Written by Bella | March 26th, 2016

Zul Ariffin,  antara aktor yang menjadi kegilaan ramai wanita diluar sana. Mampu mencairkan mana-mana wanita dengan wajah kacaknya dan badan tegapnya itu.

Tidak pernah menayang badannya sebelum ini, kini Zul tampil  dengan susuk tubuhnya yang mantap menghiasi muka hadapan majalah kesihatan, Men’s Health edisi bulan April. Siap posing dalam air lagi..

Memang jelas kelihatan six pack Zul, pergh makan tahun juga hendak dapatkan bentuk badan macam tu bukan?

Anggap daripada sisi positif, ia boleh memberikan motivasi untuk mereka di luar sana untuk tampil sihat dan berusaha lebih keras untuk nampak lebih sado.

Sumber Foto : Men’s Health

25 responses to (FOTO) Bila Zul Ariffin Tayang Badan Sado Beliau

  1. Rozita Aby says:

    Bakpo muko tu gittu?

    Dok kelip mate ambe tengok.

    Supo plastik surgeri dok jadi.

    Sian ngah.

    0

    0
    • rozieee.. roziee.. jgn ambil hati says:

      bakpo oyt gittu..?

      dok kelip mate ambe tgok ore kecek gnie

      plstik surgery ati tu skek boh, burok tgok,,

      sian long

      0

      0
      • Rozita Aby says:

        Base bodo la natam ni sekor.

        Ore nak oyak muka dio tu terlebih edit photoshop.

        Ore nok sarcastic sket pon dok pahe. Oh jengg .

        Mu tu gie plastik surgeri sket pale otok wat bijjok sket

        0

        0
  2. Clever Girl Pulau Besar says:

    Rembessss
    #tundukkanplayerboyitu

    0

    0
    • Really??? says:

      Merecik Zahirah dan Ayda Jebat… lecun kain…. Ayda mesti teringat adengan laga tetek bila bergambar…

      0

      0
  3. enot says:

    Mana ustaz2 yg kononnye islamik sangat, tak nak tazkirah ke dan ajaran sesat.

    Pompuan muslimah tutup litup dah mula gatal tengok gambar tu.

    0

    0
    • Unknown says:

      Nape aku tgk muka zul dlm gambo ni nmpk mcm dah tua & beruban? (Btw, mesti ayda and zahirah termenung tgk gmbr ni kann?)

      0

      0
  4. Anonymous says:

    Badan sado, poket kosong malas keja buat apa. Org pompuan nak lelaki yg poket tebal penuh duit berkepuk kepuk. Kereta berderet, banglo 8 6 7 tingkat. Pompuan yg pandang lelaki sado gini hanyalah makcik kayo ditinggal laki cari pucuk muda je.

    0

    0
    • Anonymous says:

      ehhh.. laki sado mcm ni gayboy jela yang nak.. pompuan skrang nak yang pocket tebal je.. sado2 ni da pandang sngt

      0

      0
  5. Una Ghaliph says:

    Sorry tak minat bdn ketul2 lebar2. I suka type2 biasa jenis badan org cycling or mountain climbing..slim but definitely fit! :))

    0

    0
  6. nok gebuzzz says:

    macam kelakor la tgk badan zul mcm tu…x sesuai
    x sado pon handsome jugak!!

    0

    0
  7. x says:

    Body superb.belakon je tak berkenan.drama asyik kisah kemaruk celah kangkang.badan sado..asyik bau pepek.

    0

    0
  8. kak L says:

    maaf zul….kami tak minat dah…#carimodalnakpopular.

    0

    0
  9. noon says:

    x tau naper ye…saya pun tak minat lelaki sado camni.
    rasa geli …

    0

    0
  10. saya says:

    kenapa pusat tinggi sangat? ke parut? ke edit?

    0

    0
  11. Tegur sebab sayang says:

    Aurat dikkk oii… Aurat lelaki dari pusat ke lutut. Ustaz akak la yg cakap. Semoga Allah bukakan pintu hati adik zul utk menutup aurat dan menjaga ikhtilat suatu hari nanti …

    0

    0
  12. Anonymous says:

    men’s health magazine dah sama level majalah Mangga… selepas mengambil zul ripin jadi cover model… tak bleh blahhh!!!.. hahahaaa…

    0

    0
  13. anon says:

    badan lawa, tapi perangai tak berapa nak lawa, arrogant dgn peminat. Bila zain saidin tengok mesti jeles sb org tak amik dia jadi cover mag.

    0

    0
  14. nina says:

    what an ugly looking face yukss

    0

    0
  15. Kaki Ponteng Earth Hour says:

    Mohon pihak berkuasa tolong haramkan penjualan/pengedaran majalah Men’s Health Malaysia edisi bulan April ini supaya majalah tersebut tidak berada di pasaran.

    0

    0
  16. Next model says:

    Zul aripin populer pun atas nama abby abadi…pastu x kenang budi…bongok

    0

    0
  17. Beautiful Norra says:

    badan sado BIASANYA barang tak besar… #fakta

    0

    0