Written by AbangNara | April 22nd, 2014

Setelah membuatkan para peminat tertanya-tanya, akhirnya desas-desus mengenai keretakan rumah tangga Adam AF dan Fiza Elite terjawab jua. Menurut laporan Harian Metro, Fiza Elite telah pun memfailkan permohonan cerai terhadap suaminya, Adam AF di Mahkamah Rendah Syariah Shah Alam pada hujung minggu. Kes mereka akan dibicarakan Isnin depan.

fiza dan adam sah cerai

Sebelum ini, Adam menafikan sekeras-kerasnya bahawa rumah tangganya sedang bergolak sementara Fiza Elite menerusi akaun Instagramnya telah memberi sedikit bayangan mengenai keretakan perkahwinan mereka. Sama-samalah kita nantikan perbicaraan kes mereka Isnin depan. Semoga jalan penyelesaian yang terbaik akan ditemui oleh pasangan ini.

84 responses to Fiza Elite Sah Failkan Penceraian, Perbicaraan Disebut Isnin Depan

  1. observer says:

    1sttt!!!!! Banggaaaa siot

    0

    0
    • Fahrin Ahmad says:

      bapak kesian weh, tak sampai setahun diorang kahwin dah cerai dah,
      sedih siooot..

      0

      0
      • Neelofa says:

        pliss, jangan kawin dengan artis sama artis,
        kalau nak cerai susah, media terkam.

        0

        0
        • senah montana says:

          tp kenape……… sedih plak senah :(

          0

          0
        • amoi says:

          ni cuma pendpt aku..masa awal perkahwinan, dalam tempoh setahun @ dua tahun akan selalu bergadoh even perkara kecik…pompuan ni sikap nak lelaki ikut cara dorg dan ego…lelaki plak sikapnya ego n baran/suka marah2…mmg manusia x semua sikapnya sama..tapi kebanyakkannya yg utama adalah EGO…bg aku dorg ni dalam tempoh untuk mengenal sikap dan diri pasangan memasing…cubalah bertolak ansur dengan pasangan…jgn marah2…jgn keras kepala…cuma sama2 muhasabah diri..mana silapnya n kenapa asik bergadoh..xkan sebab perkara kecik pun, nak wat keputusan bercerai…bincang elok2…

          adam pun cuba lah pujuk isteri…jgn lah tuduh isteri mcm2…jgn bg kata2 menyakitkan hati…pompuan ni cpt terasa ati n rasa suami x sayang dia…n kekdg apabila suami ungkit kisah silam dia tu, akan buat dia rasa rendah diri n dihina…

          fiza pulak, cubalah ambil hati adam..bincang elok2…pompuan ni kekdg suke pk bukan2…n cuba bersabar dgn karenah suami…jgn lah amik keputusan nak bercerai je…

          utk ada n fiza…aku harap korg berdamai..jgn amik keputusan mudah iaitu CERAI…masing2 dah tua…bukannya budak2…ape pun, all da best k…

          0

          0
        • amoi says:

          ni cuma pendpt aku..masa awal perkahwinan, dalam tempoh setahun @ dua tahun akan selalu bergadoh even perkara kecik…pompuan ni sikap nak lelaki ikut cara dorg dan ego…lelaki plak sikapnya ego n baran/suka marah2…mmg manusia x semua sikapnya sama..tapi kebanyakkannya yg utama adalah EGO…bg aku dorg ni dalam tempoh untuk mengenal sikap dan diri pasangan memasing…cubalah bertolak ansur dengan pasangan…jgn marah2…jgn keras kepala…cuma sama2 muhasabah diri..mana silapnya n kenapa asik bergadoh..xkan sebab perkara kecik pun, nak wat keputusan bercerai…bincang elok2…

          adam pun cuba lah pujuk isteri…jgn lah tuduh isteri mcm2…jgn bg kata2 menyakitkan hati…pompuan ni cpt terasa ati n rasa suami x sayang dia…n kekdg apabila suami ungkit kisah silam dia tu, akan buat dia rasa rendah diri n dihina…

          fiza pulak, cubalah ambil hati adam..bincang elok2…pompuan ni kekdg suke pk bukan2…n cuba bersabar dgn karenah suami…jgn lah amik keputusan nak bercerai je…

          utk ada n fiza…aku harap korg berdamai..jgn amik keputusan mudah iaitu CERAI…masing2 dah tua…bukannya budak2…ape pun, all da best k..

