Written by Bella | December 13th, 2016

Umum mengetahui isteri tercinta Shaheizy Sam iaitu Syatilla Melvin kini sedang hamil anak mereka yang pertama.

Kandungan Syatilla kini memasuki bulan yang ke 4 dan sudah boleh nampak seri ibu sedang mengandung. Malah, baby bump Syatilla sudah kelihatan.

Ramai peminat di Instagram memuji kecomelan baby bump Syatilla dan mendoakan agar beliau bersalin dengan selamat nanti.

Berikut komen peminat di Instagram Syatilla :-

Emmh, tidak dinafikan comel betul baby bump Syatilla. Harapnya beliau diberikan kesihatan yang baik dan segala proses bersalin nanti berjalan dengan lancar.

13 responses to (FOTO) Syatilla Melvin Tayang Baby Bump

  1. maria ck mikhaeel says:

    tahniah

    5

    0
    • Anonymous says:

      who is he?

      4

      1
      • Anonymous says:

        gigih lentikkan badan nk bg nampak perut

        21

        0
        • Anonymous says:

          ntahnya. baby bump ke buncit.

          7

          1
        • biskut says:

          hahaha.. tu laaa.. melentik nak bagi nampak baby bump.. 4 bulan setengah orang tak nampak lagi baby bump..

          6

          1
        • unknown says:

          haahhahahha

          0

          0
        • qw says:

          sbnrnya ikut badan sorang2. kalau dah pregnant, takyah lentikkan pun mmg akan nampak lentik sbb bawak perut. and ikut badan sorang2 jugak either perut tu nampak besar atau tak. sy 1st baby sampai hampir nak bersalin org ingat perut sy baru 5bulan. sbb mak ckp ruang dlm perut luas. 2nd baby, 4bulan dah nampak perut, kurang lebih mcm syatilla. jadinya takyah nak condem org lain kalau sendiri belum pernah merasa :) sy tak berapa nak minat samtilla ni pun so sy bkn backup dia or apa ye hehehe

          4

          0
      • nuhh says:

        Kalau tak berapa pandai type bahasa english, eloknya type bahasa melayu aje. Konon nak step tak kenal. Who is SHE? Bukan who is he. Die nie perempuan.

        4

        1
        • Pekerja Gomen says:

          Ler…. ada juga cikgu Grammar kat sini..

          Btw shatilla mmg nampak gigih pun nak tunjuk baby bump smpi melentik badan gitu. Don’t know why… tp semenjak bercinta sampai dah nak beranak ni… mmg meluat tgk gaya dia.

          11

          2
  2. Anonymous says:

    ye ke?
    next!

    5

    1
  3. Anonymous says:

    zzz

    3

    1
  4. Anonymous says:

    x dengki. tapi nmpk jugak hat gigih nk lentik kn perut tu huhu

    0

    0
  5. sentap says:

    ah la…perut x besar mana…lentik je lebih nak bg nampak…tau la teruja…hahaha

    0

    0