Written by Bella | July 19th, 2016

Berita pernikahan kali kedua Adi Putra cukup hangat diperkatakan sekarang dan ia masih lagi menjadi teka-teki.  Adi dan isterinya Aida Yusof masing-masing kunci mulut mengenai gosip berkenaan.

Namun,  muat naik terbaru Adi dan Aida di akaun Instagram milik mereka mencetuskan pelbagai persoalan.

Mereka telah memuat naik foto yang sama pada jam 3.45 petang semalam tanpa sebarang kapsyen dan hanya meletakkan emoticon berbentuk senyuman.

Menurut portal Utusan Online, pasangan berkenaan sedang bercuti di luar negara sehingga hujung minggu ini. Ia merupakan usaha Adi untuk memujuk hati Aida yang baru sahaja dimadukan.

Pengikut mereka di Instagram mendoakan agar rumah tangga yang dibina akan berkekalan dan ada juga memuji Aida seorang wanita yang kuat dan mampu lagi mengukir senyuman diwajahnya meskipun Adi menduakan beliau.

Hmmmph,  kami pun tidak dapat komen lebih mengenai isu Adi Putra berkahwin buat kali kedua . Apa-apa pun kami harap akan ada penjelasan lanjut daripada beliau dan tidak lagi bermain teka-teki dengan peminat.

Sumber Berita : Utusan Online

22 responses to Foto Di Instagram Adi Putra Cetuskan Tanda Tanya

  1. Anonymous says:

    Adi cuma mahukan zuriatnya sndiri.. jd Aida phm kot.. cuma x patut kawin senyap2.. klu dia nk mgatal dia akn pilih artis ank dara dan pasti bkn janda apa ntah lg sudah punya ank dan rupa parasnya seperti org biasa2 je… Adi pun nmpknya tgh pujuk Aida tanda dia syg kn aida.. pada madu dia btabah la ye.. mesti dh phm pnh kawin kn.. jgn tnya knape Adi bawak isteri ptama berbanding isteri yg ke 2 bru dikahwininya…

    0

    0
    • sally says:

      adi kahwin janda. kalau kawin anak dara mesti teruk kena hentam kan… tahniah….

      0

      0
    • Loveyoumrarrogant says:

      Masalahnya yg bini no 2 adi tu asalnya isteri org.mtk cerai dr suami asal sbb nak nikah dgn si adi..itu yg menjadi x brp nak bagusnya.lainla kalau kawin janda yg mmg dah sedia maklum janda dah lama.x bersuami or ibu tunggal. So no respect for him

      0

      0
  2. Anonymous says:

    Nasib baik bini no 2 ko xlawa adi, kalau x aku pun nak marah jgk.. Agak2 aku ada can x nak jadi no 3? Kemon adi, u can do it! Ahahahah

    0

    0
  3. mak kuntum says:

    kalau betul la isu pernikahan ke dua ady ni betul..aku respect kat aida..sangat2 cool, bukan senang wei. Orang giler je kot yg bole terima suami kawin lain, x kan la bila turn bermalam dengan bini kedua..si pertama bole melelapkan mata dengan mudahnya.. apa pun semoga perhubungan mereka dapat diteruskan walaupun pahit tu tetap ada

    0

    0
    • mak kembang says:

      xsesuai kata org gila je yg boleh terima suami kawin lain..sbb islam membenarkan poligami..jgn smpai kita membelakangkan agama..doa yg baik2 ja utk depa…

      0

      0
  4. mak jemmsssss says:

    hurm.. first wife lg cntik dari second wife… dah knape la si adi ni.. alasan sbb nkkan zuriat. kadang terpikir mcm bedosa besar sangat ke isteri tu kalo xboleh berikan zuriat? xtau ke zuriat, ajal, maut semua ketentuan tuhan…xde manusia yang sempurna. kesian si first wife… untuk second wife.. what goes around comes around…

    0

    0
  5. ' says:

    BERTABAH LAH YANG KEDUA . BAru kahwin suami g becoti yg pertama . yg kedua juz dapat memrhati hahah . tp lau haku la xsangup nak bermadu , yela semalam celop yg pertama . esok yg kedua . euwwww , , , cannot go :(

