Written by serenity | January 6th, 2012

Yang muda pasti akan tua. Penuaan boleh dilambatkan, tetapi tidak dapat dielakkan. Mungkin ada sesetengah individu yang masih kelihatan muda walaupun umurnya sudah mencecah 4 series, tapi lama-kelamaan, akan terserlah jua penuaan, untuk kita orang-orang biasa, dan juga selebriti. Pernah terfikir bagaimana rupa selebriti pujaan anda ketika tua? Entri untuk suka-suka ini memaparkan jangkaan wajah 7 orang selebriti pujaan anda bila memasuki usia warga emas nanti dan benda sebegini biasa dibuat oleh blog hiburan barat.

1. Aaron Aziz

2. Hans Isaac

3. Nora Danish

4. Fasha Sandha

5. Redza Minhat

6. Fazura

Harap tak ada lah peminat yang akan sentap kerana kami pasti selebriti pujaan anda lebih sporting.Lariiik!

Edit: Kami sedang buat semula untuk wajah Neelofa.
Edit 2: Neelofa redo.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

99 responses to (FUTURA)Wajah 6 Orang Selebriti Pujaan Ketika Tua

  1. marion kaunter says:

    cuma seorang je yg takkan tua tua. rozita che wan.

    0

    0
  2. suka suki says:

    amboi abg nara buat efek muka tua pulak..

    0

    0
  3. hothotheat says:

    fasha maintain cute. .kekekekekeke

    0

    0
  4. mari ke kedai says:

    Ish yg artis pompuan hbs kedut2

    0

    0
  5. rozita che wan punye bapak! says:

    Hoi nara!!…ko ni semayang Jumaat ntah ke pegi ntah ke tidak..keje asyik update blog kutuk2 org je 24 jam..pukul2 tadi baru update lagi 1 citer..xkkan lepas2 habis semayang terus buka laptop??..nampak sgt kantoi x g semayang jumaat harini..ish3x!!

    0

    0
    • serenity says:

      Bukan dia yang update entri ini. Sila pandai bezakan, kalau abang Nara yang tulis, dia akan bahasakan diri dia ‘Abang Nara’. :)

      0

      0
    • AKU says:

      xbaek buruk sgke kt org woo.Xske xya bace.ko tu abes smyg trus bkk blog die,pe cer?kah3….BOOO!!!

      0

      0
      • rozita che wan punye bapak! says:

        ko x reti bc name ke? dh tentu2 aq pmpuan..puii

        0

        0
        • superman says:

          kalo rozita che wan punye bapak msti la laki xkan pmpuan lak..lol!!:p

          0

          0
        • nuiiyy says:

          rupa-rupanya bapak rozita che wan ni pompuan.
          now i know o.O

          0

          0
        • mr x says:

          LOL ROFL….ape la ke bodoh, bangang, tolol, mangkuk ayun si ‘rozita che wan punye bapak’ nih…..adoyaiiii, kalo ko dah letak ‘punye bapak’, dah tentulah lelaki….bapak tu bukan ke jantinanye LELAKI??….pompuan baru digelar MAK……..ade paham????….ke bapak ko tuh khunsa??? ko tu yg illiterate…..buta huruf….cakap org lain x reti baca konon…..

          0

          0
        • AKU says:

          Kah3,,,gile bongoks die ni..mesti malu smpai xreply da.kah3..malunyerrrr!!!!

          0

          0
        • melah says:

          haa bodo!!

          0

          0
    • senah the jenabglem says:

      ko tau apa tu auto publish?

      0

      0
    • lalala says:

      hahahah..aku nk plus gak komen org kt ats..hei ‘rozita che wan punye bapak’ kalau nak down kan org pun fkirla weii.. tau ke blog bole setting mase nk post entry bru..hahah..

      0

      0
    • rozita che wan punye bapak says:

      Mr X..ko tau x nick name tu kdg2 x melambangkan jantina @ personaliti yg sbenar…aku ppuan la saje la tulis nick name cenggitu….suke aku la nak letak nick ape..ko emo sgt pesal??dtg bulan eh??pasal laki pompuan pun nk bermeo terlebih..sengall!!

