Written by AbangNara | July 5th, 2009

mulan jameela

Pertamanya nak cakap we are sorry sebab lama tak update. Terharu sangat-sangat ramai yang tertanya-tanya ke mana kami menghilang. Kami tak hilang, cuma kesibukan bekerja menghalang diri kami update blog ini. Sekarang semua dah kembali normal maka marilah kita bergosip secara berhemah kembali.

Lama rasanya kami tak kongsi dengan anda semua foto-foto artis Indonesia. Bersempena dengan kedatangan artis seksi Indonesia si Mulan Jameela ke Malaysia, kami dengan pantasnya mencari beberapa keping gambar Mulan Jameela untuk tatapan anda semua.

Buat yang tak tahu, Mulan Jameela nie famous ngan lagu Makhluk Tuhan Paling Seksi. Kononnya dialah tue kot yang paling seksi. Sebenarnya memang boleh tahan jugaklah keseksian dia nie. Standard artis Indonesia.

Lagi gambar @ foto Mulan Jameela dengan membaca artikel ini sepenuhnya.

mulan jameela

mulan jameela

mulan jameela

mulan jameela

mulan jameela

mulan jameela

mulan jameela

Baca Yang Ini Pulak:-

103 responses to (GAMBAR)Mulan Jameela, Makhluk Tuhan Paling Seksi?

  1. fiera says:

    lawa ek mulan ni…..

    Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
  2. akuni says:

    hampeh!!

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 0
  3. catalina says:

    x le seksi sgt pun biasa2 jaa … dia ni janda kan

    Like or Dislike: Thumb up 2 Thumb down 1
    • catalina says:

      sib baik ketiak tu clean n clear … hi hi hi …

      Like or Dislike: Thumb up 5 Thumb down 1
      • Zaza Muhammad says:

        hmm but still kelihatan aaa bekas shave.. aku bg petua aa, jgn le shave,,cabut je, lagi nmpk clean ;) tumbuh sok makin halus smpi x kelihatan…. x sakit aaa. kena ade skill x pun yg dah berhubby tu, mintak tlg aaa, leh eratkan hubungan suami isteri apa!!! opss…terlebey sudah ampun ank2 dare seme, mak dare just bg suggesion je. Tips ni,,, bkn kelucahan melampau…

        Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
        • kurus says:

          antara sebab c.a.n…..r
          adalah cabut bulu ketiak..pastu bubuh deodorant..
          dah bbrapa org bg info ni kt aku..

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • DelimaSaraa says:

        ntah2 abang nara dah clearkan dan tacap2 tang ketiak tu, tkt nanti jd isu hangat hr ni oleh kita semua..ekekekeke…gurau jer abang nara….

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          bg yg tak dek hubby plak, apa tips nyer kak zaza…ekekeke…tergatal plak aku pepagi nii

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          hehhehe sendri cabut aaaaa kah kah kah… amik aa masa sket. alaaa…akak pun mase ank2 dare lu pun cabut sendri gak…depan cermin ihiks! Jenuh gak sbb x brapa nmpk…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • delimajelita says:

          bab cabut bulu ketiak pun nak citer kat orang ker?

          Like or Dislike: Thumb up 4 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          biasa r jelita…gang takdek hubby..kih kih kih

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Zaza Muhammad says:

          bkn le ,,,bg tips… aku dgr ni pun dr Ustaz gak..nk eratkan hubungan suami isteri..ilmu tuh…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • aleng says:

      yeke janda seksi ke huhuhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  4. kira-kira says:

    fuh leh tahan gak lawonye c mulan nie….
    ptot ler ahmad dhani berkenan…

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  5. mattaku says:

    mulan ke mutan…kui2

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      aku suka cite mutan2 ni..hihihi..
      ooohhh abang wolverine…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 1
  6. DelimaSaraa says:

    cam nak termuntah pun ada tgk pic gaya gini pepagi ni..ini bukan seksi, GEDIK….iyekkkkkkkkk!!!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  7. aries_april says:

    napa nk mntah sara….
    pose lgi ker?
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  8. kuntilanak says:

    cantik juga die nie…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  9. eclipse says:

    morning all…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  10. Zaza Muhammad says:

    Seksi? hmmm x real aaa. x natural. Aku wase…bg aku aaa makhluk tuhan paling seksi ni xyah pakai dedah aaa, pakai baju kurung pun nmpk seksi lai…bebaru ni aku tgk cite ’3 Janda’…wase2 si Rozita Che Wan tu mmg layak aaa dpt gelaran ni… aku yg ppuan ni tgk dia seksi, lelaki lagi aaa for sure dgn pandangan ‘x-ray’ terus…. Dia punye dressing xde aaa melampau2,, stakat sendat je, even ‘lurah dendam’ tu pun dia x tayang… kire ok aaa. ke gane? Tak gtu pak mael? (dialog cite Zombie)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  11. NoktahHitam says:

