Written by Bella | March 12th, 2017

Baru-baru ini selebriti, Hafiz Hamidun mengumumkan beliau bakal menamatkan zaman bujangnya dengan seorang ibu tunggal pada bulan Mei depan dan majlis pernikahan beliau akan diadakan sebelum tibanya bulan Ramadhan. Walaubagaimanapun, Hafiz masih belum bersedia untuk mendedahkan identiti wanita yang bakal menjadi teman hidupnya itu.

Namun, menurut satu sumber, bakal isteri Hafiz bukanlah calang-calang orangnya. Wanita itu seorang yang agak terkenal dan berjaya dalam bidang kosmetik.

Wanita itu ialah Siti Arifah Amin ataupun lebih dikenali sebagai Joy Revfa Sofia. Jika anda perhatikan foto dibawah, Hafiz dan Joy menggunakan hashtag yang sama ketika memakluman info mengenai perkahwinan mereka.

Joy merupakan pengasas kepada MERVE Group Holdings Berhad yang menjual produk kosmetik hasil formulanya sendiri. Menguatkan lagi dakwaan beliau adalah bakal isteri Hafiz, Joy didalam biodatanya turut mengakui beliau adalah seorang ibu tunggal satu orang anak.

Emm, bertuah Hafiz memang cun bukan bakal isterinya?

48 responses to (FOTO) Inikah Bakal Isteri Hafiz Hamidun?

  1. Anonymous says:

    Cantiknya…

    8

    0
  2. Dunno says:

    Haha.. si joy ni ke??.. joyrevra.. dulu duk follow fb dia sbb miss kepoh duk gossip psl dia..

    29

    0
  3. Sepaun says:

    Alhamdulillah

    2

    0
  4. Fid says:

    X minat laki forever poyo ni. Hehe

    11

    0
  5. Anonymous says:

    Pkai contact lens dan makeup tebal… Mcm patung

    10

    0
  6. Confirmation Please says:

    Seriuslah joy? follow dia sejak dia still datin lagi. and ingatkan dia dengan partner bisnes dia tu. And aku agak Hafiz dengan FarahLee. rupanyaaa. omg joy ni lawa gila kut, kaya pulak tu.

    4

    1
    • Mimi says:

      Hmm. Dengan segala macam dia dok sindir orang bagai, i was hoping he will gets a girl yang more demure and subtle begitu. Yang low profile. I suka ja Joy Merve ni, cuma bila dia bertudung pastu pernah nampak yang gambar tudung tu dipakai dan nampak seperti rambut, I kurang berkenan lah pula.

      4

      0
      • Nyampah says:

        Aku xleh hadam tgk gambar dia pakai baju mak ko ijo terbelah smpai peha.pastu civer dengan seluar kekdahnya.adoiiii nk pitam aku la hini.bonjol sana sini.sedih

        1

        0
  7. Anonymous says:

    narsist…juga. sesuai sgt.

    6

    0
  8. yawn says:

    buang contact lense, bedak, lipstick..apa yg tinggal dik….

    15

    0
  9. el says:

    Dah bagos nama melayu siti arifah amin, tak payah tukar name joy revfa sofia pulak

    9

    0
  10. RESPEK says:

    Setinggi mane pun pengetahuan agama seseorg itu…janda atau dara…rupa tetap mnjadi pilihan….lelaki yg menjadikn seseorng wanita itu sbg isteri kerana Allah sukar ditemui….

    70

    0
    • macam-macam says:

      setuju….tipu laa kalau zaman skarang nie ada lelaki yg cakap x kisah paras rupa..yg penting hati,budi..bla bla bla..itu semua propa….huhuhu

      11

      0
    • greenfingers says:

      Kan.. contoh byk dh nmpk. Konon lelaki tak pilih paras rupa, bohong semua tu. Klu ada pon blh kira ngan jari. Asal rupa lawa, attitude tolak tepi. Puiii..

      8

      0
  11. wellsaid says:

    doakan yg baik2 dah la…dh jodoh dia,yg xpkai makeup blom tentu baik jgk..xusah la nk judge pasal makeup ke ap..kita yg mengata ni bukan tau pom psl diorg secara pribadi..pilihan bdasarkn ape tu xperlu la kita nak msuk cmpur ye…nama pom nk d jadikan bahan bila dah xsuka..hahaha

    8

    1
  12. Anonymous says:

    Kalau muka dah macam mak ngah tempek mek up 5 inchi pun tetap hodoh jugak…..tapi tunang siHafiz Hamidon ni dah sememangnya cantik apalah yang kamu2 semua dok dengki weh….

    11

    0
    • Lawoo says:

      Salah mekap pulak dah. Kalau muka tak lawa… makeup macamana pun tetap tak nampak lawa. Si joy ni sah sah lawa ….ada je nak cari buruk orang… abis2 modal, makeup tebal pulak jadi bahan. Choiiii…. #SilaBersihkanHati

      15

      0
    • aaakulahhh says:

      tu sbb x reti cara makeup…kalau org pandai makeup.
      baboon pn leh jadi nora danish

      stakat ko pakai lipstik, bedak skit..jgn dok perasan itu jek la Makeup…buka mata…pi belajar or amik tahu sikit…ilmu tu banyak n dalam..walaupun ilmu makeup pn

      7

      0
  13. JIMBO says:

    Ngeri tengok fesyen si Joy ni. Apa agaknya orang kafir pikir tentang Islam bile tengok pemakaian si Joy ni?

