Written by AbangNara | June 22nd, 2010

fizz fairuz amaran fasha sandha

Argh. Memang gila macam drama Melayu cerita Fasha Sandha, Jejai dan Tiz Zaqyah nie. Sekarang nie Fizz Fairuz pulak dah bersuara. Kalau korang dah lupa, Fasha ada cakap yang Tizz ada telefon Fizz Fairuz nak ajak dia keluar sampaikan awek Fizz, Almy Nadia bengang.

Tapi hari nie Fizz Fairuz dah bagi amaran kat Fasha supaya jangan kaitkan dia dengan agenda peribadi Fasha. Agenda peribadi? Apakah agenda peribadi tue? Adakah untuk menjatuhkan Tizz?

“Semasa berita ini tersebar, saya ada mesej pada Fasha melalui Blackberry Massenger untuk bertanyakan kenapa dia perlu libatkan saya dalam hal ini. Fasha balas yang dia ada mendengar perkara tersebut daripada orang lain. Saya ingatkan dia agar jangan kaitkan lagi nama saya dalam agenda peribadinya itu.”

Dan Fizz Fairuz keluarkan satu kenyataan yang menampakkan macam Fasha buat-buat cerita:-

“Kami dah macam adik-beradik tiada istilah maksud kacau, mungkin ada dia telefon saya tapi atas hal lain dan bukan sebab untuk mengoda saya. Saya tidak faham apa motif untuk dia bagi kenyataan begitu. Kami tak mahu ambil tahu perkara tersebut dan menganggapnya sebagai publisiti murahan.”

Jejai sokong statement Fasha. Fizz Fairuz sokong statement Tizz. Sekarang nie kita kena tunggu Almy Nadia pulak buat kenyataan. Memang inilah cerita paling hangat tahun 2010.

298 responses to Fizz Fairuz Bagi Amaran Kat Fasha Sandha

  1. Boraq Love Amy says:

    1st

    0
    0
    • aReaL says:

      1st Reply… Muahahaha…. Fasha Ni Memang Suka Buat Mulut… Nak Je Aku Tombok Mulut Dia Yang Macam Vavi Tu…. Muahahaha….

      Lelaki Yang Ku Rampas Akhirnya Di Rampas – Fasha Sandha

      0
      0
    • FASHION says:

      bosan la drama ni..huhuhuhu..bile ending story ni BN? bpe lame? bpe episod ni? arahan sape? khabir bakhtiar ke? hehehehe..ni Nur Kasih season 2 ke? hahahaha..

      0
      0
      • Ane says:

        Aku rase Fizz xmo kantoi ar tu. Nti kalo gduh kuar mcm2 cite x elok pasal dia lak.

        0
        0
        • aza says:

          haa aku sokong ckp ko,fizz fairuz takut lau terkntoi..sbb tu dye cpt2 bg kenyataan mcm tuh,mm dunia artis ni mcm2 sandiwara dr dlm set smpilh keluar set..hipokrit semue..

          0
          0
      • ad0yaii says:

        fashion..ni bkn nur kasih. ni nur kesah..arahan kabur berikhtiar..sedare mare si fasha gebu. kwn2 jejai nye produksi film..fizz ngan almy tu dpt watak smpingn. film ptama ni. bru nk masuk panggung.

        0
        0
    • leeya says:

      baru nak ajak kuar dh gelabah FS ni.. diorg bukan nyer nak kuar dating, mungkin kuar ramai2 minum2… kebykan artis tak tidur sampai 4, 5 pagi..(ikut twitter artis malaysia).. biasalah tu.. yg pelik nyer jejai nie mcm B O D O H lak gi ngadu kat FS,. x pikir ke kemgkinan diorg akan selisih faham nnti…atau mungkin jejai tak bgtau FS,…atau FS nie ada sama jejai masa tiz call..

      0
      0
    • zazaliza says:

      what the hellll fasha tu…padan muka dia…klu btoll pon bukan laki kau pon mcm kau rampas dr nora dulu..bodoh punya perempuan…skang ni kau tgk la kebesaran tuhan..kau tahu tuhan bayar cash skarang ni…jahat mn pon tiz skurang kurangnye dya xrampas laki org…fasha sendat yang bodoh..hahhahahaha

      0
      0
      • cik nini says:

        tula pasal..br dengar dr org (khabar angin la tu kan sbb x sahih) da kecoh2 kat lam twitter die lak..pe pasal??? da xde publisiti murahan lg da? bengap tol! bawak2 la pegi umrah ke mekah tu fasha..kasi cuci hati busuk ko tu

        0
        0
      • Tulip says:

        Alah aku rs Fizz ckp tu bole percaya nmpk sgt Fasha sengaja nk merobohkn hubungan org lain lg aku rs la kan dia ni mmg gian lah nk merobohkn masjid org dah jd mcm satu kebiasaan dlm hdp dia,jejai tu mesti lah nk sokong aweks dia tu sbb dia bengang Tizz x layan dia ms dia nk ajak Tizz kuar berdating kuikuikui……xyah lah ko nk buruk n malu kn org plak fasha ko tu yg x reti malu..

        0
        0
  2. Boraq Love Amy says:

    yahoo FIRST… SUKA NYER.. (^_^) hahahaha

    0
    0
  3. Boraq Love Amy says:

    suka la.. hahahaha (^_^)

    0
    0
  4. Boraq Love Amy says:

    Mcm xpercaya jea FIRST.. hahahaha (^_^) MAAF YA.. TERLEBIH SUDAH…

    0
    0
  5. ~daknakaltomey~ says:

    1st 1st…tp x komen.
    lawak ar citer fasha. adey…almy nadia senyap je…ko lak yg lebih2

    0
    0
    • cik nini says:

      padanla muke ko fasha..lepas sorang2 artis ko nak burukkan…lepas satu2 warning ko dpt! tu pon x serik2 lagi kan??? amik la balasan tuhan kat ko..jejai tu laki paling cetek akal penah aku jumpe…kaya pon tp lembab buat ape? berapa lama sanagt kehidopan mcm fasha sendat tu ley tahan…satu malaysia sumpah seranah ko fasha!

      0
      0
  6. Siti Kembang says:

    Hahahahahahah…

    Adoiiiii la…. Fasha..Fasha..
    Carik kerja lain la…

    0
    0
  7. Boraq Love Amy says:

    Entah la.. tp kan bagus juga mcm nie.. (^_^) TP DI MANA KEBENARAN NYA.. takut la ALMY NADIA JEALOUS.. hahahha

    0
    0
  8. scha al memek says:

    ehehehe….kesian kt tizz zaqyah…..naseb baik fizz fairuz sokong tizz….yeah yeah….

    0
    0
  9. anonymous says:

    good!!

    0
    0
  10. pape je says:

    watever

    0
    0
  11. pape je says:

    hahaha padan muke pasha..amik ko

    0
    0
  12. datin says:

    buat malu ja prangai cam fasha nie.
    dari dulu suka melaga-lagakan orang.dia buat cita cam ni,mesti menjejaskan hbgan fizz ngan almy jgk!msti diorg pn terkena tempias!!!nak gado,gado la sorang.nak babitkan org wat pe.buat statement tak guna otak!!!

    0
    0
    • Kak Yong says:

      Maaf, mencelah sikit. Rasanya Almy lebih cerdik dan class daripada Fasha. Perkara yang remeh temeh ni bolayan lah!

      0
      0
      • gilo says:

        sendat sengaja nak memantapkan lagi hujah le tu…
        kaitkan nama fizz jugak…nampak real..

        0
        0
        • Ryta says:

          Betol tu….Pasha Panda tu dah kekeringan idea la gamaknya….tu yg heret Fizz masuk dalam kisah cinta dia yg trouble giler tu! Lagipun, inilah cara Pasha Panda nak raih populariti walaupun cara murahan (maklumlah dah tak fofular macam dulu!)
          Kalau aku la jadi si Pasha Panda tu, malu beb! Dah baper kali kena malukan tapi tak serik2 gak! Dulu terhegeh2 nak kawen ngan Qabil Ambak, tup2 Qabil reject dia mentah2! Ni Fizz plak malukan dia, ckp jgn kaitkan nama dia dlm masalah cinta dia yg tak direstui tu. Si Jejai tu kena warning dek Pasha la tu, sbb tu buat confession cpt2!
          Alahai…kalau dah mmg muka tak tahu malu, nak kata apa lagi,kan? Panda…panda…haisshhhhh…

          0
          0
  13. pape je says:

    btoi3 tu datin oi

    0
    0
  14. melayu hebat says:

    belasah ja Fizz..dia bgi amik ja..

    0
    0
  15. aries april a.k.a amira (AAA) says:

    mcm2x la dia orng ni..politik artis.

    0
    0
  16. follower says:

    agaknya si fasha tu konon2 dengan mementionkan name fizz ley wat org percaya yg mmg betul tizz tu mnggatal ngn jejai n dgn lelaki lain.. punye la nak menjatuhkan tizz sampai x fikir panjang n melibatkan name org lain..

    ape2 la fasha oii.. harap kau dapat ape yg kau nak dalam hidup ni.. aku rase dah 2 org lelaki sound die.. dulu dgn zamarul yg pasal gamba dorang tu.. sekarang ni fizz pulak sound.. malu la sikit.. hadoiii..

    0
    0
  17. ade aku kesah says:

    fasha ni apsal murah sgt…suka sgt amek publisiti owg..mmg da xde spe nk die ni aku rasa…murah btol peragai die..cm B****A pon ade…

    0
    0
  18. putih melepak says:

    kepada almy nadia tak payah lah bagi komen,cukuplah fizz sudah memberikan komen.Kepada fs pun tak payah bagi kenyataan kami dah naik menyampah dah pasal kau punya cerita.Tak habis..habis pasal si jantan sorang tu.Kalau takut kena caras haaa.apasal kau tak kahwin aje cepat2.Ajak si jantan tu kahwin jadi senang sikit orang tau FASHA WAS HERE.

