Written by Bella | May 3rd, 2017

Kontroversi Adi Putra yang mengatakan beliau tidak lagi mempunyai kaitan dengan kedua-dua isterinya, Aida Yusof dan Norshahida adalah satu berita yang agak menggemparkan beberapa bulan lepas.

Namun, melihat pada foto yang dimuat naik oleh Aida mengatakan beliau, Adi dan anak angkat mereka sedang berada di lapangan terbang bagi menunaikan ibadah umrah bersama membuat kan ramai peminat tertanya, adakah mereka berdua sudah berbaik?

Iyalah, sebelum ini kes cerai Adi dan Aida sudah pun difailkan di mahkamah tetapi Adi tidak menghadirkan diri setiap kali sebutan kes mereka dijalankan. Rata-rata peminat mendoakan yang terbaik buat Aida dan Aid dan semoga masih ada peluang untuk mereka bersatu semula.

Kami di BeautifulNara juga berharap agar mereka berdua dipanjangkan jodoh dan dapat berbaik semula sebagai suami dan isteri.

[jetpack-related-posts]

57 responses to (FOTO) Adi Putra Tunai Umrah Bersama Aida Yusof Dan Anak Angkat

  1. Vida Janda says:

    Kalau dah cerai dan masih bersama maka ia adalah perbuatan haram di tanah haram, sungguh haram jadah…seperti harambe di zoo

    3

    18
    • JChs says:

      Dapat free vacation dan batang, betina mana yg tak nak?

      0

      26
      • Lol says:

        Plis la cerita adi putra ni lagi bosan kot dari cerita fattah amin! Murung aku bila tgk nama adi putra kat blog nara ni!

        15

        1
        • Anonymous says:

          org2 melayu boyan singapork..mmg bermasaalah. melayu2 sane byk yg bertattoo…bangga jdi sporean. padahal…

          1

          7
        • manusia says:

          Beh miller khan tu ade ape pat tangan die? henna ke? tattoo jugak kan? bodoh peh kambing. Tak payah nak compare Singapore boyan atau Malaysia boyan. Otak lu memang karat.

          1

          0
        • Anonymous says:

          Manusia..aku setuju kata2 kau..tkyh nak compare..dia ingt kt spore ajer ada boyan..kt mana2 pelusuk dunia pun ada boyan..cuma tk perasan ajer..

          1

          0
    • Anonymous says:

      bapok singapore..kiasu.

      10

      2
      • Anonymous says:

        AKU KENAL DIA NI..DIA BERKERJA SEBAGAI PEMANDU PELANCUNG. KT SPORE….WAKTU AKU KE SPORE..DIALAH YG BAWAK KAMI..BAIK ORANGNYA….AKU SOKONG APA YG DIA NI CAKAP..KT MALAYSIA NI PUN DAH BERLAMBAK MAKHLUK ASING YG ADAKALANYA MENJATUHKN MARUAH NEGARA DGN PERANGAI DORANG..BAGUS..TEGURKAN AJER KALAU AKU..GOOD JOB KT CIK ‘ADIK’ INI..
        ALAH..KT MALAYSIA PUN BERSEPAH ORANG MACM ‘WANITA’ NI..KAYA RAYA LAGI..SO TKYAHLAH KORANG NK DENGKI SANGAT DENGAN KATA2 BERNAS ‘KAKAK’ NI HOKEY..BYE..

        16

        0
        • Lucu says:

          Habis dia pilih jadi pondan rambut orange mcm Donald Trump..tak disgusting? Hormat agama? Hormat adat resam? Cultured?

          2

          6
        • Hakikatnya says:

          Bapuk mana2 pun sama ..kuat mgkritik org. Padahal diri sendiri…

          4

          2
        • Anonymous says:

          Lucu..mulut kau busuk..bau taik menghina orang..pepek tu yg busuk gi jaga gi cuci..

          0

          7
        • Anonymous says:

          ada pondan kt sini terasa…mesti rambut ko warna bas sekolah juga kan?

