya menjumpai gambar-gambar sekitar malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2008 untuk tatapan anda.

Setakat ini tak jumpa lagi gambar red carpet ABPBH 2008. Banyak lagi gambar artis-artis semasa dan selepas ABPBH 2008 dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

gambar abpbh2008

Kredit gambar sepenuhnya kepada MrManager.

176 responses to (GAMBAR)Sekitar ABPBH 2008 Dan Post Party

  1. ain says:

    1-sama cntik sama padan NABIL&IRMA

    0
    0
  2. ain says:

    2-ALAMAK!dato ct tetap dgn tudungnya yg sekerat dan jmbul kt depn tu.ct2(smbil mnggelengkn kepala)

    0
    0
  3. hana says:

    cantik lah umie aida tu… baju dia pun cantik…

    0
    0
  4. Bunga says:

    .: Senyuman Nabil ngan Irma 2 sama laa..muka pun adaa iras2 ckit..ada jodoh laa kot..Tp yg si ZAHIDA RAFIK 2 ape ke jadahnyer pakai sexy sgt..nk godaa dato’ or VIP2 kat ctu ker..:.

    0
    0
  5. mdsm says:

    Semuanya glamor2…Tahniah buat semua pemenang.

    0
    0
  6. pocongcomei says:

    aku tak tgk pom citer nie semalam.. boring… hahhahaha!!!

    0
    0
  7. lilies says:

    mmg chumey nabil ngan irma niyh…

    0
    0
  8. ain says:

    ksian kt APEK..xdpt award thun ni..lg kurs la dia..huhu

    0
    0
  9. flower says:

    aku rasa puas hati coz nabil menang semalam..

    0
    0
  10. cantik says:

    x suka tgk mawi n ekin 2…

    0
    0
  11. nang says:

    power giler zahida rafik..farah pkai skirt, maser angkat, sib bek tak nampak dia punyer seluar dalam

    0
    0
  12. cantik says:

    ape ni..mana xkuar pn??

    0
    0
  13. kak propa says:

    faizal tahir the best!
    kak nita mcm pompuan ilang anak! puaka!

    0
    0
  14. ain says:

    pmbuka tirai ABPBH memg dasyat…ptut la mat saleh tu maintain lg dgn makcik nita

    0
    0
  15. Penari Poco2 says:

    Fuuuh, makcik nita POWER lagi tuuu….!

    ZAHIDA RAFIK : terok bebenor baju hang ni..ko kalu x pakai seksi boleh x? Aku naik geram kat ko, tayang NENEN FREE kat orang2 lelaki….sbg seorang wanita muslim ko xde rasa malu ker? Issh, DASYAT…TEROK…X FEMES PON KO NI…SEKSI JE LEBIH..!!!

    0
    0
  16. mantikulaz says:

    banyak jugak artis yang pakai seksi2 ek…

    0
    0
  17. chomey87 says:

    ramai2 artis nape tah aku paling nyampah tengok tuk iti tuh… pakai selendang tah pape… pastu cam nak tunjuk bdn dia da kurus lak tuh… meluatnye aku tengok…

    0
    0
  18. nozzy_86 says:

    wei..korang pasan x c farah asyikin…
    mnari smp terselak skirt..
    tp npe x kecoh pun..
    pelik laaa…

    0
    0
  19. alex fadly says:

    tahniah buat ABPBH 2009
    semua best kecuali

    si saerah tu siapa
    berapa album dia dah keluarkan
    berapa filem dia dah berlakon

    sedarlah diri tu sikit
    masih tak mengaku tumpang populariti kakak ngko

    bukan glamer pun

    0
    0
  20. SmAll says:

    Best giler Red Carpet paling best kau org sedar tak ada adik kecil Putera Shazlan, ramainya giler peminat dia terjerit2 nama dia… aku dapat ambik gambar lagi bestnya

    0
    0
  21. Qasihjb says:

    Menyampah aku tgk…bertambah mengada2 ler tu lps nie

    0
    0
  22. tahniah buat semua pemenang..betul kata si alex..
    aku pun nyampah ngan siti saerah..
    x tau nape

    download macam2 aplikasi/movies wayang/permainan pc/gosip artis hanya di http://www.kedaikopi.tk

    0
    0
  23. Anonymous says:

    xdapat tgk dr mula hari tu.. huhu..

    0
    0
  24. jenab says:

    meletup la faizal tahir dgn rambut baru!

    0
    0
  25. Glamer says:

    CT BAJU KETAT NAMPAK BONJOL DUA TUT DIER

    0
    0
  26. Glamer says:

    CT BAJU KETAT

    0
    0
  27. You actually make it seem so easy together with your presentation however I to find this matter to be actually something which I feel I’d never understand. It sort of feels too complicated and very large for me. I’m looking forward to your subsequent publish, I’ll attempt to get the cling of it!

    0
    0
  28. Macy Reekie says:

    This guide was just what I was seeking out. Thanks for this information, it seriously assisted me loads and saved me a large amount of time.

    0
    0