Written by Bella | February 5th, 2016

Pernah memberitahu bakal menamatkan zaman dudanya pada tahun ini, Shahrol Shiro mengumumkan beliau bakal bernikah pada 18 Mac ini bersama kekasihnya Nor Farhanan Syamimi. Malah, Shahrol juga sudah mendedahkan wajah bakal isterinya itu kepada umum.

Shahrol dan Nor Farhanan yang merupakan seorang ahli perniagaan dari Kluang, Johor akan bernikah dii Dewan Kampus Intan Wilayah.

Pasangan ini merencana untuk mengadakan majlis resepsi pihak perempuan sehari selepas mereka bernikah iaitu pada 19 Mac depan. Majlis di pihak lelaki pula akan diumumkan sendiri oleh Shahrol sekitar bulan Julai nanti.

Buat masa ini Shahrol dan Nor Farhanan sedang sibuk menguruskan segala persiapan bagi majlis raja sehari mereka. Mereka juga akan menjalani kursus kahwin yang akan diadakan esok.

Tahniah kami ucapkan kepada Shahrol dan Nor Farhanan semoga segala perancangan bagi majlis perkahwinan anda berdua berjalan lancar.

Sumber Berita: Astro Gempak

18 responses to (FOTO) Shahrol Shiro Akhirnya Dedah Identiti Bakal Isteri

  1. makcik sg. derhaka says:

    amboi amboi amboiiiii lelaki jaman sekarang. semua even pak lawak pun dpt isteri ahli perniagaan, kaya raya dan mungkin berwang mcm datuk vida muahh muahhhh muahhhh.

    tahniah la shiro. semoga berjodohan hingga ke jannah.

    sape ke yg pakai spender putih hari tu nk isteri yg kaya raya dan beriman. skrg ni not impossible asal terus berusaha gigih.

    0

    0
    • nehii says:

      tak de la ahli perniagaan pn..berbual nk poya je retis2 ni..haha..tunang dia ni kan kerja kt company shahrol nie..

      0

      0
  2. Aku says:

    Alhamdulillah…

    0

    0
  3. Aku says:

    Alhamdulillah

    0

    0
  4. mimi says:

    Raja Sehari apaa … 2kali dah..simple2 sudah… jaga hati xwife dgn anak tu..

    0

    0
  5. Bukan wanita itu says:

    Yg pnting pmpuan tu dpt kwn ngn artis, wlaupun suam2 kuku.. thniah kak n shahrol.. wat mjlis harusla besar besaran.. nnti org kutuk x de bjet plak.. klau bleh x yah la amik sponsor bgai.. shahrol kan bnyk duit..

    0

    0
  6. Shuib says:

    Canteknya brtuah shahrol dpat gomol gadis ni nanti…aku jugak yd dpat bini katik

    0

    0
  7. anak nogori says:

    cantik bakal isterinya…
    tak kesah lah raja sehari tu untuk kawin kali ke berapa pun…
    nak jaga hati amenda, bkn wife lg ex wife je kan…
    ntah2 ex wife dia pun dah kawin…

    0

    0
  8. gigi emas says:

    Tahun depan cerai……hahahaha

    0

    0
  9. aaakulahhh says:

    muke tak seberapa…tp gaya tu bajet cam hensem lebih mamat shahrol ni..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    Takde org tanya so at last kena lah dia dedahkan sendiri… heheheh

    0

    0
  11. tutt says:

    aku x minat mamat ni..nmpak poyo..perasan glemer

    0

    0
  12. Sweet betul bini dia.. tapi sayang sbb yg suami dia tu tah apa2..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    Ni ke mamat yg busuk tu??

    0

    0
  14. Mikeal says:

    Risau aku tenguk baju kemeja hitam dia tu…macam nak tercabut butang2 tu semua…

    0

    0
  15. aziatul says:

    tahniah shahrol..smoga kekal ke Hannah…amiiin

    0

    0
  16. aziatul says:

    tahniah shahrol..smoga kekal ke jannah…amiiin

    0

    0