          0

          3
      • Anonymous says:

        aper dier cakap betul.Org India dari India memang berlagak & badan bau busuk.Ini tak der kena mengena pasal kiasu.Ko tak reti English agaknyer & tak pernah berhubung dgn org2 India dari India

        17

        0
      • Anonymous says:

        Compare dgn bapok2 kt malaysia ni.. aku pilih dia..hidup normal2 macm orang biasa kerja pemandu pelancong..bapok malaysia byk yg jual make up..kaya raya..ada juga yg jual ehem2.. ada yg dah balik ke pangkal jaln..pas tu u-turn..

        12

        0
      • Anonymous says:

        Padan muka..keling2 kt spore yg berhijrah ke
        Spore dari india memang harus kena tegur..dorang buat rakyat tempatan macm kt negeri dia..yg kaya2 buat local macam maid dorang ..tapi selalunya kena maki balik padan muka..
        Kau sokong keling migrate busuk tu ke bingai betul kau ni..

        5

        1
        • Mamak says:

          Sehina-hina India..at least Miss Universe dah byk kali menang. Filem2 theyols berani buat cerita pasal korupsi dlm kerajaan. Org Singapore dan Malaysia berani? Puihhh..

          5

          3
      • Anonymous says:

        suke Gia…..suke dengar celoteh dia dalam SSS SUARA SEXY SHOW..he is funny …at least dia bekerja dari jual badan..

        6

        0
      • Anonymous says:

        Dia bukan hina pelanconglah bongok..kau ni lagi satu haramjat..dia marah kt pendatang dari india yg dtg menetap di spore yg membuli rakyat tempatan….ni lagi satu zed zaidi..tk faham bahasa inggeris ke..bodoh!

        7

        0
        • Anonymous says:

          Mamak.. indian kt INDIA memang busuk..kalu kau nk tahu..itu tkpelah..siap datg negeri orang threat kita macm macai..siap suruh polis berhentikan teksi pasal susah nk dpt teksi bodohkan..tanyalah driver teksi..dlm bayk2 bangsa dorang cuba elak ambik passenger india..ESPECIALLY DARI INDIA..LOCAL SO FAR OKLAH..

          4

          1
      • Bel says:

        Betol pe dia ckp , bkn la kite ni rasis ke ape , tu baru Tourist indian dari india blom lagi Chinese yg dari China lagi terok , Org europe ckup benci tourist dari China , busuk , pengotor , bising , ckp kuat2 , meludah berkahak sesuka hati , TV ALJAZEERAH kt sini , dah penah kuar psl behavior Tourist China bile touring mereka europe !!!

        4

        0
    • ikan says:

      rujuk jela sebelum pegi apeke susah nau.

      0

      0
  2. lopatah says:

    myesal plk tertekan video hjh lopak kt ats ni..adehhhhhhhh..murung trs ari ni

    3

    0
  3. Anonymous says:

    boleh ye pegi umrah dengan anak angkat. bukan budak tu kena ada mahram ke? Ke cerita tak habis ni?

    1

    3
    • ada aku kesah says:

      boleh asalkan ada surat pengesahan pendaftaran dari jpn yang mengesahkan anak tu anak angkat diorang :)

      2

      0
      • Anonymous says:

        ooo.sebab family sy pun ada anak angkat. lelaki umur 16 tahun pun tak boleh pergi sebab tak ada mahram.

        0

        0
        • ada aku kesah says:

          dia boleh dimahramkan dengan bapa angkat tu cuma kena ada surat pengesahan jpn tu dan flight ticket kot kalau tak salah. saya pun ada family camtu jugak hehe

          0

          0
        • Anonymous says:

          ooo, patut la, bapa angkat dah meninggal, tinggal mak angkat je. patut tak lepas

          0

          0
  4. biarbetik says:

    Bagusla Alhamdullilah…klau dah fikir mana kaca mana permata, mana batu bata…bagus wife dia ni, zaman modern ni susah nak cari yg camni sabar je…bintang terang Adi ni…acting bagus so dont waste it.

