Written by AbangNara | December 28th, 2009

Salam semua pembaca-pembaca tegar (tak tegar pon salam gak…) Beautiful Nara.

Lagi 6 hari je nih sebelum gathering Beautiful Nara , sapa yg rasa-rasa boleh join tu marilah.

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana (mungkin berubah)

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biru, kasut biru pon OK

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So ni KakNara nak clarify, so far mmg tak ramai lah yg dah byr duit komitmen tu. Kalau sikit benorr yg datangnya, kita buat kat kedai makan yg best lah.  Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

Haaa, yg lain ni apa cerita?? Komen banyak2 takkan takut nak jumpa berkenalan kot?  huhuhu. Sila email ke lorongsetia8[a]gmail.com. Yg belum membuat bayaran/nak cancel/ada masalah apa2 pon email jugak ya, jgn diam membisu seribu bahasa ya~~~~ Jumpa di sana!!



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

367 responses to Final Call:Gathering Beautiful Nara

  1. pEnArI pOcO2 says:

    lg2 aku first…

    0
    0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    aku x g…syg aaar…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      poco…akak pun x g huhuhu…
      klu 9hb tu leh gak sbb mmg g KL, jemput my inlaws dr Kuching diaorg cuti2 Malaysia kat semenanjung nih….

      0
      0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    biru…
    mata pon biru gak…
    everything is in blue…
    lipstik biru (yerk…comot…!)

    0
    0
  4. nic@pet says:

    ayat ni paling tak tahan

    Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

    0
    0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    yg kompem dtg kat atas tuh…nama lain2 arr…
    diorg pengomen kat sini tp x tau mana satu…

    0
    0
  6. Zaza Muhammad says:

    huhuhu,,,aku xble join.. 9hb baru nk g KL
    Semoga geng2 BN bergumbira hendaknye disamping mengeratkan ukhuwah..

    0
    0
  7. hantupensil says:

    kak nara….
    nak bayar lmbat ckit nih..
    gaji xmsyuk lagii….

    0
    0
  8. aMmey says:

    ammey da spender ja biru
    huhu……………………..

    0
    0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    tenet cam kura-kura…

    0
    0
  10. jus says:

    jgn takut nak bagi air kencing kalau kena cekup!!!

    0
    0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    next time buat ler kat swak lak…
    pantai damai…besh3…

    0
    0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    meh dtg swak, aku blanje mkn…

    0
    0
  13. anNeDeSiLva says:

    yuhuuu…
    pengkomen kipas susah mati beutifulnara taw..heheheh
    kak nara this evening compom anne bank in..
    sory lambat..
    baru baik dr sakit..
    mggu lpas MC then tak kur..
    tu yg tak dapek bank in…
    tak sabar nie…heheheh
    this week we will meet..

    0
    0
  14. aries_april says:

    time aries p cameron…
    kjdia tu jd dpn mata aries..
    ngeri giler tngk….

    0
    0
  15. EclipsE says:

    aku dh beli baju gathering…
    kat soping complex aku tgk wrna biru…
    smpi umah hijau daa…
    aku rabun wrna ape?huhuhu

    0
    0
  16. anNeDeSiLva says:

    aries strawbery kering anne mana?
    ada beli x?

    0
    0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    trus trang aku ckp, jgn terasa lak yerk…
    pengalaman aku naik bas xpress kat sjung, dr utara g selatan…
    diorg bwk bas mmg laju2 cam nak kejar sesuatu…
    habis motosikalis, protonis, peroduanis n whatever lar, di overtake drbr bas nih…
    giler aaarrr…xpikio pasal keselamatan…
    naik seram lak aku kalo mcm nih…

    0
    0
  18. anNeDeSiLva says:

    kalau sani tu muda hensem anne pon nak..hehehhe

    0
    0
  19. eclipse says:

    kak nara klu xjd p tasek nk bt kt mn lak?
    cptla ckp…xcited nak tau ney…

    0
    0
  20. aries_april says:

    nnt jmpa korang…
    nk pluk cium ja…
    huhuhuhuhuhu

    0
    0
  21. Kak Nara says:

    ada org terasa ke? alaa gurau2 manja laa korang ni

    …bukan per, kalau tak yg bagi2 nama tu senyap ajaa….nak gi ke taknak. tu je kaknara nak tauu

    0
    0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    next month aku g KL, ingat nak amik cuti seminggu…
    nak g shopping aper2 yg patot kat KL…

    0
    0
  23. EclipsE says:

    aries ko dtg cni ari ape??

    0
    0
  24. EclipsE says:

    nti celeb8 new year ker aries?
    ko tdo mn nti??

    0
    0
  25. jus says:

    poco,kelak jangkit sa’al sidak lain kelak…

    0
    0
  26. blackberry00 says:

    baru msk opis aq ni…
    de sesaper tak..???

    0
    0
  27. EclipsE says:

    aku new year keje………….tannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
  28. pEnArI pOcO2 says:

    pet, aper ler punyer SENGAL tol ko nih…
    ingat ‘ktk’ tuh katak ker….
    KITAK ler…maknanyer AWAK…
    ceh…bkn padi sebarang padi…!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
  29. nic@pet says:

    mana antu p…..