    0
    0
  19. putih melepak says:

    tak delah orang nak kacau laki kau tu.Ni TAK setiap tahun ada ajelah cerita kau dengan si jantan tu.Orang ni kacau lah..orang tu kacau lah…kalau dah kata di bf kau.Ha apasal tak kahwin aje.

    0
    0
    • Ryta says:

      Ntahnya hai…..
      Kan ke bapak si Jejai tu byk fulus…takat duit hantaran 30-50 ribu tu takde hal la kan untuk Jejai buat wang hantaran ngan belanja kawen buat kekasih gelap dia tu!
      Aku rasa Jejai pun tak hingin nak memperisterikan Pasha tu ha….mana tau dah boring ke…maklumla…kan dah lama si Pasha Panda tu jadi stok geli2 Jejai….hohoh….

      0
      0
  20. pascual says:

    mcm budak2..

    0
    0
  21. mr right says:

    korg jgn riso lah,tiz zaqyah ni awek aku dan kitog nak tunang dah..

    0
    0
    • aries april a.k.a amira (AAA) says:

      btul ka ni?

      0
      0
      • mr right says:

        yep.
        smua ni spekulasi
        nanti korg akan kenal la aku
        jes behalf of tiz and family,we already forgive FS

        0
        0
        • neda says:

          haha,,mcm x caye je..

          0
          0
        • dan says:

          wow pecaye nya aku statemen ko ni wakaka…

          0
          0
        • Ryta says:

          Tu la tu…nak tegelak pun ada bila baca statement poyo mr right tu ha! Ntah bila masa ntah Tizz bertunang? Interframe betol mr right ni la….
          wakakaka……….

          0
          0
        • Kak Yong says:

          Kalau betul you are the Mr Right for Tizz, Tahniah Kak Yong ucapkan (Tizz, you deserve a GOOD and a BETTER man, not one who is rich but imbecile!). Harap-harap Mr Right akan dikenali sebagai seorang yang bersopan, bermoral dan bersikap Gentleman. Dan bukan dikenali atas dasar kontroversi macam si Bebal anak bekas MB Perak tu?!

          0
          0
  22. lalala says:

    jejai tu ada ape eh? aku xfaham btol la. woi fasha, dah2 la nak malukan diri sendiri. bawak2 sedarla kau tu dah jadi bahan ketawa orang. you’re a JOKE. buatla statement mcm mane skali pun dah xde org nak percaya. malu wei, malu…

    0
    0
    • futuremg says:

      jejai tuh ader Bentley..si pasha sendat kan ker kena tempeleng ngan minah saleh pasal diorg ter’sentuh’ bentley si jejai tuh…ala, bentley yg dbeli mak bapak dia pkai duit2 cukai korunk2 sume nie lar…muahahahaha

      0
      0
      • Ryta says:

        Jejai ada “senjata hebat” yg bisa menghangatkan malam2 Pasha! Tu yg Pasha Panda sukar nak lepaskan Jejai walaupun ketika itu Jejai masih menjadi suami Nora Danish….muahahahhh…

        0
        0
  23. cool guy says:

    hhhhmm mcm2…

    0
    0
  24. gadis says:

    ala betine geletis t (fasha) memg saje nk cri publisiti murahan… sedar2 la diri yek fasha…

    0
    0
    • me,myself n i says:

      kau ske bg statement cr publisti murah pas2 kau kate xnak pikir lg n nk focus kat career kau.. pas2 slalu ckp kau maafkan org lain, plastic murah!.. kalo btol focus kat career, kau xde heran der bf kau kene kacau.. bkn ur husband pon!

      0
      0
  25. Ci k Puan says:

    Klakar ko Pasha..dulu ko xpernahj ngaku pon Jejai tu boypren ko..dh jd cm ni bru GELABAH BERUK..itu br skatat Boipren..klu dh kawin (itu pon klu jodoh ko dgn Jejai)..baru ko rase ape Nora Danish rase bile ko gode laki die dulu..what u give you get back!!!! sedar2 lah wahai manusia bernama Fasha..

    0
    0
    • cup cake says:

      i agreed wif u cik puan… dulu ckp kawan biasa, tapi nape mesti nak melatah kalu si jejai tu kawan biasa…. Taubat nasuha la hamba Allah yg bernama FASHA SANDA

      0
      0
    • wonder girls says:

      fasha tu jelez tiz tu lagi pemes and hot.. and gebu.. dari dia…

      0
      0
      • Messi says:

        hehehe!!! betol2 tuh wonder girl..die jeles kt kegebuan kulit tiz sbb kulit die kn dh hitam terbakar sbb buat drama tahapa2tah kt Pulau Redang dulu..

        0
        0
    • Ryta says:

      Sokong Cik Puan….
      Sengal tahap gaban si Pasha Panda tu…baru boipren kena jentik sket, dah gelabah babun! Yang dia goda Jejai, menggeletis depan Jejai sampaikan Jejai ceraikan Nora Danish dengan talak satu (tgh ngandung lak tu), apa kes plak?
      Oooo..time ko buat orang, ko suka! Time ko terima pembalasan, tahu plak ko nak meradang? Otak letak mana Panda oii??

      0
      0
      • putih melepak says:

        itulah pasal,bukan kita nak sokong tiz sekalipun si tiz ni salah.Yang menyampah nya dulu mati mati tak mengaku si jantan tu bf dia,ni tiba tiba bagi komen siap tulis my love pulak tu,apa cerita si fasha ni.GIla ke apa kejap bf kejap bukan.bila orang kacau nak marah pulak.

        0
        0
        • awek cun says:

          fasha sundal tu dh tk femes..dh tk tahu kot nk bt mcmna femes sb tu nak jtuhkan Tizz..mklumlah Tizz lg cantik dan muda dri dia…lgpun Tizz kan glamer skrg ni..akhirnya kebenaran telah terselah dulu tk mngaku BF…yg ko rmpas Laki ND tu apa kes?bodoh bangang punya FASHA SUNDAL..DAH2 LAH WOI..KO BERENTI JD ARTIS DGN SUARA KO YG TERKEPIT TU..BALIK TANAM ANGGUR LAH PULAK

          0
          0
        • Ryta says:

          Betol tu awek cun….
          By the way, lawak la ayat ko ———->”FASHA SUNDAL..DAH2 LAH WOI..KO BERENTI JD ARTIS DGN SUARA KO YG TERKEPIT TU”..wakakaka…suara terkepit? Ala2 itik serati ke? Muahahahh….

          0
          0
  26. nobody says:

    tak psl2 tiz pon terlibat..!

    0
    0
  27. fifie says:

    pdn la muke ko pasha sendat..statement ko nih mmg mintak kene boooo jek ko tau x??

    0
    0
  28. zaqyah says:

    alahai..bnda kcik ja pon nk heboh..fasha,plz matang la ckit k…!!! semua ni publisiti murahan yg mnyemakkan dunia industri k…sgt3 meluatkan..

    0
    0
  29. mia says:

    GO FASHA………………………

    0
    0
  30. princessbutterfly says:

    hahaha… ambik ko fasha… kan dah kena amaran…
    pandai2 je libatkan diorg ni…
    kata thn ni xnak kontrovesi tapi dia sndiri yg cari kontrovesi….

    0
    0
  31. SIOT says:

    MEMANG BETUL KOT SI TIZ AJAK FIZZ KELUAR

    ALAH SI FIZZ TU NAK COVER LINE

    TAKUT ALMY NADIA TU TINGGALKAN DIA

    0
    0
  32. SIOT says:

    KALAU TIZ TU BERANI AJAK JEJAI
    KELUAR MALAM

    SI FIZZ LAGI SENANG NAK AJAK KELUAR
    BERLAKON PUN DAH SAMA2

    0
    0
    • P for Power says:

      klu TZ ajak pon..pe msalah? bukan laki org. klu xnak, tolak aje lah.. 4kali TZ ajak? 4kali miz call lah..sengal punya lombok.

      sja jer nk test chenta dia dgn sudal bolong tu, pi mngaku2 konon budget hansome tahik kucen..nk muntah haku!

      TZ sja test power…muahahhaha.. ntah2 sundal bolong tu yg suh TZ cal, tgok if lombok tu layan ke tak…pdhal
      muka lombok nan hado tu TZ x hadap lew!!

      kuang3! :))

      0
      0
      • putih melepak says:

        itu lah aku rasa pun macm tu juga….nak cari kontroversi ke apa si fasha sandha ni.

        0
        0
        • awek cun says:

          AGAKNYA KONSPIRASI FASHA SUNDAL DGN JEJAI KOT NK JTUHKAN SI TIZZ ZAQYAH YG CUN MELECUN TU..MKLUMLAH FASHA SUNDAL KAN DH TUA.WAKAKA…SIAN KO FASHA SUNDAL YG MMG DH KENA TEBUK DGN JEJAI TU..HAHAHAHA

          0
          0
      • susu says:

        aq stuju ngan p for power..
        asal aq tgk muka lombok 2 je nk muntah..
        aq pon plik

        0
        0
  33. judy says:

    hahaha padan muka fasha sendat.. dora danish mesti gelak punya dengar story ne.. hehehe.. to almy takyah buat statment we all tau fizz mmng syg giler kat u.. to tiz go girl goda jelah jejai 2 kitaorng tak kesah pun.. to fasha ambik ko rasakan…

    0
    0
  34. nora says:

    fasha… sabar ya… just let them speculate. jangan buat apa apa statement lagi. biarkan…..

