Written by AbangNara | January 27th, 2012

Alololo comelnya 2 orang budak ini. Geram pulak Abang Nara dibuatnya. Tak perlu dibuat perbandingan mana satu yang lebih comel kerana kedua-duanya ada kelebihan masing-masing. Bagi Abang Nara, Nur Aisyah bukannya pesaing Mia Sara kerana Nur Aisyah lebih kepada menjadi model pakaian kanak-kanak berbanding lakonan.

aisyah mia sara

Tomei kan? Lama jugaklah Abang Nara merenung kedua-dua budak ini sambil berdoa anak Abang Nara nanti pun akan comel jugak. Lagi beberapa keping gambar mereka berdua untuk tatapan anda dengan membaca entri ini sepenuhnya.

aisyah mia sara

aisyah mia sara
aisyah mia sara
aisyah mia sara
aisyah mia sara
aisyah mia sara

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (GAMBAR)2 Budak Comel, Nur Aisyah Humairah Dan Mia Sara

  1. Rodok lah diriku says:

    1stt!!!! WAHAHAHAHAA!!!

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      TAHNIAH utk diri sendiri. hihihihi

      0

      0
    • ntah says:

      nampak sangat memang kesah orang like atau dislike komen dia.. sebab tu sebok suruh orang dislike dia.. konon nak buat macam tak kesah la.. tapi memang nampak sangat kesssaahh sampai nak kena cakap kat orang suruh dislike ‘ala nanti orang dislike, baik aku suruh dulu.. baru nampak cool’ heh

      0

      0
    • amoi comel says:

      ade je ko ni dimana2..sakit mata aku baca komen ko pompuan!!

      0

      0
    • cikgu bedah.. says:

      aku nie cekgu tahun1. ari2 tengok budak comel2.. nasib baik la tak sume mak bapak gle glamor mcm nie klu tak tak de la budak nak dtg sekolah.. sume sibok pegi potoshut tak pun yg tinggal kat sek sume yg tak cumel, yg hodoh2 yg idung pesek dn gelap2..
      tapi honestly, muka cam adik aisyah tue melambak.. tak de cumel mana tapi klu mia sara mmg cumel and cantik.. jarang jumpa budak cantik mcm mia sara…

      0

      0
      • cikgu tak berapa empuk says:

        wei cikgu.toksah lerr duk banding budak tu comey budak tu idak.itu bkn skop tugas awk duk menilai anak org comey ke idak.tugak awk ngajo dgn ikhlas.mak pak dia nk bwk pi potoshut ke,mana ker,itu urusan gurubesar nak menegur.bkn tugas cikgu.urusan perihal mak bapak,budak2 sekolah,toksah diheret ke dlm blog nara ni.tak manis dibace dek org.awk tu cikgu..perihal sek duk sebar smpai ke blog nara ni apahal..ckap tu biar berlapik bab2 anak murid.depa tu semua cantik,ke,buruk ke,putih,hitam,mata keset,mata bulat,depa adalah amanah.sekian.

        0

        0
      • cekgu bedah says:

        maaf la yea.. ble mse pulak sy bwak perihak sek ke dlm blog? konfius la.. sbg cekgu sy cume hrap ibu bapa dpt membantu guru2 dan pihak sek dlm mendidik anak2.. sngt kesal klu di sekolah mreka dididik benda2 yg baik tapi di luar sekolah proses pendidikn itu terhenti.. sy tak ckp pasl ibu bpa 2 budak di atas nie.. pendpat sy umum.. lagipun tak kutuk dan banding2 kan ank owng sy rase awak tak faham bentuk penulisan sy yg berbentuk sinikal dan sarcastic.. tugas guru mngajar tanpa memilih rupa paras anak murid.. kami dibayar untk itu dn itu amanah yg kami bwa sampai akhirat, jadi ambil lah yg positif komen sy, klu tak awak ignire jer komen nie..