    0
    0
  30. EclipsE says:

    kak nara nti abg nara dtg x bwk gf dia??

    0
    0
  31. aries_april says:

    sapa yg nk p gath x byr g?

    0
    0
  32. EclipsE says:

    aku xbyr lg…
    aku org miskin…
    duit xde…
    pet tlg sponsor i….plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
  33. pEnArI pOcO2 says:

    TENSENNNNNNNNNNNNNNNNNNN…
    black pon dah ilangggggggggggggg…

    0
    0
  34. puteriaquarius81 says:

    huhuhu kak naraaaaaaaaaaaaaa… nk join tp xleh.. huhu tolooooooooooooooong

    0
    0
  35. aries_april says:

    mn yg lain ar?

    0
    0
  36. nic@pet says:

    awekcun n baby manja p ke x ek….

    semalan dia msg aku kat enset lupe lak nak tanya

    0
    0
  37. jed hijau says:

    ….wah….sumenya sonok nak jumpe ye…..

    bye….

    0
    0
  38. anNeDeSiLva says:

    anne this evening bank in..heheheh

    0
    0
  39. blackberry00 says:

    i try my best….

    0
    0
  40. blackberry00 says:

    next door, plizzzzzzzzzzzz

    0
    0
  41. singa_ ganaz says:

    ada gathering ke… dh berzaman tak jenguk huhuhu…..

    tak berkesempatan… ada kt shanghai….

    tapi xpe.. selalu je jumpa abg nara auww…..

    ;-)

    0
    0
  42. blackberry00 says:

    honestly…
    tak sabaw asenye nk jumpe uowls…

    pet ngn antu, korg mesti kacak dan gagah perkasa
    aries, violet, anne, eclipse, fifie dll mesti comei2

    0
    0
  43. blackberry00 says:

    morning all….

    0
    0
  44. nic@pet says:

    moning u alll… korang nak dok umah mana ni

    0
    0
  45. nic@pet says:

    AKU DAH KOMEN PUN KAT semut yang sesat kat BN 2… heheheh…..

    0
    0
  46. anNeDeSiLva says:

    morning korg…
    kat snie kew?

    0
    0
    • nic@pet says:

      kat cini ler……black yang cari umah ni hehehhe

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hei peetttt…
        sukahati jek eh ko kata ko paling berkuasa kat sni selepas KAK NARA AND ABG NARA…
        kuang asam eh kooo….
        libas ko sat g..
        semut kecik ko tak takot ni KAK ANNE singa laut ko takut x??

        0
        0
        • nic@pet says:

          hehehhehe…. bagi semut 2 tajut cket gan aku…..

          lupe ler tadi… kat ko anne…heheheh ko gan kak lady lagi berkuasa kan…hhehehhe

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          tu yg aku heran bin pelik tu…
          ko tu org kanan anne tp bole lupa kat kami2 nie…
          hurmm..
          kena hukuman ko nie pet..
          tak l;eh kasik can..heheheheheh…

          0
          0
        • nic@pet says:

          huhuhu….. ketua geng parang marah ni…….sory bossssssssss

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          mang mara…
          takpe hukuman akan anne pk kan lpas tahun baru nanti…

          0
          0
  47. anNeDeSiLva says:

    mana yg lelain nie??

    0
    0
  48. aries_april says:

    napa ni?????????????????/

    0
    0
  49. anNeDeSiLva says:

    korangsss..
    masukla..
    mailaaa….
    mailaa….

    0
    0
  50. anNeDeSiLva says:

    Pernah ada..
    Rasa Cinta..
    Antara kita kini inggal kenangan…….

    0
    0
  51. aries_april says:

    asl la sengal sngt mmat kat page sblah tu…cian pet…
    xper pet…
    we here…love u…

    0
    0
    • nic@pet says:

      mamat ke minah 2…..
      dia x suka kat aku sebab muka aku ader kat semua page 2…. heran tol aku gan orang mcm 2… aku kan rajin… 2 kat semua umah aku ader ler

      0
      0
      • aries_april says:

        nm dia cam mamat ja…whatever la sapa dia…don’t worry pet…
        kmi ttp dngn ko…
        love u always…

        0
        0
      • fifie says:

        ntah..sengal kuda betol.mamat ke minah ke ntah xdpt di kenal pasti.khunsa kot..hakhak

        pg2 dh meroyan.dahla msuk umh org xbg salam
        pastu nk kutuk2 lak..salah umah la beb..g masuk jel sane..haha

        0
        0
        • nic@pet says:

          aku rasa ORANG KAT ASTAS PELACUR>>> 2 YANG KOL 3 PAGI X TIDOR LAGI 2… LEPAS LAYANG CASTUMOR 2…..
          XPUN XPUAS MAIN GAN BINI TAU LAKI DIA…. NAK LEPAS GERAM MARAH KAT AKU LAK KAN……..

          HERAN2 MANUSIA MCM NI

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          PET…
          takmo ckp mcm tu..
          biar org kata kita..
          jgn kita kata org..
          bila kita ckp mcm ni seolah2 kita pon sama mcm dia..