          0

          0
      • Aaron Aziza says:

        dah ditentukan jodoh diorang sampai disini..
        korang takyah nak kutuk2 k..
        jodoh korang xtau cmna plak..

        0

        0
        • altamirano says:

          aaron AZIZA ??????? apekah ????????
          gagah sgt menaip kan kan..muahahaha

          0

          0
        • Alissa says:

          Jodoh ke apa, usaha msti ada. Janganlah nak letak pada takdir semata. Allah bagi akal. Marriage is hardwork. Belum setahun pun, u shd fight tooth nail to save ur marriage. Takde nak kutuk2. Cuma nak cakap, jgn la cepat sgt nak give up cakap jodoh kita setakat ini, have u worked hard enough to save it?

          0

          0
      • Wawa Zainal says:

        takpe la fiza adam,korang takde jodoh,
        carilah orang lain ya..
        sedih weh ..

        0

        0
        • takpela says:

          Kak wawa ..tu gmbr neelofa la..tulh kak wawa ni..asyik mnyamar jer..kan dh tbongkar..haihh..hahahhah

          0

          0
      • sodeh... says:

        Inna lilahi wa inna ilaihi raji’un… Apa nak jd org skrang ni… itu sbbnya dlm islam di anjurkn bertunang dulu… ikut sunnah.. kenal dulu pasangan tu tp kena ikut syariat, jngn buat pekara haram semasa pertunangan. Hukum bertunang sila rujuk Surah Al-Baqarah:235. Dah pegi ke mjls sulk @ kaunselor sblm fail perceraian. Apa2 pun mrk suami istri lbh mengetahui. Syaitan meraikan kemenangan mrk, gegar Arasyh Allah swt tetapi sekiranya ada kezaliman d haruskan bg pasangan. Wallahu a’lam. Prkhwinan da jd mcm mjls keramaian… lps majlis habis … ia dibubarkan…

        0

        0
        • sodeh... says:

          Kaum muslimat… Jngn lah meluahkan masalah rumahtangga di mana2 social media. Wlpn kpd org sekeliling kecuali mrk yg arif spt kaunselor, agamawan @ mrk yg d percayai. DALAM HUKUM AGAMA MENJAGA RAHSIA rmhtangga adalh WAJIB krna rahsia adalh AMANAH bg pasangn. Artis ni da jd mcm 1 fenonena habis semuanya nak d ceritakan kat 1 dunia. Harap perceraian berlaku cara baik. Jngn jd mcm kes sham n x wife dia. Memalukan umt islam.Smua aib terbuka…

          0

          0
        • popo says:

          hadith berkaitan dengan bergegar arasy apabila bercerai atau meminta cerai adalah palsu. Sekadar peringatan agar kita tidak lagi menggunakan hadis atau maksud yang sama dengan hadis palsu ini

          0

          0
        • sodeh... says:

          Thanx popo betulkan aku…. Asthagfirullahalazim… smoga Allah swt ampun aku… Dan Allah swt berikan ko seribu Rahmat Dunia Akhirt krn betulkan aku. Takut giler aku… Thank u soooo muchhhh. Sesiaper yg baca aku da tersilap… mengaku salah kat siini lbh baik dr aku kena kat pdg masyr akhrt. Itu belum lg masuk kat alam barzakh… lg pun aku nak jumpa Nabi Muhammad kat akhrt. Tersilap ni nanti , aku takut tak jumpa Rasulku. Thanx again…

          0

          0
      • gigi besi says:

        alahai.. dunia retiss..

        0

        0
    • Anonymous says:

      bangang

      0

      0
    • Kak Timah says:

      NTAH2 DYNAS PON NAK CERAI DAH KOT,MULA2 NAFI LA KAN LME2 CERAI LA TU MCM FIZA N ADAM NI,BUKAN NK MNX DIORANG CERAI TP ARTIS NI PROPA KUAT PENIPU

      0

      0
    • kesom says:

      dh kenape jdi lagu ni..

      0

      0
    • gigi emas says:

      Kan aku dah cakap….sure cerai punya dan akan keluar kat blog bangang ni……yahooooo cerai…..kepada ustaz dan ustazah mee segera inilah akan terjadi kalau agama tak belajar tinggi2 tapi kononye nak jadi alim ulamak, rumahtangga pun tak tau jaga…hipokrit punya manusia

      0

      0
      • sodeh... says:

        Gigi mas berkarat.. klu da jodoh dorang stakat tu tp Bkn sbb mulut tangki septik ko cakap… ko doakan cerai rumahtangga yg QADA & QADAR tlh di tentukn olh Allah. Smoga Allah bg balasan atas mulut tangki septik ko tu. Ko klu dengar jer org kawin. Habis smua ko doa dorang bercerai.. Choiii punyer mulut.

