Written by Bella | September 19th, 2016

Isu foto bogel Atikah Suhaime masih belum reda lagi, kini timbul pula berita  bahawa beliau sudah putus cinta dengan kekasihnya yang merupakan seorang juruterbang.

Menurut satu sumber, Atikah kini sudah mempunyai cinta hati baru hanya selepas seminggu berpisah dengan bekas kekasihnya.

Menerusi laman Twitter kami dapati seorang lelaki bernama Sherzod Yusuf memuat naik foto beliau berpegangan tangan bersama Atikah dengan status menggambarkan pelakon wanita itu adalah teman wanitanya.

Atikah juga ada “repost” status Twitter berkenaan.

Untuk pengetahuan anda, Sherzod merupakan seorang model yang berasal daripada Uzbekistan dan sebenarnya cukup terkenal di Malaysia dan ramai gadis tempatan yang tergila-gilakannya.

Jika benar ini kekasih Atikah Suhaime, nampaknya beliau memang cepat “move on” daripada hubungan beliau yang dahulu. Mungkin Atikah tidak boleh tahan melihat ketampanan Sherzod. Heh? Apa-apapun, harapnya Atikah bahagia dengan pilihan hidupnya.

Berikut beberapa lagi foto kekasih baru Atikah Suhaime :-

106 responses to (FOTO) Atikah Suhaime Sudah Ada Kekasih Baru?

  1. Anonymous says:

    agak2 boyfren baru ni reti tak baca gossip melayu? heheheee…

    0

    0
    • miinah jambu says:

      mat salleh ke ape ni ? kalau mat salleh ok jugak…kalau jantan2 mlayu ni leceh..asek asek tknk mengaku bermateairrr aje boring kan..

      0

      0
      • Kak Nam says:

        elok juga budak ni tapi persoalannya, bersunat tak?
        eee…geli ahh..berkeju mulut. hamis. hihihiks

        0

        0
        • LOL says:

          Perempuan gatal makin berleluasa di Msia.
          Kawinnya idak.

          0

          0
        • opah says:

          uberkitsan orgnye islam ke haper dik nun?

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          Suka betul hajjah tengok lelaki kulit cerah macam ni comel , much better lah dari idris khan …eeee hajjah tengok idris khan tu x selera nak makan. Kalau si ammar tu lagi lah hajjah x selera eee.

          0

          0
        • Haji Badrol says:

          Si Ammar tu..geli. Mcm Bangla kerja ladang nenas. Berlengas!

          0

          0
        • Lol says:

          Aik, Mak Hajah bukan main lagi. Pergi Mekah tu knp x tackle pak2 arab yg gebu berkumis tu? Balik Msia gersang sesorang.

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          Betul tu Haji Badrol.. si ammar tu sungguh eeeee, Haji Badrol ni single lagi ke ?

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          @Lol
          Eh tak baik tau nickname Lol cakap hajjah gersang.. hajjah ni muda lagi belum berkahwin lagi. Sebenarnya taste hajjah lebih kepada yang comel macam korea.. kalau pak arab tu hensem jugak tapi comelnya kurang..hehehe.

          0

          0
      • Gina says:

        atikah xnk makan belacan lagi..nk makanan ubehkiston pulok.
        belacan busok mcm bau bontot si idris.

        0

        0
        • Anonymous says:

          What a fucking slut. Kau datang malaysia nak cari jantan ke nak berlakon? Puki kau memang tak boleh sunyi ye? Big time whore.

          0

          0
        • astaga says:

          artis sekarang mcm jalang,,cuma x jual diri kt lorong je.

          0

          0
        • Org tamak selalu rugi says:

          wow..apa la perasaan pilot tu agaknyer..dulu ex dia tiara fazlin pelajar perubatan, suka msak n baking..tup2 dgn atikah suhaime..dan tiber2 perangai sebenar atikah suhaime mcm nie..klau aku la..gigit jari mnangis x berlagu agaknyer..

          0

          0
        • Anonymous says:

          Oh my my my.
          At first nak stalk insta tiara fazlin tu je.
          Terbaca pula blog dia yg link kat bio tu.
          Berair mata ketawa!!
          Shes toooo funny and adorable!! Ada talent in writing hahaha!

          0

          0
      • Hajjah Bainun says:

        Ooo dia ni adik daler yusuf rupanya tapi daler yusuf lagi hensem.. hajjah suka. Daler Yusuf tu single lagi ker ? Kalau single hajjah nak masuk memimang..

        0

        0
        • Anonymous says:

          Gersang nya Hajjah…pergi solat taubat lekas. Pergi Mekah tu bukan pergi melancong Hajjah. Ingat tu..

