Written by Bella | February 24th, 2017

Hanya kerana memuat naik foto beliau bergambar bersama bekas kekasihnya, Ashraf Muslim ketika menghadiri  Malam Gala Filem Syurga Yang Tak Dirindukan 2 , ruangan Instagram Sherry Ibrahim dibanjiri dengan pelbagai komen tentang mereka berdua. Jelas sekali, tindakan beliau bergambar dengan bekas kekasihnya itu menarik perhatian ramai.

Menurut Sherry, mereka sudah saling bermaafan dan tidak salah untuk mereka berkawan. Sebelum ini, Sherry dan Ashraf sudah beberapa kali terserempak di acara hiburan tetapi sekadar bertanya khabar dan bertegur sapa sahaja.

Tambah Sherry, beliau juga tidak mempunyai sebarang masalah sekiranya ditawarkan untuk berlakon dengan Ashraf.

Kami sudah saling bermaafan dan tak salah untuk kami bersahabat. Rasa janggal itu memang ada apabila terserempak dengannya. Kali terakhir kami bergambar bersama adalah kira-kira lapan tahun lalu.

Saya dan Ashraf bekerja secara profesional. Kalau ada tawaran untuk kami bergandingan, tak menjadi masalah kerana saya akan jalankan tugas saya sebagai pelakon. Skrip pun perlulah sesuai dengan penampilan saya dan dia kini adalah suami orang.

Masing-masing sudah move on dan mempunyai kehidupan sendiri sekarang. Bak kata Sherry, apa salahnya untuk mereka berkawan. Perkara lalu jangan dikenang lagi.

Sumber Berita : Harian Metro

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

40 responses to Foto Sherry Ibrahim Bergambar Dengan Bekas Kekasih Ashraf Muslim Curi Perhatian Netizen

  1. xfaham says:

    to sherry less is more..lately ni nmpk mcm trying to hard nk nmpk muda..sherry cntik sbnrnye..cuma kurangkan mekap sekati & pkai la sesuai ikut usia..kurangkan selfie yg mcm BBNU..ok bye

    37

    0
  2. Anonymous says:

    ok je kalau couple balik dengan serap..ada 2 lagi quota kosong kannn

    34

    0
    • No Honey says:

      yuck..lepas dia celo p sana, balik ke rumah yg 3…besok yg ke 2 pulak. Main celop2.
      sorry, nooo.

      16

      0
      • Dr Ramlah Sukiman says:

        Good point. Ramai wanita2 di Malaysia x tahu pasal HPV. Terutama wanita2 yg bermadu. Infection with the HPV virus infects at least 50% of all people (women). HPV can infect skin not normally covered by a condom, so using a condom does not fully protect someone from the virus. Also, many people don’t realize they’re infected with HPV. Ask your Dr about “Human Papillomavirus”.

        13

        1
      • Anonymous says:

        ek eleh
        ko sherry ke???
        gasak dorang la nak celup mana2 pun
        asalkan basuh…hahahaha

        1

        4
      • anti ashrap says:

        NINI COKOLAT CELOP..CELOP2 HAHAHAHAHAHAHAH

        5

        0
  3. Kiah says:

    xde maknanya berkawan. laki tu dah kawin.
    jantan2 single dah xde dlm msia ke dik???

    2

    6
  4. Anonymous says:

    asserap pon gatal juga.

    6

    0
  5. Anonymous says:

    artis artis pompan ni kalau dah bertudung tolonglah tertib bila bergambar dgn artis lelaki tolonglah jgn badan melekat begesel ngan jantan bila ambik gambar.tak manis lah. tengoklah gambar yg second last tu badan sherry bergesel ngan nazim

    7

    1
  6. Anonymous says:

    tidak salah nak balik dengan serap tentu wan sakinah dengan gembira datang meminang tak perlu lari ke siam nak kawin. dayana pun tak peduli dia terbukti sudah ada anak sendiri. adik-beradik serap pun tak perlu ke siam hantar serap kawin di sana sekarang keselamatan tidak terjaga di siam

    49

    0
  7. Anonymous says:

    menaruh harapan?? lol

    3

    1
  8. Anonymous says:

    Kalo aku bini c asraf ne aku sibai c sheri ne, bodohlah bini asraf kalo ckitpun x cmburu. To shery plss go to hell!