    0

    0
    • Anonymous says:

      adil le tu..bwk yg p1 jalan2 lepas dah ‘seronok2’ ngan k2..harap yg k2 xde le bt hal jeles ke apa

      0

      0
      • mak c kina says:

        adil ada byk aspek..mgkn ini nmpk mcm tidak adil bg pihakkedua,tp ni usaha adi utk mengembalikan kepercayaan,kasih syg isteri pertama..hati dah terluka kot..bg aku xsalah utk adi ambil semulahati isteri pertamanya..& mse ni la adi perlu ambil semua kesempatan utk memulihkan keadaan

        maaf,aku bkn sokong tindakan adi berpoligami,tp sokong tindakan susulan dia utk kebahagian mereka

        0

        0
    • Anonymous says:

      itu lah hikmah mandi wajib..menyucikan diri…wallhua’lam

      0

      0
  6. Is3 says:

    X fhm dengan lelaki yg kawen lain atas alasan nk kn zuriat… Ape ko ingt isteri ko tu x nk anak jgk ke…rezeki anak tu kan rahsia Allah…

    0

    0
  7. Anonymous says:

    aida lebih lawa…

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Nikah kedua tak pe yg aku takut bila 2 tu duk serumah!!!
    Haizz

    0

    0
  9. AKU says:

    ADI MAUKAN ANAK SENDIRI…ko ingat aida tu robot ker , ko ingat aida tu x nak anak ker…. bangang punya orang. ko ingat pompuan x der perasaan ker. Walaupun dia rela dan redha , jiwa pompuan pasti terusik.

    0

    0
  10. Laila Majnun says:

    dia skandal dgn bini orang pon bini dia masih muka tebal pertahankan dia. skarang tipu bini kahwin lain lepas tu lari pegi holiday.sayang betul aida ni kat adi kan. ape adi buat semua dia telan je.

    kalau pasal zuriat, byk pon org lain takde zuriat, tak pon gatai nak kahwin lain. kalau nak kahwin pon carik lah yang lebih cantik dari bini pertama. buakn nak kutuk, tapi muka bini no 2 dlm gambar posing cincin kahwin tu, ade imbas2 chipmunk sikit. dah kahwin 3 kali kot, tak perlu lah nak happy2 tunjuk cincin kahwin! ape motive? nak kasi bini no 1 tgk pic korang happy? da tak puas ambik laki org, kahwin senyap2.. lepas tu posing cincin kahwin dgn gigi kau yang jongos tu!

    bukan nak hina ciptaan tuhan la. tapi memang mintak pon kena hina! perempuan lain menangis tgk laki dia kena ambik, kau happy2 je takde hati perut.

    0

    0
  11. sentap says:

    saja cover line kot kekonon 1st wife blh terima..berani ckp sok2 bercerai la tu (bkn mendoakan)…tgk je erma fatima…konon blh terima..g lawat madu bersalin (dlm ati rasa nak terajang je madu tu)..x lama mintak fasakh smpi bade pun tukujut…

    0

    0
  12. Anonymous says:

    Takpe…lepas ni kompom Aida boleh ada zuriat sendiri. Ingat kes Ashraf Muslim masa kawin dgn Sakinah. Last last hampir serentak bini dia beranak.

    0

    0
  13. anon says:

    Biarlah ke dia, kan dia mampu. Lagipun dia nak kan zuriat dari darah daging dia sendiri. Hmm….wife dia ni kan isteri selebriti, jaga2lah bodi tu. Aku yg nobody ni pun pandai control makan…
    Anyway, kalau betol dia kawen congrats lah…

    0

    0
  14. hek eleh says:

    Nakkan Zuriat konon. tak dapat bagi anak.salah perempuan…. mandul la apa la…

    yang laki tu pandai ke buat anak???

    baru start game 2 kali henjut dah lembik.porahhhhhhhhhhhhh,. bila nak membiak budaknya kalau cmtu…… bini xdan nk warm up lg ko dah tewas.alahai…

    0

    0
  15. faezah ngilai ngilai says:

    hahah ko tgk jer lah nanti
    si bettyna acik gomen kepam ni
    sanggup betul tinggalkan anak laki sbb
    nak kawin ngan Adi

    0

    0