Written by Bella | June 13th, 2017

Sejak kebelakangan ini, pelakon drama Lara Aishah iaitu Ainul Aishah sering memuat naik fotonya bersama seorang jejak kacak berbadan tegap dan mempunyai wajah seperti “mat saleh” di akaun Instagramnya. Ramai juga yang tertanya, siapakah gerangan jejaka kacak itu? Rupa-rupanya beliau adalah kekasih baru Ainul.

Alaa… nak kena cerita ke (ketawa). Ya, dia teman lelaki saya dan kami declare hubungan ini pada hari ulang tahun saya yang ke-32 April lalu. Semuanya bermula apabila saya menerima mesej di Instagram daripada Khalid September tahun lalu dan tiga bulan selepas itu (Januari) baru saya ambil keputusan nak berjumpa. Itu pun setelah merasakan dia amat berbeza dengan mana-mana lelaki yang pernah saya kenali sebelum ini.

Khalid merupakan seorang ahli perniagaan, berusia 36 tahun dan berdarah kacukan Melayu dan Inggeris namun dibesarkan di Kedah dan Kelantan. Sikap Khalid yang sangat menghargai Ainul membuatkan beliau terpikat dengan jejaka tersebut.

Apa boleh saya katakan, Khalid berbeza dengan lelaki lain yang cuba mendekati saya sebelum ini kerana dia tidak pernah sorok siapa saya di sisinya. Seperti saya, dia juga terbuka memuat naik gambar kami di Instagram miliknya dan kami biarkan peminat menilai sendiri tanpa perlu kami kata apa-apa.

Ditanya adakah beliau sudah bersedia untuk menamatkan zaman bujangnya bersama Khalid, Ainul menyerahkan soal itu kepada jodoh.

Siapa tahu kali ini Ainul sudah bertemu dengan seseorang yang paling tepat dan sesuai dengan dirinya untuk dijadikan teman hidup? Kami mendoakan yang terbaik buat beliau.

Sumber Berita : mStar Online

30 responses to (FOTO) Pelakon Ainul Aishah Bersama Kekasihnya Yang Kacak

  1. erk says:

    jgn bangga sgt dik nnt ter clash malu sendiri

    11

    0
    • Pekerja Gomen says:

      hehehhehe… hensem… ahli perniagaan…
      Kalau aku…. banyak lagi artis yg lebih lawa dan sopan nak buat bini…
      Nak buat geli2.. bleh la

      16

      3
      • Polis bukit aman says:

        Mamat ni ada taste. Muka mat saleh, cari awek tanned skin, bukan cari typical awek melayu putih melepak.
        Typical MELEIS je gila nak pompuan putih melepak, bi baru international taste hehe

        46

        0
      • Anonymous says:

        Tak semestinye yg Pakai tak berapa nak sopan tu tak le buat bini.. Yg tutup litup tu kadang tak le caya..

        25

        2
      • Ros says:

        Sebab tu lah kau layak kerje gomen je. Kalau otak luas takkan duduk gomen kan. Tahniah.

        6

        0
        • Pekerja Gomen says:

          sbb tu ko noob sgt….
          Belajar erti sarkastik…
          Aku tak rasa ada pekerja gomen bangga nak ngaku dia kerja gomen…
          Dasar makcik buat kerja bisnes online kat umah tapi otak kosong

          3

          2
  2. melati says:

    Bolehh laaa…tapi gaya sebiji Gang2 Kete Tayar terkankang…..kikiki

    6

    1
  3. xkata apa says:

    belum apa2 lagi dah peluk..ayoyoyoyo

    17

    0
  4. nok gebuzzz says:

    berianyer…..nnty kalau x jadi malu sendiri lagi2 dah berpelok bagai….bukan mendoakan x baik,tapi pke sendiri masa akan dtg…maruah diri sendiri..tau la u sosiallll….