    12

    0
  5. arg says:

    aku rs dia dah rujuk blk tp x hebah kat media. kalau tak mcm mn aida boleh g umrah tanpa mahram kan? termasuklah anak angkat dia kan? kalau betul dah rujuk, kita doakan yg baik2 shj lah utk mereka…

    30

    0
  6. Anonymous says:

    kalau betul lah, mohon adi jgn sia2kan aida. mohon isteri kedua (or bekas) sila sedar diri. sila angkat kaki berambus cepat2 secara bermaruah. adi tak cintakan akak pun.. truth hurts.

    31

    0
    • Anonymous says:

      aku rasa si ex nombor 2 tu mesti panas hati habis,dah la si adi ni tayang mesej2 die kt ig then boleh plak bwk aida g umrah…yg dia dpt malu jee

      3

      0
      • Anonymous says:

        bgs jg dia berpisah dgn adi. sbb terang2 adi tak cintakan dia.. aku tak tau apa yg adi fikirkan, tp kwin cerai mcm senang ja dibuatnya

        2

        0
  7. anonymous says:

    berilah mereka sedikit ruang untuk membetulkan keadaan.. doakan yg terbaek utk mereka

    12

    0
  8. fromthe_truestory says:

    rumhtangga di landa ombak, ombak yg dtg telah mberi kesan pada adi dan aida, ukiran yg diukir di pantai baru sejenak tadi telah di kikis oleh lautan air, tak mgapalah, itu kan cuma iklan dlm hidup, mcm dlm cerita tv ada je ikln, kecuali citer dlm citer dlm 411, 412, 413, 430, 434 terus je x ada ilklan..tak ada iklan..nak gi tndas pun tahan dan cepat2 buat hajat..takit trlepas citer tu..x syok pulak dh trllepas.

    Jgn disia2 kn bini prtma, lbih2 lgi jika dulu ssh sama2..

    3

    0
  9. Esah Cute says:

    alhamdulilah Ady dan Aida..
    semoga kebaikan menyusul buat kalian

    3

    0
  10. Anonymous says:

    dtg msia but hal…duduk negara ko je. muak…

    1

    4
  11. cik piNgu says:

    soalan aku :

    1. kenapa aida sanggup lagi nk bsama ngn adi yg dh byk menyusahkan dia?
    2. kenapa xde plk beautifulnara nk doakan adi berbaik ngn norshahida?
    3. mcmne life norshahida skg? hutang2 yg adi buat atas nama shahida dulu siapa bayar?

    8

    1
    • anon says:

      Kalau tak bersama dgn adi, dia akan keseorangan lah sampai tua sb takde lelaki yg nak kat dia. Yelah janda kan, pulak tu dah berumur & rupa pun kurang…..so lbh baik lah dia berbaik je dgn adi..

      0

      7
    • shaf says:

      adi the “clever” one.
      at first kiteorg tak setuju shida kawin dengan adi.
      semua orang pun marah.

      but now tak tahu lah nak gembira ke bile diorang bercerai atau tak.
      selalu ingat pesan ni. “Bila Allah menghentikan sesuatu perhubungan tu, bermakna kebaikan untuk diantaranya telah tiada”
      Shida mungkin dapat belajar dari cerita ni, jangan tertipu lah dengan watak atau luaran. wayang tetap wayang. Shida sekarang lebih kuat and rasenye dia dan kami semua bersyukur sebab tak ada pertalian sudah dengan adi.

      tak pelah adi semoga lebih tenang lebih bahagia. hanya Allah yang lebih mengetahui.
      Good luck for you future.

      7

      0
      • Hamba Allah says:

        Hmm…lihat kat postings kat IG Shida tu cam tak redha ajer kena cerai.
        Cam masih mengharapkan Adi.
        She is just so daft..sanggup kena tipu sebab nak dapatkan si ‘hero’ ni.
        Nak salahkan siapa. Dah berkali kahwin, patutnya dia lebih tahu..klau kanwin atas niat bukan kerana Allah Swt macam ginilah jadi…up up Islamic postings tapi buat lain. Sama sama poyo.

