Written by AbangNara | November 30th, 2008

Buat peminat-peminat Scha-Al Yahya, anda bolehlah add Scha di akaun Friendsternya. Untuk Facebook Scha Al-Yahya masih belum dijumpai setakat ini.

TAGS:
PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

74 responses to Friendster Scha Al-Yahya

  1. naddy says:

    cm mner nak add scha kat friendster???
    ape e-mel scha???
    pleazz….

  2. pminat scha says:

    a’ah
    btol2
    pe email dye
    plizz la bg..
    plizz sgt3x!!!

  3. Anonymous says:

    last name???plsss

  4. Anonymous says:

    i know the last name..
    but sory guys..
    bkn xnk gtau,tp xleh gtau..

  5. Anonymous says:

    xtau cakap je la….
    klau tau pun ckp je la….

  6. Anonymous says:

    xcye ke??
    ish2..btul la..
    wtpe nk tpu..
    xdpt pape pon..
    sory r xdpt gtau..

  7. Anonymous says:

    tolongla plssssss……..

  8. ariff says:

    kak scha..cmne nk add..last nme kak scha apew??mcm x nk bg ariff add jew..jgn la shombong kak scha..org da btol2 mnat kat kak scha..jgn la sombong kak scha

  9. Anonymous says:

    tolong la…….

  10. wafi says:

    hai,,saya memang minat la tngk kak scha berlakon dalam drama (awan dania)…..nak tanya kak tak ada myspace ke????

  11. cute gurl says:

    asalm kak scha.. nak alamat or no tepon bleh x????????????

  12. cute gurl says:

    plezzzzz….. kak scha.. sayer minat giler kat kak scha.. tapi nasib baik sayer x jadi giler lagi…….. nak no tepon or alamt

  13. biha says:

    wei..korg…last name die..ni la…

    azeanalyahya

    korg kene la pandai2 carik…tgk cam aku..aku try mcm..then dpt gak..heheheh

  14. meccaCCB9448 says:

    Xley pun wei..

    au try da..

  15. mohd dzharith says:

    kak schaaa….kte minat sangat kat akak…mm….kalau x kbratan nk mintak email kak schaaaa……hehehe

  16. Syed Hamid Alyahya says:

    Hi there glad to know you are alyahya family juga ya…take care always///walssalam

  17. eisya says:

    hye kak scha,sy eisya…sy minat sgt2 kt kak scha tau..kalau x kbratan sy nk minta email kak scha…bleh x? plezzzz………..

  18. subucni says:

    sudikah kau menjadi bunga ku?

  19. nfs undercover says:

    sudikah kak scha menjadi KAKAK ANGKAT saye…???pleazzzz kak..

  20. nfs undercover says:

    tlong la kak..setiap ari isnin sye klau rndu kt kak sye tgk awn dnia wlaupon sye ad hal laen skalipon..pleazzzz;-)

  21. nfs undercover says:

    tlong kak ye..1 lg nk email akak leh..hehehe

  22. ~dazzle_ain~ says:

    hye…
    scha..
    i really2 luv ur acting..
    u have a big potential..
    i hope that u’ll become the most popular actress…
    luv u…

  23. sad_wafi says:

    sedih gile!!!aku try bnyak kali tp x dpat jgk last name or email scha……i hope that i will get very soon !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  24. haezah says:

    kak scha…..plizzzzz bg email akak…..
    plizzz

  25. i-me says:

    korang!aku dh dpt add friendster scha laa..nak bgtau tp camne yerk?lantaklaa..last name scha iyelaa syed mahadzir..m sory

  26. Scha says:

    KENAPA KORANG NK email scha

    • pape jer says:

      sbb kite nk buat sejarah ..
      of coz la nk add ..
      itu pn x tw ke ..?????????

      • nurul ain athirah binti zakaria says:

        akak please…akak tau tak muka saya macam nak dekat same ngan akak…tolonglah saye cuma bosan ngan artis lain tak sporting cam akak…

  27. fernleaf says:

    sbb nak add kat frenster loh..
    kalo takde emel or last name cmne nak add loh..

  28. fernleaf says:

    hah..tol la tu..tula last name die
    syed mahadzir..

  29. sad_wafi says:

    x de sesiapa ke tahu email scha atau lst name dia//???saya dah x tahu nak wat cmne??beribu2 kali sya try….

  30. girlgirl says:

    a`aaa la..yg mner 1 last name kak scha nih..

  31. schapunyeradeq says:

    wey korang…truskn sukung akak scha ek..ahax..

  32. schapunyeradeq says:

    hahax…cayok2…kak scha..lurve u..ummaaa

  33. Maslina says:

    wei korang sume…aku dah jumpe facebook scha…!!!

  34. juztembikai says:

    uiksss..kungsi2 ler ngan kteowang..cam ner nk bukak fs scha nih..ssh bgt nk dpt..ya ampunn..mnt gak scha..keep it out..lurve u..huhuhuhh

  35. sesapa yang ada info tue kongsilah sesama yek. ramai nie peminat scha kat sini

  36. azuanis says:

    hi,how are u?

