Written by Bella | November 3rd, 2015

Tidak pernah mengakui sedang bercinta dan hanya selesa sebagai kawan, Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson bagaimanapun sering kelihatan cukup mesra bersama dan menghadiri mana-mana majlis hiburan berdua.

Walaubagaimanapun, terbaru sebuah foto pasangan ini berpegangan tangan ketika keluar makan bersama di  telah tersebar di media sosial dan ia cukup menarik perhatian ramai.

Adakah mereka ini benar-benar bercinta tetapi ingin menyembunyikan perkara tersebut? Jika mereka bercinta, apa sudah jadi dengan hubungan Zul dan Gayatri? Penuh persoalan bermain di minda peminat.

Erm..kalau betul ini sekadar khabar angin Zul Ariffin dan Zahirah Macwilson perlu tampil untuk menjelaskan perkara sebenar. Sebelum mendengar apa-apa penjelasan lanjut daripada mereka, kita fikir positif sahaja mungkin Zahirah tidak sengaja pegang tangan Zul kot, mana lah tahu kan?

84 responses to Foto Zul Ariffin & Zahirah Macwilson Berpegangan Tangan Tersebar : Adakah Mereka Sah Bercinta?

  1. Anonymous says:

    tangan dah nk masuk dlm seluar????….eeee….so cheap.

    0

    0
    • Kiah says:

      pesan emak- jaga2 bila lelaki x mahu member2 atau orang awam tahu kita bersamanya. sebab ada hati orang lain yg sedang dia jaga.

      renung2kan.

      0

      0
      • Anonymous says:

        hati Gayatri Su-Lin Pillai ? Kesian nya.

        0

        0
        • Anonymous says:

          sudah terang lagi bersuluh. cover mcm mana pun, kantoi juge. ngaku je lah. sorok2 pejadah. takut fans boikott ke?

          0

          0
        • Anonymous says:

          Zahirah tu sebiji zarina anjolie, mulut tu cucuk kat mana ?? Haha

          Gayatri tu sugar mummy zulripin je, xkan nak kawen pulak, nak kawen mesti la cari yg muda ye x zulripin?? Puiiii menyampah aku tgk mamat ni belakon bajet hensemm..

          0

          0
        • amoi says:

          boleh x dalam hal ni aku nak blame si zahirah tu? zul sah2 la player n kita sedia maklum…mebi dia nak test je si zahirah ni melayan ke x..sekali melayan…dasar betina gatal betul..sian Gaya… apesal la x putus dgn jantan ni…

          wei Zahirah, what goes around comes around…jgn jd betina perampas..idop x tenang…lps tu Allah bayar cash…ko ingat ko lawa?

          wei Zul, harap badan sado..tp otak bodoh! jantan x guna!

          wei Gaya, g cari jantan lain la..aku rasa dgn umor ko tu, xde jantan dlm idop lg bagus..lg berkepok2 duit dlm account ko dari duit habis dkt jantan x guna mcm zul tu!

          0

          0
        • lara alana says:

          amoi = Gayatri Su-Lin Pillai, gayatri pun tak cakap mende ko yang panas. adoii

          0

          0
        • Enter Your Name says:

          Aku sokong pengomen ni:
          amoi says: November 3, 2015 at 12:09 pm

          mostly jantan zaman skarang macam cilake. nak2 jumpe betina garit mcm ni. Susah sgt gaknye nak setia. Susah sgt keee??????????????

          0

          0
      • Opsss says:

        nanti keluar melodi….”itu gambar mamat bangla bukan saya”

        0

        0
        • anti pekerja gomen says:

          itu pekerja gomen. heheheeh

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Anyone called me?
          Heheh… oh… ada kemungkinan juga..
          Mmg badan aku lebih kurang mcm Zul..
          Tp aku setia…. tak curang..

          Aku tak nak nanti terpaksa nyanyi lagu Awie…
          “Mengapa… aku yang tidak setia….
          Mengapa akukah yang berdosa…
          Mengapa.. ku mudah terlupa… Janji2 kita… Kali pertama”..

          0

          0
        • Anonymous says:

          give it a rest la pekerja gomen. asyik2 ko je komen. bosan ah.

          0

          0
        • alamanda says:

          mulut zahira sexy tu mmg asli la.. kan dia penah post picture dia mase kecik lagi. bibir dia dh mcm tu.

