Written by Bella | December 16th, 2016

Pelakon Pablo Amirul yang dikenali menerusi watak Jimbo didalam filem Polis Evo dihimpit kontroversi hangat apabila beberapa foto bogel seorang lelaki yang mirip dengan wajahnya tersebar di media sosial. Beberapa spekulasi mula timbul dan pelbagai komen dilemparkan kepada Pablo.

Ingin menjernihkan keadaan, Pablo yang mengakui sudah mengetahui tentang perkara itu tiga hari lepas mendakwa beliau adalah mangsa jenayah siber.

Menurut Pablo, badan didalam foto berkenaan adalah miliknya tetapi bahagian alat sulitnya telah disunting oleh pihak yang tidak bertanggungjawab.

Saya ada melihat sekeping gambar dan saya mengaku itu badan saya, tetapi gambar yang menampakkan sebahagian alat sulit itu disunting.  Tiada laporan polis dibuat kerana kalau saya menafikannya sekalipun, orang akan pertikaikan. Saya malas nak panjangkan cerita dan saya serahkan saja perkara ini kepada Allah.

Saya bukannya pelakon popular yang membuatkan orang hendak berdengki. Entahlah, saya pun tidak mahu menuduh sesiapa.  Mungkin perkara ini berlaku apabila kerjaya seni saya semakin meningkat.

Pablo juga menjelaskan beliau sering menjaga tingkah lakunya kerana sedar sebagai selebriti pasti apa yang beliau lakukan akan mendapat perhatian.

Ermm, tidak mustahil juga ia merupakan perbuatan khianat sesetengah pihak yang tidak berpuas hati dengan Pablo. Iyalah, zaman teknologi canggih semua perkara ini tidak mustahil untuk disunting.

Sumber Berita : BH ONLINE

47 responses to Foto Bogel Pelakon Polis Evo, Pablo Amirul Tersebar?

  1. Mat kijang says:

    A ah lepas tu ramai lah yg berkerumun ambik mamat ni belakon. Industri seni msia skrg dah tebalik, yg byk kontroversi yg tu yg diorg nak, yg tu yg naik, yg tu org berebut utk jadikan hero & heroin.
    Syg dan ruginya pada pelakon2 yg sememangnya boleh BERLAKON..
    What a shitty entertainment world malaysia..

    35

    0
    • minah latoya mulot longkang vazzzz says:

      Dia ni gay la. Penah nampak clubbing and masa tu dok sondol2 touching2 mamat lain. Lagi satu penah gi gym nampak dia. Masa tu ak x kenal pun dia sapa. Lepas tgok polis evo baru tau. X terkejut pun dia ada gmbar bogel. Kan gay suka upload2 gmbar bogel dekat gay apps.

      27

      0
    • Lopah says:

      drp gigih sunting gambar dia ni, baik theyols sunting gambar si zain saidin ke, zul arripin ke atau chanaz ahmad…lagi sado woi. berketol-ketol mcm badang. ni tengok pun mcm …body lan pet pet aje.

      28

      0
    • Anonymous says:

      agree, kalau sunting dan photoshop sekalipon, knp mamat ni yg dipilih?
      byk lagi pelakon2 lain body kental. x logik bella oiiii.

      14

      0
    • Anonymous says:

      ada ke yang ghairah tgk dia ni bogel? tengok rupa cadar pun dah tau busuk.

      21

      0
    • Bongoknya terserlah says:

      Maknanya tetap la kau amik naked shot kan. Tp mata aku lebih tertumpu kt background blkg. Kahkahkah. Spray dgn varnish la woii….

      2

      0
    • mat terengganu (ganu kita) says:

      macam GAY je.
      gay melayu memang ramai lupa diri lupa hukum hakam agama…… dok segan silu upload pic bodo gini… elok sula jer jenis gini. Kalu dia bukan gay pun….. mesti jadi anak ikan untuk datin gersang. jijik

      4

      2
  2. aku says:

    eeeeee noty2 yer……mengaku jer la tu gambar ko hahahahaha

    6

    0
  3. Anonymous says:

    Banyak juga artis Melayu yg gay ni kan… kesian… Diaorang ni Islam kan…

    8

    2
  4. melati says:

    Aduiii…nk Promote EVO 2 ..lah.!!! kalau gambor Bogel 2 org HERO dlm Filem EVO ni yg kemetot tu nanti org Geli plak..wakakakakakakakakakaaaaa..!!

    5

    0
  5. Kiah says:

    eiiihhh..geli lahhhhhhhh!!!!

