Written by Bella | July 30th, 2015

Peserta Dewi Remaja 2015, Mawar Rashid tidak pernah lekang dengan gosip ataupun kontroversi. Bermula dengan isu beliau dan GST kini beliau dikecam apabila memuat naik foto berpeluk sakan dengan kekasihnya di atas katil.

Foto tersebut telah disebarkan menerusi akaun Instagram miss_kepoh dimana ramai mengkritik beliau sehingga digelar Mawar maksiat (fuh makan dalam tu).

Kalau kata kurang cerdik nanti marah la pulak, tapi tolonglah “pandai” kan diri tu sikit dan janganlah seronok tekan butang upload dan akhirnya memuat naik foto yang boleh menimbulkan kontroversi. Dah banyak kes artis sebegini. Bila orang kutuk janganlah melenting pulak kalau memang berpunca daripada anda sendiri.

Sumber  Berita : Instagram Miss Kepoh

58 responses to Foto Mawar Rashid Dan Kekasih Berpelukan Atas Katil Dikecam

  1. ash says:

    bile dh terbiasa mmg x pikir ape yg dibuat tu salah atau tidak…
    public boleh pikir mgkin korg x buat ape2 tp public mgkin terpikir knp nk amek photo kat ats katil…
    katil biasenye dlm bilik, if kat luar bilik pn, katil tu tmpat baring, emmmm
    jom pikir yg positif jer…

    1

    0
    • penonton says:

      Mohon mana2 pengarah or penerbit jgn amik die..kelak akn lebih memalukan melayu!!

      1

      0
      • izzy says:

        setuju.. what do u expect from a girl yg x tau pasal perkembangan semasa… bimb* for sure.

        0

        0
        • Anonymous says:

          hagaknye klu tanya sape tpm yg baru pn tak tau.
          tu blm tanya 1mdb hihi

          0

          0
        • Anonymous says:

          pompuan zaman skrg hadap sgt dgn cinta lelaki..sanggup ikot je ckp jantan..konon2 sayang..tak buat nanti takot jantan tu carik pmpuan laen.

          lelaki kalau btol sayang pmpuan tu, die xkan ajak gf die bt bukan2. mesti die jga bebetol.

          dan xkan bodoh upload gambar daring2 kt social media.
          belum tentu kawen dah kena tebuk ish3..kalau tak buat pn, tapi malulah peluk2 cenggitu, satu dunia nak bagitau.
          nauzubillahi minzalik..jauhkan dari ku dan keturunan2 ku

          0

          0
      • Anonymous says:

        zed zaidi mane

        0

        0
      • banned channel ceria says:

        Diorg dah amik dia berlakon dalam channel CERIA.. sejak tu aku stop kasi anak aku tgk channel tu… channel utk kanak2 tapi ada pelakon besar2 yg penuh perkataan tak sesuai dengan penuh hasad dengki.. ntah apa2… pengarah dia yg nama hitler tu…

        0

        0
    • Lovelyvic says:

      Kenapa la bodoh sangat…
      Bukan ke dowang ni dah pergi kursus ttg mcm mana nak berdepan dengan media… termasuk media sosial..
      Apa yang boleh dan tak boleh buat…

      Oh lupa… alangkan GST pun dia tatau..
      Inikan plak matapelajaran kursus..
      Confirm tk masuk otak.

      0

      0
    • malik makin goyang goncang batang says:

      baru abis goncang batang ker???? dah penat lah tu terbaring pat katil. dah biasa buat per kalau tidak masakan tak der kemaluan tak tahu malu belum kawin dah ambik gambar bagai atas katil. teruskan niat suci mu ambik lagi banyak gambar sensasi. nama mawar tapi cam mawar dah layu ajer………….

      0

      0
      • Malik Jatuh Papa Kedana says:

        GOYANG GOYANG KEPALA GOYANG, GONCANG GONCANG BATANG KENA GONCANG…………….

        0

        0
      • Amy Singapore Girl says:

        Hye Malik. Jom lah teman Amy buat cheese. Dah lama Amy tak buat cheese. Malam ni datang ya rumah Amy kita dinner dulu, lepas tu teman Amy buat cheese ya. Kalau Malik tak pandai buat cheese tak apa, Amy boleh ajar.

        0

        0
        • malik makin goyang goncang batang says:

          ok set………yr place or my place??????? pas tu selfie then upload ok

          0

          0
        • malik malaysia says:

          jgn lupa invite Mawar Rashid & boyfriend mesti happening punyer boleh buat porn video together gether………..

          0

          0
    • Mawar Kembang Tak Jadi says:

      MUKA TERSENYUM PUAS…………….

      0

      0
    • Bergoyang Bergoncang says:

      suka sangat ambik gambar dgn jantan atas katil why not lain kali ambiklah gambar tengah isap batang tengah henjut confirm kau become an overnight sensation, 1 Malaya kenal kau.ni mesti dah biasa ringan2 kalau dah berat2 wasted youuu…….sekarang happy lah upload gambar nanti tak der jodoh & kawin ngan orang lain & bila dah tua gambar2 tu masih ada pat internet tak hilang baru ko tahu menyesal.such a loser bimbo………tukarlah nama mawar tu tak kena dgn kau. mawar suci dalam debu………………

      0

      1
      • cikikaka says:

        dia ni klu jadi pelakon pun sesuai kat astro ceria je.. klu cerita matang2 sikit mcm belum sesuai..