    4

    0
  14. loyalmalaysian says:

    cantik pon pernah jadik janda..knape ekk? mesti ade sesuatu….

    1

    1
  15. nuy says:

    pillow tits,nice ass.

    0

    0
  16. nanananana says:

    Lawa tapi takdak taste…huhuhu

    3

    0
  17. Anonymous says:

    gambar filter 100x

    1

    0
  18. Anonymous says:

    huntonglaa dapat janda kaya… die ni glamer dalam miss kepoh dulu kan? hahaha

    0

    0
  19. intan says:

    dah tgk kt googles…jauh betul beza muka dia sekrg ngan dulu2 ye….

    1

    0
  20. Dr.pakar sakit puan says:

    bak kate org dulu2 klu setakat muka cantik tp bwh x reti jg berlendir,berbau hanyir suami pun lari kak oiii….org laki ni mudah terpikat pd kecantikan tp once dia dh dpt rs ape itu nikmat berjimak klu perempuan x reti jg y bwh tu mmg lari laa suami..pikir secara logik laa klu perempuan cntk camni suami mne y xnk kann??klu blh nk berkepit 24 jam…tp klu ego melangit,x reti hormat suami,x reti nk layan suami bye2 je laa…baik kawen dgn bibik indon je…hahaha…jgn mrh wanita2 semua…ni nasihat aku tuk wanita bl dh kawen,dh ade anak tlg laaa jg skit kebersihan korg y bwh tu…jgn asik nk tepek make up tebal2 kat muke tp bwh tu berkerak…

    ni nasihat dari lelaki tuk wanita yeee…klu nk rumah tgga bahagai pndai2 laa jg kebersihan tuh..bkn setakat bahagia je malah anda pun sihat bebas dr pelbagai penyakit wanita….selamat hari wanita..

    2

    0
  21. Merveagent says:

    Siapa berminat nak dapatkan produk CikJoy , Merve Cosmetic boleh tengok ig kami @mabelbeauties atau boleh join team Dropship kami di 018 247 1765.

    2

    0
  22. melati says:

    kalau btol , mesti pompuan tu rabun dekat @ Sewel kot…wakakakaakakkaa

    0

    0
  23. mak jemah says:

    kalau tak silap dia ni kakak ipar kepada seorang pompuan yang muka macam neelofa + siti nurhaliza. Maisarah Raihan

    3

    0
  24. eton says:

    takfaham aku manusia suka sangat compare dulu buruk , sekarang lawa.
    Ok lah tu drpd buruk selamanya. ke nak kate jugak. typical sgt

    2

    0
  25. MEK ONIE says:

    yang saya tahu, joy ni dengan manager/assistant manager dia tapi bukan hafiz hamidun…krik krik krik… pandai beautiful nara buat kotroversi…eh

    1

    0
  26. Anonymous says:

    hari tu kemain kutuk hafiz dapat janda tak lawa..kenapa janda..sepadan la..la ni..muka lawa pun kutuk..typical Malaysian

    0

    0
  27. Anonymous says:

    follow joy nii dr zaman dia belum kawin.. belajar makeup kt indon sbb mak dia org indon.. xde spm umur 16 17 dah msuk institut kecantikan kt sane.. alasan xsekolah kt msia tp kt indon pon xsekolah.. memang keliru tahap education dia ni tp bab mekap dia pandai… jual lenses color masa tuh.. buat kelas makeup.. smpi lah dia kawin dgn org jauh tua… pakcik tp badan tegap lah & kaya.. dato rasenyer.. belum kawin dah honeymoon dulu kt Paris London beli brg hantaran katanyer.. showoff lah ber beg2 Chanel etc.. gift wedding close friends london mari nok.. wedding grand habis dr hantaran smpi lah keluarga dr indon sume dpt sponsor.. masa tuh biar betul mcm bapak anak tp joy niii 1hal org xkenal dia ni bahasa punyelah rendah diri tp mata duitan.. cekaw habis2 pakcik tuh tuk menapak business dia.. kalo takat hasil kelas makeup brape lah sgt nk bukak business juta2 skrg kan.. tup2 cerai.. korang xyah dah carik gmbr lama… sbb dia dah private gmbr dulu…
    xsangka Hafiz nii selera joy.. sbb pompuan nii very high taste sedangkan Hafiz nii ckp buak2 bole laa.. Porsche takat hadiah gmbr bole laa… xder laa dpt honeymoon kt Paris.. Hafiz tunggu org sponsor ler nk bwk pon..
    *jgn kecam fanatik joy Hafiz.. kenyataan!!

    3

    0
    • Najib says:

      Doa baik2 jer laa orang nak bina masjid…Nak buka aib dia yang Allah dah tutup kenapa?? Tak takut ke Allah buka aib nanti dekat akhirat??

      *bukan fanatik

      0

      0
  28. Wai b says:

    Baru baru sedap la…anjol…happy…tunjuk2 da masuk 2 tahun nanti…baru kata buruk padahnya….zaman skrg….kawin x kawin pun sama……

    0

    0

Leave a Comment

Optional