    0
    0
    • iela says:

      Aik….ada jugak yg berpihak pd fasha.. Kalo dia tak kuarkan statement takde la org speculate mcm2.
      Si fasha tu pon apesal nak gelabah bagai..Org lain pon ada boifren gak..tapi takde la nak buat statement bodoh nak heboh kat semua org.. Bangang..

      0
      0
      • lili says:

        memang bangang punnnn…SENGAL minah pasah ni

        0
        0
        • arra says:

          benggong gak.. haha

          0
          0
        • Denisia says:

          pompuan ni nak backup betina tu? hoho…
          you nama f****a kn? buka cerita ni kat cari.com?
          ko ni mmg sial suku sakat betina tu juga…

          haku ni da terkena ole betina sendat ni dlu2 masa g clubbing2 dgn dia, siot je prasan je lebey. ada hati nk pegang2 bf haku.. geli gemayang wei bf aku ckp!

          paling mnyesal kenal betina sundal bolong ni!!

          0
          0
  35. rashid says:

    Artis ni kalau belajar tak tinggi senang je nak buat sesuatu tanpa fikir orang lain…insaf-insafla..

    0
    0
    • kak ROS says:

      betol2..2 la kcik2 xnk mpos..haha~lancang kuning lak mulot aku..no wonder fs kuar sttement cam budak tadika..owg educate xkan ckp cmni.i hopes so almy jgn kuar ape2 sttment..diam bermkne u pndai..inteligent is like riiver.the deeper its go,the less noice its make..biar la die terjun dgn labu2 nya..haha~ade rupe tp bodoh..owg let’s beauty with brain..ni let’s beauty with bodossty..hahaa

      0
      0
      • jane says:

        memang la dia belajar tak tinggi…. bahasa yg dia guna kat twitter pon nampak bodoh……

        0
        0
    • farid says:

      mmg pun…

      0
      0
  36. jmr says:

    MURAHAN TOL LA DIORG NIH..LAST2 TAK TAO MANA SATU BTOL…CHILDISH TOL

    0
    0
  37. msfleur18 says:

    haha…FS ni kan desperate dah.

    0
    0
  38. ana says:

    kepada Fasha terima lah balasan kau tu… dulu kau kacau suami org sekarang org kacau BF kau pulak…ha dah memang kena lah tu…jadi tak yah lah kau nak bising2 … buat malu je..dulu kau tak pikir pulak ape Nora rasa masa kau kacau suami die…sekarang rasa lah sendiri…kepada Tiz pulak tolong lah kacau org lain sebab ape si Jejai tu bukan handsome pun…Fasha je yg nak kan die tu

    0
    0
    • no name says:

      saya sokong!!!!
      fasha,dulu ko amik laki org,xde pun ko pikir ek perasaan nora danish..
      tiz,ko jgnla risau..jejai tu bkn laki fasha yg sah pun..lainla tu diorg suami isteri,mmg ko xlehla kacau..so,the solution here is,just admit je ko call si jejai..xsalah pun..

      0
      0
      • niezam says:

        klu laki dia pun x jd hal lh..tiz kacau jer..blom ape2 dh kecoh 1 Malaysia..biar dia rase ape yg dia buat kt org lain sblm ni..yg jejai tu satu hal gak xde pompuan lain ke..nk ckp ensem xde pun..tp byk wang maaa….jage lh standard family skit..ntah ape2..

        0
        0
    • susu says:

      aq sokong ana..
      tiz cari la laki yg spadan ngan tiz…
      handsome,baik,kuat agama,pndai cri duit sndiri n bkan playboy…

      0
      0
  39. antifasha-jejai says:

    fasha memang meroyan!

    0
    0
  40. miss ina says:

    jo kawin jela cpt ngn pesah sanda 2 hah
    pas2 ko tglkan die lak ye jejai
    bia pdan ngn c pmpuan keparat 2

    0
    0
  41. reena says:

    waaa~~ sure FSngh senyum2 manja nie, coz abg jejai dia ngh backup dia kls gitu~~~ wahatever ler jejai, hairan gak yea masa gosip penceraian dia ngn ND xde lah pulak dia nk backup ND , nie tetiba lak dia backup FS belum pun jadik bini dia hish3, dan satu lagi dulu FS nie tak nk mengaku dia ngn Jejai tapi bila Tizz dah call abg jejai dia, terus gelabah dan kata MY LOVE, takutttt laaaa tue abg jejai dia kena ambik org kot, rasa lah mcm mana ND rasa dulu bila hubby dia diganggu org lain, now baru JADI PASANGAN KEKASIH dah takuttttt!!! dlm hati dia mesti kata nasib baik MY LOVE dah bagi statement kekekekeke!! persolan nya skrg?? encam ker jejai nie???? ker dorg pandang dari sudut lain i mean background dia ??? salam

    0
    0
    • mimie says:

      haha,,aku setuju banget nehh..si jejai ni xensem pon..nk harapkan duet die yg bekepuk2 tu..tino yg nk die tu si fs le..opps..telebey sudeh..jejai ni pon satu..umur da makin meningkat..perangai xubah mcm playboy..ape motif sebenar jejai wat statement mengbekup fasha??ha..yg itu la perlu dipertikaikan..dulu diam membisu je bile cite pasal fs n nora danish..skunk sebok bekup2 gf die tu..perangai sgt tidak senonoh..end of the story fs n jejai kahwin jeler..pas ni harap2 xde da gosip ke, issue ke..pasal kowg b2 ni..naik meluat doh..saje je cr publisiti murahan..ko engat dgn tesebarnye crite2 ni ko leh dpt byk tawaran blakon ke..owg pon naek nyampah tgok ko kt tv la..go to h***

      0
      0
      • reena says:

        Betul tu mimie, kawin jer laaa kan hais ceta, xyah laaa naik helikopterrrr jumpa FS masa dia ngh shootttinggg, clbrt bufday la apa la, bawak jer kawin haaa habis ceta kan senang! cuma masaalah nya yg saya pernah baca keluar abg jejaaiii dia nk still x leh accept FS nie, nth kenapa nth :P maybe coz PERANGAI DIA YG ELOK NIE kott??? ELOK ker sendiri mau ingat kekeke!!!.. mana lah diorg x nak accept klu perangai FS nie TERLEBIH ELOK =D, so FS try to change la yea don’t be hipokrit!! tolong lah beza kan cara LAKONAN awak dan IN PERSON awak, ong lain pun dok meluat dh skrg, sebab apa??? Sebab AWAK sendiri yg cari MASALAH!.. klu lah ada award ARTIS PALING HIPOKRIT or ARTIS GILA GLAMOR sure FS yang akan pegang, x bagi chance org lain pun.. coz dia famous coz benda2 mcm nie laa ~hish3~ salam

        0
        0
    • Kak Yong says:

      Jejai ada helicopter!!!!

      0
      0
  42. din says:

    fasha,bawa2 lah insaf
    jgn ko jadi mcm zaiton sameon sudah..terduduk nanti!

    0
    0
  43. tya says:

    hahhaa btol btol drama queen nih!! tak saba tggu babak seterusnya huhuhu

    0
    0
  44. akuje says:

    kehkeh pdn muka pashah,skali kena warn dgn abg aidil,pandai2 je libatkn nama org,fizz tu jenis diam x suka kontrolbesi,dia dh bsuara tu mksdnye dia marah la tu, hambik ko pashah.hek eleh poyo je pashah-jejai nih

    0
    0
  45. ms.Fly says:

    hmm..dlu bkak pekung ND skang nk bkak pekung tizz plak..+ fasya xseda yg die bkak pekung diri sendiri tuk d’tertawakn public..matang la wahai pompuan..dri korg dok gado berebut jntan tah hape2 ni baik korg gdo sape dlu nk tlg org2 kat GAZA tu yg lgi tgh bertarung nyawa tuk bernafas esok ari..xseda ke dunia dh akhir zaman…wat pe nk heboh bnde yg xelok..??dpt pe?what so eva la…

    0
    0
    • arra says:

      tol2… bek tolong org yg ssh dr nk melaga2kn org len.. pas 1 kes bt 1 kes g…haha

      0
      0
  46. arra says:

    hahah.. benggong fasha… de ke bende cam tu nk bt publisiti… takut lak kekesih dia kene rampas.. dia tu tak sedar dia rampas suami org.. hahaha.. nape la mamat tu leh suke kt fasha… wawhahahaha

    0
    0
    • akuje says:

      pashah-jejai tu mmg sepadan sgt dah..dua2 BODO

      0
      0
      • apa2 ajer says:

        aku setuju ngan ko dorang berdua tu mmg bodo dan sama2 gatal… elok la pun dia couple ngan jejai tu… muka jejai tu dah la hodoh… ditambah lak ngan bodoh..mmg padan… pasha samdol ngan dajai…

        0
        0
        • Bee says:

          x elok la kata org bodoh nanti balik kat diri sndiri atau anak2 kita…

          0
          0
        • aakoo says:

          ckp psl anak, klo anak si jejai ni dh beso sok, tau perangai ayah dia cmni, agak2 dia pun malu nak ngaku jejai tu ayah dia..

          0
          0
        • Ryta says:

          Bee…dalam hal ni, mmg kalau boleh semua orang pun tak suka kalau dikatakan bodoh! Tapi apa yg kawan2 dalam BN ni suarakan, datang dari tindak tanduk couple of trouble tu jugak,kan? Pokok takkan bergoyang kalau angin tak bertiup….pikir2kanla ye!!