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          Siti Khadijah masuk meminang nabi boleh jer.. lagi pun hajjah nak masuk meminang bukannya nak ajak dating.

          0

          0
        • Anonymous says:

          Muka gay taste Hajjah…eeee…plizzz!

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          Sedihnya hajjah bila anonymous cakap hajjah gersang… hajjah ni muda lagi, belum kahwin lagi. X salah kalau hajjah nak cari calon suami kan ?

          0

          0
      • Pekerja Gomen says:

        Sejak dua menjak ni terbayang bayang bibir Idris Khan yg seksi. Cium mesti lemas tak mampu bernafas. Ahhh..

        0

        0
      • Safiey Alias says:

        Muka lembut..muka gay. X taste i nyah…

        0

        0
      • minah jambu say no to DRUG says:

        dh tentu bapak nye nama yusuf mesti la kecik2 bapak dia dh kasi sunatttttttttttttttttttttttttttttttt…! ape aje la kau ni kak nam tanye yg bukan2 la pulak…kalau belom sunat pon leh kasi sunat pe !

        0

        0
    • Kiah says:

      Kalau nk buat video lain kali..pakai camera HDR taw dik. Mata Kaiah binau tengok klip 3 gp kelabu sap gambar pecah2. Ok…selamat bergumbira.

      0

      0
    • Anonymous says:

      dgr kata si idris khan punya.. saiz mentimun cina xxs.
      cute je…hehehehe

      0

      0
      • Hajjah Bainun says:

        idris khan lagi seksi….sorry. walaupun muka melayu bergetar tengok body.

        0

        0
        • budak uitm says:

          dua2 bukan lagi teruna dan dara. on je lah…mcm ni la perangai anak2 muda di kl.

          0

          0
        • ahaks says:

          bawa2 mengucap la wahai mak hajjah. teruskan beristimomah.

          0

          0
        • Hajjah Bainun says:

          @Hajjah Bainun 1:41pm
          Hajjah x sangka ada kembar nama pun sama … hajjah kembarku lupakan idris khan tu nanti x puas. Cari lah lelaki yang boleh membimbing ke jalan yang benar. Soal body dont worry.. boleh pergi gym.

          0

          0
      • org sabah says:

        datang kl nk cari batang. sedih punya pompuan.

        0

        0
        • Anonymous says:

          Gay la mamat ni…lakonan je ni

          0

          0
        • Anonymous says:

          mak atikah suhaimi nie mana? makcik x pandai didik anak ye? itu la org lain suruh anak belajar tinggi, engko suruh jd artis. tgk apa dah jadi. anak mcm slut perangai, otak kt kemaluan. org ada gosip buruk, calm down dulu bwk diri. anak engko sambung melacur dgn mamat uzbez plk. dah bodoh murahan pulak alahai nasib.

          0

          0
    • Mama says:

      masing2 pakat lari ke obersee. si amar ke luar negeri, si idris ke thailand katanya. takut reporters cari le.

      0

      0
    • Katarina says:

      artis berstatus: TOUCH n GO !!!

      0

      0
      • Rakan Clubbing says:

        Budak ni gay lah…hahaha korang kena tipu! Dia byk kawan perempuan…

        0

        0
        • Hajjah Bainun says:

          Really ? So you selalu pergi club dengan dia ke ? Dekat twitter tu pun berlambak jantan hensem gay… yg body ketak2 tu selalunya gay. Kalau lelaki body biasa.. gay x minat. Target dorang lelaki badan ketak..

          0

          0
    • Choyyy! says:

      Muka gay x minat!!!

      0

      0
    • Amiera says:

      Ada keluar gosip mamat ni gay…korang katak bawak jamban. Pliz lah…

      0

      0
    • akina says:

      Mungkin kot..gossip jelh..hihi…

      0

      0
    • seweliyu says:

      Tah ape ape..sia sia je..ingatkn baik..

      0

      0
  2. tikah says:

    hensemnyer…xsia2 video 3some ..

    0

    0
  3. el says:

    atikah ni memang lawa, manis, senang saja dapat boyfriend yang handsome, tapi akan lebih bagos kalau manis wajah manis pulak tingkah lakunya

    0

    0
  4. anonymous says:

    Sherzod Yusuf ni bukan adik Daler Yusuf ke?

    0

    0
  5. meluataku says:

    mamat ni sombong..haha

    kalu kat IG, dia folo org..pastu bile org tu folo dia…dia nnt unfollow org tu…tah per2..
    elok lagi perangai abg dia..DALEY YUSOF..