  37. bdkJB says:

    SCHA,AKU SUKER KAT KO.KO SLAMBER,CUN,TAK LAH KONTROL SGT DAN YANG PALING PENTING KO TAK HIPOKRIT..SEMOGA KO MAJU DLM BIDANG NI.

  38. love u says:

    huhu aku dah dpt add scha..sng je nak add x ssh pun hehehehe

  39. nufail says:

    Scha ni cuteeeeeeeeeeeeeeee sangat. “Ku ingin terbang tinggi di awan bersama scha dan jugaaa yang lain…” HE HE HE

  40. Nur Afiqah Adnan.. says:

    Askum Kak Scha…..akk tgh sibuk shooting filem evolusi kl drift 2 ye….
    saye nie peminat no 1 kak Scha….mmg saye minat gilerlah kat kak Scha…sebab kak Scha cute,comel,cantik,ayun…saye nak anggap akk cam akk angkat saye no satu bleh x???saye pon nak no tepon kak Scha….

  41. Nur Afiqah Adnan.. says:

    hehehe…pleaselah kak Scha…

  42. JoKeR says:

    scha yg cute ..keep up ur very nice personality..wish all da best!!

  43. syaira elyahya says:

    jaga diri, hiasi peribadi, kukuhkan jati diri

  44. anyone says:

    pe la korg nie..aku try skali pOn da dpt..last name dea pOn xtau..
    ckp ‘PEMINAT’…HAHA

  45. Haziq says:

    Hey Scha, really want to know you better.. aha…i’ll be waiting for your reply in my email..

  46. flower says:

    i like this gurl..dia pandai berlakon..

  47. chantek says:

    aku suke sgt ngan scha…sempoi, rileks n yg paling penting…comel!

  48. flower says:

    cute bangat..

  49. farzana.. says:

    best lh scha ni,sempoi je………

  50. lala says:

    salam..kak scha sy mmg2 minat la at kak scha…lakonan akak bagosla…gud luck kak….akak lah yg terbaik…..baik punye…semoga akak lah yg de best k…ku ingin terbang tinggi di awan bersama kak scha

    AWAN DANIA 2 best sangat..bye..blas mesej sy tau…

  51. cha says:

    saya suka scha comel lagi tu

  52. putry says:

    askum kak scha…akak shat???dh mkn?

  53. putry says:

    hallu!hallu!hallu!!dj tgh ckp ngn scha comel nie..huhuhuhh..

  54. fatihah husin says:

    hai kak scha …
    btul ke 2 e-mail akak???
    saye dah add kad ym saye
    jgn tpu ye ….
    doser tuh

  55. pinkypanthers says:

    scha scha scha….
    ku sangka ko lain drpd yg lain…
    rupa2nyaaaa…………………………

  56. wan secret says:

    kakscha sy minat sgt kt scha ,sy harap kak scha akn terus mnjadi seorg yg baik selalu.

  57. pape jer says:

    aq ad ko x pnh nk app
    ms ke fs ke .. fb de la tp fan

  58. nurul ain athirah binti zakaria says:

    kak scha…bolehlah kalau kak scha bagi alamat email kak kat email saye sorang jek…sebab saya peminat setia akak…tolonglah ape masalah akak bolehlah cite kat saye course kalo ade yang saye boleh bantu kan tak rugi kalo kak bagi email kak kat saye sowang jew…sile hantarkan ke alaat email nurul_ain [email protected](kalo akak tak nak bagi pown takpe…bukanye saye nak kotorkan name akak tapi kalo akak tak layan kitowang mestilah peminat akak lari…)s0ry akak kalo saye tesalah bahasa harap akak dapat maafkan saye

    • nurul ain athirah binti zakaria says:

      BeTol TU kAK sChA…sAyE sUkE cAdAnGaN bUdAk Tu…AlH aKaK bOlEhLaH pLeAsE…aKaK jAnGaN rIsAu…SaYe pOWn KeSiAn TeNgOk AkAk ScHa DiTuDuH mAcAm-MaCaM tApI iNi SuMe KuAsA aLlAh…GOoD lUcK KaK sChA niE nOmBoR tElEfON sAyer 0137770557..SaYe HaRap AkAk TeRiMaLaH saYe SeBaGaI kAwAn AkAk SeNdIreI…(gOoD lUcK)

  59. Carisa Toban says:

    Only want to say your article is as tonishing. The lucidity in your post is simply striking and i can assume you are an expert on this field. Well with your permission allow me to grab your rss feed to keep up to date with incoming post. Thanks a million and please keep up the a uthentic work.

  60. I thought it was going to be some boring old post, but it really compensated for my time. I will post a link to this page on my blog. I am sure my visitors will find that very useful.

  61. The new mam says:

    Sorry for the huge review, but I’m really loving the new Zune, and hope this, as well as the excellent reviews some other people have written, will help you decide if it’s the right choice for you.