          0
          0
  47. pasha panda says:

    pasha ngan almy ni,dua dua macam katun.tikam kawan dari belakang.woi korang meh ramai2 boikot si pasha ni,kalau ada cerita dia kat tv jgn tgk,nanti rating naik.filem dia pun kita jangan tgk,so bila filem dia tak laku sure director pun malas nak ambik dia lagi.selagi korang tgk cerita atau filem dia selagi tulah dia takkan pupus dalam industri ni,dan selagi kita hidup ni la hidup kita nak baca harian metro pun ada muka jejai kat front page

    so moralnya? meh boikot pasha ramai2,tolonglah semua,jangan cakap je benci fasha tapi tanak buat apa?

    panda dah naik kepala,sampai kawan aka tiz pun dia berani ugut2.besar kepala ye kau panda,meh kita tgk langit tinggi rendah,padan muka kena warning ngan fizz

    0
    0
    • apa2 ajer says:

      aku rasa cam nak penampor jer si pasha bodoh nie.. dah lah dia yg mula dulu buat kenyataan… pastu bila dah jadi kecoh .. buat lak statement tk nak benda nie diperbesarkan… dia mmg cari publisiti murahan n bodoh la kan.. mmg bodoh, bangang, bahlol, saliwol, kaliwol, maliwol la si pasha samdol nie..

      0
      0
      • akuje says:

        apa lak almy,dia diam x ckp ape pn.pashah-jejai je yg bangangnye.tu la psl, dia yg start dlu,pastu ckp xnk perbesarkan,pastu siap dia yg maafkan org lain. adoiiiii

        0
        0
      • BumbleBee says:

        btul laa “apa2 ajer” …aku sokong ape yg ko ckp tu. Dlm newspaper baik si jejai mahupun statement sendat…dua2 kata xnak panjangkan cter…tp bg statement yg lg mengeruhkan keadaan…nampak sgt dah x laku, pakat ngan “boypren” buat cter fantasy nk jatuhkan org len…piirahhh~

        nur fasha sandha hassan…dengan cter inikah yg ko katakan 2010 adalah tahun utk ko buat come back kt industri hiburan ni???? hahaha…baik ko p blaja motong gotah laaa~

        0
        0
      • yotte says:

        aku lwkla si apa2 ajer ni komen..siyes lawak..heheh..

        ade2 je komen..hahah..pasha panda..

        jejai bodoh hodoh..pasha jadi cam zaiton sameon..wakaka..

        si fs ni mmg cari publisiti murahan..dia bknla pempuan baik pun..isap rokok cm jantan..xberkenan langsung dgn si fs ni

        0
        0
  48. Piston Pecah says:

    Rasanya seperti jejai yang nak mencuba Tiz nie..dan fasha bertindak mempertahankan jejai…mungkin juga dia buat cerita untuk buruk-burukkan Tiz supaya menampakkan jejai tak salah..Kamon la, sejarah jejai tu dah jelas menampakkan siapa dia sebenarnya..haha (gelak jahat)
    ——————————————————————-
    Kesenian Gula Getah

    0
    0
    • Yannie says:

      yezzza..aku pon rase gtu gak..jejai ni kn da terbukti playboy..maybe die nk ushar si tiz yg cantek+gebu ni..so bile da kena reject or xdpt, die start ler memburuk2 kn si tiz..then mengadu la konon kt si fasha..nak tunjuk rse hormat 4 da relationship konon..piiiirahh maboook..duda beranak satu ni kan xsedar diri..drpda ko sibuk2 nk melaga-lagakan org better ko jg anak ko tu..cian nora danish..jg anak sensorg..bekas laki da la perangai ntah ke hape2..bencinya org yg hipokrit mcm fs and jejai ni..satu je nasihat aku kt fasha n jejai..kowg ni cepat2 la kahwin..abes kontroversi kn…masyarakat pon da naik menyampah da ngan kisah kowg..kalu baek xpe..ni ke hape2 jek..drpda ko risau2 bf ko nk kena rmpas baek ko risau sedara seislam ko kt palestin tu..sumbang2 lah skit kj amal ko tu…ni x..penuh ngan kontroversi..ape la nk jd ngan artis skunk ni..hurmmmm

      0
      0
  49. MAMA D says:

    terima la plak…dulu2 awak rampas orang punya… sekarang ni awak punya plak nak kena rampas.. so jangan mare lerrr.. Sekarang bru ko tau si Jejai ni mmg playboyaaa

    0
    0
    • Ryta says:

      Lohh…baru tau ka si Jejai tu playboya MAMA D? Sian ngat aihh…..
      Tengok muka dia yg ala2 lombok tu pun dah tau, perangai mmg hancus!! Terbukti sudah….

      0
      0
  50. ieyda says:

    pe la yg komen 1st ni. sengal pe? best sgt ke 1st komen? da xde benda lain yg lg best dlm idup korang ke? bang nara, kalo abg nara bz sgt nk delete komen yg 1st tu, bagi password kt sy. meh sy tlg delete. tolong laa

    0
    0
    • gosipgurl_fea says:

      aku sokong la wei, menyampah lak aku selalu sgt “aku first, aku 1st ,aku 1st!” heee

      0
      0
      • BumbleBee says:

        dier nk kejar dpt 1st tu yg xde komen psal entry tp hanya ayat 1st…. bagi komen yg bernas tp dpt 1st …bru laa kagum wehh bg org2 yg tergila-gilakan tempat pertama itu~~..

        0
        0
  51. ^-^ says:

    FS JELES SBB NI ZAMAN KEGEMILANGAN TZ. DIA KAN DAH TAK GLAMER. TERPAKSA LA CARI GLAMER DGN CARA NI. SI DUDA TU PULAK MESTI LA NAK COVER AWEK DIA.

    0
    0
  52. Alia says:

    haha padan muke fasha..x kisah la if tiz mmg gatal skali pun..ko kene igt tuh fasha sendat, yang laki ko tuh mmg gatal..x igt ke cmne mse da kwin pun sanggup duk menggedik dgn kau..ala bajet nk cover la tuh si jejai..da kantoi..ko pun da taw kan die tuh mmg kaki betina..if x, xdela nk cri betina len mcm ko kan..haha..laki nih klu da kantoi bukan reti nk cover, xnk nmpk slh sndri pastu ckp la tiz tuh yg slh..ape ko bodoh nye pompuan..aku rse if x kantoi ngn ko, confirm ah jejai xkn ngaku or ckp yg tiz kco die ye x..lagipun tiz tuh cantik..mestila ko xnk rase die lagi bgs dr ko kan??now rasekan haha..aku pernah je jumpe ko..mmg ape yg dorg cite pasal ko tuh sume betul ngn perangai liar ko tuh haha..kantoi..wakaka..nk bukti?? bnyk je..kang tunjuk malu je ko..bek ko tarik blk kata2 kat tiz..bukan nk skg die, tpi b4 ckp tuh pandang2 la..

    0
    0
  53. Kuntong says:

    Baik korang bikin vid blue mcm ariel, luna n cut tari, wat kontrovasi mcm tu baru la bes nk bg komen ni pasal col nk ajak kuar pn nk bikin kecoh satu malaya..WTF

    0
    0
  54. tok jejai says:

    kenapalah wartawan suka melaga lagakan artis .Hal ini pon mereka besar besarkan .Sudah susahlah tu kasihan pada mereka ..

    0
    0
    • akuje says:

      pashah tu yg gedik start dulu.org kol ajak kuar pn kecoh,stupid nye pmpuan. bkn slh wartawan dh mmg keje diorg nak melakukan paper

      0
      0
      • mail says:

        Ntah mmg fasha yg start dulu merapik meraban dlm twitter. Kalau dia tak meroyan tak la wartawan dapat berita.

        0
        0
  55. kiki says:

    ala fasha ni..bg aku klau betol pn si tiz 2 ajk si jejai yg x de rupe ni kua pn pe slh nyer..bkn nyer fasha n jejai 2 kawen lgo..yg ko rampas laki org 2 x pe plak ek..terime la blsn nyer..:::))))fasha…orang skng x bodo la..ade hati ko nk jth kn maruah org tp dlm pd mase yg same ko yg jth kn maruah ko sndri..hahaha

    0
    0
  56. haha says:

    hahaha. suke ah statement fizzfairuz
    fasha bodo, cari publisiti murahan
    zzzz

    0
    0
  57. Salam..inilah dunia artis…

    0
    0
    • farid says:

      artis sume camtu…

      0
      0
      • niezam says:

        dunia penuh dgn hipokrit..fantasi semata2..sbb tu aku xnak jd artis..kwang3X..byk yg x sedar diri..rase mcm dh bagus sgt..ini lh jd nye bila x blaja tinggi..x kemane pun..renung2kan & slamat beramal..

        0
        0
  58. cinut says:

    x tahu la tebal mana dh telinga fasha nie..pyala org kutuk dia.. siap kena booo live2 lg.. gila,telinga kawah ke apa… bila la ko nk sedor diri..ish ish…. sendat2… elok la si JJ tu… skali2 ngan dia hampeh…

    0
    0
  59. efy says:

    meh bace blog aku jp ..
    ade story r

    0
    0
  60. uba says:

    Wahai Fasha…kalau nak naik nama balik pun bukan mcm ni cara nya..Publisiti murahan ..Tau lah Drama baru ko Duyung Fasha tu nak vs Nur Kasih si Tiz lah tu…rugi lah penerbit yang bagi watak dengan Fasha tu….suara mcm katak …tp duyung..hehehe

    Jejai tu betul kah boi fren Fasha atau????? lu fikirlah sendiri….lagi pun tiada ikatan sah pun…tak salah kalau Tiz nak menggatal pun dgn jejaka yang tak hensom mana pun tu…kalau betullaj Tiz nak Jejai atau pun Jejai yang nak Tiz tp Tiz tak nak…Tiz tgh hangat dipasaran jejai konon tolak tIZ gara2 sayang kan Fasha Sandar..hehehe mmg lawak gila…

    Yang aku heran mcm na pulak Tiz dan Fasha Sandar ni berkawan.??? sapa nak jawap ni…

    0
    0
    • jaja says:

      hehe. kau pernah kena ancaman bunuh drpd fasha ke? benci benar nampaknye. bawak bersabar. Sopan santun kan budaya orang melayu.

