Written by Bella | July 30th, 2015

Penyanyi serta pelakon popular Indonesia, Agnes Monica baru-baru ini telah mencetuskan kontroversi apabila bertindak berani menayang peha kekar kepada umum melalui akaun Instagram miliknya. Peha kekar ataupun sasa cukup sinonim dengan lelaki-lelaki sasa yang melibatkan diri dalam arena sukan bina badan.

Agnes Monica yang kini obses untuk mendapatkan bentuk badan lebih cantik dan kekar dari awal  telah memohon agar fotonya terbarunya itu  tidak dikritik  secara membabi buta dan berharap pengikutnya juga sentiasa menjaga kecergasan diri.

Tidak salah untuk memberikan motivasi ataupun nasihat kepada peminat untuk kekal sihat dan cergas, yang salahnya adalah ketika anda menayang foto peha anda secara melampau tanpa perasaan malu. Apa-apapun tuan empunya badan tetap selesa dengan penampilan beliau. Acane?

 Sumber Berita: Media Hiburan

19 responses to Foto Agnes Monica Tayang Peha Kekar Jadi Isu Panas

  1. joyah sporty says:

    tktnya bl tgk pompuan berotot2 ni.. huhu

    0

    0
    • Karim bin zema says:

      Paha bini abg nara pun mantap jugak. Penah tgk dia pakai skinny

      0

      0
      • Anonymous says:

        aku geli kalau ketak2 macam neh..sikit2 yakpe..
        Agnes mo neh lagi hazab tgk mv coke bottle, cam nak tsembul nasi lemak die..

        0

        0
        • Yahudi Dari Tel Aviv says:

          Perempuan indon mmg vodoh2. pg US pon failed. Coke bottle taik kucing. Dlm Malaysia msh ada si vodoh jahit komedi silalah tante2 indon yg suka berdemo anti Malaysia tu claim balek mangkok2 hayon ni

          0

          0
      • Anonymous says:

        mantap tu lain..yg ini berotot mengalahkan lelaki..klu cantik xpe gak..ini huduhnye la bile pompuan peha camtu ewwww…elok2 kaki mcm pompuan, nk bangga2 jadi rupe gitu..pengkid pun kalah hahaha

        0

        0
    • Lovelyvic says:

      Itu peha ke kayu balak?

      0

      0
      • apapuntakboleh says:

        aku bukak semua entry mesti ada ko komen
        ko menganggur ke
        takde keje eh

        0

        0
        • Lovelyvic says:

          Aku jujur…. pakai nama sendiri…
          Org lain pakai anon…

          0

          0
        • Lovelyvic says:

          Sebenarnya… dalam banyak2 address…. cuma beuatifulnara je yg kompeni aku tak block…. facebook, youtube, ig, twitter dan sebagainya semua kena block….
          Jadi satu2nya cara melepaskan tensen and escape masa kije…. cuma blog nara je la.. ekekkeke

          0

          0
  2. minah jambu says:

    tk cantek lah kaki dia dh macm kaki jantan kaberet …!

    0

    0
  3. aku says:

    org rajin buat squat mmg cmtu ah..ape yg nak d kecohnyer?

    0

    0
  4. ape da says:

    dy da tentu bkn islam..
    artis veteran islam yg berbikin tu lg xde hal haa separuh bogel kt pulau

    0

    0
  5. Anonymous says:

    xmalu ke bw² nama istri org…nk ke klu 1 Ari nti istri awk di buat cm tu…otak xpkai..

    0

    0
  6. aihh says:

    peha yang menarik…. kalau letak muka kat tgh2 tu mahu stim….

    0

    0
  7. July says:

    Dia bukan islam lah, apa nak kecoh. Bukan dosa pun alah korang ni. Macam bagus je korang ni

    0

    0
  8. damai says:

    dah terang2 dia bukan Islam, yg nak kecoh buat apa. Yg artis tua dan artis baru Melayu lagi teruk dari Agnes nie,

    0

    0
  9. janet says:

    agnes bkn muslim ..so, apa mslh nya??? p sanaa tegur retis meleis yg seksi tayang sgala2 nya tuu lg bgus ar ..paluii

    0

    0