Written by AbangNara | March 25th, 2013

Sepanjang 6 tahun Abang Nara belajar di Korea, seorang awek Korea gagal dingorat oleh diri ini. Kemungkinan besar puncanya ialah wajah Abang Nara tidak sekacak Jehan Miskin. Semalam menerusi BiPop, dilaporkan bahawa Jehan Miskin bakal bernikah dengan seorang gadis Korea tidak lama lagi.

jehan miskin

Jehan sebelum ini pernah bercinta dengan Jue Aziz namun putus di pertengahan jalan pada tahun 2008. Jehan baru-baru ini memberitahu yang dia akan berkongsi berita mengenai perkahwinannya kerana ia masih di peringkat perbincangan. Namun menurut Raja Nurfatimah Mawar yang menulis artikel tersebut, perkahwinan Jehan bakal diadakan secara tertutup.

jehan miskin

Kalau benarlah Jehan akan menyunting gadis Korea untuk dijadikan suri rumahnya, jutaan tahniah diucapkan. Nampaknya Jehan kena belajar makan kimchilah selepas ini. Semoga segala usaha Jehan ke arah perkahwinan akan dipermudahkan. Sama-samalah kita doakan.

jehan miskinP.S: Produk terbaru yang kini boleh didapati di Facebook CantikNara. Zarra Beauty Skin Solution merupakan gabungan pure collagen, vitamin c, gluthatione dan gluta-C yang akan memberikan kesan maksima kepada kecantikan kulit anda. Tempah sekarang dengan menghantar email ke [email protected] atau SMS/Whatsapp ke 013-594-7061.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

48 responses to Gadis Korea Pilihan Hati Jehan Miskin?

  1. darafflesia says:

    X de pempuan melayu ke?

    0
    0
  2. gadis bangladesh pun mngeluh tengok muka kau
    # just kidding…

    0
    0
  3. puiiii says:

    Untunglah….

    0
    0
  4. sFK says:

    untung la

    0
    0
  5. kaki shopping says:

    mesti cantikkan orgnya tp bulu bersepah kikikiki jgn mara

    0
    0
    • inun says:

      bulu bersepah bleh ckor..yg penting cantik…yg melayu pom bulu bersepah gak..dah la rupa x berapa nk hadooo…hahaha.

      0
      0
  6. qiqi says:

    Aku prnh tngk awek korea die ni time RWMF 2012 kt srwk .

    0
    0
  7. miss mong says:

    daebak!!

    0
    0
  8. EUNJISHIBTHAAOI says:

    aigo………..jarang-jarang dengar gadis korea kwin dgn org msia..lps ni dpt lh tengok jehan kat rcgan “love asia” KBSW…chokae.

    0
    0
  9. pocoyo says:

    bgus la tu.. dh jodoh die kot dgn ppuan korea. hrp2 dpt bimbing isteri d landasan yg btul

    0
    0
  10. mak c kina says:

    aku harap xjd mcm lelaki china yg saman wife dia tu…

    aku bkn kutuk tau,peminat JM jgn dislike aku plak…aku cme berharap pilihan jehan bkn dlm golongan plastik2 ni….

    0
    0
  11. ALI says:

    HAHAHAHA NARA AKU PELIK LA NGAN KAU. KENAPA KAU BELAJAR TINGGI2 JAUH2 SAMPAI KOREA TAPI LAST2 KAU JADI BLOGGER ARTIS JE? TU KE YANG KAU BELAJA KT KOREA TU? NAK JADI BLOGGER ? AHAHAH KELAKAR GILAAAA. NAK JADI BLOGGER LEPAS SPM PUN BOLE JADI BLOGGER LAA. ADOII KESIAN GILER. BUAT PERABIS DUIT JE BELAJA JAUH2.

    0
    0
    • Pocong Cantik says:

      tu la pasal…punye la jaoh belajar…jd blogger jer…ckp full time blogger…xde la update sgt blog hang tu…blogger ni..part time pon bley..kalo setakat copy paste artikel orng mcm blog hang ni ha…

      0
      0
    • Pocong Cantik says:

      tu la pasal..kalo setakat copy paste jer…x yah full time pon xper…

      0
      0
    • Betik says:

      kalau dah tahu si Nara ni kaki kopi paste.. semak kat sini lagi buat ape.. g berambus ke oh bulan ke oh bintang ke oh bangau ke…

      tapi korang akan kembali ke sini gak…

      jari jemari dh ketagih nk masuk sini…

      lagipun bukan Nara je yg blajo tinggi2 last2 x buat satu pun yg di belajo dulu,,,

      Yuna & Lisa budak LAW last2 jd artis..

      Adi putra belajo Engineering last2 jd artis.. & & RAMAI LAGI

      shame!

