Written by AbangNara | April 22nd, 2014

Kalau sebelum ini dikhabarkan bahawa Fizz Fairuz dan Almy Nadia akan bernikah pada 30 Mei, rupa-rupanya tarikh pernikahan mereka yang sebenar ialah 26 April bersamaan hari Sabtu ini. Almy Nadia telah mengesahkan tarikh ini dan lokasi pernikahan ialah di kampung pengantin perempuan, selepas waktu Asar.

almy nadia

Tahniah diucapkan atas berita baik ini. Makin cepat bergelar suami isteri, makin baguslah. Kata Almy menerusi Utusan Malaysia:-

Kami akan bernikah pada 26 April ini selepas waktu Asar, di kampung saya. Setakat ini, memang tiada apa-apa lagi (yang hendak dilakukan) memandangkan persiapan saya sudah lakukan sejak dari awal.

Belum rasa apa-apa lagi (perasaan nak bergelar isteri), mungkin selepas akad nikah itu saya akan kongsi perasaan saya. Majlis pernikahan ini memang untuk keluarga terdekat dan media sahaja

almy fizz

Tak sabar rasanya nak menatap wajah gembira Fizz Fairuz dan Almy Nadia Sabtu ini. Tahniah diucapkan. Semoga segalanya berjalan lancar.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

39 responses to Fizz Fairuz Dan Almy Nadia Nikah Sabtu Ini

  1. .. says:

    wahhhhh.. bila wanita berbicara.. fizz jgn tak jadi pula :):):)

    elok lg kalau lelaki yg buka mulut kot :):)

    0

    0
    • Tahniah says:

      KASIH SAYANG ALMY.. Wow sngt MENCABAR TO LUV dis kind of man.. mcm cameleon Aka sesumpah …. JAP MCM NI.. JAP MCM TU…
      KASIH SAYANG FIZ…. smhw he luks A BIT COLD n aloof but who knws …. hope he learn 4rm his precious xperience… hope u tresure dis gal … she’s a gift 4rm ALLAH swt to u as da best gift in ur whole entire life… iaitu SEORANG YG SNGT SETIA… pergh susah mau cari dis spesis skrng ni…
      Ppuan lain da lama angkat kaki…tngk mukamu pun tak nak.. Tahniah 4 both of u hingga ke Jannah… Pray 4 both of u in marriage life. Aameen… Fiz jngn buat hal lagi.. Sudah tu sudah… ko hijrah jd suami mithali.. n almy too.

      0

      0
      • key Pop says:

        amboi omputeh ko..berbelit lidah mak nak baca nak…hahaha

        0

        0
      • One Direction says:

        i sedih sangat.. nak kawin dengan One Direction tak dapat2 :(
        i memang minat giler dengan One Direction, semua album One Direction i beli tau, semua video One Direction i tengok. Kalau One Direction datang Malaysia i nak culik dia..nak ajak jumpa tok kadi.

        0

        0
    • juju says:

      tahnial ler.. apepown hrp kekal n bila kawen nti klau ade mslh ke ape2 pn.. jgn sebarkn la ye

      0

      0
    • janda says:

      elokla tu.. jaga rmhtnga baik2 ye.. x nk la nti dgr bergolak la, x tgl sebumbung la.. no no no

      0

      0
    • kelapa jelly says:

      finally sembilu kasih ni kawen jgk.. apepun tahniah diucapkn

      0

      0
    • loqman says:

      kisah cinta diorang blh buat novel

      0

      0
  2. Anonymous says:

    nikah jugak akhirnya. alhamdullillah.

    0

    0
  3. LESONG says:

    letih aku dgn cite dorg ni.
    ape² pun, taniah leee….

    0

    0
  4. Anonymous says:

    alhamdulillah….tahniah

    0

    0
  5. SAKIT MATA says:

    Alhamdulillah..Tahniah…ni nak warning Fizz..ko jangan wat hal last minit pulak…

    0

    0
  6. Senak perut says:

    Maaf la ye dh bosan sgt dh dgn cta 2 retis ni..kejap kahwin kejap x jd..kejap tunang dgn org lain..jual karipap la apa la..next plss

    0

    0
  7. akak menten says:

    cikgu susu kotak dah nak kawen!

