Written by AbangNara | March 29th, 2012

Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk Seri yang berstatus duda.

fouziah gous bercinta

Kata Fouziah Gous:-

Hati saya mula terbuka untuk rapat dengannya selepas melihat ketulusan dan kesungguhan dia untuk berkawan dengan saya. Malah, dia yang kebetulan rakan niaga abang saya ada menyuarakan hasratnya kepada abang untuk melamar saya.Masih terlalu awal untuk saya ulas panjang kerana kami sedang mengenali hati budi dengan lebih mendalam pada waktu ini.

Apabila ditanya tentang kelibat dirinya yang sering kali dilihat bersama dengan kekasihnya itu di acara-acara hiburan, Fouziah Gous berkata:-

Sejak dulu lagi saya tiada apa hendak sorok atau berpura-pura jika saya memang berkawan dengan seseorang. Sebelum ini, ramai yang mendakwa mengenai hubungan kami tetapi saya nafikan kerana memang ia belum berlaku ketika itu.Hanya baru-baru ini sahaja kami mula keluar dan mengenali antara satu sama lain.

Kepada yang kecewa dengan berita ini, jangan sedih-sedih. Doakanlah kebahagiaan Fouziah Gous. Kalau sudah memang tertulis jodohnya dengan Datuk Seri ini, semoga segala urusan ke arah itu dipermudahkan. Tahniah kepada Fouziah Gous sekali lagi atas berita gembira ini.

127 responses to Fouziah Gous Akui Bercinta Dengan Datuk Seri Berstatus Duda

  1. penutup nina ricci says:

    Xde ape yg nk difrustkan la bang nara ..artis je pOn..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 133 Thumb down 2
  2. ina says:

    bukankah Fauziah Gous ni dengan Iqram Dinzly?? hmm, mungkin kawan k0t.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 2
  3. yuyu says:

    frust iqram dinzly.huhu

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 6
    • melah himbusan bayu says:

      uollsss… mak suka… iqram dapat kat mak uollsssssss…………. anak ikan gitu…………………………..

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 2
  4. sakit gusi says:

    Hidden due to low comment rating. Click here to see.

    Poorly-rated. Like or Dislike: Thumb up 9 Thumb down 21
  5. Cik pizz says:

    4

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 3
  6. papa hot says:

    sikit x frust,,mampuih pi kt hang,,x minat pun awek ni,, terhegeh2 hihihihi
    x ksah pun nk kwen dgn spa..ado aku kisah?? memang x la… x rugi pun x dpt kwen dengan retis..x dpt apa2 pun..lain la awok 2 ustazah pilihan hikhikhik

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 3
    • Anonymous J says:

      jage2 papa..ustajah2 ni ade org anti sikit…jage2 anonymous memerati………………………………………………………..hahahahaha!!

      Hot debate. What do you think? Thumb up 14 Thumb down 9
  7. me myself says:

    aah bkn dia ngan iqram dinzly tu ke?pe sudah jadik???

    Like or Dislike: Thumb up 7 Thumb down 2
  8. poyo says:

    hahaha…first time jadik org first…kesian kt aku

    Hot debate. What do you think? Thumb up 2 Thumb down 11
  9. tahniah fouziah. dah hampir ke gerbang bahagia.

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 4
  10. mak teh says:

    suke laaa 2

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  11. Nami says:

    kenapa perlu kecewa??? abg nara tu yg kecewa….ngada!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  12. hehehe says:

    lantak la wei…tak menganggu kehidupan aku langsung…nak nikah gan sape pun tak kisah…janji korang bahagia…jgn status suami gah tp 3 @ 4 thn dah bermadu or bercerai…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 18 Thumb down 0
  13. kiki says:

    DS Redzuan lah tu…..dah agak dah..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 24 Thumb down 0
  14. putri^^ says:

    erm duda pon blasah je..jnji kaya..tula artis skg..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  15. penjual kopi says:

    Ketulusan& kesungguhan seorg yg bergelar “Datuk Seri” confirm kena layan. Kalau xda status “Datuk” jgn haraplah nak kena layan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 35 Thumb down 1
  16. Dira says:

    Datin Seri in the making?hmmmm!(mata terangkat ke ats)..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  17. penjual kopi says:

    Ketulusan& kesungguhan seorg yg bergelar “Datuk Seri” confirm kena layan. Kalau xda status “Datuk” jgn haraplah nak kena layan wei…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 1
  18. Lydia says:

    Datuk Seri Farid Ridzuan laa ni – dah lama dah I tau… selalu nampak kat event2 TV3 – :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 46 Thumb down 0
    • lolalolalolapop says:

      is it true??hmmmm patut la layan..psni ni sure bersepah muka dia kt program tv3..;p

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
      • Lydia says:

        I nih ex company tuh – mmg tau – penah sekali dia pelakon pembantu je, tapi poster drama tuh, kena letak gambar dia tengah2 besarrr… poyo ngan DSFR niiii!..
        and si Iqram tuh gay kay – saja nak cover relationship diorang.

