Written by Bella | May 10th, 2017

Saat menanti anak sulung mereka dilahirkan, pasangan Syatilla Melvin dan Shaheizy Sam pasti tidak akan melepaskan peluang untuk mengabdikan momen indah tersebut. Baru-baru ini, Syatilla telah menjalani sesi “maternity photoshoot” sebagai kenangan ketika beliau sedang hamil anak pertamanya.

Walaubagaimanapun, foto yang dikongsikan oleh beliau di Instagram mendapat pelbagai reaksi daripada netizen. Ada yang mengecam cara beliau berpakaian termasuklah ketika berendam di dalam tub mandi.

Mereka turut menyifatkan apa yang dilakukan oleh Syatilla tidak mematuhi ajaran agama Islam dan mengikut trend.

Apa salahnya untuk Syatilla mengabdikan kenangan ketika hamil anak pertama? Lagipun, beliau dan Sam dah pun menyambut kelahiran cahaya mata sulung mereka. Semoga mereka lebih bahagia dan dilimpahkan dengan rezeki. Amin..

PENGALAMAN HIDUP ANDA AMAT BERPOTENSI UNTUK MENGUBAH HIDUP ORANG LAIN. KLIK DI SINI UNTUK MAKLUMAT LANJUT!

27 responses to Foto Syatilla Melvin Dalam Tub Mandi Dikecam Netizen

  1. Tyien tyien says:

    nak tiru beyonce tapi xjadi

    16

    0
    • kak blueberi pakai burberry says:

      jgn salahkan netizen kalau dikecam..sgttt x sedap mata memandang gmbr2 tu..i tgk pun rase malu..empunya gmbr tu mmg minta dikecam la kalau upload gmbr berbaju ketat (baju ke?mcm inner je) pakai tudung dgn perut memboyot duk posing dlm tub.

      19

      0
      • Minah pink says:

        Bongok la bella ni. Apa salahnya? Kalau nak buka minda sekali pun tak payah sampai nak buka habis semua sampai orang lain boleh nampak betapa kosong otak tu. Dalam isu ni, tak payah nak buka minda sangat. Dan tak payah la nak kecam.

        18

        1
        • Anonymous says:

          hai bella pulak minta di kecam kah…bole nk jadikn kenangan gambar mcm ni tp xperlu di publish…simpan lah utk tunjuk kat ank diaorg utk hari tua kelak..ni klu ank diaorg google nama mak ayah tgk gambar mcm ni keluar ermmm no komen lah…

          15

          0
        • Anonymous says:

          konsep bathtub tu x sesuai…dah lah jubah mcm sarung nangka.

          6

          0
  2. senjakala says:

    sudah2 la nara up cerita ni. dah mcm ulang tayang. org tu tgh berpantang. kita pakat jgn ganggu emosi dia.

    13

    0
  3. Berry says:

    Hi Bella/Nara,
    1) Sekarang nie bukan netizen duk up2 citer. Korang sendiri, k. Sudah2lah..bagi ruang kat diorang.
    2) Rasanya sebagai orang islam korang boleh fikir lebih mendalam dan peka dengan apa yang ditulis. Jangan semua perkara nak terbuka. “Apa salahnya untuk Syatilla mengabdikan kenangan ketika hamil anak pertama?Kadang-kadang, minda kita harus terbuka sedikit dan tidak memandang sesuatu perkara daripada sudut negatif sahaja.”

    14

    2
    • cerry says:

      berry, yg bg ruang kena kecam adalah syatilla melvin sendiri..dia yg upload and followers dia kecam

      2

      0
      • Berry says:

        Cerry, mmg betul syatilla melvin yang sendri upload dan followers die kecam. Ruang yang dimaksudkan disini adalah, NARA/BELLA dah kuarkan isu nie, dan sudah ramai yang memberi pendapat masing2 ttg perkara. Jadi, tak perlu NARA/BELLA nak tulis artikel tambahan untuk isu nie. Rasanya banyak lagi isu yang boleh diketengahkan berbanding diulang2 cerita yang sama.

        5

        0
        • TTM says:

          Setuju dengan u berry. NARA/BELLA yg ulang tayang citer ni. Kalau tk,tkde ap pn. Ke abg nara nak wife photoshoot mcm ni juga. Teringin ler tu..hihi

          2

          0
  4. Itjustme says:

    Cantik tapi lebih sesuai disimpan untuk tatapan/koleksi peribadi. Tidak sesuai, manis dikongsi.

