Written by AbangNara | July 10th, 2013

Di kesempatan ini, Abang Nara ingin mengucapkan selamat berpuasa kepada semua pembaca BeautifulNara yang beragama Islam. Semoga Ramadhan kali ini membawa seribu makna kepada kita semua. Apa pun, Abang Nara gembira melihat kegembiraan Fouziah Gous menyambut Ramadhan bersama tunangnya.

fouziah gous

Bagus betul kerana pasangan sama padan sama cantik ini pergi menunaikan terawih bersama-sama. Selain itu, tunang Fouziah juga turut mengajarnya mengaji. Kata Fouziah Gous menerusi Instagramnya:-

Syukur alhamdulilah dapat tunaikan terawih yg pertama bersama en tunang dan terima kasih mengajar mengaji @zhafyusof. I’m so lucky to hav u. Alhamdulilah.

Alhamdulilah hari ni solat dengan telekong baru yg sangat cantik from mama (#bakalmakmertua) sempena bulan ramadhan n thanks my mr tunang @zhafyusof for d lovely n colourful daisies.

fouziah gous

Memang comel sungguh Fouziah Gous bertelekung kan? Tambah menarik, selepas berterawih, Fouziah dan tunangnya telah berbasikal sejauh 6 kilometer. Ini satu aktiviti riadah yang sangat bagus. Cuma jangan buat sampai penat sangat sudah lah. Kang tak bangun sahur pulak.

fouziah gous

Marilah kita sama-sama doakan agar Fouziah dan Zhaf dipermudahkan untuk menjadi suami isteri. Pasti lebih seronok dan lebih banyak pahala mengerjakan ibadah bersama-sama di bulan Ramadhan di bawah ikatan yang sah. Sama-samalah kita doakan.

P.S: Video inovasi syarikat Honda sempena ulangtahun penubuhan mereka yang ke 65

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

59 responses to Fouziah Gous Gembira Sambut Ramadhan Dengan Tunang

  1. Anonymous says:

    cepat la kawen..

    0

    0
    • Lembu Gemok says:

      ok..bagus..aktiviti baik semuanya..tapi, aktiviti yang dilakukan tu bukan berdua kan?kan?kan? sbb matlamat tak menghalalkan cara….~

      0

      0
      • wan azli wan razmi says:

        confirmler bkn berdua…..patut ler ko letak nama ko lembu sebab ko nie bodo macam lembu. asyik nak cari salah orang lain dan nak start buat fitnah jer…

        0

        0
        • nenek lanjut usia says:

          amboi ko wan.. klu ye pun tegur la cara elok.. sedap hti je ko kata dia bdoh mcm lembu.. x de adab lnsung, mjur ko bkn cucu nenek.. klu ko cucu nek dah lama kna sebat dgn buloh!!!

          0

          0
        • miss ynwa says:

          ntah nye wan ni..bongok….betul la lembu tu cakap matlamat tak menghalalkan cara jika berdua…pahami dan terokai~!

          0

          0
        • CNN says:

          ni klu putus tunang mau meroyan c fou nih…
          g terawih pon dpt bunga…sume nk bgitau…meluat pulak…
          siap #tag bakal mak mentua bagai…yerrkkk…gamba last 2 tah pape..
          org lain der bini pon xmacam ni..jgn lak pas ni c fou buat video kat keek cam budak baru blaja bru2 ni…sy janji janji janji cinta awak smpi mati kecuali awk xcinta saya..weekkkk…

          0

          0
      • K.A.A says:

        wah.. nampak romantik la mereka ni..

        0

        0
    • Olga says:

      ADOI DAH MCM LAKI BINI LAH PLAK,BAIK KAWIN JE TERUS NNTI XPASAL KENA TANGKAP BASAH

      0

      0
    • ayam jepun says:

      DIA TAKUT LAKI DIA KENA CARAS NGAN ZAM2 & MARSHA ! TU LAH SELALU JE NAK BERKEPIT ! TAK PAYAH DUK BAWA KEHULU KEHILIR ! KALO DAH JODOH TAK KAN LARI !!!!

      0

      0
    • Anonymous says:

      Menyampah aku. Baik ko nikah terus haritue dari tunggu tunang pastu ja kawin 3bulan. Pagi petang siang malam sampai sahur sembahyang subuh sume tunang ko Ada.. Nampak sangat dah xleh tahan. Bajet murni. Ko sembahyang la 100x sehari pon.. Bukan halal, bukan dapat pahala. Sweet tang mana aku pon tak tahu.

      0

      0
  2. lbjkldsbjb says:

    comey nye..

    0

    0
  3. kamariah says:

    alhamdulillah….
    tp klu dlm bertunang x manis klu ke mane2 bersama….
    klu begini caranya better cepat2 nikah krn ia blh mngelak
    kita dr fitnah…

    0

    0
  4. Gula Hacks says:

    gua punya tunang bz jual lemang………………………….. jelly hokay dengan kau foziah…
    2×5 jawapan ape ek….