        0

        0
      • memang berat.. says:

        apelaaa.. ko nie.. cekgu tue menyindir la..
        pada sstengah mak bapak yg terlalu obses mendedahkn anak2 diowng dlm dunia hiburan pd mse yg sngt muda..
        aku faham maksud die, hnya budak2 yg kununye tak comel je yg g sek, yg cumel2 sume da jd artis.. ye la maklum je la msyrkt kite, yg comel disanjung, yg tak comel dipulau.. ader ko tengok budak hidung pesek itam legam, jadi cover majalh? takde kan? da perangai masyrkt kite suke mnilai owng mlalui rupa paras…. tak pe cekgu bedah.. aku faham maksud nko.. and trime kasih la krana tak memilih bulu semasa menjalankan tugas… bukan mcm dunia hiburan yg plastik, yg cantik,hensem disanjung dan diminati yg buruk, hodoh diketepi..
        terima kasih jugak untuk cekgu2 aku dulu yg ngajar aku dan kawan2 tanpa pilih bulu..\time kasih cekgu;)

        0

        0
    • SAYA CANTIK says:

      msa umur dia aroun 2-3 thn, mmng cute sng adik aishah ni, tp bila dh besar sket kurg cute,

      0

      0
  2. Rodok lah diriku says:

    mmg shomel, tp still xbole lawan keshomelan REDBLOODSNOW~ tangan di bahu mata ke atas~~ kih3

    0

    0
    • REDBLOODSNOW says:

      kau ni tak habis² lah nk kutuk aku.
      kenapa entah.

      0

      0
      • Rodok lah diriku says:

        ntah la, mane de kutuk. hahahaha.. ok la xkutuk dah. papai.

        0

        0
      • REDBLOODSNOW says:

        kutuk la tu. ayat ko dlm ~ …~ tu menandakan ko kutuk.
        kat post lepas² pun ko kutuk aku kaw kaw pun. padahal
        aku takde pun salah pape kat ko.

        dah lah tu. kan ke elok kita sama² berkomen dlm
        blog abg nara ni tanpa menyakitkan hati. sabar je lah aku.

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        kannnnnn…tetibe je komen aku byk lak y dislike, smpai 50 lak tu..padahal entry ni xsmpai pun 20 org baru.. komen ko smpai 6olbh y like.. acaner tuhh?? nmpak sgt hsl keje dr admin BN kannn..?? BIAS sgt…haaaaaa…*kantoi suda.. well..ade mak jemah kesah??? hak3

        0

        0
      • mia sara comel says:

        Rodok tu dengki ngan awak kot REDBLOOD SNOW..mungkin sbb die tak secomel awak kot..hahahahaha

        0

        0
      • REDBLOODSNOW says:

        Dah mcm tu camne aku nk buat camne. org komen mmg sikit. tp pengunjung kat sini dlm beribu sehari yg hanya jd silent readers.

        dah lah rodok. mls nk layan ko. baik aku senyap je. buat² tak nampak komen ko yg suka ngutuk aku

        0

        0
      • Rodok lah diriku says:

        agagaga…mslhnye ko pasti ke beribu org y komen? aku rase plng byk pn ade la 50org.. y lain cume tukar2 nick ngn email tp tetap org y same.. bukti nye pun da ade… serius fail sesangat… hahahaha… btw chil2 sajork.. tp jgn chilok menchilokkkkk~ hak3

        0

        0
      • zuhri says:

        mcm si johan menganjeng acha septriasa kt radio era nih.. “emangnya kena pakai tali pinggang keldarrr dan… jgn chilok menchilloookkkkk” wakakaka

        0

        0
    • Cik Ita 1Drop Perfume says:

      Bosan la ngan rodok ni!!!!Bosan ngan komen ko yang ntah pape..

      0

      0
  3. miss Uya says:

    Bang Nara,
    kalau nak anak tomei mcm dorang ni,
    wife abg nara yang kena slalu tenung…. kalau ibu yg slalu tengok muka yg tomei2 ni…insyaAllah terkenan…

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      ok, NOTED! tqvm. :))

      0

      0
    • Jambu says:

      Masa ibu mengandung nak anak comel, amalkan baca surah Yusuf… Insyallah.. :)

      0

      0
      • memang berat.. says:

        skunk nie cumel la.. esok dah besar jd mcm fasha sandha, kua masuk klub, mabuk, rokok sana sini, seksi sana sini da mcm owng tak de agama, runtuhkan umah tangga owng, tak de sape ckp comel.. tengok kan je la.. samada fasha wannabe atau wardina wannabe…

        0

        0
  4. bawang says:

    mia sara comellll sgt, rambut cm dora the explorer.

