Written by AbangNara | November 16th, 2011

Ramai betul yang turut teruja dengan Samsung Galaxy Note dalam entri pertama Abang Nara. Kalau hari itu Abang Nara banyak tunjukkan spesifikasi Samsung Galaxy Note yang memang mantap, hari ini Abang Nara nak sharekan beberapa video penggunaan Samsung Galaxy Note. Kalau gaji anda belum masuk, Abang Nara cadangkan jangan tengok video-video ini. Kang meroyan tak dapat beli.

1. Polaris Office (senang nak buat kerja)

2. Social Hub dan Reader Hub (ini serius cool)

3. S Memo (untuk anda yang selalu ada idea baru)

Teruja kan? Banyak lagi video-video yang best dan mantap. Kalau nak ushar lagi, boleh ke laman YouTube Samsung Malaysia.

20 responses to Gaji Dah Masuk? Jom Sambar Samsung Galaxy Note

  1. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged GAJI, galaxy, MASUK, Note, Sambar, samsung. […]

    0

    0
  2. Selitone Cold says:

    Tak per laa~ gaji aku belum naik. hahaha

    0

    0
  3. ryana says:

    ala abg nara..gaji pun blm lagi msuk mcm mana nak bli..
    dah gaji nti pun tak juga dpt bli…abg nara jer lah tlg bli kn heheh
    blh kannn…..:)

    0

    0
  4. tutti fruitti says:

    mmg super duper awesome arr galaxy note nie…tapi harganya tak mampu den nak membeli..RM2299..nak kenen kat hubby pun alahai mahal no…

    0

    0
  5. AbangNara says:

    abang nara gaji 15hb. hahahaha

    0

    0
    • lady says:

      Bro Nara…ade kes benar behind all dis thg…sy kumpul duit 2bln untuk bli…dah sampai kedai samsung belek2 mmg jakun n berkenan sgt tp tgk price dia terus wat muka pasrah+redha terus balik~~~walaupun duit dah cukup nak bli ttb rase sygggg sgt2 nak kuarkan bli bnd2 mcm nie time2 tue terus kuar dlm kepala “baek simpan,bli brg kemas ker,masuk tabung hj lg baik,klu kecemasan leh wat back-up”tp klu dpt free mmg laju jerk amik:D

      0

      0
    • naila says:

      bang nk tanya harga berape ni

      0

      0
  6. eddy says:

    ntah bila nak dapat pakai mcm itu.. komtmen lain lagi penting :)

    0

    0
  7. crystal says:

    Dulu bile tgk member2 pkai galaxy tab, aku tgk je. Lgsg xase teruje nk beli. Rs mcm ala xpenting pun mende2 tu.. Tp bile tgk galaxy note ni, aku ase nk jerit, “AKU NAK! AKU NAK!” tp mahal lah plak. Adeih…gile bayang aku dgn galaxy note ni.

    0

    0
  8. myvitrd says:

    Belum ada kemampuan lagi lah abg nara.. tunggu Gaji naiklah.. hehehe

    0

    0
  9. suam suam kuku says:

    walaupon gaji dah masuk, tetap xmampu nk beli sekali gus..tggu saving sket2 dulu=(

    0

    0
  10. perghhhH!! terbaekk ahh…

    0

    0
  11. bahaha says:

    sy tetap setia ngan samsung galaxy s2 =)

    0

    0
  12. anon says:

    mantap gile. tapi kene tunggu 3 4 bulan la bagi harga jatuh dulu haha

    0

    0
  13. Nonoy says:

    Congratulations for being one of the Nuffnang Blog Awards for Most Influential Blog. I voted for your site. Very influential blog indeed,

    Cheers!:-)

    0

    0
  14. […] Gaji Dah Masuk? Jom Sambar Samsung Galaxy Note (15) […]

    0

    0
  15. apek says:

    good luck. i had voted for u

    0

    0
  16. Aloha says:

    abd Nara bley cari info psal Galaxy Tab 7.7? bila nk kuar?

    0

    0
  17. Hafizi Zain says:

    Semalam pegi Pertama Kompleks untuk ushar benda ni… Macam menarik jer.. Harga dia jual RM2299. tak perlu contract.. Bulan depan capai target boleh kot rembat sebijik… insya-Allah..

    0

    0
  18. […] Gaji Dah Masuk? Jom Sambar Samsung Galaxy Note (19) […]

    0

    0