Written by Bella | June 21st, 2017

Fathia Latiff akui beliau kini sedang mengenali hati budi seseorang yang sudah beliau dikenali beberapa tahun lepas sebenarnya. Namun, Fathia tidak pernah mendedahkan siapakah gerangan lelaki yang sudah berjaya membuka pintu hatinya untuk bercinta lagi.

Menurut Miss K daripada portal Astro Gempak, ada rakan beliau yang melihat Fathia begitu mesra dengan seorang lelaki yang segak dan berkepala botak di sebuah kedai makan. Malah, lelaki itu dikatakan adalah invidu yang sama dimana foto beliau dimuat naik oleh Fathia di Insta Stories.

Miss K, aku nampak Fathia dengan seorang mamat ni. Segak juga orangnya, berkepala botak. Mereka nampak mesra, mungkin datang sini sebab nak bersahur kot. Aku pun nak balik dah, kalau aku masih lepak lagi boleh tengokkan untuk kau Miss K. Haaa, Miss K, cuba kau tengok Instagram Stories Fathia tu. Dia ada letak gambar mamat tu la. Dia letak gambar abang botak tu siap ada emoticon ‘smiley’ lagi. tulah orangnya! Wah, mereka nampak serasi. Itu kawan dia ke atau kekasih baru dia Miss K?

Jika benar lelaki itu adalah kekasih Fathia, kami mendoakan agar hubungan mereka ada jodoh sehingga ke jinjang pelamin. Ehem, dah boleh agaknya kalau Fathia ingin memperkenalkan kekasihnya itu dengan peminat, pasti mereka juga akan mendoakan kebahagiaan Fathia. Sumber Berita : Astro Gempak

bali

P.S: Selepas Hari Raya Aidilfitri kelak, apa kata rehatkan minda dan jiwa dengan pergi bercuti ke Pulau Bali, Indonesia. Banyak pemandangan, aktiviti best dan hotel-hotel yang awesome di sana. Confirm rileks 100%.  Dengan AirAsia, anda boleh terbang ke Bali dengan harga serendah RM169 untuk ekonomi(all in fare – one way) atau premium flatbed RM599(all in fare – one way). Harga special murah kaw-kaw ini hanya akan sah sehingga 25 Jun ini. Jangan lepaskan peluang keemasan ini di www.airasia.com. Selamat bercuti. 

12 responses to (FOTO) Adakah Ini Kekasih Fathia Latiff?

  1. Anonymous says:

    ada jugak org cantik camni yang tak kejar istana..

    16

    1
    • anon says:

      haha dia mmg tak kejar istana
      tapi si botak tu bukan sembarangan botak
      botak hanya di kepala tapi dlm kocek tak botak nya ….
      kalau setakat botak di kepala dan botak di acc bank
      dia nak ke ? huhauhauhau

      17

      0
    • lalalala says:

      orang istana taknak dia.hahahahaha

      11

      0
  2. Eryn says:

    Fathia ni lah ‘org ketiga’ yg dimaksudkan oleh Elizabeth Tan. Lizzy break up dgn mamat ni sbb Fathia.

    16

    0
  3. Anonymous says:

    nak kata bertuah x jugak,, nak kata x adil ye jugak.. senang jadi laki kaya kan,, rasanya kalau x kaya xde jadi rebutan.

    6

    0
  4. wekkkkkkk says:

    biarlh sapa2 nk berpakwe/makwe..masa pakwe/makwe , brtukar gnti2 x apa, jgn berzina dh la, lelaki nk pompuan nk lelaki…normal. Yg aku benci amek laki org je, aku bukan sesiapa, tapi menyampah kt pompuan yg rampas laki org padahl tau laki org, dasar malas keja, nk di payung je.
    Masa muda/bujang enjoy…bila kawen dh x ada enjoy…ini yg boleh kekal selamanya.
    Masa muda/bujang x enjoy..bila kawen dpt bini kaya, laki lupa daratan…lpas tu cari cawangan lagi.

    4

    0
  5. melati says:

    Mcm budak pakai kete tayar terkankang jeww..!!

    2

    0
  6. Mek says:

    Mcm Mukhlis Rosdi jerrr

    0

    0
  7. aku la says:

    jenis laki pegang hp 24 jam… hahah
    iklas Xsuka.. sekian

    0

    0

Leave a Comment

Optional