        0

        1
    • makcik felda says:

      ni GAMBO PENGANTIN BARU saper nie? dulu2 makcik jadi pengantin baru mesti ambik gambar atas katil……..teringat time dulu dulu aaawwww……..

      0

      0
  2. bunga cengkih says:

    Mohon simpan sikit bangang tu.. Jangan memaslankan diri anda.

    0

    0
  3. mawar bimbo says:

    minah bimbo ni lagi! tak hbs2 cerita kontroversi, bila la nk grown up bimbo oii!

    0

    0
    • Timah says:

      aku rs dia ni attention seeker, sbb tu asyik buat kontroversi. malunya kalau aku ni parents dia!

      0

      0
      • Lihatla aku! says:

        dia mmg sk org bercerita psl dia asal femes pompan murah ni..artis2 pi oversea dgn kapel pi upload kat fb pon sm bangang..nak tunjuk mmg berdua..wat maksiat kaver2la cket,,,

        0

        0
  4. Anonymous says:

    kesian.. dia yg bukak aib dia.. tau la dik awk tu muda lg.. tpi jgn malukn diri sndiri.. blom tentu lelaki tu jodoh awk!! ke nk tunjuk mmg x kisah sekatil walau blom kawin?? xde sape nk heran pun.. nnti jgn marah klu org cop awk tu bohsia.. aka xde dara sng angkut2.. mak bapak jgk malu..

    0

    0
  5. RR says:

    Dia ni saing-saing emma maembong la , gosip memanjang dengan jantan .

    0

    0
  6. dewi remaja 1988 says:

    nie ke dewi fevret uolls!!!!!! hishhh.. sayang muke cantik but zero.. ops!!! ADIK.. ADIK KN MUDE LG.. BELUM MNG AWARDS ADIK DA MCM2..ADIK.. SEDAR LA YE..ADIK FEMES SBB PMINAT JEW.. BAKAT ZERO.. OPSS..

    0

    0
  7. aihh says:

    wanita jaga la akhlak… bagi gambar cam ni.. nanti generasi ikut.. nak memanta* ke atau apa ker.. rasanya tak perlu la tunjuk kat dunia… segan la cam ni.. hmm

    0

    0
  8. mawar suhaila says:

    Muka ngan akhlak seiring.. tak cantik plus tkde keMALUan.

    0

    0
  9. Maksiat Master says:

    Apa kata lain kali amek gmbr ngah isap ‘batang’ jantan ko tu…….. Artis murahan btol la pompuan nih……

    0

    0
    • Anonymous says:

      Mawar gambar henjut atas katil ader tak??? Share lah upload lah………aku tahulah ko kan suka share share upload upload gambar share lah ngan kita orang pat BN ni.boleh tangkap skill………

      0

      0
  10. Lara says:

    Ni la bahananya bila bengap tanpa limit. Nnt ada la ni penyokong2 dia back up tah pape pasni.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Korang yang konon-konon bajet suci ni, macam la tak penah berjimak. Poyo je lebih.. Tuhan sangat la korang tu.

    0

    0
    • Lavender says:

      Org len berjimak pon tader la nak gigih tayang ke org.

      0

      0
      • Anonymous says:

        oooo.. dosa orang, manusia yang judge ke? kalau tak tayang kat orang, tak dosa la? ade beza ke dosa tayang dengan tak tayang? ade mention dalam quran? tau ke besar kecik dosa seseorang tu? hmmm… kau ni mesti salah satu dari tuhan melayu ka?

        0

        0
        • Lavender says:

          Singkat la pikiran ko neh. dah terang2 dosa ape masalah ko. berjimak ngan org lain selain laki / bini bukan dosa ke? tak tayang mmg la dosa. ni yg dok tayang ni, dah bangga nau ke dosa yg dah dilakukan? ko dah kenapa? Overdose air daun ketum ke?

          0

          0
        • Lara says:

          Buat tu satu hal, tapi lantok la itu kau dengan tuhan. Tapi bila tayang.. tu dah jadi ko, tuhan, dan orang lain. Sendiri tayang kan. Unless kau tak percaya tuhan, dosa pahala.

          0

          0
    • Backupxhengat says:

      Aku tak pernah. Asal? Xpuas hati? Hah!

      0

      0
    • aihh says:

      semua yang dah kahwin pasti jimak.. tapi tak tunjuk lak kat dunia baring cam mana.. memantat cam mana.. kita simpan antara kita2 jer.. malu la wei.. wanita lak tu…

      0

      0
  12. kepohci says:

    eleh yang fify azmi tu tadi upload video kiss balak die, tp die dah padam bile ade folowers mention name mis_kepoh. takut letteww. huh!