        0

        0
      • hj bakhil says:

        Ape yg ko merepek ni syaiton….

        0

        0
    • Wey Nara bngok, perempuan mana boleh menceraikan suami dia, ingat Kristian ke? Fiza tu buat permohonan bercerai sahaja lah. Kalau Hakim suruh Adam ceraikan, barulah bercerai. Kalau tidak Perceraian ini terpulang kepada Adam sendiri, samada dia mahu jatuhkan talaq atau tidak. Komtak belajar Agama Islam eh? Duit banyak tapi Ilmu pasal Islam cetek macam Wardina.

      0

      0
  2. anon says:

    1st

    0

    0
  3. astagfirullah says:

    Insyaallah masih ade jalan yang terbaik untuk fiza dan adam . semua mendoakan kesejahteraan rumahtangga kalian.. Tiada masalah yang tiada jalan penyelesaian, sama2 kita doakan .

    0

    0
  4. markonah says:

    adakah adam ‘rogayah’????

    0

    0
  5. gilasawan says:

    ingat kawin ni main2 ka? x reti nak bertolak ansur ke apa kes ni…amennndaaaa la lu bedah oi

    0

    0
  6. Shah says:

    Fiza. Kalu ko baca ni aku nk ko bg tau cousin ko mona pandey yg dulu dia duk menghin org dan mencarut carut dlm facebook skrg sahabat jannah dia aka cousin dia ni pun tak betul. Masalah rmtgga pun nak post kt ig. Buka pekung sendiri. Tak malu

    0

    0
  7. linn says:

    Hmmmm. Berat mata memandang berat lagi bahu memikul. Sama samalah kita doakan yang terbaik untuk Fiza dan Adam

    0

    0
  8. Anonymous says:

    Da elok elok . Sepadan .. Nk pulak berpisah sedih plak rasanya.
    Hampir tiap bulan ada je retis yg bercerai .

    Apa nk jadi agakmya.
    Retis banyak yg beragam.
    Ada yg nk jadi ustazah.
    Ada yg nk kutuk ustaz.
    Ada yg nk bertudung ..tapi tak cukup syarat.. Ish ish ush

    0

    0
  9. humble says:

    Bincang elok2…harap dpt dijauhkan perceraian….

    0

    0
  10. Buku Rekod Praktikum says:

    hmmmmm…..

    0

    0
  11. pening lalat says:

    plzz..plzzz..plzz.. fiza..jgn buat kptsan terburu2.. kamu berdua masih di dalam mood honeymoon..rumah tangga x smpai stahun pn lg..

    fiza, aku knl asben aku pn sbulan je..then kitaorg kawen.. tahun pertama perkahwinan kitaorg mmg azab bg aku..siang mlm aku nangis.. rs nyesal pn ada jgk time tu.. tp percaya pada Allah.. Allah uji sbb Dia syg kita.. Siang mlm aku berdoa.. stahun lps perkahwinan aku, aku pg buat haji.. Alhamdulillah.. lps tu rumahtgga aku amn bahagia,..

    tahun pertama mmg mcm2 masalah.. kita blm kenal hati budi psgan kita btol2.. sbb tu apa kita buat pada mata dia x kena..pada mata kita,pn x kena apa yg dia buat… perkahwinan korng masih baru.. masih dlm sesi perkenalan hati budi.. aku harap sgt fiza bersabar dl… igt fiza SABAR + DOA + TAWAKAL = IN SHAA ALLAH semuanya selamat..

    0

    0
    • someone says:

      My now husband and I were in a relationship for 2 years before we decided to tie the knot. Itupun for the 1st year of the marriage, it was like living hell. I was even thinking of failing divorce but when i sit back and think, i havent done enough to improve the situation. Sabar is another thing. Yes, u cant hold your patience forever. But, for me bercerai bukanlah jalan penyelesaian terhadap ‘my patience has come to its limit’. Go for a counseling. Kadang2 we need to listen advices from people who has different point of view. THIS THING SAVES MY MARRIAGE. Asking advice from friends or family upon your marriage problem is a BIG NO. What you need from them is a support system. Who am i to speak like thi
      s? But it is sad to see such a beautiful couple giving up their love so easily..