    0

    0
  5. Anonymous says:

    abang nara ku sayang,,,nak mengabadikan kenangan tu xslh..tp jaga la batas aurat.kot ye pun abg nara nak kipas/menangkan artis,,jgn la nmpk bebal agama sgt..xyah dlm bath tub,xpakai baju ketat pun boleh lah mengabadikan kenangan tu.kalau abg nara rasa xslh mengabadikan kenangan dgn cara nie,saya mohon nnt bini abg nara pregnant lg, abg nara “belanja” mcm nie jgk.sharing is caring kannnn..

    14

    0
  6. setazah says:

    abang nara ku sayang,,,nak mengabadikan kenangan tu xslh..tp jaga la batas aurat.kot ye pun abg nara nak kipas/menangkan artis,,jgn la nmpk bebal agama sgt..xyah dlm bath tub,xpakai baju ketat pun boleh lah mengabadikan kenangan tu.kalau abg nara rasa xslh mengabadikan kenangan dgn cara nie,saya mohon nnt bini abg nara pregnant lg, abg nara “belanja” mcm nie jgk.sharing is caring kannnn..

    5

    0
  7. Anonymous says:

    Cantik apa…ibu mengandung yg cantik

    1

    1
    • Anonymous says:

      ya cantik kalau tdk didedahkan sebegini rupa. dahlah bertudung. buruk beno rupanya begitu..cuba ambil gambar besa2, pakai pakaian yg sejuk mata memandang. br lah cantik

      0

      0
  8. Anonymous says:

    ingatkan die dok berendam dlm air nak bersalin mcm wife angkasawan negara tu..Tapi czer rupenye…

    2

    0
  9. Mamat says:

    Gambar free macam ni paling elok di letak di dalam bilik tandas asrama pelajar lelaki…senang nak…ehem ehem.

    4

    0
  10. aku says:

    dunia…dunia…….kiamat dh dekat

    0

    0
  11. sentap says:

    mmg la kena kecam…dah bertudung…pakai tu elok2 la sikit…kaler baju ikut kulit…cer pakai hitam xda la ketara nmpk cm bogel…ala2 minah salleh konon…

    1

    0
  12. Anonymous says:

    serius huduhnya…yg cantik bunga2 ja. orgnya langsung tdk. huduh sbb sgt tak sesuai

    1

    0
  13. She says:

    KELAKAR SANGAT DIA ORG NI.
    APA NK CUBA TUNJUK PUN TAK TAHU..

    0

    0
  14. Anonymous says:

    Bella menulis di peranggan akhir “Apa salahnya untuk Syatilla mengabdikan kenangan ketika hamil anak pertama?Kadang-kadang, minda kita harus terbuka sedikit dan tidak memandang sesuatu perkara daripada sudut negatif sahaja. Lagipun, beliau dan Sam dah pun menyambut kelahiran cahaya mata sulung mereka. Semoga mereka lebih bahagia dan dilimpahkan dengan rezeki. Amin

    haish..kau Islam ke bella?nampak bentuk tubuh tu lah wei..bangang ..serious penulisan buruk abad ini..

    0

    1
  15. anon says:

    dah nama pun bertudung baik bogel terus lg senangkan, nampak susuk tubuh kain melekat dibadan byk cara lain nak posing buat memories. Adab sopan padan dgn admin pun sokong. Adesss mcm mcm laa

    0

    0
  16. Anonymous says:

    Baik tengok NG badak berendam.Animal planet.

    0

    0
  17. Peah says:

    …………

    0

    0
  18. jarir jafni says:

    Masya Allah. Apa bezanya berpakaian atau tidak jikalau warna pakaian seakan-akan menyerupai warna kulit? Jagalah keperibadian kita dan “public figure” mohon tunjukkan contoh teladan sebagai wanita muslim yang boleh dicontohi semua agar menjadi penghuni syurga. Mohon jangan cepat melatah dengan komen-komen sedara muslim yang lain angkara sikap kita sendiri. FIkir-fikirkan la….

    1

    0

Leave a Comment

Optional