    0

    0
    • Anonymous says:

      adik daley yusof ke? patutla…

      0

      0
      • meluataku says:

        aah adik Daley…

        Tapi Daley is wayyy better thn adik dia ni…hahah

        0

        0
      • Anonymous says:

        daler tu nmpk mcm gay jew.

        0

        0
        • meluataku says:

          tak baik tuduh org tuu gay ke ape..hahah

          dosa kau tau tak?

          ada bukti tak pe…
          tak semestinya tak ada gf tu gay..
          sometimes laki or pompuan rela single until find the right one…

          0

          0
        • Anonymous says:

          suka hati jer cakap org gay…dia bkn jenis lelaki suka main perempuan…dia berkawan dgn semua dari sebelum jadi artis lagi..even dia dah masuk dunia artis pun dia x sombong langsung…terjumpa kawan lama lalu selisih bahu yg bertahun2 x jumpa pun dia masih ingat lagi..siap dia yg tegur dulu..dia ada good attitude.

          0

          0
    • igers says:

      itu cara nk tmbh follower kt ig. follow org ramai2. lps org follow back, dia unfollow

      0

      0
  6. Anonymous says:

    Bkn sherzod nie couple dgn adeline tsen dlu ke? Siap g bercuti sama2..

    0

    0
  7. jojo says:

    biasa la tu. nak tutup cerita tuttt.. keluar la cerita lain pulakk

    0

    0
  8. LESONG says:

    baru seminggu break up, terus ade boyfriend.
    betina buaya darat.

    0

    0
  9. Anynomous says:

    Biasal org lawa putih melepak..klua 1 bduyun masuk..cuba kalau muka 2 hitam myeramkan..blm tentu maunya..tp lebih baik muka hodoh akhlak tpuji drpd lawa tp akhlak….mmmmm..

    0

    0
  10. Anonymous says:

    berdara lagi ke..akak sangsi dik.

    0

    0
  11. Anonymous says:

    Biasa jela idok la hsome benor pun.. Atikah ni dpn2 ok la x sombong manis jgk orgnya.. tpi syg lah perangai plak x comey..

    0

    0
  12. Anonymous says:

    harapkan muka aje..tak kemana..tgh kemaruk bercinta kentut pun wangj..dah kwin nnti..semua terkeluar…pada si pompan..jgn nak alihkan cerita..cerita bogel.jawab dulu..

    0

    0
  13. Anonymous says:

    ni mcm si uqasha la publik phone. :(

    0

    0
  14. Yawn says:

    ala ni semua lakonan. nampak sgt nk alih perhatian video lucah.
    buat2 je “with my lady” lah… apa lah!

    0

    0
  15. Anonymous says:

    bitch juga kaedahnye

    0

    0
  16. Anonymous says:

    slutty nya budak2 skg….hish hish.

    0

    0
  17. Anonymous says:

    Minah ni ternampak sangat murahnya. Kesian, jenis yang tak reti hormat diri sendiri.

    0

    0
  18. Anonymous says:

    bitch bersiri..nama pun busuk. pergi join uqasha….shooh!

    0

    0
  19. siti says:

    theyols ni takde mak bapak ke..tak malu ke huh? kalau aku dulu lama kena baling dgn tempayan depan rumah.

    0

    0
  20. sedeyyy says:

    maksiat depan mata.

    0

    0
  21. Anonymous says:

    alaheiii pegang2 tangan pastu..selfie.
    nmpk sgt nk cipta gosip baru. padahal video kau main bertiga lama dah tersebar.

    0

    0
  22. dandellion23 says:

    Oh….dah tak dengan Adeline ker? *_*

    0

    0
  23. Anonymous says:

    muka je lawa tapi dah kena tebuk si tupai. bukan sekor malah 2 ekor serentak.

    0

    0
  24. Xde ilmu says:

    Bru smnggu break off..dh pgang tgn???aikkk mudah nya pompuan ni.

    0

    0
  25. atikah sesame says:

    dia punya move on proses macam taylor swift. lagi laju dari internet aku. bezanya taylor swift breakup ada lagu baru. awok?

    0

    0
  26. Jom Daftar says:

    Dijangkakan Pilihanraya Umum pada bulan Mac 2017 (itu tarikh yang terdekat). Pengundi yang berdaftar sehingga bulan 9 sahaja layak mengundi.

    Oleh itu, kita perlu berusaha ke arah mengambil bahagian dalam proses mengundi.

    Langkah mudah sahaja :-
    1. Pergi pejabat pos berdekatan
    2. Bgtau nak daftar pengundi.
    3. Bagi kad pengenalan diri masing-masing.

