Written by AbangNara | September 15th, 2013

3 bulan mengikat tali pertunangan, akhirnya Fouziah Gous dan Zhafran telah pun mengumumkan hari pernikahan mereka pada Jumaat yang lalu. Bakal pengantin ini telah sepakat untuk memilih 21 September (Sabtu depan) di Masjid Bukit Jelutong, Shah Alam kira-kira jam 8 malam.

gambar nikah fouziah gous

Selepas itu, pada 29 September, majlis sebelah pengantin perempuan akan diadakan di Hotel Marriot Putrajaya. Majlis sebelah lelaki pula akan diadakan pada minggu seterusnya (5 Oktober) bertempat di kediaman keluarga pengantin lelaki di Bukit Jelutong, Shah Alam.

gambar nikah fouziah gous

Jutaan tahniah Abang Nara ucapkan kepada Fouziah Gous dan Zhafran. Patutlah nampak makin berseri-seri sejak kebelakangan ini. Semoga majlis yang bakal dilangsungkan akan berjalan lancar tanpa sebarang gangguan. Selamat menempuh alam perkahwinan. Semoga kekal bahagia hingga ke akhir hayat.

55 responses to (TAHNIAH)Fouziah Gous & Zhafran Nikah 21 September Ini

  1. tacacila says:

    yay first! nak hadiah bang naraaaaa

    0

    0
  2. adnan semput says:

    bagos lah. muak tgk ig korang yg mcm dah laki bini berkepit jek phuih

    0

    0
    • ehem says:

      dh muak sape suh follow…ikut suka dia la ig dia..sok dh kawin pun klo letak gmbr bersama pun kau muak gak kan.manusa pendengki

      0

      0
  3. tahniah la..musim artis mendirikan masjid yer

    0

    0
  4. BUNKFACE NO.1 says:

    nikah lah cepat2 skit sebab aku dah meluat tgk 2 ekor ni.
    bakal laki dia tu pendek ke ATAU fauziah tu memang terlampau tinggi. confuse aku

    0

    0
  5. Anonymous says:

    next

    0

    0
  6. Glamer Gilerrr says:

    Bakal laki dia pendek ke, mcm kerang busok ke, at least dia KAYA OK… mampu nk tanggung artis yg mata duitan tu.. Kalo tak, takkan wat majlis sanding kat JW Marrriot! Doakan utk kebahagiaan diaorg dh la.. ni byk komen2 kutukan plak..

    0

    0
  7. Haliza Misboon says:

    wow besonyer eye bag laki tu.. jimat dah poziah gos xpyh beli bantal

    0

    0
    • Linzy Longkang says:

      nampak gigi dia mcm besar sgt laki tuh, duit banyak tak pegi jumpa dr gigi ker betulkan atau pun putih kan sebelm majlis nikah nanti byk camera kene senyum

      0

      0
      • Glamer Gilerrr says:

        Habis…. gigi ko tu lawa sgt ke??? perfect ke?? cer ko letak avatar gigi ko aku nk tgk hahaa

        0

        0
  8. Hantu Raya says:

    Sape laki nie? Pelakon? Jurutera? Tokey balak? Aku lagi hensem daripada dia…

    0

    0
  9. gatal tengkok mu says:

    Apa akan jadi kalao artis tak buat hal (artis buat hal je orang banyak komen..)
    tak ada benda la gossip..
    takde gossip takde la benda nak tulis..
    bila takde benda nak tulis, orang naik fedap tengok blog hiburan;…
    bila blog hiburan tak laku, kena la tulis pasal benda lain..

    0

    0
  10. ninirai says:

    pojiah, apesal baju kau mcm tak siap ni..ko pakai inner dress je ke? apepon taniah yerr..selamat menikah yerr..

    0

    0
  11. heran says:

    yang aku heran..bukan ngan fauziah gous je..mane2 pasangan je la..kalo pompuan cun mcm fauziah ni dpt laki x brape nak ok..kalo laki hensem plak dpt pulak pompuan yg x brape nk cun.. ke aku je rs mcm tu..hhiihi

    0

    0
    • xheran says:

      mata ko je kot nmpk xhensem.ak penah jumpa mamat tu n bg ak ensem je.pojiah pun cantik.elok la tu.sepadan….

      0

      0
  12. ouch says:

    poziah gaus, pantang tengok laki kaya.

    0

    0
  13. anon says:

    Seiras… Suka tengok. Moga jodoh sampai ke akhir nyawa.
    Siapa yg tak nak laki kaya, angkat kakitangan jari kaki…. Sumpah…memang takde org yg nak laki sengkek. Sapa nak kat laki sengkek oiiiii…. Kalau korang cakap nak laki sengkek, bohong tak habislah tu. Takan nak idoop dgn cinta je?? Kau cinta aku, aku cinta kau. Perut kenyang. Rumah banglo berdiri dgn sendirinya. Keta dtg drive sendiri kat depan mata???? Cinta boleh bagi ada makan kat depan mata….
    Agak2lah kalu nak bagi komen. Yg dengki tak nak tengok pojiah ni dpt laki kaya pasal korang tak dpt laki kaya…. Dengki tak habiss…hampeh…

    0

    0
  14. hani says:

    tang mane yg same pon ak xtau lah.. gigi kot..

    0

    0
  15. Untunglah dapat tetek besar says:

    Untung wooo…dapat bini tetek besar. Best!

    0

    0
  16. aargh says:

    jemmmm la bukit jelutong nant…

    0

    0
  17. Family Plastik says:

    maybe pojiah ingat dapat kawin ngan mamat nie hidup dilimpahi wang ringgit mcm farid riduan dulu…..yang kaya mak bapak dia….hahahah dia tak tau lagi sebelum pojiah kaut…..adik-beradik dia kaut dulu….sebab adik-beradik yang lain pun sama dok himpit mak bapak yang kaya…sebab anak-anak pun tak lah kaya mana pun….plastik aje semua tumpang harta mak bapak haaaa……..

    0

    0
  18. cucu nenek says:

    kalau betul kata Family Plastik…bersederhana lah pojiah….duit yang dikumpul masa bekerja tu elok disimpan untuk hari kemudian…kalau mampu pun tak payah nak over buat majlis kahwin….kena ingat keluarga kaya tak akan harta kekayaan diberi kepada pojiah pulak kan…dengar-dengar adik beradik bakal suami tu ramai….semua pun menumpang ngan mak bapak gak….kesian ngan mak bapak…sampai tua kena bekerja keras nak memastikan anak-anak hidup senang…

    0

    0
  19. Mashi says:

    kuat sangat korang mengutuk orang macam korang semua ni sangat perfect dan hebat.

    0

    0
  20. Nidia says:

    alalala ..kawen la pojiah…lemas aku tgk kau ni selagi tak kawen..asik dok tayang tunang ko jerrrr …

    0

    0