          0
          0
        • nic@pet says:

          ok2… tarik balik kata2 kat atas simpan dalam peti besi… heheheh…….

          sori ek orang yang kutuk aku 2…. terlepas cakap ler pulak kat ko…..
          kecian kat ko…..

          jadi bahan lak ari ni…..

          tp kalo ko nak jadi kawan aku no hal jer,,, heeheh

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          betol..
          kadang2 org mcm ni lg dilayan lg kuang asam..
          so biorkan./..

          0
          0
        • nic@pet says:

          huhuhu…. nant2 dia akan jadi kawan kita gak 2…..
          tp tme 2 dia akan tukar nama ler kot

          0
          0
  52. aries_april says:

    lately..bnyk sngt langau kat BN…
    sapa nk stay kat BN ni…stay ja lah…yg cr psl tu napa?
    sometimes tu rs plik ngan mnsia..krna prlu brgduh…pdhl kita sma ja mnsia…
    tmbh2x kta sm2x mlyu n islm…
    napa prlu brgduh…???? ALLAH xprn ajr kita jdi cam ni…

    0
    0
    • aMmey says:

      aries napa ni…

      0
      0
    • nic@pet says:

      hehehe BURIN 2 ape aries,,, boring ker……
      hehehe….

      aku manusia paling kental kat BN ni selepas BB ler….
      jadi x kental gan semut itam 2

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      biasala tu aries..
      sbb kita tak betentang mata..
      kadang2 takde langau mcm ni tak best gak,…
      baru adventure…hahhaha
      biarla dorg..
      as long as kita tak kacau org sudehh./..

      0
      0
      • nic@pet says:

        tau xper… ader gak modal nak cter kan…..
        nasib baik dia kutuk aku… kalo dia kutuk korang msti korang merajuk ni……

        heheh…… TP AYAT MAKCIK LILY dah ok cket skrang ni

        0
        0
      • aries_april says:

        tul ckp anne..
        tp xnk lah kta cam tu…
        ati orng lain kta kna jg jg…
        napa hrs brgdh klau tu bkn pnca nya…msng2x kat sni dh dwsa…mature la skit fkr…

        0
        0
        • nic@pet says:

          biar jelah dia 2…. xder modal nak komen pasal AWAL dia komen aku lak….. hehehhe….. HANGAT2…. AKU LAGI POPULER DARI AWAL 2 BEB

          0
          0
  53. aries_april says:

    klau apa trjdi…kita orng akn backing ko…
    sbr pet ya???????? Kta orng kat sni knl ko..
    jgn rsau…frgt it about that guy…
    life must go on…

    0
    0
    • nic@pet says:

      aku x heran ler gan komen dia….. seronok lak aku rasa ader orang luar perasan tentang komen2 aku ni

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        dlm dunia ni kita tak bole paksa semua org utk sukakan kita…

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        pet, aku xpasan ape yg da t’jd kat ko..
        ri ni aku bz sket..
        tp aku da lanyak blk komen dia kat umah awal

        ko sonok, aku lg sonok pet!

        0
        0
  54. anNeDeSiLva says:

    relaxla korg..
    jgn cepat melatah..
    anne pon dh lalu kena kutuk2 nie..
    wat dunno jekk..huhuh

    0
    0
  55. aries_april says:

    PET…KLAU ORNG TU KTA ARIES…
    CONPON ARIES MRJUK…

    0
    0
  56. AG JUNIOR says:

    aku nak sarap dulu ae..
    korg tgu aku..
    kang cite blk ape yg da t’jd selanjutnya…

    0
    0
  57. anNeDeSiLva says:

    umah baru..

    0
    0
  58. blackberry00 says:

    umah sebelah..

    0
    0
  59. aries_april says:

    ok lah u all…aries klaur jab ya?
    nnt after lunch kta jmpa.aries da meeting ni…psl annual dinner,,,
    ummuah..love u all…pet…remember…what heppened yr trjdi..
    we all kat BN ni always support ko..
    biarkan apa dia nk kta…jnji hbgn kta kat BN ni sntsa brtrsan…

    0
    0
  60. pembaca biasa says:

    ishhh pening kepala nak baca komen pasal artis….sume sibuk chat lak sini…add je la facebook ke ym ke….chat la korang pepuas….camni hits bn naik dek org yang sama je komen berpuluh kali……kecoh tol aaa korang ni….

    0
    0
    • awekmas says:

      hihihi sabaq jalah PEMBACA BIASA…i pun x dapat p coz i ada route flight ..enjoy urself frens….=)

      0
      0
  61. damia zahra says:

    ngengader tol nara neh..maner ader takot nak juper?..ish ish ish..x elok tol! sib baek aku duk kat obesi..klu tak aku mai gak gathering tu taw..saper yg tanak p..aku nak p gak la….huhuhu! next time jer la ek..

    0
    0
  62. good blog thank you Take care and try to understand that Only health is wealth and including the good advice in you weblog and suggest then other pregnancy ladies and show maintain the pregnancy gallery pictures..

    0
    0