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 33 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        lydia, serious aku baru tau farid tu duda, aku ingat still berbini yg duk kaver line lelebih..

        Hot debate. What do you think? Thumb up 11 Thumb down 2
    • watie says:

      ha’a..lydia! i pernah pegi one wedding ni..pastu die duduk satu table dgn Datuk Farid ni..confirm la..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
      • Lydia says:

        Dia dah lama divorce – lebih kurang 2-3 tahun…. sebelum divorce lagi dia dah intim ngan FG ni haa…

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 10 Thumb down 0
    • saya says:

      bila DS farid bercerai??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  19. hehehe says:

    Dato Seri Farid Redzuan

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 1
  20. anonymous says:

    DATUK BERDUIT, CINTA DATUK KE CINTA ‘DUIT’ DATUK!? kikiki

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 1
  21. ahkak gile glam says:

    ooo datuk seri farid ridzuan…ermmm boleh la tu janji kahwin..bertambahlah umat Muhammad lepas ni, Amin:)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 23 Thumb down 0
  22. kopiko says:

    ha a la kn… bkn die ngan iqram dinzly ke???

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  23. Reena says:

    Patutlah dgn ID tu stakat teman tp mesra jer..ghopa2nya tgh reserve space utk jerung…apa nk heran..retis…no money, no talk.

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 1
  24. jejari muncung says:

    bang nara..psl ustazah pilihan xde ke?asik artis yg hot kt dunia je show off..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 0
  25. meh nak selit politik sikit says:

    laki dia pun orang kuat kerajaan nih. keje dengan Najib in term of media.
    patutlah si foziah ni ngamuk sakan masa demonstrasi bersih taun lepas.
    pro-gomen ghopenyee…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 20 Thumb down 5
  26. chentalove says:

    kelaz ler Fouziah Gous ni…
    k la tu,Datuk Seri tu bkan nya status suami org…xada salah nya mereka bcintan-cintun…
    smoga smuanya smpai ke alam prkhawinan…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
  27. qaseh says:

    jawapan klise!!
    “dia jujur dan ikhlas”
    ” dia terima saya seadanya”
    “dia bersungguh…dia baik, menghormati saya”

    phuiiiii! kalau takde duit ko ingat die mau? mampuihh tak.
    ni ade title pulak..kalau aku pun nak….

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 2
    • Anonymous says:

      mne ko tau?? jngn smpai kta2 ko jd fitnh sudah…

      Hot debate. What do you think? Thumb up 1 Thumb down 9
      • qaseh says:

        terima kasih anon.. tak fitnah pun..
        tapi kau faham tak aku kate jawapan KLISE..
        fikir logiklah..

        Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 14 Thumb down 0
      • Anonymous says:

        ak x kte yg jwpn klise tu…ak mksdkn yg phui… bla bla bla ko tu je…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 4
      • Anonymous says:

        mksd ak bkn yg jwpn klise tu… yg ayt phui bla bla ko tu… tp kalo x berniat pun x pe la.. mungkin ak slh phm…sorry.

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 4
  28. mrs.sheikh says:

    datuk parid ridzuan lorrrr
    lama dah gosip depa ni

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 11 Thumb down 0
  29. Anonymous says:

    bagus fouziahhh… i sokong pilihan u! pilihla yang poket tebal utk jaminan masa depan.. at least klu die buat hal, dlm bank u still berkepuk2 duit!..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 38 Thumb down 0
  30. gosht says:

    menjadi juga ilmu ko fouziah

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 16 Thumb down 0
  31. xxx says:

    heheheh sblm bercerai lagi pun dah berkawan… kalau dah artis, artis jugakkan.. kata mana2 pun berlakon:) :)

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 31 Thumb down 1
    • jas says:

      agaknya terkena badi asyik berlakon watak pompuan bermadu dlm trilogi cinta, tahajjud cinta, karma, mantera anjasmoro & kekasih awal & akhir (berlakon dgn siti saleha & aaron aziz) :)..berlakon mcm ada pengalaman..

      Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 25 Thumb down 0
  32. i have to say says:

    aku suka datuk seri sbb dia mmg berkaliber tp aku lnsg xsuka si pojiah ni…sbb dia jenis perasan bagus n perasan high class tp kalu tgk kepada rupa n stail xtera mana pun…besa2 jer…kalu datuk nk pikat artis ramai lg yg lain yg lebih bagus, cantik n menarik…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 21 Thumb down 1
  33. loving says:

    woo…..tahniah kpd fouziah…x lama gk pat glran datin la….