      0
      0
    • FashaCacai says:

      Sendat berharap supaya rating ‘[email protected]’ dptkalahkn ‘Nurkasih’… Pi la mabuk jauh2 sendat!!!! Berangan je la Lu..bikin malu je…

      0
      0
  61. joyah says:

    pasha sundal hahahahaha…padan muka hang..betina x tau malu..betina xde hrga diri..ckp pakai otak lutut memalukan diri sdiri mmg dasar betina tepi jalan no classs

    0
    0
  62. mama says:

    Ala hai…kalau kau org nak tau “EMON’ kita tu ..si FASHA tu la..sapa lagi..dah kemaruk da ngan publisiti nie ..tu yang dia keluarkan statement macam tu…hukhuk! Dah tak de benda lain ke dia nak share dengan peminat???? Muat sangat dengan perangai dia tu…tu baru je bf dia..kalau suami dia..ha…rasakan…dah nak kecoh!! buat baik dibalas baik , buat ….sendiri tau la…huhu…dulu bukan main x ngaku couple ngan sapa nama tu..a..JEJAI!..sEkarang??BARU NAK NGAKU TU “MY LOVE” la…ish!! myampah aku….uweek!!
    Cuba la fokus je dengan kja blakon dia tu, ceta2 cam nie x yah la nak kongsikan dengan peminat…kalau betol ai Tiz tu buat..jumpala face 2 face..tak yah nak kecoh2 cam nie..x de faedahnyerrr kan pun…yang da aku grenti mesti lbh banyak yang SUKA SEBAB PADAN MUKA dari sebaliknya…!!

    0
    0
    • jaja says:

      Eh kau ni. Marah betol nampaknye. Bawak bertenang. Bukan bende camni ke yang korang suke? Tu lah sebabnye beautiful nara ni femes sangat~

      0
      0
      • semeh says:

        betul gak eh cakap ko jaja…..agak2 halal x makan duit buat citer gosip erk???? saja nak tahu….

        0
        0
        • jaja says:

          Hmm, halal ke tidak tu bergantung pada Allah lah kan. Tapi bende2 gosip ni yang pastinya, memeng HARAM lah.

          0
          0
        • jaja says:

          Hmm, kita biar lah admin blog ni yang jawab satu hari nanti atas hasil blog ni. Hehe, tapi kan, kita pun ade share-nye juge sebab tiap-tiap hari view blog ni.

          0
          0
  63. BumbleBee says:

    smpai skang aku pelik dgn parents especially IBU fasha sandha ni… suke ke dier anak gadis dier perangai mcm ni or perangai ibunya sama seperti ini dulu? aku tengok mcm dier support lg ade (cth: kes nk kawen ngan kerabat J**** tu, last2 kerabat buat statement and malu sndiri)….isk~

    0
    0
    • farid says:

      kesiannn…

      0
      0
    • SIOT says:

      HOOIIII NAK MARAH PUN MARAH JE LAH DGN FASHA SORANG JGN NAK LIBATKAN MAK BAPAK DIA. KALAU KORANG SEKALI PUN BUAT SILAP TAKKAN NAK LIBATKAN MAK BAPAK KORANG. FIKIR2KANLAH JGN OVER SGT KUTUK SAMPAI MAK BAPAK. BERDOSA.

      0
      0
    • jaja says:

      Isy3, risaunya kau dengan mak & ayah fasha ye?
      Risau aku tengok kau ni.
      Makan tak hari ni?

      0
      0
      • SIOT says:

        YE LA jaja CUBA ORG SEBUT MAK BAPAK KO YG AJAR KO MARAH X?

        0
        0
        • jaja says:

          Eh, aku bukan reply kau lah. reply si penuh kebencian dia atas ye. kau pun bawaklah bersabar. peace out

          0
          0
        • honey says:

          hahaha..klakar la kowg2 ni…pasal si fasha pon nk gado2 ka…die bukan nye amik kisah kowg kutuk2 die..ntah2 die tga happy ngan bf die tu coz da bjya bekup die kt media..ape lerr..ermm..si ‘siot’ ni ade kaitan ngan fasha ke..emo giler nmpak..org lain komen coz nk luahkan ape yg dorg rase so itz up to them la nk kata ape..dosa dorg yg tanggung kn..so peace no war k…hahaha~

          0
          0
  64. Zaza Gabor says:

    Ye ke? Kesian. LalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalalaLalala

    0
    0
  65. apa-apa jer says:

    Kami tetap sokong Tiz ,
    Hakikatnya ,Tiz bukan kacau suami org pun….,

    0
    0
  66. jaja says:

    I don’t freakin care.
    Baik tengok showdown2010 lagi best.
    Tiz ke, Fasha ke, menyampah dua dua.

    0
    0
  67. paygee says:

    salam..morning semua.aku mmg xsuke tahap gaban c fasha sundal nie..dlu ko rampas jantan keldai(jejai) tu dr nd..amik ko,xnkh,xkawen lg ko dh memekak memanjang tkt bf ko kne caras ngn tiz tue..eleh,bkn ape,c fasha tu dh berada pd termometer kejatuhan..skrg tiz yg berada pd kegemilangan..thats why la c fasha bodoh bangang tu wt crta yg bodoh setuyuk2 kepala fasha sndr..mse abpbh ritu fasha kne boo..tiz yg win de award..tergugat la tu kn u oll…???klu aku jmpe fasha tu kt mne2,aku nk ludah ler muke dier tu..lg baik aku simbah asid kt muke dier trs kn..??…c jejai tu nk ke nnt klu c fasha bodoh tu dh cacat…???

    0
    0
    • jaja says:

      Mengucap lah weh. Sabar. Ape ni. Artis ni semua dah cukup berdosa dah hidup mereka ye sebenarnye. Ni semua sebab korang bagi perhatian sangat lah ni, lagi mereka mengada ngada

      0
      0
      • hmm says:

        nie dah kes ugut bunuh nie… nti ade lak yg kena tangkap nih… huhuuu

        0
        0
        • hmm says:

          ugut bunuh lak… ugut simbah asid daa..huhuu… nak komen bley tpi berpada2 la. apsal nak dendam sgt kat dia, bukan dia wat pape kat ko.. pelik aku.. org lain pun komen gak… ini ko smpai emosi, giler ke nak simbah asid kat org… pikir dulu sblum komen yek…

          0
          0
  68. paygee says:

    aku penah jmpe ayah n ibu c jejai kt kaunter MAC KLCC ..dorg baik sgt..aku xtaw la pulak ank dier c jejai nie..perangai cm ape ntah agknyer…
    fasha c suara kepit……….rejam gne batu je fasha sundal n jejai nie…
    aku kenal c almy nie gk mse shooting dunia baru kt unisel 2006..baik orgnyer…fasha tu yg reka crta..pastu c jejai lak jd pak turut coverline c fasha sundal tu..menyampah btul laaaaa……..

    0
    0
  69. paygee says:

    jaja : bkn nk bg perhatian pun kt dorg nie..tp cian le kan de artis yg xberslah pun mentah2 kne…
    just 4 makeup artis : klu makeup muke fasha tu,xyh gne faoundation brand2 yg mahal pun..gne cuke getah pun ok per.. biar dier taw…geram nyer mak nie taw…..aduuuuuhhhhhhhh…

    0
    0
    • jaja says:

      hehe. saya ni tak pernah tau pun pasal skandal fasha/tiz ni. Ni ha 1st time baca. Terkejut la juge ye, tengok komen-komen hebat penuh kebencian orang melayu kita ni.

      0
      0
      • Ane says:

        nie la hakikat org Melayu… yang dikata penuh budi bahasa.. sopan santun… nampak luaran memang penuh sopan santun, tapi kalau bab komen.. adoyai… kuar sume bahasa mghina, mencaci, mencarut, maki hamun, mengutuk… bahasa kreatif, banyak bakat tpendam jadi pengutuk bertauliah.. kalaupun fs tu jahat ke ape, komen elok2 jer moga2 dia berubah… dah kalau dia jahat, ape beza org yg maki hamun, judge.. penuh dendam, kebencian, fitnah kat sini… kadang2 musykil tgok org Melayu berbahasa camni, lagi teruk dari bangsa lain… malunya…

        0
        0
        • Ane says:

          nak kongsi ni petikan komen ‘Aku’ kat page lain: ‘”Tuhan x pernah wakilkan manusia nie utk hukum manusia yg lain…tu keje Dia, selagi org tu idop atas muka bumi nie, selagi tu dia layak tobat, layak dpt rahmat Tuhan…hukum menghukum nie kt akhirat esk..itu pun bkn keje kita…keje kita manusia nie dakwah, nasihat, tegur biar sama2 cegah mungkar.. Aku bkn nk tnjuk alim tp yg mana aku bleh kongsi aku kongsi je la ngan korang. Nikmat ilmu yg aku ada sket nie pun Allah yg bg, aku just nk share je… Nabi kite xprnh brkasar, maki hamun, hina, kutuk, letak hukum org tu msk neraka selagi dia xmati… Even kaum Taif dok baling batu smpai darah Nabi mengalir msk dlm kasut dia pun, Nabi x hukum kaum tu msk neraka. Malaikat offer nk turunkan bala bila tgk kaum Taif wt kekasih Allah mcm tu, tp Nabi xizinkan sbb dia nk dkwah ank2 kaum Taif nie biar smpai kenal Allah… Mksud aku, aku salute korang yg bg nasihat kt org2 yg wt salah…jika dorang xnk terima, jgn plak korang maki, letak hukum msk neraka, kutuk lak…doa la…InsyaAllah rahmat Allah tu terbuka luas. .”