    Bagi yang dah berdaftar, anda boleh membuat Semakan Daftar Pemilih menggunakan link tertera dibawah

    Nota penting, jika PRU berlangsung pada bulan Mac 2017, mereka yang daftar mengundi berakhir 30/9/2016 sahaja yang akan boleh mengundi.

    Mohon tindakan segera, anda mampu ubah masa depan Negara kita, Malaysia.

    #TunaikanTanggungjawabAnda
    #JomDaftarPengundi
    #PRU14

    0

    0
  27. Anonymous says:

    Dah pecah… Kompirm

    0

    0
  28. ilya says:

    sedey hidop ko dik….bergelumang maksiat…akak simpati

    0

    0
  29. Hajjah Bainun says:

    dapat cium idris khan kan best..body seperkasa badang. oh..sedapnya! mesti bahagia. fantasi hajjah dr dulu tu…ramas2 gitu!

    0

    0
  30. Anonymous says:

    Berapa byk Hajjah Bainun daaa..mcm sundal komen. Malu la sikit..

    0

    0
  31. . says:

    bapokkkk nsemmmmm

    0

    0
  32. Anonymous says:

    Mamat ni mcm gay. Idris Khan hands down!!!!

    0

    0
  33. Anynomous says:

    Sdh2la hajjah..jgnla rosakkan nama org yg ada title hajah..kalau ya pun kemaruk sex, p la tempiaskan tmpt yg sepattnya..jgnla mgunakan perkataan..

    0

    0
  34. Spy says:

    He is a gay. Dont be fooled!

    0

    0
  35. Anonymous says:

    f

    0

    0
  36. Curious says:

    Yg manA gay..abang ke..adik?!!!

    0

    0
  37. Tipah says:

    gay aku percaya…muka lembut gilerrr!

    0

    0
  38. lawa kn tebuk pun xpe uols says:

    selalu org anak yusuf ni ensem ..eizlan yusuf, edika yusuf

    0

    0
  39. yahudi ke? says:

    topi tu lambang israel

    0

    0
  40. Nak muntah says:

    Ya Allah dik, yang sebut p— tu , tak malu ke?Tergamak ko sebut barang ko sendiri(kalau ko perempuan), kalau ko lelaki eh……jijiknya…..
    Agak-agak leeee…emmm nak termuntahhh!!!

    0

    0
  41. Anonymous says:

    Makin ramai pendatang kat Malaysia nih..
    Dah tu x snonoh plak tu..
    P la balik negara ko..

    0

    0
  42. puteri mawar biru says:

    cipta g0sip baru utk tUtup g0sip lamaa ke ,ye lahh kes video xsen0n0h tu masih h0t lg kan, create lahh st0ry baru lak ye.. ni dah dtg balik kt malaysia ke? kata nak ambik tindakan, kalau yg ni kau ambik tindakan, 0key lah, tu p0n kalau betul xsalah..

    0

    0
  43. Anonymous says:

    dah bosan dgn adeline tan trus carik mangsa baru..padahal adeline dulu ckit pnye syg die..kesian..harap muke je…hari2 upload gambar berdua dulu…siap la ko atikah woi..mamat ni giler glamour je

    0

    0
  44. penjagaGOL says:

    Sorang Singapura, Sorang Uzbekistan, datang Malaysia buat maksiat.

    Si tikah nie, tak kira bulu, main bantai jer, ketagih agaknya.

    0

    0
  45. Snow White says:

    dye bkn adik daler yusof…diorg berkwn rapat je n kebetulan name bapaknye same…n sherzod ni dulu bf adeline tsen…sekian

    0

    0
  46. Anonymous says:

    mak atikah suhaimi nie mana? makcik x pandai didik anak ye? itu la org lain suruh anak belajar tinggi, engko suruh jd artis. tgk apa dah jadi. anak mcm slut perangai, otak kt kemaluan. org ada gosip buruk, calm down dulu bwk diri. anak engko sambung melacur dgn mamat uzbez plk. dah bodoh murahan pulak alahai nasib.

    0

    0
    • minah jambu - safety first says:

      jangan salah kan mak bapakk..atikah ni dh besar panjang dia tau mana burok n mana baik n mana jahanam paham…! suka hati dia lah nak tukar2 bf..dia maseh muda n maseh boleh pileh yg mana burok n yg mana hensem tol tak atikah ? u boleh kenal2 kan minah jambu ngan abang si bf u ni leh ?

      0

      0
  47. Anonymous says:

    ni gossip nak soh org g tgk volkswagen kuning laa ni.. elehhh.. tau dahhh.. :P memang tkde laa nak pegi..

    0

    0