      0

      0
      • rozita che wan punye bapak punya bapak says:

        ko lagi bodo “rozita che wan punye bapak”..bila org ckp ko laki x pegi solat jumaat, ko ckp tgk nick name,,terang2 “bapak” tu laki, bile org tegur,mula ckp “nick name x mlambangkn jantina”…tulis la “adik rozita che wan ke, emak dia ke”..bodoh sebodoh2nya la ko ni..kalo x suka xyah masuk blog ni la..sengal 1000xxxx

        0

        0
        • Anonymous says:

          Setuju sgt2! Terang2 ko sruh org tgk nickname ko at first..dh ko tulis ‘pmye bapak’, ofcos la org assume laki2. Adoii..tu pn xleh pikir ke..nk cover malu la tu..huahuahua

          0

          0
    • cherrina says:

      @rozita che wan punye bapak , penah dgr tak perkataan AUTO PUBLISHED?!

      0

      0
    • azim says:

      bapak cik ta ni tak penah tau auto publish kot. meroyan x pasal2

      0

      0
      • mak rozita cikwan says:

        wei buto la gaduh2 dgn bini aku..aku sepak sengsorang jpgi kot..
        hidup2x.mahasiswa..
        tolak2.kezaliman..
        ……….
        ……….

        0

        0
  6. AYUU says:

    muka abg nara x der ke bla da tua nnty????hehehhehehe

    0

    0
  7. mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak dier.. says:

    ALA ABG NARA NIE>>TD ADA GMBR NEELOPAK . NOW ABG NARA DH REMOVE !! INI BIAS NAMERNYER>>> LETAK BLIK LER ABG NARA!!!!

    0

    0
    • serenity says:

      Kami sudah katakan, gambar Neelofa sedang diedit semula. sekarang sudah diletakkan kembali. Dan bukan Abang Nara yang buat entri ini. Nettiquette: sila off caps kalau menulis di Internet, kerana ia mencerminkan peribadi anda.

      0

      0
      • neelopak says:

        aik kenapa tak elok pakai caps??

        0

        0
        • mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak dier.. says:

          ala..SERENITY ni..masa sy bg komen suruh reupload blk pic NEELOPAK, xde pun sebut tgh redo blk pic tu..pastu bila dh tmbh semula pic NEELOPAK, tak tukar pun main heading kepada 7 org SELEBRITI..still 6..tu ler mengata dulang paku serpih, mengata saya, akak yg comel yg lebih… hehehehe

          0

          0
        • serenity says:

          Mungkin kamu yang tak sabar-sabar hendak komen. Saya kena konsisten. Bila saya edit keluar satu gambar nanti ada yang tegur–kenapa 6 gambar je kata 7? Jadi saya ubah, hanya bersifat sementara. Saya tambah dibawahnya nota, supaya bersabar. Edit bukan sekejap, ambil masa. Belajar jadi manusia sabar ya, tq. :)

          0

          0
      • mana si Ahkak Puaka..Dah lama x nmpak dier.. says:

        sampai ati awak SERENITY sbb cakap kasar ngn saya..even sy on CAPS, sy bkn tinggi kan suara pd Abang Nara. saya cakap style manja2 ngn ABANG NARA sy cume awak je yg xfaham. kalo ABANG NARA taip, dia xkan cakap macam awak.. sila insaf :))

        0

        0
        • manisnyer..... says:

          cute betul mana si “ahkak puaka..dah lama x nampak dier” ..tu ler serenity, kan dh merajuk. sokong ..kalo nara mesti dia x tulis apa2 yg bleh mengguriskan hati pembaca blog dia

          0

          0
        • serenity says:

          Saya dan Nara orang yang berbeza. Perkara kecil tak perlu sentap, sebab kami kena hari-hari lagi macam-macam di blog ya. Kena belajar jadi ‘bangsa berjiwa besar’. Tidak mudah kecil hati untuk perkara remeh. :)

          0

          0
        • Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

          eh ahkak puaka kn dia gi holiday kt africa korang tk tau ke? dia nk tengok macmana orang2 sana tangkap harimau sama ada orang2 nye pakai daon je kt depan atau pn pakai selua …..p/s ahkak puaka baik2 tau kt sana jangan sampai kena sondol ok …lov u ahkak puakaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..

