Written by AbangNara | March 29th, 2012

Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk Seri yang berstatus duda.

fouziah gous bercinta

Kata Fouziah Gous:-

Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya. Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini.

Apabila ditanya tentang kelibat dirinya yang sering kali dilihat bersama dengan kekasihnya itu di acara-acara hiburan, Fouziah Gous berkata:-

Sejak dulu lagi saya tiada apa hendak sorok atau berpura-pura jika saya memang berkawan dengan seseorang. Sebelum ini, ramai yang mendakwa mengenai hubungan kami tetapi saya nafikan kerana memang ia belum berlaku ketika itu.Hanya baru-baru ini sahaja kami mula keluar dan mengenali antara satu sama lain.

Kepada yang kecewa dengan berita ini, jangan sedih-sedih. Doakanlah kebahagiaan Fouziah Gous. Kalau sudah memang tertulis jodohnya dengan Datuk Seri ini, semoga segala urusan ke arah itu dipermudahkan. Tahniah kepada Fouziah Gous sekali lagi atas berita gembira ini.

127 responses to Fouziah Gous Akui Bercinta Dengan Datuk Seri Berstatus Duda

  1. penutup nina ricci says:

    Xde ape yg nk difrustkan la bang nara ..artis je pOn..

    0
    0
  2. ina says:

    bukankah Fauziah Gous ni dengan Iqram Dinzly?? hmm, mungkin kawan k0t.

    0
    0
  3. yuyu says:

    frust iqram dinzly.huhu

    0
    0
    • melah himbusan bayu says:

      uollsss… mak suka… iqram dapat kat mak uollsssssss…………. anak ikan gitu…………………………..

      0
      0
  4. sakit gusi says:

    pass sini iqram dinzly kat aku…i want him

    0
    0
  5. Cik pizz says:

    4

    0
    0
  6. papa hot says:

    sikit x frust,,mampuih pi kt hang,,x minat pun awek ni,, terhegeh2 hihihihi
    x ksah pun nk kwen dgn spa..ado aku kisah?? memang x la… x rugi pun x dpt kwen dengan retis..x dpt apa2 pun..lain la awok 2 ustazah pilihan hikhikhik

    0
    0
  7. me myself says:

    aah bkn dia ngan iqram dinzly tu ke?pe sudah jadik???

    0
    0
  8. poyo says:

    hahaha…first time jadik org first…kesian kt aku

    0
    0
  9. tahniah fouziah. dah hampir ke gerbang bahagia.

    0
    0
  10. mak teh says:

    suke laaa 2

    0
    0
  11. Nami says:

    kenapa perlu kecewa??? abg nara tu yg kecewa….ngada!

    0
    0
  12. hehehe says:

    lantak la wei…tak menganggu kehidupan aku langsung…nak nikah gan sape pun tak kisah…janji korang bahagia…jgn status suami gah tp 3 @ 4 thn dah bermadu or bercerai…

    0
    0
  13. kiki says:

    DS Redzuan lah tu…..dah agak dah..

    0
    0
  14. putri^^ says:

    erm duda pon blasah je..jnji kaya..tula artis skg..

    0
    0
  15. penjual kopi says:

    Ketulusan& kesungguhan seorg yg bergelar “Datuk Seri” confirm kena layan. Kalau xda status “Datuk” jgn haraplah nak kena layan…

    0
    0
  16. Dira says:

    Datin Seri in the making?hmmmm!(mata terangkat ke ats)..

    0
    0
  17. penjual kopi says:

    Ketulusan& kesungguhan seorg yg bergelar “Datuk Seri” confirm kena layan. Kalau xda status “Datuk” jgn haraplah nak kena layan wei…

    0
    0
  18. Lydia says:

    Datuk Seri Farid Ridzuan laa ni – dah lama dah I tau… selalu nampak kat event2 TV3 – :D

    0
    0
    • lolalolalolapop says:

      is it true??hmmmm patut la layan..psni ni sure bersepah muka dia kt program tv3..;p

      0
      0
      • Lydia says:

        I nih ex company tuh – mmg tau – penah sekali dia pelakon pembantu je, tapi poster drama tuh, kena letak gambar dia tengah2 besarrr… poyo ngan DSFR niiii!..
        and si Iqram tuh gay kay – saja nak cover relationship diorang.

        0
        0
      • Anonymous says:

        lydia, serious aku baru tau farid tu duda, aku ingat still berbini yg duk kaver line lelebih..