    0

    0
  5. REDBLOODSNOW says:

    Super comel kan, anak abg nara pun comel akan comel punya. no worry lah ^_-

    0

    0
    • Rodok lah diriku says:

      agagagagaga….

      0

      0
    • komen kepada redbloodsnow says:

      kak, u ni dh nikah kan? posing2 comel tu tunjuk utk suami je kan lg bnyk pahala. lgpun u ni pakai tudung, contoh isteri solehah, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiii klu bergambar bajet2 cun macam nak pikat laki org… pstu laki org tu b’kenan pulak kat kau dgn gaya2 manja kau bergambar tu.. kan dh kurang solehah tu kak redblood. sori yea. lu pikiaq la sndiri..

      sekadar nasihat.

      0

      0
  6. mata biru says:

    secomel2 budak berdua ni, saya percaya ada budak yg lebih comel di luar sana cuma x berpeluang masuk tv or magazines jer…hehehehe

    0

    0
  7. wizza says:

    amalkan makan epal ijau & air soya masa ngandung…. anak mmg comel coz adek saya amalkan tu jew. anak dia mmg comel kalau nak ikutkan mak&ayah tu biasa2 & kulit gelap jew tp anak buah saya tu mmg comel gileer & kulit dia chantek puteh melepak..

    0

    0
    • angel says:

      tp doc xbg saya minum soya…kena pantang sbb HB rendah..huuuu

      0

      0
    • bajet bagus says:

      salah tuh… pemakanan tu hanya di tangga kedua dlm list… di tangga pertama sampai akhir zaman adalah banyakkan baca al-quran terutama surah yusuf dan surah maryam… insyaAllah~

      0

      0
    • kasanova xxl says:

      my wif ngah pregy la ni. doc pesan minum soya till 3 months preggy je.
      pastu jgn minum soya dh coz x ok kalau amalkn soya sepanjg preggy.
      stuju dgn bajet bagus, amalkn surah yusuf & surah maryam.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Coz soya bley sebabkan dada berkahak laaa…. Eh! Blog bang Nara da jadi blog kesihatan Ibu mengandung ea…. Sorry!!!

        0

        0
  8. topo says:

    aku rasa mia sara pon patut jadi model pakaian kanak-kanak je, lakonan dia tak best sangat

    0

    0
  9. sukahatiakula! says:

    Mia Sara Chumel! yg sorg lagi tu bedak tebal!kecik2 dah pandai pakai bedak tebal..

    0

    0
  10. sengal says:

    hahahaha..muka byk kematu mcm ko nara, d hati nk ank comel…byk gosip, byk post bnd bukn2, dpt hsil haram, d hati ko nk dpt ank comel? huhuhuhu

    0

    0
    • neno says:

      mmg sengal la ko ni.. sumer org nak anak comel… vudus jek stekmen ko… abes, dlm ati ko tu ko nak anak buruk? mmg sengal…

      0

      0
    • milah says:

      SENGAL.. SEDAP CKP ORG MAKAN HASIL HARAM.. JAHAT BETUL..

      0

      0
    • bwis says:

      sengal yg terlebih sengal. kau tu pun mengutuk orng jugak… ko tak rasa ko pun dosa ke?nara pos benda bukan2 ko bukak gak blog entah apa2 ni kan? comel ke tak anak orang tu tak ada kena mengena dengan perangai/sikap/kerja mak bapak dia. kalau anak pembunuh pun ALLAH nak jadikan comel, comel jugak!

      0

      0
  11. ibu_ubi says:

    preggy 7 months above… minum air kelapa… :)

    0

    0
  12. teqoren says:

    dua2 comel dan dua2 ada kelebihan msg2..
    mcm p’gomen2 kat sni smua comel2 dan smua ada k’lbhan t’sndiri..
    percayalahhh..

    0

    0
  13. Sitty says:

    ya memang comey…cuma kengkadang bebudak yg comey kecik2 nie bile dah dewasa tahap kecomelan tu tak berapa nak ada. circle of life memang cenggitu.

    0

    0
  14. RAMAI LG COMEL says:

    KT LUAR SANE RAMAI LG YG COMEL YG CUTE MIUT….
    KECIK2 LG DA PANDAI PAKAI BEDAK…COMEL LA JGAK…

    0

    0
  15. makcik pot pet says:

    masa zaman makcik dedulu .. melisa saila tu adalah pelakun kanak2 yg comel sgt ..

