Written by AbangNara | May 3rd, 2010

Salam kepada semua, kami ingin mengumumkan sesuatu yang menarik kepada anda semua!
Kami pasti ramai daripada anda tahu tentang lagu hit ‘Dont stop believing’ yang dipetik dari TV siri popular Glee.
RandomAlphabets.com yang merupakan sebuah team kolektif, iaitu team sama yang telah menghasilkan setelkahwin, bakal mengadakan satu lagi flashmob pada 8 Mei ini…dan ia dikenali sebagai Glee Dance Flash Mob… ia akan diadakan di KL pada 8 Mei 2010… hanya klik pada imej di bawah atau link ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang event tersebut.
Kami amat berharap untuk bertemu dengan anda di sana… anda juga mungkin berpeluang bertemu dengan Cheemtegra, Mr Brute, Mdm Cupid dan Abg Nara… iaitu team yang mengendalikan setelkahwin.com
RandomAlphabets ialah sebuah organisasi/kolektif yang terkenal dalam mengendalikan event2 seperti KL Freeze in Unison, Pillow Fight, Merdeka Train Party, Tali Tenang dan pelbagai acara lagi

Salam kepada semua, hari ini kami nak mengumumkan sesuatu yang menarik kepada korang!

Kami pasti ramai daripada korang tahu tentang lagu hit ‘Dont Stop Believing’ yang dipetik dari TV siri popular Glee.

RandomAlphabets (team sama yang telah menghasilkan www.setelkahwin.com) ialah sebuah organisasi/kolektif yang terkenal dalam mengendalikan event2 seperti KL Freeze in Unison, Pillow Fight, Merdeka Train Party, Tali Tenang , bakal mengadakan satu lagi flashmob dikenali sebagai Glee Dance Flash Mob, ia akan diadakan di KL pada 8 Mei 2010. Untuk mengetahui lebih lanjut tentang event tersebut, klik pada imej di bawah atau link ini (http://www.gleeflashmobdance.com.my/)

Sila ikuti langkah-langkah berikut apabila anda berada di laman mikro Glee Flashmob Dance.

1) Klik ‘Update’ untuk memahami lebih lanjut tentang event ini.

2) Klik ‘Participate’. Pastikan anda mendaftarkan email anda. Ini adalah penting kerana lokasi ‘flashmob’ hanya akan dimaklumkan melalui emel sahaja. Telah menjadi tradisi untuk RandomAlphabets merahsiakan lokasi sehingga ke saat2 akhir. Tapi, yang pastinya ia akan berlaku di KL.

3) Klik ‘Tutorials’. Lihat dua video tutorial yang disediakan. Anda perlu berlatih mengikut tutorial tersebut jika anda ingin participate di dalam event ini.

Cheemtegra, Abg Nara, Mdm Cupid dan Mr Brute iaitu team yang mengendalikan www.setelkahwin.com amat berharap dapat bertemu dengan korang semua di sana. Kalau bernasib baik, korang jugak mungkin berpeluang untuk berjumpa dengan selebriti-selebriti tanahair kerana dalam event2 yang lepas, ramai jugak selebriti yang participate dalam program mereka ini. Bukan itu sahaja, malah saluran StarWorld turut akan membuat liputan mengenai acara ini.

Lihat video di bawah ini. Selamat menonton!


Yang Ini Pun Best Jugak:-

    TAGS:
    PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

    15 responses to Flashmob Glee Dari Random Alphabets. Jom Menari Bersama-Sama

    1. sini says:

      setau aku kalo simbol L adlh bahasa isyarat bg Loser

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    2. Yea memang betul tuh. Dalam drama Glee pun mmg diaorang sebut ‘Glee is for losers’. Kena tengok drama tuh baru paham kenapa buat ‘L’ sign tuh :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    3. CROCS says:

      GEMPAK :)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    4. Salam semua,

      Kita punya first rehearsal ialah besok di Mid Valley.

      Ada dua sesi, sebelum maghrib jam 4 petang sampai 7 petang dan selepas maghrib jam 8 sampai 11 malam.

      Jemput hadir ya :)

      Utk maklumat lebih lanjut checkout page ni

      http://www.gleeflashmobdance.com.my/2010/05/1st-rehearsals/

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    5. Jay Ar says:

      wow… meriah! jiwa muda…..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    6. raksasa_jahat says:

      sgt menarik!! kena p nie… huhu

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    7. Zee says:

      I’m an official Gleeks! :D
      (Salah eja ke? No, go and get googling,duh…)

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    8. abc123 says:

      alaaaaaaa,tak freeeeeee,,,,,,i’m sooo die hard fan GLEEEEE

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    9. chybee says:

      ni sebenarnya semua org dalam vid ni dah prektis ke or just on spot terus nari sama2? cam cool gak la :D

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
      • uish kena practise…kalau tak practise, confirm tak jadi hehe…

        tapi kalau tak practise lagi pun takper…hari ni kita ada first rehearsal…dlm beberapa jam confirm boleh hafal semua steps… :)

        Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    10. christock says:

      Hellooooo! I think kita ni pernah jumpa, tapi tak berkenalan lagi kot!

      Kalau datang hari Khamis ni (hari ini la tu) jemput makan ya :D emel gua la ok!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    11. Oh ye says:

      Cuba buat mcm tu Hotel Mania. Best nyer……..

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    12. Thing you are talking about made . Nevertheless, consider this, what happens if you added more content? I am talking about, I dont want to teach ways to write ur blog, but if you added more stuff that can grab people’s awareness? Just like a video or perhaps a image or even few to obtain viewers interested concerning what youve got to say.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    13. My friend and I were just discussing this specific issue, he is normally looking to prove me incorrect. Your view on this is great and exactly how I truly feel. I just now sent him this great site to show him your point of view. After looking over your site I book-marked and will be coming back to learn your updates!

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0
    14. porno izle says:

      Hello! I just would like to give a huge thumbs up for the great info you have here on this post. I will be coming back to your blog for more soon.

      Like or Dislike: Thumb up 0 Thumb down 0