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  34. nz says:

    haha xde sape pun nk kecewa, sorg je yg kecewa iaitu iqram dizly jelah..die kn nk nk kt faujiah nie tp kene reject..sian iqram..

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 1
  35. rozi says:

    Kesungguhan & ketulusan seorang Dato’ Seri mestilah dia mahu..
    Bayangkan kalau kesungguhan & ketelusan seseorang yang biasa2 aje..jgn haraplah nak dipandang…
    Memang dah lumrah…org2 biasa pun nak cari yg berada inikan pulak artis yg serba serbi high maintenance…tapi bila tang bagi alasan dan sebab tu yg tak boleh tahan…selalu hipokrit…

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 13 Thumb down 0
  36. mamaamer says:

    xpe…oklah tu…duda pun xpe…jgn ambek laki org sudeh…mcm siapa???korang jwb lah sendiri…

    Hot debate. What do you think? Thumb up 8 Thumb down 2
  37. Nami says:

    Datin serryyyyy ok!!!ko mampu???janji kaya…hahahha

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  38. ibu ngan anak says:

    tak pe lah…janji bukan laki org….moga cepat2 kawin…

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 2
  39. stalker hebat says:

    KALAU KORANG SEMUA NAK TAHU…..DATUK SERI ITU ADALAH BEKAS CEO MEDIA PRIMA. DATUK SERI FARID RIDZUAN. AKU PERNAH NAMPAK DORANG BANYAK KALI SHOPPING DEKAT THE GARDEN MIDVALLEY. BTW, AKU KEJE SANE. HEHEHE PERCAYA ATAU TAK? SUH BANG NARA NI SIASAT HABIS-HABISAN.. YESSSSSSS! TERBONGKAR JUGAK GOUS. NGAKU PUN KAU AKHIRNYAAAAAAAAAAAAAAAAAA…. :D

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 29 Thumb down 1
    • HANYA MEMERHATI says:

      yup. betul cakap ko…sebab bila aku cek dlm google datuk seri farid putrajaya yg kuar datuk farid tv3…..plis b4 ni dorg mmg pnh d gosipkan bcinta thn 2010 dl kot lao xsilap aku…tp bila ms nya datuk farid bcerai ngn bini dia?????

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 0
  40. Wan Z says:

    Datu’ Seri Farid Ridzuan…

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  41. Triple_j says:

    i yakin yg cinta fouziah terhadap mamat tu sungguh suci, murni dan ikhlas. tak mengira samaada org tu tua (dah ada title datuk seri) ataupun seorang duda. cuma kebetulan je org tu bergelar datuk seri dan kaya raya. lol

    Hot debate. What do you think? Thumb up 15 Thumb down 6
  42. bunga says:

    sian duda saya sbb ceraikn saya kerana si pojiah ni…rupanyer dia ni cari laki yg berharta jer x kira suami org ker tidak…sya tunggu dia jilat kata2 dia yg dia bagi kt saya dulu n hope dia pandai jaga laki dia nnti yea sbelum kena rampas dgn perempuan spesis dia jgk..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 15 Thumb down 0
    • haus dambaan lelaki berusia says:

      apa? dia tuduh kau x pandai jaga laki ye? hebat fouziah…

      Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  43. JEJARI KONTOT says:

    KOTE KEDUT YANG KO CARI POZIAH

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 12 Thumb down 2
  44. pemerhati says:

    DSFR hensem la..first time jumpa dia depan2..muda ag, kaya. orang bodoh je tolak cinta dia. miahahaha korang semua ni HASAD DENGKI je lebih!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 7
  45. poziah haussss says:

    apa??? dia rampas dato seri ni dh lama ye????

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  46. JEJARI KONTOT says:

    SI IKRAM TU KAKI PUKUL.SAPO NAK!

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  47. rampasan kuasa says:

    sila tunjuk muka janda dato seri ni i nk tengok

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  48. toyol says:

    ala….. tak payah nak cakap orang ….. kita tak tau ceta nanti jadi fitnah jangan berpersangka ngan orang tak baik……. tu kisah hidup dia bagaimana pula ngan anda2 semua lum tau lagi baiknya……