        0
        0
    • watie says:

      ha’a..lydia! i pernah pegi one wedding ni..pastu die duduk satu table dgn Datuk Farid ni..confirm la..

      0
      0
      • Lydia says:

        Dia dah lama divorce – lebih kurang 2-3 tahun…. sebelum divorce lagi dia dah intim ngan FG ni haa…

        0
        0
    • saya says:

      bila DS farid bercerai??

      0
      0
  19. hehehe says:

    Dato Seri Farid Redzuan

    0
    0
  20. anonymous says:

    DATUK BERDUIT, CINTA DATUK KE CINTA ‘DUIT’ DATUK!? kikiki

    0
    0
  21. ahkak gile glam says:

    ooo datuk seri farid ridzuan…ermmm boleh la tu janji kahwin..bertambahlah umat Muhammad lepas ni, Amin:)

    0
    0
  22. kopiko says:

    ha a la kn… bkn die ngan iqram dinzly ke???

    0
    0
  23. Reena says:

    Patutlah dgn ID tu stakat teman tp mesra jer..ghopa2nya tgh reserve space utk jerung…apa nk heran..retis…no money, no talk.

    0
    0
  24. jejari muncung says:

    bang nara..psl ustazah pilihan xde ke?asik artis yg hot kt dunia je show off..

    0
    0
  25. meh nak selit politik sikit says:

    laki dia pun orang kuat kerajaan nih. keje dengan Najib in term of media.
    patutlah si foziah ni ngamuk sakan masa demonstrasi bersih taun lepas.
    pro-gomen ghopenyee…

    0
    0
  26. chentalove says:

    kelaz ler Fouziah Gous ni…
    k la tu,Datuk Seri tu bkan nya status suami org…xada salah nya mereka bcintan-cintun…
    smoga smuanya smpai ke alam prkhawinan…

    0
    0
  27. qaseh says:

    jawapan klise!!
    “dia jujur dan ikhlas”
    ” dia terima saya seadanya”
    “dia bersungguh…dia baik, menghormati saya”

    phuiiiii! kalau takde duit ko ingat die mau? mampuihh tak.
    ni ade title pulak..kalau aku pun nak….

    0
    0
    • Anonymous says:

      mne ko tau?? jngn smpai kta2 ko jd fitnh sudah…

      0
      0
      • qaseh says:

        terima kasih anon.. tak fitnah pun..
        tapi kau faham tak aku kate jawapan KLISE..
        fikir logiklah..

        0
        0
      • Anonymous says:

        ak x kte yg jwpn klise tu…ak mksdkn yg phui… bla bla bla ko tu je…

        0
        0
      • Anonymous says:

        mksd ak bkn yg jwpn klise tu… yg ayt phui bla bla ko tu… tp kalo x berniat pun x pe la.. mungkin ak slh phm…sorry.

        0
        0
  28. mrs.sheikh says:

    datuk parid ridzuan lorrrr
    lama dah gosip depa ni

    0
    0
  29. Anonymous says:

    bagus fouziahhh… i sokong pilihan u! pilihla yang poket tebal utk jaminan masa depan.. at least klu die buat hal, dlm bank u still berkepuk2 duit!..

    0
    0
  30. gosht says:

    menjadi juga ilmu ko fouziah

    0
    0
  31. xxx says:

    heheheh sblm bercerai lagi pun dah berkawan… kalau dah artis, artis jugakkan.. kata mana2 pun berlakon:) :)

    0
    0
    • jas says:

      agaknya terkena badi asyik berlakon watak pompuan bermadu dlm trilogi cinta, tahajjud cinta, karma, mantera anjasmoro & kekasih awal & akhir (berlakon dgn siti saleha & aaron aziz) :)..berlakon mcm ada pengalaman..

      0
      0
  32. i have to say says:

    aku suka datuk seri sbb dia mmg berkaliber tp aku lnsg xsuka si pojiah ni…sbb dia jenis perasan bagus n perasan high class tp kalu tgk kepada rupa n stail xtera mana pun…besa2 jer…kalu datuk nk pikat artis ramai lg yg lain yg lebih bagus, cantik n menarik…

    0
    0
  33. loving says:

    woo…..tahniah kpd fouziah…x lama gk pat glran datin la….