    7

    0
  5. kendull says:

    hensem gile woiii

    malay english tgok pun mcm loaded

    untung ahhh rupe anak mami cam ainul aishah pon boleh skor mamat cmni

    5

    4
    • Blalalalala says:

      Amboi apa hodoh sgt ke muka anak mami? Macam la muka melayu tu plg cantik. Hanya org melayu ke yg gila putih. Org putih pn tak camtu.

      11

      1
  6. tarabas says:

    ko ni bole ke nak panggil pelakon lagi…
    mcm da lama sgt je beku..

    3

    1
  7. Intai2 says:

    Dlm terang ni dh berani mati bergambar peluk sakan wpun x de apa2 hubungan ye…dgn x de perasaan malu….pikir2 kn lah

    5

    2
  8. sawomateng says:

    mat2 saleh ni mmg suka muka melayu asli, kulit sawo matang, lagi pesek idung lagi dia suka, lagi melekit kulit lagi dia teruja. bukan yg melayu acah2 omputeh yg gi minum clorox kulit tu.. huhuhuu..srius wooo.. korang tgk rata2 omputeh ni kawen retis ala2 kulit x brapa nk cerah kan? mcm azah montreal tu, nurul ex ajai tu, ehh ramai gak la..

    21

    0
  9. Ex-Amnet Forumer says:

    lelaki umo 36, pompuan 32….sepatutnya dah ready kawin, takyah bercinta lama-lama mcm remaja.

    8

    0
  10. puii says:

    mak aih peluk selamba je. tk takut dosa ke. tk malu dgn org dan mak bapak ke. cheap sgt la ko ni. pui !!

    5

    2
  11. terpaku says:

    #pastisenak yach!!!!

    2

    0
  12. sentap says:

    peluk sakan…esok2 x jadi malu je…

    2

    2
  13. serene says:

    Muka mamat ni sebijik melayu, cume kulit je puteh. And yg si perempuan tu kaler rambut tak sesuai sb kulit dia gelap. Yg berkulit puteh baru lawa rambut karat..
    Anyway, jgn over sngt sampai berpeluk2 sb belum ade ape2 ikatan pun, & jgn terlalu menonjolkan boyfren tu nanti ade artis lain yg sambar sb ko tu tak berapa nak lawa…

    12

    0
  14. mak aku says:

    Kekasih je.dah hulur tetek.Tu yg ditayang,yg tak ditayang…hurmmm tunggu jela kat tumblr.

    4

    1
  15. Ros says:

    Wah bestnyer akhirnye dapat yg ‘nampak’ berkualiti. Perfect umur tu 36 yrs old. Malaysian lagi, bukan mat saleh sampah kat sini. Biasanya businessman ni dia cara dia hidup, berfikir segalanya unik, lain drpd lain-dia nak yang natural beauty (bukan stok bertudung bonggol unta an kaki collagen cerah mcm hantu), yang confident dan contented yakni lady yang ada life sendiri dan tak perlukan lelaki ngan dia 100% baru nak happy mcm 99% pompuan melayu kat luar sana dan yang ada kerjaya sendiri or else nak citer benda ape je kan. Tapiiiiii risikonya ngan so called businessmen ni ialah-they can be gone anytime sebab selera besar and they will do anything for satisfaction. Sendiri mau ingat lah ye. Cing.

    3

    0
  16. kaki tabur says:

    tak yah nak declare bagai la kalau betul da sah kawin baru ok..
    sat gi tak jadi malu wooo..ahahaha aduhaii melayuuu

    1

    0
  17. kulit biasa2 saja says:

    biar lah dh taste dye mcmtu..yg lain duk kait ngan kulit putih ape hal..korang dengki kennn ko xputih original..so dgn menjatuhkan org yg kulit putih kne la cari bnde yg nmpk kulit putih xcantik kan..bersyukurlah dgn ape yg ade…ainul ni manis orgnye…xde la buruk pn

    1

    0

Leave a Comment

Optional