      0
      0
      • hanna says:

        xde masalah pun,,,aku pun graduate…tp duk umah je lepak…dah income sebagai suri rumah lg byak drp kerja kt office..buat ape penat2 perah otak utk harta org….baik berkhidmat utk isi rumah…same gak nara…dah income sbgai blogger lg byk drp makan gaji…buat ape nk mmbazir minyak tol segala?

        0
        0
      • SetujuKK says:

        setuju dengan betik n hanna..aku tak paham masalah org2 ni.suka hati dia la nak blajar kat mana nak buat apa.dok sibuk pertikai..itu salah, ini salah..ko je la yg betol??adoi..kalo tak suka ko g je la blog len..kalo xnak syubahah ko tak yah datang blog ni..mengata orang cm x salah pulak kan??konpius betol!

        0
        0
  12. yuyu says:

    tahniah ler kalo jadi….anyway,sedara hb aku ader jer kawen ngn org korea..ank2 pn da besar2 da n blh ckp melayu…muka xbyk beza cm org cina jer :)

    0
    0
  13. mango says:

    Sepanjang 6 tahun Abang Nara belajar di Korea, seorang awek Korea gagal dingorat oleh diri ini. Kemungkinan besar puncanya ialah wajah Abang Nara tidak sekacak Jehan Miskin——-> aku rasa nak tergelak dengan statement nara ni..

    apa2 pun tahniah ya jehan

    0
    0
  14. kukukaki says:

    saya ni laki..dlm byk2 artis laki, jehan dgn gumbit je saya rasa meloya sikit tgk depa..
    duk buat mcm macho..hihi

    0
    0
  15. ganyangstyle says:

    saya ni sorg lelaki..dlm byk2 artis lelaki, jehan dgn gumbit je saya rasa kureng sikit..
    depa duk buat mcm macho..he3

    0
    0
  16. minah korea says:

    POYO! Nak yg korea saja lol. Xsmpi setahun cerai. True story

    0
    0
  17. klon mak jemah says:

    jehan tu pun bukan melayu pure.dia nak teruskan tradisi family dia kot

    0
    0
  18. Hati mau baik be.. says:

    Orang korea lawa? Orang melayu tak lawa? Macam mana orang korea tak lawa, dia orang ni mmg fanatik sangat pasal rupa. Dari umor 9,10 tahun mak bapak dah bagi anak2 dia orang wat plastik surgery. Kulit dia orang je yang lawa sb putih. Mata sepet and hidung penyek. Kalu melayu wat plastik surgery pun lawa jugak……jangan cepat sangat nak agung2kan bangsa lain…

    0
    0
  19. sinister says:

    happy for u bro… congrats in advance…
    x kesah ar ko kawin dgn bangsa mana pun, asalkan ko leh buktikan ko leh bimbing dier… to d right path…

    sometimes, kawin dgn melayu n since azali ISLAM pun, kalau sexy lebih dr minah salleh, pun pening gak rite? so… its ur responsibilities to head bahtera perkahwinan ke jalan Allah.

    0
    0
  20. Tina turner says:

    Cayalah jehan.. Awek korea tu.. Mmg x dinafikan awek korea paling cun di dunia.. Bangga aku kt jehan ade gk awek korea mau kat laki melayu. Bagus!! Keep up the good work.. Igt pompuan melayu je ke bley kawin bangsa asing. Bagus jehan tunjukkan kepoweran laki melayu!! Haters gonna hate haters gonna hate haters gonna hate

    0
    0
  21. Dolton Bibiyana Layola Al-Muslem says:

    tak hansem pun jehan ni byk taik lalat kat muker, rambut plak style lama

    0
    0
  22. emma mengelembong says:

    amboi kelasss ko jehan, bajet taste wondergirls gitew…i want nobadi but chuuuu

    0
    0
  23. mrsnik says:

    pasal nara blajar kt oversea pon jd isu..wei, kalu bodoh, buat blog pon ko ingat boleh femes,nara ada tarikan dia tersendiri, ada kebijaksanaan dia, cthnya aku dh bace gosip pasal abby tu mgu lepas kot, nara baru copy paste, tp ramai pengikut blog dia. sbb ape, blog yg aku tgk tuh mcm bangang letak iklan, nak bace entry pon susah. last2 bace kt nara jugak.

    aku amik engineering, jd lecturer, tp skrg aku buat bisnes sbb aku aim nak pencen awal umur 45thn. kalu ko bijak giler dpt cgpa 4.0 pon kalu sampai ke mati duk makan gaji, xder ler cerdik mana pon maksudnya,sbb ko bergantung pada org, kena buat ape yg org nak, kena undergo all the stress and pressure. nara jugak bijak, keje nagdap pc smbil jaga anak pakai kain pelikat x pakai baju, income riban2.

    korg??? hadap jem pagi2, tgh bulan ikat perut, duk rumah pprt…sedeh..

    p/s : aku bukan nak hina org, tp pls respect other people choice of life.x suka x payh lepak kt sini.end of the story.

    0
    0
  24. ilmu putih says:

    wah wah korea gitu………..

    0
    0