      0

      0
      • What husband? says:

        Kalau isteri berkali-kali dah ajak counseling pergi sorang2 mcm perempuan saiko husband tak pernah sekali pun attend session nak buat mcm mana? Tak cukup tu bila tak balik rumah duduk rumah mak cari betina online untuk melayan. Sedangkan takde gaduh ke apa. Masalah rumah tangga masing-masing lain-lain. Kalau husband suka-suka pilih untuk selalu tak balik or sampai 2 minggu tak balik tak tanya khabar isteri masih ker nak mengharapkan “love in the marriage”? I don’t think so. I’ve moved on. Tak kuasa nak give any more left sebab sikap org lelaki ada jenis yang memang akan drain whatever balance of love left in the marriage.

        0

        0
    • dot dot says:

      aku pon same!!!mmg pon dugaan byk lepas kawen dengan org yg kite x kenal..tahun pertame je la..dah masuk tahun kedua, ketiga,ke empat, kelima…besyukur sgt2 tak buat keputusan bangang mase tahun pertame..sekian

      0

      0
  12. Ali says:

    Tak kan takde raasa simpati pat isteri ????

    Fiza ni baru aje diceraikan gan suami lama ..skrg Adam pulak nk ceraikan dia.
    Cam ni aku cadangkan cari aje Omputih dari jantan melayu Haprak !!!

    0

    0
    • One Direction says:

      betul tu Ali..cari aje lah jantan omputih macam One Direction. mesti besar punyer kan tapi Zayn Malik tu keturunan Pakistan..besar ker ?

      0

      0
    • Anonymous says:

      Lah. Adam tak cakap apa2 pun. Fiza yang mintak cerai oi. Adoi.

      0

      0
    • joe says:

      Adam yang nak ceraikan ke ..atau Fiza yang mintak cerai??
      Bagi aku ..ni la perkahwinan mee segera. Peminat pun kena tipu dgn imej islam mereka yang juga macam mee segera.

      0

      0
    • Enter Your Name says:

      fiza yg failkn penceraian, fiza yg xnak… bukn adam yg ceraikn die.. fhm…

      0

      0
  13. Bukan orang alim says:

    Bukan Adam yg ceraikan fiza tp fiza nak minta cerai.Fiza ni takya le heboh2 kan mslh rumahtangga kat instagram.

    0

    0
  14. Hamba Allah says:

    Sebaiknya msalah hal rumah tangga x payah nak heboh2 n update kt media sosial….pandai2 la selesaikn secara diam2…kata hanya blh mengadu dgn Allah da tu awat yg p post kt instagram….bkn semha bnda blh di kongsi dgn masyarakat….

    0

    0
    • lily says:

      setuju…x perlu nk post kat mana2..xperlu inform 1 malaysia.. x faham betul artis2 kita ni.. dah tahu diri tu public figure, kadang2 dia buat jugak benda2 x elok nk bg org kecam.. next time fiza, plz dont ever post pasal personal problem kat laman sosial.. org x matang je buat mcm tu

      0

      0
  15. Gayah says:

    Sayang nye..xlama lgi dah nak puasa. N Raya pulak tu. Baru nak beraya sebgi sebuah keluarga dah nak sarung title janda n duda ke? Kesian anak2. Cer bawak bincang ke kaunseling dlu.

    0

    0
  16. […] Fiza Elite Sah Failkan Penceraian, Perbicaraan Disebut Isnin Depan (24) […]

    0

    0
  17. Jumpsuit teletubby rebekah says:

    Hai melayu… baju tudung serban tutup litup konon alim tak mampu hide the facts… 2 bulan mana cukup nak kenal hati budi… kalau dah born adamrina, tak boleh paksa and tipu diri… truth will set you free!

    0

    0
  18. Tanpa Nama says:

    Ziana Zain dah bertudung khabarnya

    0

    0
  19. Saodah Sayang says:

    Ntahle…cume aku harap semoga bole selamat lagi…..xlame lagi nk pose…xnak ke pose sesame….

    0

    0
  20. Saodah Sayang says:

    Wei….nak pose da ni wei… Idok ke kome nak rase raye besame??

    0

    0
  21. mak mah tunangan orang says:

    waduh masa kawin pakai serban lebai padan dgn tutup mulut ala padang pasir bagai, abis melayu seme puji bagai nak rak islamik katanya. kini baru tau serban tu coverina je ye?