    0

    0
  16. Whateverlahweh says:

    Korang kalau nak comment mesti tak ada kena mengena dengan entri kan? ~.~

    Nevermind, Mia Sara comel!!

    0

    0
  17. awatif says:

    moga mia n aisyah mnjadi spt saidatina aisyah n siti sarah.. cantik rupa n cantik akhlak..

    p/s: da baligh nnti, sila2 lah menutup aurat ye.. :)

    0

    0
  18. aku untukmu says:

    mia sara lagi comey..budak sblh tu muka cam tepung gomak jer..btw anak aku kat rumah tu lagi comel2…hahahaha…pujilah diri sendiri ye…

    0

    0
  19. lala says:

    si nara ni kecoh btl

    0

    0
  20. Datok minah jambu 24jam mengadap computer says:

    emmmm ye lah tuuuuuu nyampah !!

    0

    0
  21. rianda says:

    x comel pon aisyah humairah tu? tebal gila mekap. dik…kecik2 jgn pakai mekap tebal2 sgt. fake. nnt dah besa jadi mcm makcik rozita che wan..x natural.. huew~

    0

    0
  22. lala says:

    rambut aisyah humairah lawaaaaa sangattt. natural ye? sukenyeee

    0

    0
  23. meeradriana says:

    kecik² dah diajar dgn dunia hiburan..
    mcm mana dorg nih time belajar kat sekolah??

    0

    0
    • cekgu bedah says:

      tu la pasal.. aku yg jd cekgu nie tensen.. suruh hafal sifir 2 pun susah tapi klu suh nyanyi lagu cinta muka buku, lirik kuar dr mulut mcm air.. sakit ati betul!! pastu ble bc iqra’ tergagap2 susah btul nk lekat. budk2 nie ble disogokkan dgn hiburan yg terlampau, susah benda2 baik nak masuk dlm kepala otak.. nie klu da besar nt jadi mcm fasha sandha la kot.. takkan masuk ustazah pilihan pulak.. nak wat camane… da itu mak bapak die nak… anak aku kecik lagi tp aku tak kasi die tengok tv kecuali cd bacaan atau iqra’ aku nak die jadi wanita muslimah yg tahu menjaga namanya dan agamanya insyaalh.. klu tak dpt jadi ustazah pun jadi cam CITRA MAISARAH dlm cte tahajjud cinta pun jadilah.. membela nsib kaum wanita yg traniaya..

      0

      0
  24. norsia says:

    God!!!
    Muka yg budak sorang tu putih ngan bedak je.
    Xbaik pakaikan budak kecik make-up2 ni.
    Kulit dorang dah la lembut & umur masih dalam proses pembentukan kulit yg aktif.
    Bila besar nnti jadi lar muka berturap, kulit muka x cantik.
    Memadai muka tu sapu sket losen baby.
    Dah.
    X payah make up pun, budak2 tu dah nampak comel.

    0

    0
  25. saya baik says:

    weh bodoh , tak payah gaduh la , komen2 jela , yang blood macam sial yang rodox macam bagus , korang pergi blah boleh tak , menyemak je , takde ko pun blog ni meriah lahh ,

    0

    0
  26. saya baik says:

    bodoh2 je semua , puih

    0

    0
  27. Ms Nana says:

    TEPUNG KOMAKKKKK…!

    0

    0
  28. poyo says:

    mason moon laaagi comel..hehehe

    0

    0
  29. cik tom says:

    ish xmasuk pulak komen….huk2..
    2nd try..
    2-2 comel tp syg mekap up tebal sgt..xsesuai utk budak2…dewasa sblm usia..

    0

    0
  30. cekgu bedah says:

    aku nie cekgu tahun1. ari2 tengok budak comel2.. nasib baik la tak sume mak bapak gle glamor mcm nie klu tak tak de la budak nak dtg sekolah.. sume sibok pegi potoshut tak pun yg tinggal kat sek sume yg tak cumel, yg hodoh2 yg idung pesek dn gelap2..
    tapi honestly, muka cam adik aisyah tue melambak.. tak de cumel mana tapi klu mia sara mmg cumel and cantik.. jarang jumpa budak cantik mcm mia sara…

    0

    0
  31. greenfingers says:

    nmpk cam mak bapak si aisyah gile glamor.. sian budak tu kecik2 dh dipakaikan makeup..tolongla jgn nk glamor or buat duit thru anak…cam hampeh

    0

    0
  32. Azza Azman says:

    perlu ke nak edit muka diorang , muka diorang dah mulus gebus dah la..