    0

    0
  5. sole-sole says:

    sembhyg tarawih ye?? kn bgos ttp aurat.. jgn nk mghadap Allah je ttp aurat

    0

    0
  6. maxmora says:

    K..lah tu. cepatkan pernikahan.jangan nanti ada pulak halangan2 dan propa2..tak jadi kang hancus!!

    0

    0
  7. dolah syantex says:

    fauziah gous comel.. selamat berpuasa.. cpt2 laa kawen

    0

    0
  8. aiseh… nape ade iklan tonggek berbikini bulan pose nih abg Nara oii

    0

    0
  9. ohh iklan seksi dh ilang.. baguih

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Semoga apa yg dibuat time tunang ni, berterusan hingga dah kahwin..realitynya, selalu sebelum kahwin lain, dah kahwin lain…

    0

    0
  11. fizot says:

    ermmmmm…macam2 hal la

    0

    0
  12. mokcikgayoh says:

    Allah Allah.Bertunang bukan jalan untuk kita menghalalkan semua benda.Apa kata cepat-cepat kahwin.So that semua amalan awak tu diberkati Allah.Awak dan tunang belum lagi ada hubungan yang halal.Takde maknanya nak sweet bagai kalau setakat pegi terawih,ajar mengaji,padahal dia just tunang awak je.Haruuu sungguh la orang sekarang.

    0

    0
    • wee says:

      perlu ke nak jaja cerita pasal terawih n mengaji semua…motif???? nak kasi jeles la tu ataupun nak tunjuk kebahagiaan ngan ‘ tunang’ yg belum pasti jadi suami…come on la…jgn berlebih2 sebelum kawin so lepas ni kurangkanlah post cerita2 yg memalukan ini…

      0

      0
  13. ................. says:

    selamat berpuasa kpd semua…malas la nk komen lebih2 d bulan puasa ni…

    0

    0
  14. alamak says:

    uishh…jgn jd trend kpd org lain plak…niat u buat ibadah tu dh betul..cm pergi dgn mr tunang ..itu yg nampak ganjil sdikit….better kalo dh terikt sbg suami is3 yg sah lg afdal..skdr pendpt..:-)

    0

    0
  15. putri says:

    alaaa mcm orang laen takde en tunang plak.. itu ponnk kecoh ke? i ade bf kapel seminggu taw!!

    0

    0
    • nenek lanjut usia says:

      biasa laa benda baru.. smua xcited. terawih sma2, baca al-quran sma2.. hrp2 10thn slps kawin stil amalkn bersama2 laa.. jgn dh kawin nk smyg 5 waktu pun mls. nenek sentiasa doakan yg terbaek utk cucu2 nenek.

      0

      0
      • sebenarnya, saya bukan cucu nenek says:

        Nenek, tok anjang panggil balik dari CC nie. Nek tak wat makanan tuk buka pose lagi.

        0

        0
        • nenek lanjut usia says:

          x de nye nek nak susah2kan diri msak bgai.. nnt tngan kuning kena kunyittttt.. ko bgtau kt tok anjang nenek kt bazar ni bli lauk paukkk.. sibok je ko nii..

          0

          0
  16. Anonymous says:

    gambar kat atas tu dah cukup elok dah…sejuk mata memandang tapi gambar yg last tu….hem…no comment !!

    0

    0
  17. nasib baik hafal sifir 9 says:

    dulu kata nak merasa bcinta lpas kwin..pdhl sbelum tu lg dok berkepit..skrg dah btung lagi laaa…bsepah gambar dorg bkepit ke sana sini di instagram faujiah nieee..konon nk tunjuk bt baik..tp bnda tu ttp x baik sbb awak blum ada hubungan yg halal lg..wlau dah kwin skali pon ttp x elok nk tunjuk aksi mesra2..romantik nie dkt org..simpan kt umah sudh..smua bnda nk tayang..yang peminat plak..cm biasa..oohhh..saya sukaaa..sy sukaa..alaaa..nape kekasih/laki i x cmnie..wekkk nk muntah aku..smua org nk hdup cm artis..mcm la artis tu hbt sgttt..dunia..dunia..

    0

    0
  18. payah nowww sifir aku dpt.. says:

    asyik2 nak tunjuk tunang dia cm baik..alim..lau dia baik sgt nape smua pompuan yg dia penah couple..smua hot2..freehair..pkai bju ketat2..skirt singkat..adoiii..nape dia x cari yg btudung..pkai baju kurung..bukan la nk cakap smua yg freehair tu x baik..yg btudung tu sah2 baik..tp slalu cmtu la..lau lelaki tu dari kalangan org yg pentingkan agama..pasti dia akan cari golongan yg sme cm dia..lelaki yg baik utuk pompuan yg baik..okey..

    smua org bley berubah..mana tau fauziah lpas kawin jd cm diana amir ke..irma ke kn..who knows..tp x perlu la nk mnunjuk pasangan kita baik..atau apa sje bnda baik yg kita nk buat..takut nt timbul riak..bila riak org puji..mula la kembang hidung..

    0

    0
  19. mami says:

    Fauziah & en. tunang… awak berdua baru bertunang bukan lagi sah sbg suami isteri. Perkara yg dibuat bertarawih, mengaji memang la amalan yg baik, tapi kena la ingat dia tu tunang awak je, bukan suami lagipun… Ingat tuuu.. eloklah kawin cepat..