    0

    16
  9. Anonymous says:

    tak pe sherry boleh je cuma rajin je buat PAP SMEAR lelaki ramai pakai perepuan punya pepet pembawa kanser serviks. hati-hati Sherry lelaki hanya tau sedap mana dia tau akibat nya kepada perempuan…… bini abang saya yang ke 2 meninggal kerana kanser tinggal yang 1 dan 3 saja sekarang..

    5

    0
  10. tuti says:

    Xper sherry…aku sokong ja ko dgn serap..kite bg bini nomo 2 rsa blik ap yg diyana rasa bila laki kne kebas tu cmna..ho sherry g0!!

    46

    0
  11. Noname says:

    Entahlah.. Get a life pep! What a sick minded nak jeles bagai.. Move on la guys.. Kalau wives c ashraf nak jeles tu lantak la.. Emo prob kut. Dah nama husband dia celeb, terima la hakikat. Sebelum kahwin takkan tak fikir kut. Setakat gambar okay.. Kalau semua wife aktor kat Malaysia ni penjeles, job semua ke hero bujang la…

    26

    0
    • Anonymous says:

      sebab ko pon perangai mcm si sherry ni gak kan??? :(

      0

      6
      • Noname says:

        Hahahaha.. Kesian ko. Kalau fikiran sempit mcmni, baik jgn kluar rmh. Diam2 jer dekat rumah dik, duit akan dtg sndri. Bukankah semua berbalik pada niat? Kalau niat jd celeb nak cari rezeki halal, yg dah kawen takkan tergoda dek lelaki hensem atau pmpuan cantik hatta bidadari skalipun. Setakat gambar okay.. Mestilah kena ambik gambar promote diri. Bukan mcm promote jual ikan main jerit2 panggil cust. Bergambar pun ramai2 bkn berdua.. Pelik mentaliti org skg ni. Curiga bebeno..tu yg rumah tangga byk berombak dipukul badai. Sherry tau la batasnya mana, tul tak?

        15

        0
  12. Anonymous says:

    laki org juga ko nk berselfie…. lorat2.

    0

    8
  13. popper says:

    ala relax aa..bergambar ramai2 pun..kita pun ramai je yg bergambar dgn ex..apa masalahnya, kan..aku dan laki aku siap bergambar dgn ex aku and new geprennya (now tunang) masa kami tiba2 terjumpa..ex aku pun dah jadi kawan laki aku, tunang dia pun jadi kawan aku..chill laa..benda kecik je punn

    14

    1
  14. noname says:

    apa masalah gambar ni? sherry tak de gedik pon ngan asyraf, masalah betul pemikiran orang melayu ni? kasihan patutla senang sangat diperkotak katikkan janji capati ..

    14

    0
  15. dengki le tuu says:

    kepqla busot la korang. dia baru bergambar bersama je korang dah citer sampai main celop celop bini. korang ni sia.. laa. tengok satu photo then imiginasi storyboard korang melakon layar di minda taik korang! korang ni ada barah di hati

    6

    0
  16. manyun says:

    jgn terinspirasi ceta surga yg x dirindukan tu dah lah yerr cik sherry..tp kalo dh jodoh jadi ke3 why not ;)

    0

    0
  17. Anonymous says:

    sherry nampak macam perempuan baik2, lemah lembut dan tuturkata pun sopan. patutlah yang jatuh cinta dengannya hensem2. sherry deserved lelaki yang lebih matang dan bertanggungjawab.

    7

    0
  18. cilimanis says:

    pernah jumpa dia face to face…cantik…muka bersih je….

    3

    0
  19. Anonymous says:

    i love sherryyyy…dulu xsuke sgt. tp since die pkai tudung, nmpk manisss sgt. die selfie ramai2.. xdenye die nk balik ke serap tu.. ngan fattah pn die xingin la.. xyahla bg hashtag menaruh harapan la. die da move on pun. kat ig pun hepi2 je.. sy doakan yg terbaik utk sherry..

    0

    0
  20. Butch says:

    This ariclte went ahead and made my day.

    0

    0

Leave a Comment

Optional