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  49. Anonymous says:

    datuk?..at least bukan suami org…bagus bagus..pandai ko cari datuk duda hehehe…nasib baik bukan laki org hehehhe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Anonymous says:

    dah lama tau psl dia dgn datuk seri 2.sejak dia dlm MAS lagi lah dia dh ada affair dgn DS tuh.lepas 2 DS 2 tarik dia blakon dlm citer tuk tv3.then dia menang award pelakon pembantu dlm anugerah skrin& ramai yg protes masa 2.kan dulu ada drama dia psl student medic kt tv9 dgn iqram.masa dia mula2 blakon byk blakon tuk tv3.lpas 2 agk2 ramai yg mcm dh hidu,dia beralih plak dlm drama2 tuk rtm.dia mmg dh ada affair sejak DS still dgn xwife dia.jgnlah kelentong yer.sbb dlm airline dh ramai yg tau.dh ramai yg bercerita& cerita2 crew mmg blh dipercayai hokey!! masa tgh kecoh psl dia dgn DS ni, DS 2 still lg dgn xwife dia & DS 1family ni ada naik flight aku ke Los Angeles.seriously xwife dia tersangat2 baik, tersangat2 humble& very soft spoken….hokey!!! anak2 dia pun very very well behave w/pun anak orang kaya & tk kekwat langsung.w/pun ada maid sekali dlm flight 2 (anak2 DS ni duduk GCC) tp sume benda d/org buat sendiri.klu mintak brg, akn gunakn pkataan TOLONG or PLEASE.bagus betul….actually DS ni pun sungguh berhemah orangnya,tp bila dia ada affair mcmni,terus lah aku ilang respect kat dia!

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 52 Thumb down 4
  51. noname says:

    klau gitu gayenya cepat2 la kawin pojiahnya .Datuk pon cepat2 la dtg minang agar tak mendatangkan fitnah .Semua org dah tahu nih ..!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Dato minah jambu 24jam mengadap computer says:

    bagos pojiah minah jambu suka betol kalau pojiah kawin ngan tan sri ke datok ke…….yg penting duit rumah n kereta……….kawin ngan orang tkde duit camana nk rasa senang kn ! kite kawin nk senang bukan nk susah !!!!! kalau kawin nk susah kena pukol bantai kena tumbok kena tunjal2 kepala buat ape kawin !! lov u pojiahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  53. siti nurhaliza jendul says:

    FAUZIAH GOUS = SITI NURHALIZA

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 5
  54. […] ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk … Continue reading → This entry was posted in Gosip and tagged Akui, Bercinta, Berstatus, Datuk, dengan, Duda, […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. kool says:

    hmmm .. datuk dah nak andropause …

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. cikjoyah says:

    xpaham aku ngn retis skrg, pangkat datuk gak yg dinaknye.. awak 2 kan canteq.haiyaaa!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  57. watever says:

    motif announce hubungn?

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 1
  58. Malisa says:

    bertambahlah geng kelab perampas yg di presidenkan oleh tok ti..setiausaha Fasha..bendahari memey.. Naib presiden sape eh.. dia dgn farid ridzuan dah lama kot ada affair…masa dato tu blm dpt dato lagi.. pas tu ada gosip pasal dia dpt keistimewaan di TV3..

    Well-loved. Like or Dislike: Thumb up 62 Thumb down 1
  59. lalala says:

    patut la aku pelik .muka x lawa tp salu bwk watak utama kat tv3.upenye ade skandal.no wonder lah.

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  60. mikhail says:

    datuk seri ‘jongos’ farid redzuan ni mmg suke sebat semua artis yg masuk media prima..pantang dahi licin mmg kene ‘try’ la. padan muke ko kene buang dr media prima sbb byk merosakkan imej dgn perangai buaya dan menyalahguna harta syarikat. cover line kata naik pangkat jd penasihat comm PM. Pirahh.

    Like or Dislike: Thumb up 3 Thumb down 0
  61. pah bedah says:

    datuk seri tu dah x jadik ceo media prima, skang kt RTM lak..ptt la poziah ni nak.. poket tebal..ngan iqram tu dl, saje je kaber line..kan si iqram tu selera lain..hohoho..(kat mediamalaya ade gak cite psl ni, lagi x berselindung!!)

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
  62. […] Argh ~~~ Pasti ramai yang bertambah kecewa apabila seorang demi seorang artis wanita hot di Malaysia mengumumkan status mereka sebagai not available. Yang terbaru, Fouziah Gous membuat pengakuan ekslusif kepada Mstar Online yang dia sekarang sedang bercinta dengan seorang Datuk … Continue reading → […]

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  63. hajimaru says:

    x baek la korg ni mngutuk..namanya kan jodoh..cth tok ti tu..dh termaktub kt luh mahfuz..sila yakin dgn rukun iman yg k6..iaitu pcaya qada dan qadar..kalau dh jdoh sapa la kita sebagai manusia nk halang..doakan je la yg terbaek..sama mcm rezeki, kalau dh bukan rezeki korg,,,dalam mulut pn leh tersembur kuar nasi tu balik….sekian jazakallah khairan kathira.

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 1
  64. Anonymous says:

    dato F….!!!

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  65. akutaudah says:

    confirm dato seri farid ridzuan! dah agak dah!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0