          0

          0
        • Pekerja Gomen says:

          Lor… dia panggil kita…
          Dia suh kita diam plak..
          Tak paham betul makhluk dua alam ni…
          Very sophisticated creature to understand…

          Apa pun abang ada pantun untuk ko ye anon..
          Dua tiga pondan berlari..
          Mana nak sama pondan pakai susuk..
          Walaupun pondan aku tak akan anti..
          Tp jangan pondan hodoh hatinya busuk..

          0

          0
        • lara alana says:

          kau ingat kau femes ke pekerja gomen? nah Gayatri Su Lin Pillai nak kat engkau, kau kan serupa zul ariffin, terima lah dia yeee. coihhh

          0

          0
        • hati suci says:

          korang ni kenape nak kondem “pekerja gomen” ..
          die nyakitkan hati korang ke? smpi korang sakit hati bile nmpak komen2 dari die?apelahhh…
          btw, pekerja gomen dah ade gf rupenye.. igtkan setia nunggu nilopa.
          ok bye

          0

          0
      • sherry says:

        be a man for once, zul and grow up!

        0

        0
      • Anonymous says:

        melepas lah si ayda jebat muka talam tu ye. ahaks.

        0

        0
      • cikikaka says:

        xtau nape aku suke zahira dgn zul ni.. sesuai sepadan semua. tapi dlm mase yg sama kesian kat gayatri.
        sorry ayda jebat xde dlm list.

        0

        0
        • Ladybird says:

          Dasar manusia cetek akal. Just pasal si zarina ni cantik and gayatri tak cantik so kau suke zarina dgn zul as compared to gayatri dgn zul? Ptuik! Nah ludah khas untuk kau.

          0

          0
        • toto says:

          oi ladybird !!! suke hati je ludah2kat org. kan just pendapat. sentap hati tisu. hahaha

          0

          0
        • Anonymous says:

          zahira la ladybird bukan zarina.. ko nama pun salah nak ludah kat org.

          0

          0
    • arbakyah says:

      zahirah…..mangsa pemuas nafsu…adalah yg terakhir?

      0

      0
    • kak nam says:

      zahirah pegang si zul tu sbb nk check “handphone” si zul tu hidup ke tak? hehehe.

      0

      0
    • Anonymous says:

      To Zul – tahniah dapat “MANGSA” terbaru…
      To Zahirah – selamat pecah dara…. tangan dah gesel-gesel kat konek zul dah..
      To Gaya – you just another notch on Zul’s belt….you been used for him to get more acting jobs…

      0

      0
  2. Anti Pekerja Gomen says:

    seorang lelaki yg bacul…takot peminat lari. terpaksa bebohong demi nk kekal populariti. loser!

    0

    0
  3. Kantoi Ler Tu says:

    besok2 …terus tumbuk sambal bawah meja. :)

    0

    0
  4. Kantoiiiiii !!!! says:

    WHAT A CHEAP SLUT!

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Phuii.. !!! Ini pon bleh jadi bahan berita ke? Lantak diorg ler nak bercinta ke apa…!! Nak melingkup pun ikut suka.. Kami peduli apa..! Tak larat nak layan cerita cinta sendu2 hati berbulu ni… Ni bukan zaman majalah artis berendam dalam kolam… bukan zaman hantar gambar saiz pasport nak cari kenalan dlm ruangan berkenalan…

    0

    0
    • Aurora says:

      Habis tu kalau dah lantak segalanya, yg ko gigih dtg komen kat sini pehal? Ni bukan zaman org masuk blog hiburan pepagi meroyan tak pepasal lepas tu ada masa plak tinggalkan komen.

      0

      0
      • Anonymous says:

        Ada aku pinjam kuota ngko ker nak bagi komen… lantak aku la nak komen meroyan pun… aku bukan generasi sendu dalam hati ada taman.. aku nak pemberita cari bahan tulisan yang boleh ada nilai berita.. berita pegang tangan ni sampah…

        phuiii… phuii… phuii… kharrkkhhh.. phuiii…

        0

        0
        • Anonymous says:

          Abis tu gosip apa ko nak? Gosip psl mak kau?? Pegi la buat blog seniri bodo!! Boooi

          Puiiiii puiiii harkktuiiiuiiiii

          0

          0
  6. Anonymous says:

    sharnaaz ahmad pt2..

    0

    0
  7. Cilipadi says:

    Nanti akan keluar statement… ‘tu salah satu babak kami dlm drama blablabla’, atau ‘kami sedang shooting iklan xxx cola’. Pfttt.