    0

    0
  8. nok gebuzzz says:

    kalau betul bagus la,jgn fizz ni ckp jer lebih…buat nyer idak!!

    0

    0
  9. saliza says:

    alhamdullillah.. dah jodoh untok kamu berdua..

    0

    0
  10. humble says:

    Semoga fizz jdi suami yg penyayang dan almy jdi isteri yg setia…
    semoga bahagia smp bila2 hendaknya…

    0

    0
  11. Kpd admin tudung zaharah,sila tukar model anda d sebelah ni dgn org lain…seram btul aku tgk…something….

    0

    0
    • Qirana Qassandra says:

      tergelak sakan aq baca komen ko ni.. agaknya makeup kot buat dia mcm ‘something’..
      funny… :)

      0

      0
  12. teah says:

    lepas ni tak yah jual karipap dah la yer..

    0

    0
  13. humble says:

    Semoga fizz tak sia2kan almy nadia….almy setia menugu fizz selama ni….semoga berbahagia smp bila2…

    0

    0
  14. Faradilla says:

    Tahniah untuk Almy dan Fizz…sekuat mana halangan dan dugaan…kalau ALLAH sudah tetapkan jodoh di Luh Mahfuz jodoh diantara kamu maka jadilah ia..Kun Fa Ya Kun..Amin!

    0

    0
  15. grumpydrive says:

    Macam si perempuan yang terhegeh-hegeh kat si lelaki. Sanggup pungut balik.

    0

    0
  16. tasya says:

    alhamdulillah…at last kawin jugak dorg..dlam bgembira, aku sedih tgok org kwin..yela.aku ni x kawin2.kawan dh lama,tp dh plan2 tiba2 bselisih faham.emm takpelah kisah aku tak penting.percaya n berserah pada jodoh jelah hahaha..to both of u smoga jodoh panjang n dipermudah aaminn.

    0

    0
  17. susukotak says:

    Yeay2 cikgu da nak kawen :p Alhamdulillah InsyaAllah jodoh xkemana . Barakallah

    0

    0
  18. Azwan alim says:

    Sepuluh jari mak doakan buat korang berdua..
    Utk piz pairus tolong la buat betul2 kali ni ..
    Jgn propa lagi k..

    Kali ni kalau tak jadi mak Baling selipar pat kau eh pisss

    0

    0
  19. Redzwani Puteri says:

    tahniah almy akhirnya berkahwin. i salute u sanggup tunggu si fizz ni. i tak sanggup lah nak tunggu si shahz tu.. i tak sesabar u lah. sabar i ada had. i dah taknak si shahz tu. i lempar bagi pondan je la.. Hanis Hunsa ops Husna pondan!

    0

    0
  20. ssssss says:

    klu dah jodoh x kemana…tolak macam mana pun klu Allah dah takdirkan semua tu akan berlaku juga..cuma perjalanannya sahaja akan berubah2 di sebabkan kite hanya manusia biase yg sll lakukan kesilapan…tp kesilapan tu yg akan mematangkan kite…papepun..tahniah bt korang berdua…tu fizz tolong jaga almy baik2..InsyaAllah dia akan jd isteri terbaik bt ko…

    0

    0
  21. peliklah says:

    korang ni dh kenapa….dh wartawan tu intebeu pompuan…mestila jwpn kuar dr pompuan…xde isu pompuan lebih2 ke ape ke….yg penting kita doakan kebahagian dorang…

    0

    0
  22. pis piruj says:

    aku ghisau je x sempat nikah pis piruj ni lari x pun x jadi… bkn ape….risau banana fruit two times 9+4=13

    0

    0
  23. cik mengkudu says:

    Alhamdulillah… kalau dah jodoh tak ke mana… tahniah buat fizz & almy…

    0

    0
  24. […] Fizz Fairuz Dan Almy Nadia Nikah Sabtu Ini (35) […]

    0

    0
  25. […] Fizz Fairuz Dan Almy Nadia Nikah Sabtu Ini (36) […]

    0

    0
  26. […] Fizz Fairuz Dan Almy Nadia Nikah Sabtu Ini (38) […]

    0

    0