          0

          0
  8. whitestyler says:

    Nora Danish paling nmpk real!..=)

    0

    0
  9. whitestyler says:

    Nora Danish dgn Neelofa nmpk real muka tua dia=)

    0

    0
  10. wiwink says:

    Aaron Aziz tetap hensem n macho wlaupun dh tue nti…huhu

    0

    0
  11. stylo says:

    fazura mcm nenek kebayan je muke bile tua..-)

    0

    0
    • bujang says:

      Aku pun nampak macam tu jugak…..
      tapi Fasha Sanda muka tua dia macam kat Lorong Haji Taib yg, dah x laku….kalau laku pun Rm10…….hahahaiiiiiiiiiii.

      0

      0
  12. luvlavender says:

    kilafairy mse tue cner plak ek.
    xpun artis2 yg wt botox2 ni.huhuh

    0

    0
  13. july says:

    Uwaaa… Nealofa, nampak tua berbanding FS, ND, fazura..

    0

    0
  14. koalapink2112 says:

    patut kalau artis laki tu edit bg botak sket, lbh realistik.

    0

    0
  15. mia chikoku says:

    nora danish cantik walaupon tua

    0

    0
  16. Bernama says:

    Nora danish n Neelofa cantik time tua ..bukan senang aku nak puji retis2 ni ..

    0

    0
  17. tipahhh says:

    fasha dh jd cam muke juliana even lak ble tua…xmjadi..

    0

    0
  18. shuk says:

    muke neolofa mcm mk dy mse tue..

    0

    0
  19. papa jahat says:

    Nora Danish still cute!!….

    0

    0
  20. naniza says:

    yg still nampak HOT FS ngan Hans….:)

    0

    0
  21. Ted says:

    Fasha Sanda!!!! terbaikkkk

    0

    0
  22. Khaliq says:

    alamak…muke.hans.xnmpk.tua.pun

    0

    0
  23. Khaliq says:

    cube.buat.muka.anita.sarawak….teringin.nak.tgok…hahahaha

    0

    0
  24. mal berkat says:

    wanita semakin tak cun bila tua… itu kesimpulannya.

    0

    0
    • ermm says:

      Lelaki semakin boroi dan botak bila tua… tapi tak sodar2 diri selalunya.. hanya perasan bini dia yg tua…haha

      0

      0
  25. master jos says:

    Itu gambar edit pakai photoshop… itu kalau sempat tua la… kalau tak sempat ….

    0

    0
  26. ape-ape pon Nora Danish still nampak cute…

    0

    0
  27. chachahulahup says:

    sempat ke dieorang ni ngan ari tue..popular lagi ke bila dh tue???

    0

    0
  28. huk oloh says:

    hans issac memamng dah tue da kn. dah 50 tak silap.

    0

    0
  29. kui3 says:

    1st!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hahahahhahaahahhahahahhahahaha

    0

    0
  30. uteh says:

    sekali sekala nara bg laluan cite tentang Jasmin Hamid ke, normah damanhuri ke..lakonan diorang ni bgus betul la…sayang tak dak cerita2 or gambar2 dia orang ni

    0

    0
  31. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    fasha sandha paling comel bila dia tua nantiiiii lov u fashaaaaaaaaaaaa

    0

    0
  32. hihi says:

    macam tak berapa nak jadi je edit ni. semua muka jadi cam sedih je haha

    0

    0
  33. mat pangkah says:

    nie kes xde keje la nie…

    0

    0
  34. Hans Isaac tetap hensem hehehe

    0

    0
  35. meeradriana says:

    x menjadi sgtlah..
    semua lawa² n encem² jer..
    mana adil ini mcm..