    0

    0
  8. Ummhanani says:

    marah nampak, you Zahira Army ke?

    0

    0
  9. Anonymous says:

    tengok angle mana pun dia tak cantik..

    0

    0
  10. nok gebuzzz says:

    promote drama ler tuh………………

    0

    0
  11. Anonymous says:

    sebuah foto? ko fail BM erk nara?

    0

    0
  12. Anonymous says:

    berani kerana benar..takut kerana salah???

    0

    0
  13. rianda says:

    perempuan tu tak respect perempuan len dah satu hal. but kalau dah 2-3 kali jadi takkan nak salahkan perempuan je sedangkan si jantan pun sama? kejap aida, kejap zahirah. zul ni harap cover line je padahal playboy. sudah lah gayatri.. tinggal je lelaki mcm ni. ni stok2 norman hakim punya perangai.

    0

    0
  14. anak ayam says:

    jol ripin leh amek tmpt canaz dah pasni…artis kontroversi…yg pntg anugerah artis boye kemaruk aku bg kat dia dah..kompem..gayatri…betabahlaa…ayda jebat u dah telepas dr mulut boye…i love u ayda jebat…muahhhh

    0

    0
  15. Jul Alipin says:

    Playboy yerrr??

    0

    0
  16. Adam says:

    Seat back. Aku suka wayang ni.. joi kata tu bkn sy.. bangla jual karpet. Mak zahirah kata.. jgn kaitkn anak sy yg baik dn suci tu ngan zul. Ayah zahirah kata.. semua org tak de perikemanusian eh.. per binatang katanya..

    Hello, jais bila nk tngkap ni.

    0

    0
  17. naina says:

    jeles!!! zul i wanch uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

    0

    0
  18. melati says:

    Saper mereka ini tk tgk muka maner nk kenal Nara oiiii…

    0

    0
  19. Mak Jemah says:

    Sedapnyee tgk tgn zahirah parking atas peha zul..mesti rase panas2 jek kulit jari jemari Zah kena terung Zul..rase nk seluk objek dlm suar zul jek..balik naik kete mendapat la terung abg zul dlm kete..

    0

    0
  20. lalalla says:

    sapa bunga tulip tu??? dia dah kawen ke belum? kalau dah kawen..dulu dia tu tak dating ke sebelum kawen?? suka2 je cakap anak org murah! kurang ajar! tak reti ke apa perasaan bapak dia bila nama dia di tag mcm tu?? seriously u sick stupid moron!!!

    0

    0
    • sara says:

      aah…. aku pon nk tau gak…. stress baca ayt bunga tulip tu… suka hati dia sound direct…. so murah camtu… dia ingat dia tu mahal sgt…. agaknyer dia suka kat zul tp zul x layan…. aku bkn suka sgt nga kapel ni…. tp kalau kau panggil mak bapak dia.. hina cam tu….. aku memang hanginnnnnn….

      0

      0
  21. anon says:

    Gaya needs to stand out and finally speak out!
    Kesian kalau asyik kena drag dlm cerita panas zul ni.
    So Gaya kena bersuara dan perjelaskan status hubungan mereka, for her reputation at least.
    Zul ni pon melampau buat org mcm tu. That time kena tangkap, dia ckp Gaya understand hidup dia as a celebrity. Now da ade gambar mcm ni, pompuan mane yang bole understand!

    0

    0
  22. Anonymous says:

    Entah entah yg oegang tangan dia tu Gayatri…takde gbr tunjuk muka depan depan pun, bukti tak sahih kata tu Zahirah. Fitnah dose tau. Bukan curi je dose

    0

    0
  23. adoi says:

    dulu zul ni waktu badan x sado, x pemes punnn..nan hadoooo…

    0

    0
  24. . says:

    Tu tangan urut urat..Artis tak menyumbang apa2 pun..kelakuan sumbang ramai la..

    0

    0
  25. TOK SENAH HARUN says:

    ermm.. sy rasa ramai org kat luar pon pegang tgn.. lebih dari itu pon ader.. mungkin sbb diorg ni public figure, so kene la jaga sket.. zul pon satu, da ada gaya tu sudah la.. zahirah pon.. ermm.. kesian gaya.. for me, gaya u just walk away from his life.. xguna becinta dgn org yg x appreciate u..