    0
    0
  34. nz says:

    haha xde sape pun nk kecewa, sorg je yg kecewa iaitu iqram dizly jelah..die kn nk nk kt faujiah nie tp kene reject..sian iqram..

    0
    0
  35. rozi says:

    Kesungguhan & ketulusan seorang Dato’ Seri mestilah dia mahu..
    Bayangkan kalau kesungguhan & ketelusan seseorang yang biasa2 aje..jgn haraplah nak dipandang…
    Memang dah lumrah…org2 biasa pun nak cari yg berada inikan pulak artis yg serba serbi high maintenance…tapi bila tang bagi alasan dan sebab tu yg tak boleh tahan…selalu hipokrit…

    0
    0
  36. mamaamer says:

    xpe…oklah tu…duda pun xpe…jgn ambek laki org sudeh…mcm siapa???korang jwb lah sendiri…

    0
    0
  37. Nami says:

    Datin serryyyyy ok!!!ko mampu???janji kaya…hahahha

    0
    0
  38. ibu ngan anak says:

    tak pe lah…janji bukan laki org….moga cepat2 kawin…

    0
    0
  39. stalker hebat says:

    KALAU KORANG SEMUA NAK TAHU…..DATUK SERI ITU ADALAH BEKAS CEO MEDIA PRIMA. DATUK SERI FARID RIDZUAN. AKU PERNAH NAMPAK DORANG BANYAK KALI SHOPPING DEKAT THE GARDEN MIDVALLEY. BTW, AKU KEJE SANE. HEHEHE PERCAYA ATAU TAK? SUH BANG NARA NI SIASAT HABIS-HABISAN.. YESSSSSSS! TERBONGKAR JUGAK GOUS. NGAKU PUN KAU AKHIRNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA…. :D

    0
    0
    • HANYA MEMERHATI says:

      yup. betul cakap ko…sebab bila aku cek dlm google datuk seri farid putrajaya yg kuar datuk farid tv3…..plis b4 ni dorg mmg pnh d gosipkan bcinta thn 2010 dl kot lao xsilap aku…tp bila ms nya datuk farid bcerai ngn bini dia?????

      0
      0
  40. Wan Z says:

    Datu’ Seri Farid Ridzuan…

    0
    0
  41. Triple_j says:

    i yakin yg cinta fouziah terhadap mamat tu sungguh suci, murni dan ikhlas. tak mengira samaada org tu tua (dah ada title datuk seri) ataupun seorang duda. cuma kebetulan je org tu bergelar datuk seri dan kaya raya. lol

    0
    0
  42. bunga says:

    sian duda saya sbb ceraikn saya kerana si pojiah ni…rupanyer dia ni cari laki yg berharta jer x kira suami org ker tidak…sya tunggu dia jilat kata2 dia yg dia bagi kt saya dulu n hope dia pandai jaga laki dia nnti yea sbelum kena rampas dgn perempuan spesis dia jgk..

    0
    0
  43. JEJARI KONTOT says:

    KOTE KEDUT YANG KO CARI POZIAH

    0
    0
  44. pemerhati says:

    DSFR hensem la..first time jumpa dia depan2..muda ag, kaya. orang bodoh je tolak cinta dia. miahahaha korang semua ni HASAD DENGKI je lebih!

    0
    0
  45. poziah haussss says:

    apa??? dia rampas dato seri ni dh lama ye????

    0
    0
  46. JEJARI KONTOT says:

    SI IKRAM TU KAKI PUKUL.SAPO NAK!

    0
    0
  47. rampasan kuasa says:

    sila tunjuk muka janda dato seri ni i nk tengok

    0
    0
  48. toyol says:

    ala….. tak payah nak cakap orang ….. kita tak tau ceta nanti jadi fitnah jangan berpersangka ngan orang tak baik……. tu kisah hidup dia bagaimana pula ngan anda2 semua lum tau lagi baiknya……

    0
    0
  49. Anonymous says:

    datuk?..at least bukan suami org…bagus bagus..pandai ko cari datuk duda hehehe…nasib baik bukan laki org hehehhe