    0

    0
  36. […] Here : Beautiful Nara This entry was posted in Teknologi and tagged FUTURAWajah, ketika, orang, Pujaan, Selebriti. […]

    0

    0
  37. sshhhhh says:

    asal x buat muka abg nara jerkk..haha!!

    0

    0
  38. aaron aziz tetap hensem even muka die diedit tua. heheh ;p

    Jom terjah!

    LATEST ENTRY : Lukisan Kejuruteraan & Prinsip Akaun Mana Lagi Senang?

    0

    0
  39. ting tong says:

    sempat ke nak tua…..uhu…..

    0

    0
  40. Mr.Sepet says:

    memang terbaik ..

    0

    0
  41. Suri says:

    X brp nak feel la Nara…mcm x jauh beza…sbb klu tgk artis dulu dgn masa tua sekarang banyak beza..cu letak, Anita sarawak, rosnani jamil, jibs shamsuddin…ala yg masih Ada, boleh la nmpk skit beza…yg kat atas ni x jauh sgt

    0

    0
  42. Jack says:

    Walaupun dah tua tp tetap hensem dan lawa.. ombak rindu vs tebing jiwa…..
    http://bit.ly/p9n9rV

    0

    0
  43. ahsfantasy24 says:

    Hans tetap kacak! hehehe~

    Latest post: sayang sambil lewa?

    0

    0
  44. hehehe says:

    patutnye nak edit artis makin tua pun bg la real2 skt…nie fs gambar dia x gemuk pun…kan ke skrg umur dia br 28 dah gemuk skt…kalo dia mkn tua mkn gmk lar tgk jer noreen nor…dl ms muda kumain gebu skrg nie lg gebu…semua gambar tu tak best lar tak real2…

    0

    0
  45. tudung cantik says:

    ND mcm real..tp FS mcm xde pape je…fazura rupe demi moore plak…tp nape xwat kak nita?…sme x dgn skrg?….

    0

    0
  46. zzzzzz says:

    da xde da si bodoh rozita che wan punya bapak??da bunuh diri kot kene kondem kaw2 kat cni…hahaha komen main tulis je pastu nk cover..menyerlahkan kebodohan je..kesian ye dia bodohkan diri sendiri lak..xpayh org len bodohkan miahahahaha

    0

    0
  47. [yeOp] says:

    yang Neelofa tu boleh jadi betul! hehe..

    0

    0
  48. meesedap says:

    cantik itu subjektif..
    hehe..

    0

    0
  49. fasha sandha tetap cantek

    0

    0
  50. nama says:

    redza minhat . cute :)

    0

    0
  51. beckhrooy says:

    Hans Isaac macam sama je rupa hi2

    0

    0
  52. Siti Kepoh says:

    Alhamdullilah Abg Nara masih suka Neelofa
    walaupuin ramai yg membencinya.

    Lagi banyak orang membencinya murah
    lagi rezekinya. 5 Filem dia akan keluar pada tahun 2012. Terbaru Azura 2 bulan Februari. Apa salah dia kenapa ramai org membencinya?

    Anyway kalau Neelofa pakai kasut cam ni http://bit.ly/t6wRBW cantik tak ?

    0

    0
  53. fazzfabulous says:

    paling cantik pic masa tua tu- Neelofa, mka dia ada aura permasuri, kedua Nora Danish.. tua tapi maintain cute
    paling teruk Muka Fazura maybe sebab rambut dia gitu kot, pe pon i Love Fazura

    kalo lelaki plak yang len2 tu x nampak sangat perubahan tapi my fvrt actor Aaron Aziz tu .. ermm nampak sangat perbezaan wajah masa tua.. i guess mka tu masa umo dua 72tahun kowt

    0

    0
  54. Aya Ariel says:

    aaron aziz,nora danish ngan nelofa kekal kacak & cantik walaupon dah tua..hehe..

    fasha sandha?? yewww~~

    0

    0
  55. s2m3r says:

    suka dengan hans..mentain encem…

    btw..Abang Nara..mintak izin copy gambar masok blog ye

    nak bg kawan-kawan yakni peminat mereka ni tgk…

    0

    0