          0
          0
        • ms.Fly says:

          YUP!!!!sya sokong Ane 500%…sya slalu hope org2 yg cm ni yg sepatutnye comment kat cni…bkn menghentam org tu lgi…cube kne batang idung sndiri cm ne??cube if korg tu la artis yg bermasalh..mst korg pun xnk org hentam korg cm ni..sowy..sye xbacking sape2…bkn fasha,jejai,tizz n nora danish pun..sye juz pndang positif je..
          so BUKAK LA MINDA LUAS2 n PANDANG LA JAUH KEHADAPAN… ;P

          0
          0
        • mia says:

          BETUL-BETUK ITULAH ORANG MELAYU..MACAM MALAIKAT SEMUA…

          0
          0
      • ms.Fly says:

        salam n tumpang lalu..sya pun setuju ngan jaja..xbaik benci sgt…kite xtau ujung pngkal..kite pun xtau spe btol sape slah sbnarnye…bab kite bkn org terdekat n ade kat situasi tu..bia la yg maha Kuasa yg adili..kite ni sbgai pemerhati..juz wait n see..rite…???kebenaran psti akn terbukti..jgn la kite mengeruhkn keadaan lgi dgn comment2 yg melampau..kang jd kes lain plak..zaman skang ni mcm2 leh jd kn…so renung2 kn la.. :D

        0
        0
        • mia says:

          BETUL..BETU..KALAU ALIM ULAMAK PUN NAMPAK OR DENGAR KES INI, DIA TIDAK AKAN MENGUTUK TAHAP GABAN, MEREKA AKAN KATA’ SEMOGA TUHAN BAGI HIDAYAH KEPADANYA’..MEREKA TIDAK AKANMENCACI, MENCARUT…DSB

          0
          0
        • Aku says:

          Hehehe…Ms. Fly, maaf la klau aku nk tegur sket apa yg Ms. Fly taip tu… Kita manusia nie bkn dicipta utk jd pemerhati.. Jadi pemerhati dan hanya tggu dan lihat apa akan jadi mcm manusia nie dicipta hnya suka2..Kita khalifah di bumi Allah..tugas khalifah bkn jd pemerhati…Yg salh diperbetulkan. Dakwah, nasihat, tegur, cegah mungkar dan tegakkan Islam…itu serba sikit yg patut dibuat.. Iblis ckp manusia kena kaya dulu br brsedekah, kena jd alim ulamak br bleh nasihat org…Nabi ckp..klau nk kaya dituntut utk bersedekah, klau nk ilmu atau jd manusia selalu ingat Allah, nasihat dan brpesan-pesanan wlau satu ayat..So pilih la sdiri kita nk ikut ckp sapa…Aku xckp Ms. Fly slh, jauh skali nk letak konon aku nie ada ilmu lg tggi dr Ms. Fly..

          p/s : Doa tu senjata org islam, guna la sebaik mungkin utk cegah kemungkaran nie..Dlm dok menasihati org, jgn jd manusia rugi..Jgn jadi manusia dermawan pd yg xpatut, memberi pahala kpda org lain dan sukarela mengaut dosa mereka…

          0
          0
        • ms.Fly says:

          to Aku..
          tq coz sudi tego aku if salah..serbu pkai helmet kira ok la tu…hehehe..n i accept ur advice+setuju pe yg Aku hujahkn tu..it’s juz aku nk betolkn sket pandangan ‘Aku’ tu kat ms.Fly ni…aku xckp kite ni d’CIPTA tuk jd ‘pemerhati’..aku ckp kite xtau pe cite diorg bab kite xde kat tpt n situasi tu..so kire kt ni kira mcm pemerhati jarak jauh pada cite depa 3org ni ja..so juz wait n see la tuk diorg2 yg dok wat spekulasi sndr ni…dari dok hentam org ni..hentam org tu..caci org ni..caci org tu..dpt pe?

          p/s..xleh reply bwh hang la..psai pa pun xtau..so aku reply atas hang no Aku..??

          0
          0
  70. betty says:

    Nora Danish pernah kata Fasha call husband dia (masa tu jejailah) pkl 3-4pg tgh mabuk2 call laki org, kebetulan Nora Danish yg angkat HP laki dia ketika itu msh suami isteri, menggangu suami org pg2 buta ckp manja2, tp dia xtahu yg angkat call tu bini org tu, bila Nora bersuara member terkexut badak. so berbalik kpd cita tizz, dia call setakat BF org aje, bukan SUAMI org… so siapa yg lebih setan dlm hal ini??? membuatkan seorg isteri bergelar JANDA dan seorg budak menjd YATIM… siapa kah org itu??? sebenarnya dia nk publisiti diri dia blk yg org xminat lg. PEROSAK RUMAH TANGGA ORG… sorilah tempat mu bukan disini FASHA SENDAT!!!!!!!!

    0
    0
    • leeya says:

      tul tu… Tapi aku heran btul masa bersama ngan ND si jejai masih pertahankan FS tu.. Dia kata kat press FS tak besalah dlm masalah r/tangga dia… FS sahabat dia lah… Watteverr!! Aku rasa jejai nie dh kena GUNA2 la ngan FS nie… Statement yg jejai kuarkan nie pun kena paksaan dari FS.. Ikut jer ckp FS mcm org bodoh sdgkn dia golongan VIP, takyah la nk libatkn diri dlm nie, ,cam budak2…

      0
      0
  71. adeknowray says:

    rilex…rilex… mmg saya x suka fasha ni pun tapi jgn emosi sgt maki2 dia… nti kiter lak yg – pahala + dosa sbb dok maki2 dia huhu…

    Dunia artis…sbb tu Wardina kata artis xleh jadi ikon contoh…lalala…

    0
    0
  72. chantek says:

    ::si fasha ni suka ngarut..dah x laku lah tu..haish duniawi..cepatlah sedarkan si fasha ni::

    0
    0
  73. cili says:

    cite komedi yg tgh hangat….

    0
    0
  74. open mind says:

    i minat fasha .. seksi .. huhu ..

    0
    0
  75. PK PK says:

    BESALA TU TELEPON AJAK KUAR…XSEMESTINYA KALU AJAK KUAR TU SB NK GODA JEJAI.SBG KWN2. YG JEJAI PERASAN. APA LA ADA KAT LAKI TU WAHAI ANDA2 YG MEMINATI JEJAI? DUIT ADA…AGAMA? CARILA LAKI YG LEH DIDIK KORANG! HA TAU PUN HG FASHA…MCM MN PERASAAN DL GODA LAKI ORG!

    0
    0
  76. adush says:

    fashasss…..n tiz.. nora danish…..korang jangan jadi perempuan yg di mainkan oleh si jejak..jejai..jojoi?ntah apa ntah name budak ni…yang aku rase korang ni dipermainkan oleh mamat ni.come on die bukan artis..tapi saje2 nak interframe.kurang keje tu yang cube2 cari publisiti walaupun bukan artiskan…..dasar playboy.harapkan artis melayu je la yang ko boleh dapat pon jojoi oi…….padahal bukan glamor mane pun..bukan artis bukan jugak apa2…..

    0
    0
  77. Zaza Muhammad says:

    smlm (klu iku kate Kabir Bahtia) Remy, Fizz & Tiz berangkat ke Jordan, shooting film.. Almy Nadia tak ikut? xde ke wartawan tnye komen Almy? tak takut ke Tiz goda Fiz lagi,,,

    0
    0
    • ms.Fly says:

      ni plak nk nasi tambah lauk ayam rendang ke??nk wat lgi 1 cite ln plak ke?Almy tu bini fizz ke smpai ke sne lak die nk 4low…??cm almy tu dh xde keje ln..kepercayaan yg kuat akn mengutuhkn lgi sesuatu perhubungan beb..lau die cnfident fizz xkn curang ngan die..wat pe nk rsau..lau kongkong sgt pun if die nk curang..curang gak…so can u juz stop it judge2 org…??
      sowy if terasa..sye hnye meluahkn secara releven/rasional n general…
      come on la…WAKE UP LA ORG2 MELAYU..!!dapat pe caci maki kaum sendiri ni????mengucap byk2..

      0
      0
  78. adush says:

    to nora danish…..tak rugipun ko berpisahkan ngan jantan ni..kaki pompuan…pompuan yang biase2 tak nak..tapi nak yang ade title artis….lepas ni sape plak eh?

    0
    0
  79. nora says:

    fasha tak seburuk yg korang sangka… bagilah dia peluang. mungkin dia kurang bijak mengawal bahasa/perasaan. tapi tak payahlan mencaci, mengugut dan menyalahkan ibu dia.

    doakan yg terbaik buat FS …..

    0
    0
    • Denisia says:

      wah3..you fkr kitaprg ni budak bodoh?

      klakar la you ni, sana sini nak backup sendat..

      bole..bole..bole blah la..!

