Written by AbangNara | May 24th, 2011

fizz fairuz dan liyana jasmay bercinta

Propa atau benar-benar yang Fizz Fairuz dan Liyana Jasmay sedang bercinta? Satu dunia kot tahu yang kekasih Fizz Fairuz ialah Almy Nadia. Takkan diorang dua dah clash? Kalau dah clash terpaksalah Abang Nara pergi mengorat Almy Nadia hari ini jugak.

Berdasarkan prestasi percintaan Liyana Jasmay yang dulu-dulu, Abang Nara agak ini semua hanya propa sahaja. Confirm ada udang di sebalik mee maggi. Tak gitu?

P.S: Ada kereta? Nak tinted kereta tapi takut mahal? MilkADeal membawakan diskaun tinted bersama Fujicool. Hanya RM228 (harga asal RM650). Klik sini untuk lebih info.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Fizz Fairuz Dan Liyana Jasmay Bercinta?

  1. donut_cute says:

    dah clash ke ngan almy nadia? tak dek dgr berita pun. biar benar diorg ni. takkan ngan LJ kot.

    0

    0
  2. Ai Chia says:

    rasanya betul kot sbb dah lama tak dengar cerita pasal almy nadia ngan fizz tu. sbb penah jumpa fizz kat 2,3 majlis tapi dia datang sorg tanpa almy nadia

    0

    0
  3. xxxxxxxxxx says:

    wah hot news ni!!

    0

    0
  4. xxxxxxxxxx says:

    wah hot news ni!! cm propa jek??

    0

    0
  5. abang jaijai says:

    saja lah tu. nak kene temu ramah MELODI lame tu. sebab baru sedar diri tak laku.

    0

    0
  6. xxxxxxxxxx says:

    nape comment aku xkuar???

    0

    0
  7. xxxxxxxxxx says:

    waaaaaaaaaaa
    nape comment aku xkuar???

    0

    0
  8. mrs.azizul says:

    Propa saja..jangan percaya..liyana jasmay..sape tak kenal..paling gediks..

    0

    0
  9. jawatengik says:

    elehhh, nie mesti nak promote movie baru dorg nih.. propa jer..

    0

    0
  10. geli geleman says:

    biar betul.x kan almy yang cantik tu pun kena tinggal kot.x patut btl

    0

    0
  11. geligeleman says:

    biar betul.xkan almy yang cun tu pun kena tinggal kot.x patut btl

    0

    0
    • BumbleBee says:

      beser la tuh… di natasha hudson tu pun 2x cerai…

      p/s: kecantikan x menjamin kebahgiaan~~

      0

      0
  12. najibabun says:

    propa je ni…

    0

    0
  13. titian says:

    i’m first la.hahaha.sbnonya tak heran pon ngan cite dorang.just nak bgitau…i’m first la…winkwink

    0

    0
  14. titianilmu says:

    i’m first la.hahaha.even ta ambik pot pun psal dorang nih.just hapy as i’m first la.hahaha

    0

    0
  15. Capri says:

    Confirm propa! liyana jasmay ni ngan semua lelaki pun nak. syamsol sol sol sol sol tu nak letak mana..

    0

    0
  16. bicarahati says:

    euww…LJ? propa sgt ok !

    0

    0
  17. xoxoxo says:

    PUBLISITI MURAHAN.GIMIK.PROPA.TGK2 BERCINTA DLM DRAMA OR FILEM.SAJE KASI SASPEN.DI SAMPING PROMOTE

    0

    0
  18. ika says:

    ta stuju la law dyowg couple..LJ 2 gediks sgt3…propa je lbey dyowg ny..almny nadia ag cun pew dri LJ..

    0

    0
  19. secret says:

    Entahlah.
    Personally. Secret nampak si Liyana Jasmay ni macam TOO CHILDISH dan TAK MATANG LANGSUNG.
    memanglah Secret tak kenal dia in person. tak kenal hati budi dia. tapi inilah YANG LIYANA JASMAY TUNJUK PADA KITA SEMUA.

    Aritu masuk melodi kata couple ngan si Syamsul Yusof tulah.adey kelihatan sungguh ketehegahan beliau. ermm

    entahlah.
    nak becinta, relax2 sudah. tak perlu nak kepoh segala.
    pelik. Ingatkan nak official bitau nak MENIKAH DENGAN FIZZ FAIRUZ. Secret memang akan ucap tahniah lah. takdenye nak kutuk.

    wahai orang lain.

    0

    0
  20. Marlisa says:

    1) semua ini propa

    2) maybe perempuan itu mahu perli seseorang

    3) nak cari publisiti murahan giler babas

    0

    0
  21. din je says:

    ad org hack diorg pny tweet ni

    0

    0
  22. fia says:

    xsuka ngn liyana…ngada2 pnye pompuan…
    huh!
    ske sgt nk cari publisiti murahan….
    gedik sgt!!!

    0

    0
  23. mai says:

    propa…

    0

    0
    • nadia says:

      biar betik dorang ni..cm xleh trima je..
      abg nara gi jd spy nt update ok..
      sy nk tau bebenor ni..huhuhu…

      0

      0
  24. awex gaban says:

    chor LJ ni gedik kuat..nyampah aku..dlo dgn aizat,pastu shamsul ysof..alah kalo korang folow minah ni taw la dia cmne..dgn ag coco p0n dia pgl syg siap muah2 sgala..

    0

    0
  25. o'gosh says:

    Dulu suka gak ngan LJ ni..masa mula2 kuar dulu la..skang x berapa berkenan la ngan attitude dia…cam bagus2 je…

    0

    0
  26. mak bedah says:

    ntah.saje wat gimik kot….klu btol xkan la nk discuss kt twitter yg public le bca….saje je tu…klu x kena hack…gimik……….

    0

    0
  27. luqman hakim says:

    maybe die ni…kesepian kot..hehe

    0

    0
  28. nadia says:

    biar betik dorang ni..cm xleh nk trima je.. abg nara gi jd spy nt update ek..sy nk tau bebenor ni..huhu…

    0

    0
  29. minah jambu 24jam mengadap computer says:

    si almy nadia tu kn jambu…..dh futus ke? si fizz ni jatoh cinta ngan LJ pulak??? LJ ni kire jambu jugak dia cute memang sepadan lah ngan fizz ayu lagiiiii sama2 belom kawin kire ok la…..minah jambu setuju tu………

    0

    0
  30. terompah kayu says:

    bru pas terbaca twitter fizz fairuz….gamaknyer mmg dorg nie kapel kot…sb fizz ade tweet si LJ “i tgh shooting td…filem biasalah…nanti i kol U dear””

    so fizz fairuz cuba cer…cuba cer skit…..

    0

    0
  31. chix says:

    x sukela minah gedikksss nih…..dah ler x lawa (muke x commercial utk jadi actress-camana bleh jadi duta Maybelline tah, previous ones, tok ti dgn fasha sendat lg lawa)…..minah ni, sume jantan nak sapu….ape raaaa…..

    0

    0