Written by Bella | May 29th, 2017

Pelakon Fouziah Gous antara selebriti yang tidak melibatkan anaknya, Muhammad Zeeshan ke dunia komersial melalui medium media sosial mahupun rancangan realiti dan sebagainya.  Menerusi akhbar Berita Harian, Fouziah akui beliau tidak selesa untuk membawa Zeeshan menghadiri mana-mana sesi uji bakat meskipun mendapat beberapa tawaran iklan.

Memang ada tawaran yang mahu Zeeshan terbabit dalam dunia iklan namun kesibukan saya dengan bisnes membataskan masa untuk membawanya menghadiri sesi uji bakat. Saya juga tidak rajin, malah jika ada sesi penggambaran, saya lebih selesa ia dibuat di rumah kerana mudah.

Saya menghormati keputusan selebriti yang terbuka mendedahkan anak mereka dalam dunia komersial. Saya tiada masalah kerana itu rezeki mereka. Biarlah nanti Zeeshan memilih minatnya sendiri.

Setiap selebriti mempunyai pandangan berbeza mengenai anak mereka menceburi bidang komersial. Ada yang menganggap ia sebagai rezeki dan ada yang lebih gemar untuk membiarkan anak mereka hidup secara normal seperti kanak-kanak lain tanpa memikirkan kesibukan mengejar kerja yang ditawarkan.

Sumber Berita : Berita Harian

33 responses to Fouziah Gous Tidak Mahu “Jual” Anak

  1. Mak Becok says:

    Anak pun tak cute sangat, kepala besar macam alien. Susah nak jual sebab tak tv friendly

    1

    42
    • Bulan Puasa says:

      Tak baik ckp mcm tu..ciptaan Allah semuanya sempurna..takut mak becok dpt anak cacat je nanti..tambah2 bulan puasa nie Mak becok..Allah byr cash nanti…Jaga jari nak menaip tu…

      27

      0
      • Anonymous says:

        Mak Becok ni tak boleh beranak bab dier pondan …..aku kenal si pondan ni yg asyik bertepek pat sini.

        1

        1
        • Anonymous says:

          Aku setuju..mungkin dia ni pondan tk laku..last2 mengangkang hina2 orang kt ruang komen ni

          0

          0
    • Simpan dlm hati says:

      Mak becok :
      I believe ramai yg agree dgn u lagi2 ramai yg tak suka this couple but why we dislike your comment sbbnya benda mcm tu tak perlu lah nak dikomen kat blog ni, ckp dlm hati sudah, kena balik kat anak sndri baru tau… mengata mak bpk dia sudah, takyah la drag skali si anak kecik yg taktau apa tu…

      33

      0
    • gogogo says:

      hoii..aku ingat aku sorg je pasan..tapi xsmpai hati nak sebut kepala besar mcmtu..huhuhu

      6

      0
    • minah jambu suka saahara yaakop says:

      dh besar nanti tau la anak dia nak sado sado kan badan dia jadi ketak ketak macm jul lipin …skarangh dia kecik lagi n tak tau ape2…

      1

      0
    • Laaa says:

      Kepala besar maksudnya dia bijak. Albert einstein memiliki kepala lebih besar berbanding org normal.

      3

      1
    • Anonymous says:

      Mak becok puasa2 buat dosa..bodoh punya mak becok..dasar mulut celupar

      0

      0
  2. ohAku! says:

    bagus. biar anak tu hidup mcm kanak2 biasa. jgn beban dengan mcm2 kerja. bukan masa dia lagi utk bekerja

    17

    0
    • Despacito says:

      Ko pecaye statement minah propa ni?
      Haihh foziah foziah, dlm hati mengharap sgt anak dia pun jadi mcm anak shawal & cheta.
      Statement of coz harus sentiasa humble! *hipokrit 2 org ni bila nak hbis ntah…

      11

      1
      • Aaron abu says:

        Tau xpe! Talk is cheap, ye ye je statement padehal mmg makbpk pon dah gile glamer. Camane la yakult bleh plih anak dieorg ni skali ke jepon..?!

        1

        0
      • wekkkkkkk says:

        biasanyer..kalau ank kturunan pakistan…masa kecik kurang lawa /hensem..tpi bila besar lawa tau..tgok lah nnti..mesti hensem..hidung anak dia pun kecik..nnti bila dh besr akan ikut mcm mak dia..tajam ke bawah…kepala bsr dn jendol sikit x apa..mesti pndai belajar …mugkin jdi PM akan dtg…dn anak aku jadi TPM…

        3

        7
  3. liz says:

    betul ke ada tawaran…

    16

    0
  4. Anonymous says:

    diam2 sudah….kendian hari lain lak jadinya orang cop cakap tak serupa bikin

    6

    0
  5. Ex-Amnet Forumer says:

    Anak dia biasa. Tapi manala tau dah besar nanti hensem, hot laris di iklan-iklan.

    2

    1
  6. Anonymous says:

    tajuk tu ckp ‘jual anak’ ish.. dah rezeki kat budak lain.. jgn la ckp org lain jual anak plak poziah ooi

    6

    0
  7. eryeyn says:

    jgn la bt tajuk mcm gini en nara….nmpk mcm die kata retis lain jual anak plak..sedangkn bkn gitu maksudnyaa…..hadoiiiii

    8

    0
  8. bkn peminat pojiah gawos says:

    tajuk jual anak. tak sesuai. ko nak sgt ke jual anak ko? statement ye ye..

    1

    0
  9. Anonymous says:

    Lol! Tak nak jual anak tapi ada jugak ig sendiri. Terima je la hakikat anak kau tak sefamous anak selebriti lain.

    7

    0
  10. melati says:

    Yg Paling Comey anak Yasmin Yusof jew…yg lain kena Tapis dulu kecuali Aishah..tu jew..!!

    4

    0
  11. Anonymous says:

    saya tgk anak dia comei aje, baby muka bulat mmg mcm tu, yg penting ank dia mmg comei dan saya tak suka langsung pun maknya

    1

    1
  12. kakikucinghitam says:

    jgn jd mcm org tu.. cakap xnak bg anka bekerja sbb masih baby.. skrg jd duta jakel plop anak n makpak… kikikiki

    1

    0
  13. aku pencinta rezeki says:

    tak payah heboh jual ke tak..
    sebab kita tak tahu apa berlaku di depan …
    takut pula yang kata taknak itu pula yang lebih2kan.. sebab banyak dah berlaku.
    diam je… ada rezeki ambik takda tak payah. normal bagi manusia ingin rezeki lebih.
    poyoo punya statement

    1

    0
  14. Anonymous says:

    eh bukan anak dia ada ig ke? huhu..

    1

    0
  15. babe says:

    poyo la couple ini. Mentang2 anak tak fames, terpaksalah ckp begitu. Kenapa ada sediakan ig utk anak dan email dia sekali? Itu tak kira jual ke?

    2

    0
    • Anonymous says:

      Kan. Siap tinggal email tu tak boleh blah. Kalau ye pun nak jadikan digital photo album, email tu takyah. Nampak sangat nak promote tapi tak jadi.

      0

      0
  16. haters says:

    ni lagi sekor perasan laki bini macam la anak ko comel hiaakkk tuuihh

    0

    0
  17. nonok says:

    poziah ni suka dengki dgn retis lain tak leh tengok org lebih ,buruk prangai

    1

    0
  18. xxx says:

    Sebab anak dia tak laku itu yang dia cakap camtu

    0

    0

Leave a Comment

Optional