        0

        0
  12. Rubbish word says:

    x perlu jwb soaln “cik piNgu”…dia dh ada jwapan

    itu bz body soalan.

    1

    1
    • cik piNgu says:

      kalau ade jawapan, aku tak tanya kat sini.

      bz body kau ckp? habis tu kau btenggek kat BN buat ape, bukan ke nk tau psl retis ape yg kite x tau (melainkan ko tgk fb/ig retis sendiri). hek elehhhhh ckp soalan ak bz body, ko tu yg bz body duk bc psl adi putra dah kenapa??

      1

      1
  13. Anonymous says:

    dah dua kali cerai kan..kalo betul diaorg rujuk ni last chance..semoga dua dua ambik yang jernih buang yang keruh.

    2

    0
  14. anon says:

    Kesian Adi takde rezeki dpt anak sendiri. Harap satu hari dia bertemu dgn perempuan yg baik & di kurniakan anak.

    0

    0
    • kanji says:

      dah 2 kali kawin takkan tak baik lagi perempuan tu. kawin cerai senang2 nanti ada anak sendiri jadi masalah

      0

      0
  15. Anonymous says:

    harap admin jgn mentioned anak angkat .. harap lebih sensitif

    1

    2
  16. Nina says:

    Harap admin lebih sensitif dlm menulis tajuk – anak angkat.

    3

    0
  17. hoho says:

    there’s something fishy..
    yang tahu cerita sebenar only trio of them.

    kahwin no 2.
    the second wife kene maki hamun pun, dia tak buat ape-ape
    but thats normal lah – sape suruh nak jadi no 2. mendapatlah ye tak?
    the things adi langsung tak ambik inisiatif to clear up the mess.
    only shut and post all islamic thought on his IG.
    sudden second wife pregnant but Allah lebih sayang anak tu. Dia ambik
    but adi still the same. finally ceraikan second wife,
    after that katenye ceraikan jugak 1st wife..
    and now?

    hahahha adi oh adi, kau tak faham lagi maksud tanggungjawab tu aku rase.

    8

    0
    • Hamba Allah says:

      Berulang kali pergi Mekah…riak tu paling terserlah. Skrg Allah Swt beri dia nikmat…nanti bila Allah Swt tarik nikmat…tengok jer lah.

      0

      0
  18. Jay says:

    Adi nie mamat propa…sekejap cerai sekejap tidak.. Aida plk org dah buat ko dua kali kot… Masih jugak ler kutip mamat tu balik…wake up Aida…

    3

    0
    • Hamba Allah says:

      Hmm…klau sayang suami pun jgnlah sampai maruah kita dipijak Cik Aida. Dia dua kali reject you. Mana maruah dan harga diri you? Anak tetap anak. Jalan terus…adi ni bakal.kecewakan dia lagi. Dan jangan ingat yang bekas no.2 akan just let it go…Dia masih mengharapkan adi balik ke pangkuan dia sebab dia kat IG dia cam tak redha. Apa yang handsome kat mamat ni…Dunia ni luas…ramai lagi lelaki yang baik dan kacak. Inshallah..there is more to life than just staying in an unhappy marriage.

      2

      0
  19. Anonymous says:

    Kenapa muka anak dia tu mcm muka OKU je? Dari dulu aku perati muka anak diaorang tu gitu. Ada pencerahan??

    0

    2
  20. ghadisk says:

    ni spesis iqram ke ape..mcm de mslh kecelaruan minda je…

    0

    0
  21. Anonymous says:

    congrats adi n aida.. finally back to normal. takde lagi perampas yg mengacau family korang

    0

    2
  22. Anonymous says:

    Tak perlu la nak mention ANAK ANGKAT siap title sekali.

    1

    0
  23. tina fazlita says:

    deiii adi…. hang propa lebih…boleh blahhhhhhh takat pi umrah saja nak cover lain..jadi duta buta….berbird hang apa cerita..dah kecut macam cili padi busuk!!! tak habih habih buat naya pompuan……

    0

    1

Leave a Comment

Optional