Written by Bella | October 19th, 2016

Pasangan romantis Amar Baharin dan Amyra Rosli kini sedang menghitung hari untuk menempuh kehidupan baharu sebagai suami dan isteri.

Bakal bernikah pada 11 November ini, nampaknya  kad jemputan perkahwinan Amar dan Amyra sudah mula diedarkan.

Difahamkah majlis resepsi pasangan ini akan diadakan pada 12 November depan di sebuah hotel di Kuala Lumpur dengan tema Black Glam.

Amar dan Amyra bertunang pada 22 Julai lepas didalam satu majlis tertutup berlangsung di Sunway Montana, Desa Melawati. Majlis pernikahan akan diadakan pada 11 November manakala majlis resepsi sebelah Amar  akan berlangsung pada 19 November .

Selamat menempuhi alam perkahwinan dan semoga kekal bahagia sehingga anak cucu. Memang sepadan habis Amar dan Amyra. Ibarat pinang dibelah dua. Ewah..

Sumber Berita : Media Hiburan

25 responses to (FOTO) Kad Kahwin Amar Baharin Dan Amyra Rosli

  1. Anonymous says:

    ermmm.. dah biasa sangat tengok gamba mereka yang macam ni.. so rasa macam takde yang special.. hehehe..

    apapun barakAllah..

    35

    0
  2. hmmm says:

    1st

    0

    0
  3. Anonymous says:

    Aiik ingatkan dah nikah..ambil gambar rapat2 sakan..patutnya tak sesuai bergambr ala2 dah khwin gitu sblum nikah..bukan muhrim..lainlah dah nikah..lantaklahkan nk buat apa pun…

    3

    0
  4. hmmmm jugak says:

    hmmmmmmmm

    0

    0
  5. Anonymous says:

    Entah pon….baru bertunang dah mcm ni….meluat, menyampah, jemu dah tgk dia org berdua ni…

    9

    0
  6. muntah hulk says:

    Dorg ni lg 1…x tau bila nk habis story psl dorg ni..myampah,mluat dan seangkatan dengannya semua ada..pasni gambor kawen lh pulok ye..adooooyaiiiii….bella,bella..abg naraaaaa,abg nara…

    7

    0
  7. ape lh korng ni… kutuk2 x suke nga depa dua org ni..
    cer klau trjmpe dpn2, p.cik rase krng yg gedik2 ajk brgmbr kn…

    2

    4
  8. Anonymous says:

    Laaaa x kawen kawen lg..
    ingat kawen dah…byk benor cite n post gambo berdua.
    mati mati ku ingat dh selamat.

    5

    0
  9. Anonymous says:

    Nak bergambar ngan dia org berdua nii?? Pleeaasse laa….tak hingin laa..lari jauh lgi ada. Siapa dia org ni?? Klu alim ulamak xper la jgk….

    0

    3
  10. Anonymous says:

    Dulu nak kawen 8.8….. sekarang 11.11 jadi kah nanti

    2

    0
    • minah jambu lov bang nara says:

      mesti jadi lah ! kad kawin dh siap semua tkan tak jadi pulak kan ! semoga majlis pernikahan n persandingan dorang dua ni berjalan ngan lancar dengan keizinan Allah…

      0

      0
  11. Anonymous says:

    semua dapat tajaan boleh lah. si amar ni lagi lah kesian, belah si girl buat kat hotel, belah si boy kat dalam dewan main badminton?????? wth???? tak dapat tajaan ke??? tajaan pun mintak kot kat melur putih yang acah-acah terkenal tu. entahlah.. nak glamour sana sini. menyampah jugak tengok perangai amar ni.

    0

    0
  12. dina says:

    dah buat solat istikharah tak ni?

    2

    0
  13. Anonymous says:

    si Amar ni akhirnya nak kawin jugak..igtkan tak puas puas menyundal…
    dari zaman remaja smp dah nak kertu dah menyundal je keje….
    dia ni dulu ada scandal dgn pompuan gemuk…buruk gila tp sebab kan napsu serakah dia bedal je….
    nama pompuan tu fina! kahkahkahkah jd berzina jela…itu baru aku reveal satu nama….kbye

    0

    0
  14. X says:

    Dah kawin kat London.Nikah je kat Malaysia.Artis…. Sampah!

    0

    0
  15. XXX says:

    jijik

    0

    0
  16. WHATEVER says:

    Kesiannya orang2 zaman sekrg nie.. xble nak tgk org senang skit.. buat malu malaysia je. ingt diri tu suci sangat la. xble gmbr rapat2 la apa smua. hnya krana dorg 2 retis je korg nampk gmbr dorg cmtu. mcmla korg xbuat bende yg sma dgn jantan or betina korg. i bet ur gambr dgn cple u lg sah2 bnyk yg haram d mata org klu korg publish kat public. Bodoh tahap gaban. Komen xpakai otak. dorg gmbr cmtu korg yg tanggung dosa ke. heran sngt dgn org2 zaman skrg ni smua mulut puaka. berat sngt mulut dn hati 2 nak doakn kebahagiaan org lain. Esok2 kat padang masyar korg jua yg merangkak2 nk minta maaf dkat dorg. ingt hidup ni ada karma. bsok2 anak2, cucu cicit, kluarga belah mak bapak korg buat benda yg sama bru padan muka tembok korang smua. bingai sngt nak bg komen.. otak letak kat kepala lutut. Bertrip suci tp hati busuk mengalahkan SYAITAN.

    1

    1
    • airina says:

      betul tu..doa yang terbaik moga malaikat pun mendoakan benda yang sama pada kita semua..semoga Allah ampun dosa kita semua..

      1

      0
  17. One Loop says:

    Laa aku ingat dah kahwin. Pelupa sungguh.

    0

    0