    0

    0
  22. budak comey says:

    Mitak2 dpt cri pyelesaiaian…..ske tgok psangan ni

    0

    0
  23. MAXMORA says:

    dah agak..kalau artis kawin tengok dalam 2-3 tahun..kalau lebih selamat

    0

    0
  24. WOOITT.. says:

    setakat kawin nak merasa…dah tu lepas tangan.jantan tak bertanggungjawab macam tulah..

    0

    0
  25. Melati says:

    Elite tu maksud nya Cerai ker semua kumpulan Elite bercerai ???????

    0

    0
  26. silent says:

    sedih2..

    0

    0
  27. eton lagi says:

    fiza pun pi kecoh hal rumahtangga pa citaaa

    0

    0
  28. cikikaka says:

    buat la berbincang.. pujuk pasangan masing2.. nape sikit2 nak cerai.. hmmmm

    0

    0
  29. cikerza says:

    Oo.emmm. ggggg!! Astaghfirullah. Kesiannya mereka..baru sangat3 kawen. takkan sampai bercerai.ish3

    0

    0
  30. romi sayang julie says:

    mmg patut pun bercerai..pasangan paling pelik.kawin mengejut,bercerai pun mengejut.

    0

    0
  31. bilakakjemahmenulis says:

    Alaa. kesiannya kak jem pada diorang berdua. Kakjem doakan yang terbaik untuk mereka berdua ye. Sebab awak awak la sebenarnya contoh kepada gadis gadis, anak anak teruna yang belum kahwin. Contoh yang akan menjayakan sebuah institusi keluarga. Sabar ye

    0

    0
  32. fifi says:

    siapa tak sayang kan perkahwinan..mungkin fiza sudah berfikir sebaik2 mungkin….pertahankan sekiranya pihak satu lagi pun ingin pertahankan perkahwinan tu..tp kalau fiza saje yg berusaha dan asyik makan hati, lebih baik berpisah secara baik..mungkin jodoh setakat ini sahaja…ada jodoh lebih baik untuk fiza selepas ini…hanya allah yang mengetahui…insyaallah

    0

    0
    • nurin says:

      saya setuju dengan pendapat fifi… Fiza x buat keputusan terburu2, die dh pk msk2. Org pompuan, sblm die failkan perceraian, die dh hbs pk, dh dpt jwpn, bru die trskan prosidur. Islam tidak menghalang cerai kalu itu yg terbaik. Ape guna masih dlm perkahwinan klu trs berdosa. Lebih baik bercerai. Bercerai jgk maksud berdamai. Islam amat mudah, tidak kejam.
      Buat Fiza, pedulikan kata org. Kita berhak utk bahagia.
      Buat Adam, bersabar lah.

      0

      0
  33. roslan says:

    Ini dua-dua kepala angin ni, masing-masing x nak mengalah tu yang dua-dua buat keputusan macam ni….

    0

    0
  34. peminat adamfiza says:

    salam…sy amt meminati adam dari zaman AF lagi.masa tu adam dgn farah AF tp xde jodoh kan.Farah pun dh kahwin dgn orang lain..lps beberapa tahun dengar2 adam berhijrah..alhamdulillah lagi la saya bertambah minat dan kagum dgn beliau..lps tu pula dia kahwin dgn FIZA (tak heboh2 pun nak kahwin tup2 dh kahwin)sy happy juga tengok dia kahwin dgn FIZA walaupun janda..masa interview dkt tv dia kata dia ada tengok gmbr fiza dkt insta(or laman sosial lain x pasti)fiza bertudung dlm gmbr tu n dia tny babak dlm lakonan ke apa fiza bls x memg dia berhijarah(lebih krg mcm tu la soalan n jwpn diorang)lps dh khwin tgok diorang sgt sweet bila msok hotfm bila tgok dkt tv or bila fiza update gmbr diarong.lps tu dgr adam n fiza gaduh sebab fiza kata adam jelez bila nmpak dia dgn lelaki lain(didakwa kwn)adam kata pula dia cuma nak fiza tahu batas pergaulan antara lelaki dan perempuan…tiba2 dgr pula diorang nak cerai…sedih sgt…mula2 dua2 menafikan sekeras kerasnya..pastu fiza bagi hint seolah2 perkahwinan mereka x dpt diselamatkan…lps tu keluar pulak fiza failkan penceraian.so betul la khabar angin selama ini.apa2 pun saya doakan mereka berbaik semula k.