      0
      0
  80. Nadri says:

    buat malu sahaja artis wanita nie..mcm dah takde jantan macho lain dkt Malaysia nie..apapun tak sbr nak tunggu kenyataan Almy Nadia pulak…apa suprise yang Almy akan buat..hehehe…

    0
    0
  81. hawa says:

    PELIK TAPI BENAR, masa bergelar suami, tak der pun sokong ND, siap ceraikan masa mengandung. Bila kena kat kekasih, sanggup kuar paper, ish ish,

    0
    0
  82. lis says:

    harap fasha ni dikurniakn ALLAH rahmat dn hidayah utk berubah… kesian tgk die ni cam tak der hala tuju…
    ngape nk gangu owg jer..HARAP 1HR NTI DER KEINSAFAN TUK DIE………

    0
    0
  83. keliru says:

    ape semua ni….gadoh..gadoh..mcm budak2 aje…malu la cikit…kau org artis….

    fasha : die kan pernah ambik hak nora…so takdir die balik terima org ambik yg die..dulu xngaku ada fair gan jejai..tapi skang time ada org cube rapat dgn jejai…ckp org nk rampas…ape semua ni fasha.ke lame xmasuk akhbar…

    Jejai : jd lah laki sejati…pilih yg mane terbaik bg u utk mase depan u sendiri…mukin ade hikmat semua ni…ape2pun…ank u secantik ibunye nora…

    Tizz : good luck…jgn jadikan semua ini pemusnah kejayaan Tizz…..tolak ke tepi…ambik yg baru…

    setiap ape yg kite lakukan samada baik or buruk dibalas dari yg maha esa….keliru

    0
    0
  84. suria says:

    ape semua ni….gadoh..gadoh..mcm budak2 aje…malu la cikit…kau org artis….

    fasha : die kan pernah ambik hak nora…so takdir die balik terima org ambik yg die..dulu xngaku ada fair gan jejai..tapi skang time ada org cube rapat dgn jejai…ckp org nk rampas…ape semua ni fasha.ke lame xmasuk akhbar…

    Jejai : jd lah laki sejati…pilih yg mane terbaik bg u utk mase depan u sendiri…mukin ade hikmat semua ni…ape2pun…ank u secantik ibunye nora…

    Tizz : good luck…jgn jadikan semua ini pemusnah kejayaan Tizz…..tolak ke tepi…ambik yg baru…

    setiap ape yg kite lakukan samada baik or buruk dibalas dari yg maha esa….keliru

    0
    0
  85. princessbutterfly says:

    HAHA…. klu diorg semua berjumpa antara satu sama lain mcm mana agaknya…. fs,jejai n tiz berkumpul…

    0
    0
  86. Reena says:

    Eeeiii..nampak sgt f**cking slut berkomplot dgn pencacai utk jatuhkan tiz. Kalau FF iyekan statement fs, baru lah leh kata tiz tu gatal mengenyam..ni stakat statement murahan drpd betina yg mmg dah murah..elok diabaikan je la. Dia tu kan propa drama queen. Dah tak laku kena lah wat ceta sket. Cam kes dia nak kawin ngan qabil..last2 org tu deny..padan muka!

    0
    0
  87. mia says:

    lol!!mcm ni lak…gedix..!!!da lame x bace cite psl artis malaysia…huh..baek aq lyn kpop…artis nye lg cntek n nsem..haha..

    0
    0
  88. weyy jgn r cmment lebeh2 sgt… skit2 dh r.. pedih mendedeh2 sat g si fs ni bce… mnangis2 meleleh2 air mate, liur, hingus n air TUUUTTT die nnt… nnt air TUTT dh xde cmne si jejai nk tujah die… wakakaka… msg 2 fs dh r 2 jgn r bg statement mrepek cm2.. wat malu dri sndri jew.. g x’pose dri spaya owg nk bg twran blakon kt ko.. nnt mne taw leh mng pelakon wanita popular kew.. wutever it is, LAYAK KEW KO!!! hahaha

    0
    0
    • ms.Fly says:

      mengong tol..memule ko ckp jgn comment lbh2…tp last2 ko yg lbh2 plak….hahahahaha…klaka…
      “awk knl die ni??”hahahaha
      aku se mrs.merah tnde berdarah ni phm kot pe aku ckp..

      0
      0
      • aku mmg xnk cmment tp tgn ni gatal jew nk type… niat xnk cmment tp automatik jari jemariku ini.. xtaw r npe ble part fs jew aku mst nk maki padahal bkn wat salah pn kt aku… bkn rmpas bf aku pn… wakakaka.. hey… xleh ckp elok2 kew… ms fly jew phm… huhhu

        0
        0
  89. nora says:

    denisia… kesian i tengok orang mcm u…. mudah mudahan di kurniakan fikiran yg lebih cerdas …

    0
    0
    • denisia says:

      haku lg sedey tgok org sperti mu.. ke hulu ke hilir brlagak pndai..nan hado.. xya la mu nk sokong bebenor dgn sundet tu..yerla org kg mu kn.. mu skolah tinggi tp hotak xpakai. apa je sendat buat bg mu smua btoi. da buta.

      oyak cket kt sendat tu, jgn terlalu ckp ssuka ati tnpa guna hotak.. tp btoi ckp mu “mmg dia kurang bijak mengawal bahasa/perasaan”.. mu taw jugak…

      “mudah mudahan di kurniakan fikiran yg lebih cerdas” AMIN… makaseh.. :D

      0
      0
      • Ryta says:

        nora,
        Aku rasa adalah lebih baik ko doakan aktress Pasha Panda yg ko minati tu berubah ke arah yg lebih baik…
        Bak kata ko kat atas tu…”mudah mudahan di kurniakan fikiran yg lebih cerdas”….amin…

        0
        0
  90. Rooney says:

    Ah korang sibuk je dalam drama dorang ni.

    Macam la korang ni baik sangat.

    Well takde sape yang baik, baik nora danish perempuan gadik, si fasha sanda yang ngada-ngada, tiz perempuan perasan hot, ngan si jejai yang banyak duit ni.

    Anyway Fizz ni pun apa kurang ‘hebat’ nya, he he he.

    0
    0
  91. basshunter says:

    same je 3 org tu..baik tiz, pasha, jejai….tiga2 xleh pakai

    0
    0
    • btol2… si fs ckp si tiz padahal die pn cm2 gak… n si tiz 2 pn plastic gak r… padahal ko kaki clubbing pas2 xmngaku.. trang2 pic ko ngn mber2 ko siap beer n liquoer bagai.. poyo jew.. ntah lah.. xphm aku… msg2 hipokrit… n da hot hipokrit jatuh kpd NORA DANISH~~… tahniah… wakakaka

      0
      0
      • SIOT says:

        4 ORANG SEKALI.
        SI NORA
        SI JEJAI
        SI FASHA
        SI TIZ

        KAKI CLUBBING, MINUM ARAK
        DAN KAKI MEROKOK

        4 ORANG BOLEH DIHANTUK KEPALA

        0
        0
      • aku la ni. says:

        he’eleh… itu kesah lama la… SKRG NI KISAH FASHA NAK MENJATUH TZ DGN MENCIPTA KNTROVERSI YG LANGSUNG TAKDE KAITAN NGAN TZ… KESIAN TZ… TIBA2 DILIBATKAN DLM MASALAH FS NI… FS… SUDA2 LA… SEDAR LA DIRI SKET… KO SAJE KAN NAK TIKAM TZ DR BLKG… SEDAR2 LA.

        0
        0
        • to aku la ni : yeke… mne ko taw fs nk jatuhkn tiz… fs bgtaw ko kew… hahaha.. mst die sms ko kn… wakakaka.. jgn tuduh2 klu kite xtaw… aku xbackup fs sbb aku xsuke die tp kesian kt die owg sume tuduh die mcm2..

          0
          0
  92. jepun says:

    bertaubatlah fs mcm lah kau baik sngt

    0
    0
  93. putih melepak says:

    dunia artis bukan boleh percaya sangat..hari ini cakp lain esok esok lain pula.

    0
    0
  94. c.ronaldo's girlfriend says:

    aper la nk jd ngn artis kte yg sorang nih…. mayb ni hukum karma… ye x whai fasha?

    0
    0
  95. sukasuke says:

    i know la fasha ko jeles kan?sebab ABP itu hari kategori Pelakon Wanita TV Popular menang kat tizz.siap ko kene boo lg time tu.ko mesti sakit hati dgt kat tizz.itu lah sebab ko buat cite mcm ini..nak jatuhkan tizz?come on la org minat kat tizz bkn semata2 sbb cun.tp belakon die best.tgk nur kasih ngn asmaradana tu.die blakon mantop gile gile.tp ko?suara pun manja2 belakon gedik2 cth tgk la 9 september mcm bodoh ape tah cite mcmtu?xde kualiti langsung.tizz pulak nak keluar dgn filem nurkasih dlm mase terdekat so ko pun plan la mcm2 utk jatuhkan die.itu je.ko takut ngn bayang2 sendiri.filem nur kasih tu mesti meletup punye laa xpyh over konfiden mcm doktor gile glemer 2 alam tah pape.ko jgn takut fasha.tizz mmg sah sah lg lg lg glemer dr ko skrg.

    0
    0
    • suka hati. says:

      kan…. sama la i minat Tiz bkn sbb dia cun ke apa ke… i minat Tiz ni sbb bakat lakonan dia ni… mmg before ni aku lum penah jmp pelakon2 mcm Tiz ni… lakonn Tiz mmg lain dr yg lain… superb… mantap.