    Lawa, tak seksi. Kalau die pakai tudung, lagi laaa seksi.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      sebab tak terjojol kot tu yg jdkan kureng seksi..apa-apa jer lar…esok terbakar hangus br tau dosa dan pahala….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  12. iris says:

    cantiknye mulan ni,mata dia seksi sgt…… aku suka

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  13. leen_82 says:

    lawa woooo…phewitttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  14. aries_april says:

    itu smua krja msing2x ngan ALLAH…
    saper rsa x nk msk nrka jhnam…
    bt ar dosa bnyk…
    rs nk msuk syrga firdaus….
    bt phla byk…
    2 smua depend kat diri msing2x…
    klau ilmu agma ada, x kmana….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  15. Jojio says:

    Mmm…just ok jerrr…yadaaa…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  16. aries_april says:

    xmlu la tu…
    maybe ftgrafer 2 pompuan…
    lgi la dia nk mnganaz la tu…
    dia akn lgi mnganas klau singa ganaz mngaum tpi dia…
    sma2x berlawan…
    :-)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  17. aries_april says:

    msti la…
    esk kn hri pkmbumian nya…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • tyrabanks says:

      ye la… aku akan tungguuuu..
      aries..apa cite?? dah keje ke blum??

      eclipse sonyap jerr…ari tu tyra ada antar email kat dia..xde pepun..sibuk ke??

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  18. pening says:

    Ni makhluk tuhan paling seksa…huissshh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  19. aries_april says:

    citer nya besa2x ja…dh krja pn…
    lma tnam bh anggr pn bring gak…
    lum tntu brbuah…
    si ank dra cantik 2?
    dia bz skit lately…
    BN pn dh jrng msuk…
    tpi hri2x YM ngan aries…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  20. Akak Leen says:

    klu dh pakai baju x ckup kain, mmg la seksi + seksa pun ada…kekeke…
    eh, kt indonesia mmg pakaian bdk sek derang skirt ats peha ka?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • DelimaSaraa says:

      a-a, brand ROGOLAH AKU…..terhangat di pasaran….

      malaysia, nanti ada lah desing lagutuuu…akan dtg di pasaran…nantikan…

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • Akak Leen says:

        klu seragam bdk sekolah kt msia ni skirt atas peha, akak x bleh bygkn camne cikgu2 laki nk ngajar… kekeke

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • DelimaSaraa says:

          kak leen, skurg2nya indon tu skirt atas lutut pun kain tebal…

          malysia trend terkini, pakai bj skolah bj kurung…

          kain plak putih, beli jenis kain nipis..

          tak pakai tudung, pakai plak bra bunga2, love2 kaler merah terang lor, pink terang lor, htm lor….pastu half-cup plak…

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
        • Akak Leen says:

          tp kt sekolah kn ada rules, x bleh guna kain yg jarang & tudung x bleh terlalu singkat…

          better suggest pakai tudung labuh, bagus kan? hehehe

          Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  21. aries_april says:

    mmg nk tiru gaya dia orng dh pn…
    tngok citer 5 jingga tu dh la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  22. lilies says:

    i love da eyes…cntek die make up..nmpk fresh yet stunning..huhuhu..=)

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  23. puteriaquarius81 says:

    emmm cantik kew?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  24. aries_april says:

    bleh than la…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  25. trAnsFormeRs says:

    cantik cantik cantik……..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  26. aries_april says:

    mmg cntik klau couple ngan trans…
    hri 2 maya x dpt.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      x sepadan langsung ngan trans….
      bagai langit ngan bumi….
      like beauty and the beast………
      hu hu hu………………………………………………………………………………….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  27. aries_april says:

    ok pa…
    trans kn dh upgrade jd MJ…
    pasti smua prng nk….
    aries nk ngorat, tkut trans yg xnk….

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    • trAnsFormeRs says:

      hu hu hu tourching sungguh aku x sangka msih ada insan yg sudi ngan aku…….

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  28. yula says:

    makluk tenuk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  29. akudandirimu says:

    lawa mulan jameela ni..seksi tu standard artis biasa je..tapi Sandra Dewi lagi lawa..kak Nara tolonglah siarkan berita pasal Sandra Dewi hatiku..Berserta gambar2 ye..thanx

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  30. aries_april says:

    sapa ckp sandra lawa…?
    hrp kn putih jer…

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  31. aku dah gojon dia..hehehe…best d atas ranjang

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  32. makluk blacan paling seksi... says:

    macam makluk blacan baling seksi je…. harap mekap tebal2 la… klu x mcm indon keje kt warung…huahuahua