    0

    0
  35. alo says:

    napa beb? jgn la camtu.. klu ada problem, berbincanglah… klu sakit, berubatlah.. jgn la bercerai berai. aku nak nangis la bila dgr org bercerai-berai cam nie…

    0

    0
  36. aku anak melayu says:

    Perkahwinan Adam AF dan Fiza Elite sememangnya mendapat perhatian ramai apabila dilangsungkan bulan lalu. Ramai yang memuji kesederhanaan majlis pernikahan mereka. Malah ramai yang menyatakan pasangan ini secocok, umpama pinang dibelah dua dan sejuk mata memandang(****PASANGAN BAHAGIA)…NIE YEOP NARA YANG TULIS GAK…mmm

    0

    0
  37. Anonymous says:

    MMM artis kahwin cerai x abis2…

    Ni nak tunggu bila CT Nurhaliza lak nak cerai…..

    0

    0
  38. ely sue says:

    aptb……………….xsmpai setahun kot dorg ni…………….

    0

    0
  39. Anonymous says:

    Mcm bapok plak muka Adam ni

    0

    0
  40. minah jambu merah biru says:

    tu laaaa dulu gatal sangat nk kawinnnn ha skarang ape dh jadi…..kalau belom bersedia n iklas nk kawin buat kawinnnnn…ni mesti kawin tk iklas ni kan ….kawin asal bolehhhhhh aje janji kawin … adam ni pon satu nk jamah aje ke ? kalau tk sesuai kawin ngan minah tudong buat ape kawin ! dh tau minah tudong tk boleh bawak ke tepi ke tengah lagi2 nk kawin ngan minah tudong kalau jambu tkpe la jugak huh !

    0

    0
    • Anonymous says:

      Eh minah , fiza ni kira cantik la jgk .
      Kalau ko nk compare gan Rabecca tu, bila dia pakai baju camel toe merah .
      Comfirm geli

      0

      0
      • minah jambu merah biru says:

        memang betol cakap kau tu…minah jambu memang tk bekenan ngan pakaian rbecca tu…lebih baik bekemban dari pakai macm pakaian merah yg Nampak pepek dia tu huh !! kalau jambu tkpe !!

        0

        0
  41. Mungkin bila nanti says:

    Aku rasa Adam n Fiza ni sebenarnya saling menyayangi cuma ada sesuatu yang kita tak tahu,jgn menyalahkan Fiza pasal memohon penceraian,mana tau sebenarnya mengalah untuk kebahagiaan Adam. Kalau korang perasan n ikuti perkembangan majlis perkahwinan mereka dulu,ada tak korang nampak Gambar kahwin mereka yang ada Gmbr ibu bapa Adam?rasanya takde.Selama beberapa bulan perkahwinan mereka rasanye Fiza tak pernah post gambar di ig mereka ada balik bercuti di sabah. Takkan ibubapa adam tak teringin adam buat majlis untuk sedangkan Adam anak lelaki pertama,Famili adam pun bukan orang biasa di sabah tu kalau tak silap Adam cucu bekas TYT disabah,keluarga Adam dikira berada. .Disini mcm ada sedikit keraguan,sapa tahu kan?sy cuma teka. Apa2 pun mudah2an Jodoh mereka masih panjang,aku tau sebenarnya sangat sayangkan Adam.Dr luahan di ig Fiza nampak sangat yg Fiza sgt kecewa dan putus Asa. Npk sangat Adam pun sygkan Fiza.

    0

    0
  42. Mungkin bila nanti says:

    Kita tak tahu apa yang berlaku,mungkin mereka ok dan saling menyayangi,mungkin masalah bukan datang dari mereka tetapi mungkin ada sesuatu yang menyebabkan salah seorang mengalah dan berkorban.

    0

    0
  43. bini orang says:

    musim retis mengejar title janda.. aq pon ari2 gado dgn laki aq.. harap2 aq x tergolong dlm kalangan janda jugak 1 ari nnt.. taun pertama ni memg byk dugaan wehhhh!!! poning palo den

    0

    0
  44. […] Fiza Elite Sah Failkan Penceraian, Perbicaraan Disebut Isnin Depan (82) […]

    0

    0
  45. […] Fiza Elite Sah Failkan Penceraian, Perbicaraan Disebut Isnin Depan (83) […]

    0

    0