    0

    0
  33. moon says:

    lagi comel n sgt pandai berlakon si puteri balqis yg berlakon citer aduh sayang,mr labuci n bicara hati 2…mula2 ingatkn budak 2 aisyah humaira sbb bang nara selalu promote dia bagai nk rak tp cek nama bukan pulak,puteri balqis rupanya…baru 4 tahun tp rasa lg hebat n natural dia berlakon dr mia sara…cute sesangat…yg ni baru betul pesaing mia sara….hehehe…

    0

    0
    • Karina says:

      kann…terbaekk aqish tue…standard arr…aqish low profile…tp belakon awesome..jadi bobok dlm pelarian mmg mantap gila..tue baru pelakon knk2 yg btol2 gifted!!!search arr puteri balqis azizi.lg best!!xglemer tp awesome!!

      0

      0
      • Hans says:

        Aqish lebih cute n comell.. low profile.. sopan.. bijak… lincah… keletah… natural bila berlakon mc real lg.. skrg ni baru 5 thn umurnya.. bdak ni mmg terbaik.. mampu membuta org gembira, ketawa, sedih dan nangis.. dah tgh die ditemuramah dlm MHI tv3.. sopan je.. btw mmg Aqish the best!!!.. nak tgk lakonan adik aqish boleh tgk kat utube.. cerekarama aduh syg, pelarian, mr labuci dan telefilem Tiada raya tahun ini…. dan yg pling best nur ramadan dan mencari nurfitri.. lakonannya awesome!!! can’t believe she can give such as performance >>> 5# for this little cute girl :D

        0

        0
  34. marion kaunter says:

    tengok gambar lassssssst
    muka humairah nmpk tua uuuuuuuuuu
    sebaya dgn makcik baju ungu

    0

    0
  35. eiyda says:

    aisyah tu bedak putih sangat,, heee mia sangat comey ;)

    0

    0
  36. miawawa says:

    mia ni makin huduh dah. dah besa. erk

    0

    0
    • ntah hapa2 says:

      apa daaaa…ngan budak 7 tahun pun sakit hati..apa lah salah mia sara kat ko..moga ko tu x huduh luar dalam sampai tua ye

      0

      0
  37. BUI JUNAIDI says:

    MIA LAGI COMEL..HEHE
    AISYAH PULAK COMEL JUGAK CUMA MEKAP TERLEBIH SUDAH
    APA2 PUN KECIK2 DH GLEMER..

    TAHNIAH SI COMEL2 BERDUA..*_*

    0

    0
  38. i am xoxo says:

    oh mak kau terkejut bedak bertepung.terkejut serius.

    0

    0
  39. bunga melur says:

    dua dua comel :) mata bulat,pipi tembam,mulut kecik,kulit putih.semoga dah besar pon jdi cantik :)

    0

    0
  40. esokblomtau says:

    anak kambing klu masih kecik pon comey, dh besar sembelih wat lauk kenduri je..
    apa nk d taksubkan… besar esok blom tau akhlak dia, klu kecik2 makbapak dh didik wat kje mcm ni, paham2 laa.. bila dh bsr..
    apa nk d megah..
    admin je poyo.. entah2 admin kroni..

    0

    0
  41. saya.. says:

    Anak sy paling bz klu npk mia sara kat TV.. mst buat post mcm mia sara.. than, pic2. dia mst edit n gandingkan dgn mia sara..

    0

    0
  42. black says:

    kenapa muka aisyah humaira aku tengok mcam kena tepung?obvious..kecik lg kot nk mekap kuat2..rosak muka nti..sape la pnjga budak ney..

    0

    0
  43. Kuntum says:

    Sbg i/bapa, kita lah pencorak kpd anak2 utk djadikan yahudi, nasrani @ majusi. Corak yang baik akan jd doa berpanjangan kpd i/bapa yg sudah kembali kpd Pencipta…

    0

    0