Written by AbangNara | November 27th, 2014

Oh my, oh my, oh my. Ini pastinya satu berita yang mengecewakan para peminat Big Bang terutamanya kipas susah mati G Dragon. Penyanyi kacak dan sado ini dikhabarkan kini sedang dilamun cinta dengan seorang model Jepun yang bernama Kiko Mizuhara. Khabar angin ini tersebar apabila beberapa gambar mereka berdua menunjukkan aksi seperti pasangan kekasih berjaya dirakamkan. Pasti ramai yang patah hati melihat aksi G Dragon dan Kiko ini.

g dragon dan kiko mizuhara

Walaupun sudah beberapa kali G Dragon menafikan hubungan dengan Kiko Mizuhara apabila ditanya oleh pihak media, gambar-gambar yang baru tersebar ini mengukuhkan lagi khabar angin percintaan yang wujud antara mereka berdua.Untuk makluman, G Dragon kini berusia 26 tahun sementara Kiko Mizuhara 23 tahun. Adakah usia mereka masih terlalu muda untuk serius dalam bercinta? Hmmm.

g dragon dan kiko mizuhara

Lagi beberapa gambar aksi pasangan ini yang boleh membuatkan anda menangis kekecewaan dengan membaca artikel sepenuhnya.


g dragon dan kiko mizuhara

g dragon dan kiko mizuhara

g dragon dan kiko mizuhara

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

54 responses to G Dragon Bercinta Dengan Model Jepun, Kiko Mizuhara?

  1. Dah lama la citer ni.

    0

    0
    • Anonymous says:

      gdragon ni jantan ke betina??dah mcm betina je? lesbian ke?

      0

      0
      • nura dyra says:

        cakap baikk sikitt .. main sembur je

        0

        0
        • Anonymous says:

          nk ckp baik ape??? mmg cam betina pun!! mcm fonen tak siap pun ade… ni fan kpork ni saiko ke ape!!

          0

          0
        • nura dyra says:

          Amboii mulut kau…
          Sukahati aku la nk kpopers ke ape ke..
          Jelous ckp jelous
          Takpayah nk menghentam!!!
          Kau tak kenal , tak minat, tak suka
          Baik kau diam…
          Tak pyh tuliss bende ngarokk…

          0

          0
        • Anonymous says:

          sukati aku laaa nak kutuk!! ko sape budak?? dasar kporkers! porkporkpork!! artis kpork mcm pondan x siap lorong haji taib! puii

          0

          0
        • antikpop says:

          fan kpok ni mmg saiko! makbapak suruh ngaji pegi mengaji lagu kpok. jahil! makbapak pun buat bodo. anak jd jahil salahkan org lain. biar anak idolakan kpok yg bagi pengaruh negatif! ape jenis makbapak tah!!

          0

          0
        • nura dyra says:

          Hello ! Mak ayah toksah nak bawak bawak kat sini
          Aku minat kpop takde kene mengene pun dgn maj ayah aku..

          Heii, bile mase plk aku dok puja,idolakan retis kpop??
          Kau ckp sedap mulutt jeer, main taipp jee kau nii…
          Kau da bagus sgt ke nak judge org?
          Ntah spm pun sangkut..
          Elehh,, ckp pasal ngaji la konon..
          Diri sendiri tuh pg cermin..
          Kau anti kpop lantak kaula.
          Woiiii setakat kau yg anti , takkan jejaskan sikit pun industri kpop …
          Ni la typical org low class mcm kau..
          Bash org number 1 !!
          Boooo

          0

          0
        • Anonymous says:

          kpork kafir laknatullah! kesah pulak aku industri kafir laknatullah ni nak tunggang ke tebalik! org islam puja si kafir, elok sgt la tu, mak bapak tak ajar ke jgn puja kafir??? ahahahahah

          0

          0
        • nura dyra says:

          Mmg dorang kafir..aku tak nafikan bodo!!!
          Ee dahla kau ni tak matured lgsg tau tak
          Mcm budak2 lebih budak!!
          Lantak kaula nak ckp ape punn.
          Get lost
          Haters always gonna to be haters…
          Get lost !!

          0

          0
        • nura dyra says:

          Lantak kau la
          Malas nk layan org sangap perhatian mcm kau ni
          Tak matured lgsg!!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          puja kafir laknatullah lagi immature. kafir pondan gay muka tak siap. tak cukup2 lagi bdk2 mesia nak jd pondan, dibiarkan pulak pengaruh kpork imej pondan menular di kalangan budak2 tak cukup akal!

          0

          0
        • nura dyra says:

          Itu bdk2 mesio yg sangap nk jadi pondan takde kene mengene dgn kpop!!
          Dah la weii mlas nk bahas hal ni dgn org yg otak tepu je mcm kau ni…
          Dahla ooo aku tau kau mesti minat sinetron kan??? Hhhahaahaa

          0

          0
        • Anonymous says:

          kecewa nye sy~ melihat dia same kiko :”(.oppa n’dee!!

          0

          0
        • Anonymous says:

          sinetron tu apa?? sangap nak jd pondan sbb bnyk sgt tgk kafir laknatullah ni laaaaaaaa.. taknak layan tp duk reply. blah laa kporkersssssss

          0

          0
      • Cik kiah Propa says:

        kalau tak suke pon jgn la sampai menghina.. haishh..