    0

    0
    • Markonah says:

      fouziah ghous ni mmg gediks. meluat aku… dah tak dpt kawin ngan Dato FR, dok tayang2 tunang plak!

      0

      0
  20. Hero Malaysia yang rendah diri says:

    SETUJU DENGAN KOMEN KEBANYAKKAN PEMBACA. BAGUSLAH BERIBADAH BERSAMA TAPI SEBAGAI TUNANG JE TU TAK PAYAH LA NAK DITUNJUK2 SGT. NAMPAK MACAM POYO SKET HEHE… NIKAH JE DL. KENDURI BESAR-BESARAN TU NANTI BOLEH BUAT. DAH NK SANGAT HDP MACAM LAKI BINI KAN?

    0

    0
  21. den la ni says:

    sory fou..npe sjak akhir2 ni ak rase kau mcm asik menunjuk2 ye??xperlu kot post cm ni wlupn kau artis..tp kalo da kawen sok leh la post gmbr2 kau..

    0

    0
    • rt says:

      betul apa ko kata…aku rasa tujuan dia mcm nak menunjuk pd seseorang je….nak kasi jeles…sejak dia bertunag nampak mcam eksen sikit n suka menunjuk2….aku rasa tak kekal lama bila kawin nanti…tengoklaaaa.

      0

      0
  22. budak cantik says:

    alhamdulillah..semoga amalan yg di buat di amalkan selepas khwin jgk..ms2 mcm nie mmg manis.tp bl dah khwin ln sgt2..

    0

    0
  23. kek cokelat kesukaan aku says:

    semoga dapat menurut aurat dengan betol peace yo selamat berpuasa sume…

    0

    0
  24. Cikcumil says:

    Papepun…tunang dia ensem!

    0

    0
  25. hahaha says:

    sakit aku tgk dorg ni. haihhh gila.

    0

    0
  26. sonkimura says:

    Gmbr yg last tu tak berapa berkenan la..nk pegi masjid tutupla aurat sepenuhnya..:)

    0

    0
  27. Mat Berahiyyuddin says:

    waduh waduh..bang mat tengok romantis sekali..ceweknya juga manis..cowoknya hensem bangat sih..bang mat ngak mau komen banyak2 nanti kok bisa dosa..semoga teruskan amal ibadat sehingga mati. jangan bulan puasa aja ya..untuk Nara..kirim salam sama Neelopa.. – Bang Mat Berahiyyuddin –

    0

    0
  28. Anonymous says:

    MENYAMPAH LAH AKU ,MACAM LAKI BINI JE.OVER LEBIH

    0

    0
  29. pojie yah says:

    dunia sekarang,bila bertunang dah ke hulu ke hilir selalu. dtg rumah hari2.padahal tetap haramhukumnya. lagipun adat melayu pun tak elok kalau macam tu.semoga diberi hidayah di bulan ramadan.tak perlulah p terawih bersama2 bagai. seeloknya..p je dgn family msng2.nanti dah kawen.konak terbalikkan bumi pun tak pe dh.sekarang ni jg lah batas2 dlm pergaulan

    0

    0
  30. minah jambu tukar kaler merah biru says:

    Emmmmmmmmm pojiah gos pakai telekong pon Nampak seksi kt dada tu hehe ..

    0

    0
  31. rahsia says:

    hurmm..no komen

    0

    0
  32. rahsia alam says:

    niat tu dah baik, cuma cara je yg xkena… insyaALLAH lps kawin nti blh la wat mcm nie.. kalu wat skrg nti dh hilang manis nya tu..dan tkut Allah x redha.. semoga di beri hidayah k.. p/s : cpat2 kawin, halal itu lbih indah..

    0

    0
  33. keypochi says:

    bila pulak dorang berdua-duaan?habis yg amik gambar sape?zombi kg pisang ke….cubalah bersangka baik…org klu dh busuk hati,asyik nk cari salah org jer la

    0

    0
  34. budu says:

    apa yang dia cuba bagitau sebenarnya?
    1) dia ada tunang?
    2) dia pegi solat tarawih?
    3) dia mengaji?

    aku konpiusssss!!hohohoho

    0

    0
    • Anonymous says:

      den ghaso ghaso la..si fuziah nie nak melontarkan kegembiraan dio dongan amik gambar selopeh bertunang…

      0

      0
  35. Anonymous says:

    tros x follow dah instagram cik pojiah ni lepas tgk lately dia mcm nak menunjuk2 je..hmm..

    0

    0
  36. Anonymous says:

    cik pojiah..ko x nak ke buat video istimewa utk tunang ko tuhh ? budak baru kapel seminggu pon dh pandai buat video. hiks!

    0

    0
  37. Anonymous says:

    gambar last tu lepas balik terawikh bukan nak pegi masjid.
    orang malaysia tak reti baca ke?
    cepatnya jump into conclusion.
    very negative. ish!

    0

    0
  38. mimi yang divine says:

    tak de cite yang lebih menarik lagi ke? i mean, seriously..who gives a hoot??

    0

    0