    0

    0
  26. Gaya x brgaya says:

    klau btl dia org bercinta..sesuai ap..tpi kesian kat gaya plk..si jol ipin ni bknya kali pertama mengatal ngan pompuan..biasa le..pompuan muda..y biasa dia ngap asyk y tua..tu pn mgkn pasal wit..klau x aku rase si jol ipin ni dh angkat kaki..ye x?d sebabkan wit dia masih brrtahan ngan Gaya..to Gaya..cari le lelaki lain..x guna ko tunggu si buaya n si hantu ni..buang karen jer..

    0

    0
  27. Anonymous says:

    klau aku jadi kekasih si zol ni…makan hati brulam jantungggggg..

    0

    0
  28. AKU says:

    PEGANG TOTEY KER

    0

    0
  29. Anonymous says:

    kena cover la …takut fans lari.

    0

    0
  30. miss muda says:

    adoihai.. sedih la dgn pasangan ni.. zul plis la kalau kau dah minat dgn si zahirah ni kau declare jela. tapi kau akan melukakan hati seseorang. luka paling dalam kau bagi. kau dah bercuti dgn gayatri hujung2 kau pegang tangan minah lain. si zahirah ni pulak, mentang2 zul ni kendu kau pon layan tanpa pikir perasaan sorang lagi. ayoyoyo… takk pahammm la kitaaa dgn sinetron ni

    0

    0
  31. anon says:

    Yg jantan sekor ni mmg playboy, yg betina gatal ni pulak, ape??? Dah tau zul bf org, buat ape dilayan. Mmglah it takes two to tango, tapi yg minah gedik pun jgnlah murahan sngt gi layan…
    Zul ni mmg tak lps peluang, pantang tengok yg dahi licin. Si gayathri ni kenapa bodoh sngt. Takde lelaki lain ke nak buat bf…

    0

    0
  32. Moi says:

    Weh weh ok memang Zul badan sado tapi aku nak tahu apa yang hensem nye mamat ni? Muka penyek pastu gambar semua nak perasan hensem je.

    0

    0
  33. anonym says:

    both her sons are so ugly eeeeuuuwww

    0

    0
  34. kesiannyeee says:

    To GAyatri Su Pilai : u deserve a better men for you..i x kesiankn 2 mamat n minah ni.tp i lebih kesian kn u.u like a doll if u give him for playing on u.please wake up dear.die bkn laki yg baik klw just nk maen2kn hati perempuan.

    0

    0
  35. ket says:

    Padan giler zul n zahirah ni. Sweet!!

    0

    0
  36. Hannah says:

    Setuju dia org berdua padan giler. Go Zul go zahirah. Perfect Couple

    0

    0
  37. What’s up to every , as I am genuinely eager of reading this webpage’s post to be updated
    regularly. It includes good material.

    0

    0
  38. What i don’t understood is in reality how you’re not really a lot more neatly-liked
    than you might be right now. You’re very intelligent.
    You already know thus significantly when it comes to this subject,
    produced me in my view believe it from so many numerous angles.

    Its like women and men are not fascinated except it is
    something to do with Lady gaga! Your own stuffs nice.
    At all times handle it up!

    0

    0
  39. You may think that Nevada is the state for a quickie divorce.
    Nobody else can make you feel bad or make you feel good without your participation. It
    is no surprise that in all of the western countries divorce
    rates are very high.

    0

    0
  40. There is definately a lot to know about this issue. I like all of the points you’ve made.

    0

    0
  41. What’s up, yeah this piece of writing is in fact nice and I have
    learned lot of things from it regarding blogging.
    thanks.

    0

    0
  42. This piece of writing will help the internet
    users for setting up new web site or even a blog from start to end.

    0

    0
  43. great website…continue

    0

    0
  44. Odell says:

    I am regular visitor, how are you everybody? This paragraph posted at this website is
    in fact good.

    0

    0
  45. carnaval says:

    What’s up Dear, are you truly visiting this web
    site daily, if so afterward you will definitely take good experience.

    0

    0
  46. Jeanna says:

    The Asterisk War

    0

    0
  47. tempur says:

    Woah! I’m really digging the template/theme of this website.
    It’s simple, yet effective. A lot of times it’s very difficult to get that “perfect balance” between
    usability and visual appeal. I must say that you’ve done a fantastic job with this.

    Also, the blog loads super quick for me on Opera. Excellent Blog!

    0

    0