        0

        0
      • Anonymous says:

        awak pulak macam mana?jantan ka betina?ataupun gay?lesbian?…katakan kalau awak ni seorang lelaki(katakanlah sebb saya xtau jantina awak,)awak xmarah ka kalu saya panggil awak “dia ni jantan ka betina??dah macam betina ja?lesbian ka?”ataupun org ckap “blah aa pondan,muka mcm betina,ada hati nak tunjuk macho”..awak tak marah ka??mesti marah dan sakit hati kan..sama lah gdragon tu.kalu dya tau org ckp dya mcm tu,mesti dya sedih.well,saya bukanlah peminat gdragon yg tegar(mngkn 1 hri nnti akan jdi peminnt tgr dya)..saya akui saya kpopers..fikirlah sikit perasaan org..perasaan peminat…awak pun kalau bukan kpopers,mesti awak minat sesuatu jugak kan mcm muzik barat atau apa2 shj.awak mesti sakit hati kalu saya or org lain kutuk artis kesayangan awak kan…begitu juga kami..soo,fikir2lah dahulu sebelum menyuarakan pendapat…

        0

        0
    • fred says:

      cerita da lapok la..

      0

      0
    • minah jambu boo layannnnnn merah says:

      tkde la patah hati huh ! menyampah lagi ada huh ! kalau zul pelakon hensem tu boleh la nk patah hati kan !

      0

      0
      • Anonymous says:

        well..masing2 ada org yg depa suka kan?xpyh la nak menyampah sangat.kalau dah menyampah,knpa baca?

        0

        0
  2. K-popers says:

    booooo…. abg nara ketinggalan, ni cite lame… hahahhaa…

    0

    0
    • naruto sipundennn says:

      Hmmmmmm…..apabila plastik bertemu plastik apa yg akan keluar nanti ye???

      0

      0
      • buat malu naruto je says:

        bodo..ko nmpk jepun ko ckp plstik, nmpk korean ckp plstik, nnti org barat nmpk ko, dia pun ckp ko plstik sbb ko asia sama dgn ngra jepun korea..
        org lain buat, buat pe nk kata ksemuanya..
        kiko tu mix, bapa dia American..tak heran muka cmpur…lain la mk ayh korean, ank kuar muka india, tu barulah plstic surgery.

        0

        0
      • haters says:

        Hello kiko mix ok !
        And gd tak buat bedah pun la narutoo bo**

        0

        0
  3. love Taeyang says:

    tak kecewa pun….sebab bias aku ialah Taeyang.

    0

    0
  4. Sado says:

    G-Dragon SADO???!!! biar btol ni nara?? agak2 la badan keding je

    0

    0
  5. karipap sardin says:

    Abang Nara buat entry ni untuk sape ???
    kalau untuk kpoppers tak payah lah sebab dorang dah lama tahu hal ni.

    0

    0
  6. nenek kau says:

    alaaaa citer dah lama..dah berkulat pon..klu kawin dah beranak pon..br nk kuarkan citer ni..ape laaaaaa

    0

    0
  7. hj amir says:

    siapa dragon/ tgk mcm manusia..dragon tu bkn naga ke..pak aji tgk manusia je duk bergedik

    0

    0
  8. Bukan fans kpop says:

    Kiko Mizuhara ni ada berlakon satu filem jadi bomoh cakap melayu. filem tu buat pengambaran kat Sarawak.

    0

    0
  9. ina sapu sampah says:

    Marijuana Dragon?? ooppsss

    0

    0
  10. daragon says:

    citer da basi la..gmbr ni pn da lma

    0

    0
  11. kiko says:

    ape da nara xabes2 kluar cte basi

    0

    0
  12. bilakakjemahmenulis says:

    kakjem sbg pendatang baru dlm dunia kpop, rasa bengang dgn nara ni. kakjem pun tau dah lama dah pasal ni.

    0

    0
  13. zikry haikal says:

    kalu TOP yg mcm robocop tu yg kapel, bru la rse kecewa sikit..tu pun sikit je ek,, huhu

    0

    0
  14. jjijah minat keypok says:

    malas nak komen .,

    0

    0
  15. ajwa says:

    kpop is music , sama ja macam malaysian punya music , so tak payah nak cakap yang minat kpop ni dok agung kan la taksub la so on . please laa . minat is minat , kau pikir kami minat kpop macam orang black metal taksub dengan black metal ? please dude u are drunk . plus gd kiko ni cita lama laa . vip basically dah tak kesah dah . so tak payah nak patah hati sangat la ye nara -_-

    0

    0
  16. weeehuu says:

    abg naraa ohh abg naraa.. cerita lama lah abg nara.. n GD pn dh ptus dah dengan kiko. dia delete smua gmbr dia dgn kiko ni dkt instagram dia . hhaha. abg nara 4 more info. tlg bace Allkpop.com tq

    0

    0
    • ajwa says:

      dorang tak penah declare dorang couple but then gd delete everything bout kiko way to before gamba atas ni tersebar .

      0

      0
  17. MAMA says:

    DAH LAMA LA CERITA NI BANG NARA.

    0

    0
  18. Hajar suriyanti says:

    Papepun aku suka G dragon.!!
    I thk they are perfect for each othrs..
    Yg lain tak minat korang pegi la mampos!!

    0

    0
  19. singgahsebentar says:

    alamak…kesian Haru anak si Tablo!!…hehehe…

    0

    0
  20. TOP TOP TOP says:

    x heran pon..
    kalau abe TOP baru rasa sedih..sedih skit je..hehe
    go Big Bang!!

    0

    0
    • Anonymous says:

      serbuk pencuci top tu ke? dgr kata boleh mengilangkan bau masam baju dan masam ketiak jugak..

      0

      0