      0
      0
      • susu says:

        tiz mmg hebat dri plakon yg lain..
        nur kasih ngan asmaradana pon fan die dkat brjuta yg tonton…
        for fasha:klu brlakon 2 biar lah smpai fan nk tgk 2 kali..
        ini x,bru tgk ckit aq dh x nk tgk dah…
        boring gle…

        0
        0
  96. sukasuke says:

    aku sgt sure dlm hal ni sebenarnye jejai tu yg sibuk2 ngorat tiz.bile x dilayan,rase tercabar,jatuh maruah,maklumla anak org kaye (walaupun diri sendiri menumpang kekayaan dan x hensem pun)..so ape lg report kat fasha konon tiz cal die la pdhal die yg bengang tizz x layan.tgk reputasi ko sebagai playboy sblm ni pun sume org tau dah.. mmg ko gatal sgt.secara logik klau pompuan cun mcmtu, cal kul4 pg xkan le ko x layan?lelaki jenis murah murah mcm ko xkan la xlayan??nampak sgt ko yg ajak sbnrnye.ko mmg xde bukti utk tunjukkan kat media tizz yg cal ko.sbb tu ko suruh tutup cite.xnak cite lg pasal ni konon.sbb tkt wartawan mintak bukti la tu.fasha ko ni bodohla pecaya dgn jantan mcmni.klau btul die cintakan ko,lame dulu dah kawen.xpayah tergedik2 buat statement ‘kawanbiase’ g clubbing touch2 sane sini…mcm memek ngn nomad kesnye.kehulu kehilir jaja cerita kawen nye x.sume tu publisiti la konon.ingat peminat skrg bodoh?lisa surihani jugak yg cantik terpuji berbudi bahasa berpelajaran tinggi.sekian

    0
    0
    • akuje says:

      betoi3..laki miang camtu x layan pmpuan cun kul 4 pagi..haktui x logik lgsg!!eiiii atuk jejai ni nak je aku ketuk ngn kuali itam kat umah aku nih

      0
      0
    • SIOT says:

      HABIS ABBY & ZUL TU KE HULU KE HILIR BOLEH PULAK. SAMPAI DALAM EDAH PUN GI KE NEGARA CHINA BERSAMA2.

      0
      0
    • aku. says:

      sori ek. Lisa tu mmg harapkan muka cantik je… tp lakonan kaku… perlu ke kelas lakonan lgi ni.

      0
      0
    • FashaCacai says:

      Sbb tu TZ confident bg statement kt wartawan to check on Cacai’s Hp bill too…kantoi kau pencacai!!! Kalau u Ada ball…tunjuk la Hp bill ko cacai…Ada berani ke????Sendat…rasakan pulak ko la ni….cacai tu Harapp duit rasuah bapak dia je la….bapak korup…anak cacai kurap…

      0
      0
  97. sukasuke says:

    bagus benar fizz bg statement mcmgini…hehe…jgn libatkan beliau dlm AGENDA ko!nmpk sgt rakan2 artis pun sedia maklum minah ni suka cari publisiti murahan…saje la tu die ingat dgn statement mengaitkan fizz n almy di twitter tu,peminat2 fizz yg ramai blh terpengaruh n sokong beliau la??mimpi la ko fasha.nampak sgt ko terdesak skrg ni.dah kene boikot wartawan sbb perangai mulut lancang ko tu,bukan nak serik n insaf2.buat lg benda2 bodoh mcm ni..g la samb blaja sampai peringkat degree ke,bukak minda tu sikit,ko ni lame sgt bergelumang dgn dunia artis sampai dah pemikiran pun cetek mcm gini..klau ko masuk U,masuk IPTA,(bukan IPTS tmpt anak2 datuk org kaye2 kaki clubbing nnt perangai ko same je) ko akan belajar cara hidup dan pemikiran org org yg berpelajaran tinggi bagaimana….itu nasihat aku laa (tp ko layak ke masuk U?spm ko berapa subjek kredit?)weh ade sape2 tau x??si jejai ni,belajar sampai takat mane?die ni artis yg berpelajran mcm jehanmiskin,aqasha,zizan nin,azhar sulaiman,ke artis yg g blaja oversea sbb ditanggunge beres ibu bapa tp kelulusan xde,maklum orgkaye,sijil ijazah maseter phd sume boleh je beli………

    0
    0
  98. aku says:

    aku ada masalah nk percaya ckp lelaki yg cerai bini masa mengandung, bingung dibuatnya

    0
    0
    • Ryta says:

      Tak perlu runsingkan pikiran anda….
      Lelaki lombok tu mmg playboya daa….perlu ke percaya kat dia? Muahahaah…

      0
      0
  99. almy nadia says:

    abg nara pun sebuk nak tau komen almy ek..almy tak marah pun kat fiz..tapi kalau fiz nak kawin dengan tiz almy redha..kan dalam citer nur kasih fiz kawin dengan tiz..abg nara tau tak besar pahala yang almy dapat tau..almy dapat payung emas lagi aw…aw..aw…tapi kalau fiz kawin dengan fasha uweekk…dapat neraka jahanam…anak yang belum lahir kat dunia kena paksa tanam…

    almy nadio

    0
    0
    • piz peroz says:

      nmpak sgt die ni x tgk nur kasih… mase bile cite tu brtukar… tiz x kawen dgn fiz la dlm cite tu… tiz kawen ngan remy ishak la…

      0
      0
      • pashah sandol says:

        abg piz n kak almy jgn gado2..nnt pashah kol abg piz kul 4 pagi br tau

        0
        0
        • ms.Fly says:

          hahaha…psl pe nk menyamar2 ni…xphm aku…cm org xtau…WHAT SO EVA!!!!!….
          org ni nk jd fasha sanda la…org ni nk jd jejai la..org ni nk jd tizz la…ni nk jd almy nadia plak???so sape plak nk jd fizz???

          0
          0
        • biar lah dowg ms fly… dowg ade hati kowt nk jd cm2… huhuhu… kidding…

          0
          0
  100. hahaha says:

    mcm ampeh…….lol

    0
    0
  101. cik qiqi says:

    hahah…baru si FS tu tau langit tggi ke rndah..lom kompom jd laki da mgelabah..kalo da jd laki die…xtau la…dulu suke sngt rmpas hak org…biokn….

    0
    0
  102. red3ye says:

    shame on you lah fasha!!!!!!!!!!!!
    hahaha you go tizz love u muah2.hak3

    0
    0
  103. berus jamban says:

    aloooo….betul ker

    0
    0
  104. huhuu says:

    nampaknya ada org lupa statement FS .. Almy Nadia kan ada crita TZ ganggu Fizz Fairus pd FS .. so FS dgar je .. which mean Almy Nadia kenallah sape TZ kan? .. kalau tak mane kan si Almy boleh bercerita tentang TZ ganggu Fizz Fairus pd FS .. cube bace balik tweet FS ..

    “Yup, desperate gila. Dulu masa almy cerita I dengar je.. Bila kena kat batang hidung sendiri baru I tau. Dia ingat semua org nak dia kot. So pathetic” from FS tweet. ~Open Mind~

    0
    0
  105. adoi says:

    memang fasha shanda ni bodoh,pasal ajak kluar pun nk kecoh2,apa pnya bangang la,lain kali jng hancur kn rmah tangga org shi* najis

    0
    0
  106. adoi says:

    semua org dah meluat pasal mangkuk ni,yg laki sundal yg pmpuan jalang=bangsat

    0
    0
  107. ibnucasillas says:

    fasha ni BELEN ja kot..bodoh jejai

    0
    0
  108. C_ilipadi says:

    2 dia cerita berangkai-rangkai..fanas!!fanaszzz..hik3 seronok nk dengar je..ya allah ampun la dosa kami semua yg amik pot cite ni..

    0
    0
  109. student bandung says:

    fasha sendat ni saket mental agaknye…
    ade masalah ‘attention seeker’..hahahha
    nnt aku diagnose die..ahahaha
    giloooo

    0
    0
  110. icyhazel says:

    fasha tu yang jahat… mulut takde insurans… tak guna jadi manusia..

    0
    0
  111. TRIPLE J says:

    aderrrr je crite nye nk pblisiti le tu..
    dh lame x kuor tv…

    0
    0
  112. suhana sue says:

    fasha sandha bertaubat lah…..

    0
    0
  113. hatefasha says:

    u all…bace statement almy kat hai bil 670….hahaha..becanggah gile ah apa yang fasha tulis ngan almy punya statement…meroyan gile fasha tuhh…

    0
    0
  114. dayah says:

    tlg ler…..pompuan cm 2…mmg giler pn….tgh mude org suke ler dh tua nti spe pn x tgk….bior ler de mase nti dier kne jgk………ha3…..

    0
    0
  115. yatie says:

    sian fasha, asik nak kat org jer, org xmo pun kat dia..xabes2 pasal jantan..xde org pun nak rebutkan jejai tu, klu ade pompuan nak pun mungkin sbb duit..

    0
    0
  116. cik_Epal says:

    adegan rampas merampas, tipu menipu, tuduh menuduh……….mulut tempayan……..n many more…..huhuhuhuhuhhuh

    0
    0
  117. bee says:

    padan muka ko fasa… ko tu dah kena banned dulu. tu yg cari publisity murahan..

    0
    0
  118. ratu bongsu says:

    fasha yg over! sume jantan nak..da la kebas laki org, skg bf org pon jadik nk kebas.mmg xde maruah! desperate sgt ke? hah, kesiannn!

    0
    0
  119. gadis says:

    klu nk tgk dr segi rupe si jejai nie x la ehsem..klu trmsk lam carta pakwe2 aku…mgkin die duk carta ke 11 kot..
    tp klu d lihat dr segi hrta…msti la die plihan pertama aku….hahahaha.. aku yakin la si pasa tu tergile2kan hrga bkn si jejai tu…
    hahahaha….

    0
    0
  120. teh says:

    aku nak habaq ckit segala cerita fasha sandha aku boikot..aku pun tak tahu pasai pa aku meluat sangat kat fasha sandha …maybe perempuan tak tahu ma**

    0
    0
  121. adehsakitperutku says:

    diaorg nih kalo dah pelakon, sampai ke luar set la berlakonnya.. dah jd darah daging la katakan.. tak tau dah nak beza berlakon dlm set ke, luar set..
    ish3..

    0
    0
  122. KELAS COKLAT says:

    huhuh…fasha ni mmg suke cari pasal~~

    0
    0
  123. Jacklyn Ruby says:

    I agree with your thoughts here and I really love your blog! I’ve bookmarked it so that I can come back & read more in the future.

    0
    0
  124. The author has written an informative article. You may have created your stage and there is certainly not much to argue about. It is like a universal truth that you can not argue with. Many thanks for the information.

    0
    0