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  33. Kamui Gakuto says:

    alaa, penyedap atas katil ja ni..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  34. Kamui Gakuto says:

    ahhhh ahhhhh ahhhhh ahhhhh ahhhhhh

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  35. Gekidou says:

    bolehlah utk dijadikan penyedap di malam hari

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  36. optimus prime says:

    yes btol tu……….tp indon ni xbest……org ckp laa….bkn aku……

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  37. x-not-x says:

    dia buat pembedahan kan?dengar cerita la…..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  38. LANUNcetakrompak says:

    yumm yumm

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  39. skali tengok cam Abbya Fana kat Sinar.fm pon ada

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  40. Farah_90 says:

    bukan ke dia islam…ish ish islam hanya pada nama tapi amal entah ke mana

    Like or Dislike: Thumb up 1 Thumb down 0
  41. matsengal says:

    hush..megancam shial..

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  42. manggis says:

    tajuk lagu tu mmng saya terkedula.. sedih pun ada. makhluk tuhan paling seksi? nama tuhan dan seksi dalam satu baris. mcm melampaula. lagi satu, bosanla dgn artis yg bergantung pada kontek lens +bulu mata palsu utk digelar cantik ni. kalau takde mata kontek ngan bulu mata palsu tu, cuba bayangkan betapa ‘koman’nye rupa minah ni? tetap suka bunga jugak sbb tak perlu gantung pada mata palsu utk buktikan yg dia tu cantik. klu dia pakai pun, utk suka2. tak pakai pun takpe. tapi artis cam mulan ni, kalau takde mata palsu, takde surgeri, mekap tebal, bedak tebal… hah memang rupa haru

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  43. vinka says:

    cantik bangettttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  44. vinka says:

    ngomog2 lagi cemburu ni karna ahmadani lg dkt ma dp

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  45. icha poenya says:

    ka mulan tetep seksi ko…………….. wlw pke bju or gaya rambut ap ajh,,,,,,,,,,,,, teyeph sukses yea ka mulan…. l loph ka mulan…………………………………………

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  46. nabila says:

    yg ini nor banget sumpah lebih cantik kalo lg nanyi

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  47. nabila says:

    kalo lag marah jangan foto deh itu sih saran gw

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  48. atika says:

    wah mb mulan cuantikkkkkkkkkkkk

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  49. Regenia Gabl says:

    Thank you for another important article. The place else may anybody get that form of info in such a complete way of writing? I have a presentation incoming week, and I am on the lookout for such information.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  50. Hey, simply trying round some blogs, appears a pretty nice platform you are using. I am at present utilizing WordPress for a couple of of my websites but seeking to change one among them over to a platform much like yours as a trial run. Anything particularly you would recommend about it?

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  51. Considerably, this post is really the sweetest on this topic. I harmonise with your conclusions and will thirstily look forward to your incoming updates. Saying thanks will not just be sufficient, for the phenomenal clarity in your writing. I will directly grab your rss feed to stay informed of any updates. Admirable work and much success in your business dealings! Please excuse my poor English as it is not my first tongue.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  52. Mila Lapa says:

    This is my first time i visit here. I found so many information stuff in your blog, especially its discussion. From the tons of comments on your articles, I guess I am not the only one having all the enjoyment here! Keep up the good work.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  53. shark says:

    hodoh btl dia ni tguk betul2 bau taik lg tu hehe

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  54. I want looking through and I believe this website got some truly utilitarian stuff on it! .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  55. Great post, you have pointed out some fantastic points , I as well think this s a very fantastic website.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  56. Some times its a pain in the ass to read what people wrote but this internet site is rattling user friendly ! .

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  57. I’m impressed, I have to admit. Really rarely do I find a blog page that’s both educative and interesting, and without a doubt, you have hit the nail on the head. Your idea is exceptional; the issue is an issue that not enough people are speaking intelligently about. I am happy that I found this during my hunt for something relating to this.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  58. Good job over again. I am looking forward for more updates.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  59. Dudley Gano says:

    just bookmarked your site. keep up the posts

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  60. When I originally commented I clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and now each time a comment is added I get four emails with the same comment. Is there any way you can remove me from that service? Thanks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  61. This is very fascinating, You are a very skilled blogger. I’ve joined your rss feed and look forward to seeking a lot more of your excellent post. Also, I’ve shared your web web-site in my social networks!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  62. escorts says:

    Thanks , I have recently been searching for info approximately this subject for a while and yours is the greatest I have came upon till now. But, what concerning the bottom line? Are you positive in regards to the source? Elegant models of London, 22 Greencoat Place, London, SW1P 1DX, 028 9321 0335

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  63. Perfect piece of work you have done, this internet site is really cool with fantastic info.

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
  64. A person necessarily help to make significantly posts I would state. This is the first time I frequented your website page and thus far? I surprised with the research you made to make this particular post extraordinary. Great process!

    Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0