Written by serenity | October 28th, 2011

Sekadar tatapan santai sebelum rehat dan sembahyang Jumaat. Hot Daddies dan Mama: Aaron Aziz, Erra Fazira dan Dr. Syeikh Muszaphar bersama anak-anak mereka. Lihatlah kedamaian pada wajah Aaron Aziz tu, mesti ramai yang teringin untuk mempunyai anak selepas ini.



Sangat comel, bukan? Kredit foto Titipan Coretan dan Dr. Sheikh Muszaphar FC.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

28 responses to (GAMBAR) Aaron, Erra Dan Dr. Sheikh Muszaphar Bersama Anak

  1. papeje says:

    1st!!!..ko aderrr???

    0

    0
    • KK vogue says:

      ade aku kesah? dah abg nara ni asyik ckp aku slow down slow down…
      SWEEEEETTTT sgt2 dowg nieh…

      0

      0
  2. cik cah;) says:

    1st…ko ader?

    0

    0
  3. Wani says:

    alalalaaaaa…kiut nyer anak DSM…..

    0

    0
  4. saya ok jer! says:

    congrats both. happy always. xoxo :)

    0

    0
  5. nara sengal says:

    anak nara mesti itam nanti. akakakakkakaka…noob…

    0

    0
  6. kamariah says:

    COMEL….COMEL…COMEL…MMG COMEL

    0

    0
  7. mak jenah says:

    bubuh la plak anak melisa saila…. comel sgt2 anak3 dia…. papepon…. anak2 dorg kt atas ni pon comel…..

    0

    0
  8. sayangselasih says:

    COMELLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLNYAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA…BILA LAH AKU NAK DA ANAK PLAK NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEE….TAK SABARLAHHHHHHHHHHHHH..JELES SGT…………………….

    0

    0
  9. naraOhnara says:

    gambar Erra 2 yg zaman bla??..gmbar tbaru kt twitter dia udah bsr, jelita,n cute aleesya 2…:)

    0

    0
  10. vanine says:

    Bile besar nanti, mesti tampan & lawa cam parents diorang jugak.. Sejuk mata memandang kasih sayang yg jelas terpancar dlm gambar-gambar ni.. :)

    0

    0
  11. Sedeynyerrr Haku Nengok says:

    Haku paling suka tgk gambaq Aaron Aziz ngan anak dia…sweet moment gituuu…sejuk hati nengoknyee…ayah hensem, baby pun kiut sesangat…tapi napa DSM nanpak mcm kurus skit…muka mcm cengkung je…x cukup tido jaga baby ke…

    0

    0
  12. kiut says:

    anak erra x comellll…wakakakak

    0

    0
  13. Lola says:

    Comelllll !!!!! terus rasa mcm nak ada baby baru lak huhuhu

    0

    0
  14. NUR says:

    Tiga – tiga comel dan ada kelebihan dan kekurangan masing – masing…Tak baik la cakap yang bukan – bukan…Nanti anak sendiri tak comel baru tahu…

    Klik ni nak tengok foto terkini iaitu semalam 27/10/2011 wajah terbaru Engku Aleesya di depan sekolah..

    http://yfrog.com/obm09ssj

    0

    0
  15. NUR says:

    Sejuk mata memandang wajah bayi – bayi dengan ibu bapa masing – masing…Terutama foto Erra dan Engku Aleesya di Makkah…..bertuahnya badan …kecil – kecil dah sampai sana…..Moga jadi anak yang solehah dunia dan akhirat…

    Nak tengok foto terkini Engku Aleesya cuba Follow Twitter Erra Fazira dan Engku Emran…Foto terkini dan eksklusif lagi…..

    0

    0
  16. afif says:

    sheikh muzaphar dah tak ensem la uolllsss…auwwww….dah meningkat usia kheeeeeennnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0

    0
  17. Bertuah tol anak erra,kecik2 da sampai ke tanah suci.moga menjadi insan yang disegani kelak.mesti X hubby erra jelese tengok

    0

    0
  18. Sweet31 says:

    Tgk gmbr2 ni makin x sabar aku nak ade anak… :-)

    0

    0
  19. dd says:

    nampak aaron aziz, erra fazira dan DSM adalah ibu bapa yang bertanggungjawab.

    0

    0
  20. Dwen Rasid says:

    walawehhhh cutenya….

    bila la aku nak tawin ni…

    –>>Jom Singgah Ke Laman Forum Terhangat

    0

    0
  21. Dwen Rasid says:

    cutenya….

    bila la aku nak tawin ni….

    –>>Jom Sembang Dalam Forum Jom

    0

    0
  22. […] Here : Beautiful Nara Tags: Aaron, anak, Bersama, Erra, Gambar, Muszaphar, […]

    0

    0
  23. beautifool says:

    Aku nak jadi anak aaron aziz mcm tu. Atoto sweet nye dpt jdi anak abang malik ;D

    0

    0