    0

    0
  13. ratu says:

    mula lah jp g peminat kipas ssh nk mati muncul …. huhuhuhu!!! harap kn pminat yg x skolah jew bck up .. hakikat nyer BIMBO!

    0

    0
  14. murai says:

    Aku nengok keek si mawar ni mmg memalukan diri sendiri… Menyampah aku..ni gbr.terbaring bagai..ingat ni bollywood..Yg blh guling2 sengal

    0

    0
  15. Otaktakmauguna? says:

    Haa kali ni ak setuju dgn team beautifulnara. Jadi pandai la sebelum nak tekan butang upload. Dah jadi macam ni tak payah pulak nak bising2 “ig aku, aku punya suka la”. Kau tu yang saja cari pasal. Motif kau apa sebenarnya ni mawar? Nak glamour cpt bukan dgn cara ni. Murahan sgt. Aku menyampah dgn artis perangai macam ni. Artis sendu pulak tu.

    0

    0
  16. Lia says:

    Mawar duduk serumah dengan boyfriend dia ni.. I duduk berdekatan dengan dia..

    0

    0
    • makcik quarters says:

      Mawar duduk serumah ngan boyfriend dia???? WOW gossips sensasi ni. muka cantik asal jgn dah ditebuk tupai sudahlah. ooouuuccchhhhh sakitnya pepek…….

      0

      0
    • betina maksiat says:

      duduk serumah ngan boyfriend???? wow bestnyer tiap tiap hari boyfriend boleh henjut. dia ni muka cantik tapi kalau dah ditebuk tupai hancusss………..

      0

      0
    • Joyah says:

      ye ker noks? u’ols ddk mana? si minah tak tau malu ni takda family ke?

      0

      0
  17. haji bakhil says:

    orang tua2 selalu pesan biar muka xcantik asalkan ada pelajaran, ada budi pekerti yang baik,.. xde plak aku dengaq orang tua2 cakap… biaq bodoh, biaq perangai xelok.biaq maruah dipijak2..asalkan ghupa hang cantik.. dahi hang licin.. aissshhh rosak rosak.. aku selalu pesan adik aku.. kalu muka ko cantik lagu mana pom, dahi ko licin berkilat pom.. kalu ko xbelajar betol2 sekarang, xjaga maruah n tingkahlaku.. ko kan menyesal bile ko besar nanti.. sebab ghupa tu besifat sementara jer.. ilmu, budi pekerti n maruah tu jangka masa yang panjang.. (sorry la kalu silap)

    1

    0
  18. melati says:

    aku pun heran mcm mana dia boleh masuk top 5 dewi remaja….patut awal2 dh keluar…dh lah x tau GST….mcm mana nak jadi idola remaja..memalukan

    0

    0
  19. Wak Boyot says:

    Mawar yang dah digomol monyet. Hampeh….

    0

    0
  20. ifti says:

    kita semua tak perfect pun nk marah kamu atau maki kamu mawar. Cuma sikit tak manis upload gamba mcm tu coz kamu artis sbg role model yg dipandang msyarakat & gamba mcm ni mengundang pelbagai fitnah & reaksi org. heee. hope lpsni byk yg kamu bole belaja dr ksilapan & bnyk kena amik pengalaman dlm kehidupan. i believe one day u will find the right way to change. sy doakan. amin..

    0

    0
  21. Anonymous says:

    untung sape jd bf die…tubuh dpt,tetek dpt,pantat pun dpt..free je..nti bl bf ko dh bosan cari mangsa lain…hahahaha…sian ko mawar…y plg malang skali sape laa y bakal jd suami die..

    0

    0
  22. Reena says:

    Ni namanya mawar pudar warna cam lagu Jay Jay & Dayangku Intan. Sok2 kuar gmbr jimak..dan2 berlakon suci..pelanduk dua serupa skripnya.

    0

    0
  23. anon says:

    Sebok nak upload gambar2 mcm ni, tak malu kat mak bapak or adek beradek ke. Dunia akhir zaman betol, takde segan silu…

    0

    0
  24. Anonymous says:

    Dunia dh nk kiamat kn? Ada lak nasihat jgn dok tayang..nasihat yg sebenarnya JAGA LAH BATAS2 PGAULAN antara lelaki & wanita yg bkn muhrim..ni bkn sy kata, Allah & nabi yg kata..jgn sbb alasan skrg dunia moden, kt belakangkn perintah Maha Esa & rasulNya..mohon mana2 penganjur, jgn diambil calon2 sebegini rendah akhlaknya utk diambil jd ikon..mana pihak2 bkuasa? Dlu couple2 bkhalwat dkt taman, dlm kete mlm2 kene cekup..jd aksi2 melampau mcm ni, xde pulak org nk amik tindakan? Mana ustaz yg bila fazura bergambar dgn anjing jd isu? Sy rs isu akhlak remaja mcm ni lg besar..

    1

    0
  25. PUPUT says:

    BETINA BODOH! ADE JUGAK JANTAN YG KEMARUK NK KT KO! 2-2 SAMA BODOH!!

    0

    0