    0
    0
  50. Anonymous says:

    dah lama tau psl dia dgn datuk seri 2.sejak dia dlm MAS lagi lah dia dh ada affair dgn DS tuh.lepas 2 DS 2 tarik dia blakon dlm citer tuk tv3.then dia menang award pelakon pembantu dlm anugerah skrin& ramai yg protes masa 2.kan dulu ada drama dia psl student medic kt tv9 dgn iqram.masa dia mula2 blakon byk blakon tuk tv3.lpas 2 agk2 ramai yg mcm dh hidu,dia beralih plak dlm drama2 tuk rtm.dia mmg dh ada affair sejak DS still dgn xwife dia.jgnlah kelentong yer.sbb dlm airline dh ramai yg tau.dh ramai yg bercerita& cerita2 crew mmg blh dipercayai hokey!! masa tgh kecoh psl dia dgn DS ni, DS 2 still lg dgn xwife dia & DS 1family ni ada naik flight aku ke Los Angeles.seriously xwife dia tersangat2 baik, tersangat2 humble& very soft spoken….hokey!!! anak2 dia pun very very well behave w/pun anak orang kaya & tk kekwat langsung.w/pun ada maid sekali dlm flight 2 (anak2 DS ni duduk GCC) tp sume benda d/org buat sendiri.klu mintak brg, akn gunakn pkataan TOLONG or PLEASE.bagus betul….actually DS ni pun sungguh berhemah orangnya,tp bila dia ada affair mcmni,terus lah aku ilang respect kat dia!

    0
    0
  51. noname says:

    klau gitu gayenya cepat2 la kawin pojiahnya .Datuk pon cepat2 la dtg minang agar tak mendatangkan fitnah .Semua org dah tahu nih ..!!!

    0
    0
  52. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bagos pojiah minah jambu suka betol kalau pojiah kawin ngan tan sri ke datok ke…….yg penting duit rumah n kereta……….kawin ngan orang tkde duit camana nk rasa senang kn ! kite kawin nk senang bukan nk susah !!!!! kalau kawin nk susah kena pukol bantai kena tumbok kena tunjal2 kepala buat ape kawin !! lov u pojiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh …

    0
    0
  53. siti nurhaliza jendul says:

    FAUZIAH GOUS = SITI NURHALIZA

    0
    0
  54. […] ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Akui, Bercinta, Berstatus, Datuk, dengan, Duda, […]

    0
    0
  55. kool says:

    hmmm .. datuk dah nak andropause …

    0
    0
  56. cikjoyah says:

    xpaham aku ngn retis skrg, pangkat datuk gak yg dinaknye.. awak 2 kan canteq.haiyaaa!

    0
    0
  57. watever says:

    motif announce hubungn?

    0
    0
  58. Malisa says:

    bertambahlah geng kelab perampas yg di presidenkan oleh tok ti..setiausaha Fasha..bendahari memey.. Naib presiden sape eh.. dia dgn farid ridzuan dah lama kot ada affair…masa dato tu blm dpt dato lagi.. pas tu ada gosip pasal dia dpt keistimewaan di TV3..

    0
    0
  59. lalala says:

    patut la aku pelik .muka x lawa tp salu bwk watak utama kat tv3.upenye ade skandal.no wonder lah.

    0
    0
  60. mikhail says:

    datuk seri ‘jongos’ farid redzuan ni mmg suke sebat semua artis yg masuk media prima..pantang dahi licin mmg kene ‘try’ la. padan muke ko kene buang dr media prima sbb byk merosakkan imej dgn perangai buaya dan menyalahguna harta syarikat. cover line kata naik pangkat jd penasihat comm PM. Pirahh.

    0
    0
  61. pah bedah says:

    datuk seri tu dah x jadik ceo media prima, skang kt RTM lak..ptt la poziah ni nak.. poket tebal..ngan iqram tu dl, saje je kaber line..kan si iqram tu selera lain..hohoho..(kat mediamalaya ade gak cite psl ni, lagi x berselindung!!)

    0
    0
  62. […] Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk … Continue reading → […]

    0
    0
  63. hajimaru says:

    x baek la korg ni mngutuk..namanya kan jodoh..cth tok ti tu..dh termaktub kt luh mahfuz..sila yakin dgn rukun iman yg k6..iaitu pcaya qada dan qadar..kalau dh jdoh sapa la kita sebagai manusia nk halang..doakan je la yg terbaek..sama mcm rezeki, kalau dh bukan rezeki korg,,,dalam mulut pn leh tersembur kuar nasi tu balik….sekian jazakallah khairan kathira.

    0
    0
  64. Anonymous says:

    dato F….!!!

    0
    0
  65. akutaudah says:

    confirm dato seri farid ridzuan! dah agak dah!

    0
    0