    3

    0
  6. ingin tahu says:

    ada yg x censor ke? just for research purpose

    4

    1
  7. meluataku says:

    dia bukan gay..

    dia pernah try mengayat kawan aku…
    tapi kwn tak layan sebb dia ni poyo..bajet hot..
    tak terkejut pun gambar cenggitu tersebar…
    tak yah la kata disunting ke ape..igt ada masa plak org nak sunting gambar k*** kau tu??

    ko mmg gatal pun..tak herann..

    NEXT!!!

    11

    0
  8. Anonymous says:

    Masih nak blagak baik ckp gmbr disunting bagai..
    Mengaku je lar mmg gmbr engkau pun..
    Itulah artis Melayu ni..semua baik-baik..
    Tak minum arak, tak tinggal serumah dengan kekasih..
    Meluat pun ada dgn lakonan mrk ni..

    15

    0
  9. Anonymous says:

    belon boss mana,dah beli ke?

    2

    0
  10. Anonymous says:

    bilik tengok pun mcm busokkkk gitcheww. eeeeughh.

    4

    0
  11. Anonymous says:

    gomo kelate gomo huhu

    0

    3
  12. Pinang says:

    Makin lama makin banyak gambar bogel artis Malaysia. Jadahhh. Kalau d tanya menafikan. Edit katanya. Mana ada org nak mengaku berak kat plastik buang kat tingkap.

    4

    0
  13. Anonymous says:

    Pablo x pernah wear his watch on right hand

    1

    0
  14. hehe says:

    haha.. kalau nak sunting pun.. biar la yang handsome sikit.. cam aaron Aziz ke..tgk pun ceria..

    5

    0
  15. Anonymous says:

    Who is this Pokemonnnnnnn?

    10

    0
  16. Anonymous says:

    susah2 jer nak pi edit gambar bebird kau….

    kepada semua orang tak kira artis atau bukan artis…..kadang2 memang u all ada ambik gambar selfie ur own naked body or body parts for ur own pleasure….tapi please remember walaupun u dah delete pic2 tu….still boleh retrieve balik from the device that u used….so hati2 or better stil x yah lah ambik….hehe

    5

    0
  17. Biskut says:

    bukan apa taknak report polis..sbb tu mmg gmbr dia original dr atas smpai bwh….

    6

    0
  18. gayah says:

    gay keji nak cover pulak

    1

    0
  19. Anonymous says:

    GELI SIAK

    1

    0
  20. Anonymous says:

    Jalan pintas untuk popular.. Kalau dia tak mngaku, takda sorang pun nak tahu. hang tak glamour tau…

    3

    0
  21. Anonymous says:

    Jalan pintas nak popular.. Entah-entah dia sengaja nak upload. Kalau dia tak mengaku pun, takda yang minat nak tau pun… muka tak hensem, body pun biasa2 sahaja. Tak kenal, tak minat dgan u.

    2

    0
  22. ikan says:

    ala edit la sangat. ko sendiri ngaku bahagian atas mmg muka kau. motip ko nk amik gambar pakai baju x pakai seluar depan cermin? pastu nak cakap edit. pui la.

    2

    0
  23. kerel says:

    ayat klise..super impose ..photo edit la..dr zaman nabil dgn uqasha lg jawapan klise..puiihhh

    4

    0
  24. Anonymous says:

    ye lah….atikah suhaimi n friends pun relek jer leh lepas.
    ckplah org dengki ke apa…..

    3

    0
  25. Anonymous says:

    x per….lepas ni gi umrah…gi haji…bukak travel agency mcm adiputra….hehe

    3

    0
  26. amira says:

    alamak… ni lelaki apa nie… hahahahah

    https://youtu.be/SZfGUtkAJC4

    1

    0
  27. Yekeni says:

    Kurang jaga tingkah laku tu when u take suggestive photos on bed half naked and upload it.

    But as easy as uploading half naked photos, it won’t take more effort to upload the actual photos showing that your other half was decent. Problem solved.

    0

    1
  28. hahaha says:

    Badan mengaku dia punya..yg alatsulit tu org lain punye ke caner..

    1

    0
  29. mekya says:

    hahahahahahhaha..don’t know what to say cause dia kata tu bdn dia..tapi alatsulit tu org edit ..thats mean kau mmg pernah ambek gmbar cmtu laa kan??..x nak report polis pulak tuu..uish pelik2..kalau org lain mesti dah report..

    0

    0
  30. Anonymous says:

    kalau aku la…orang edit gambar aku… aku report terus. Biar kena tangkap tukang edit tu. Haram jadah betul, aku bergambar elok2, kau gi edit letak gambar anu.

    So, pabelo, report ah. Dah bukan gambar kau?

    0

    1

Leave a Comment

Optional