Written by AbangNara | December 28th, 2009

Salam semua pembaca-pembaca tegar (tak tegar pon salam gak…) Beautiful Nara.

Lagi 6 hari je nih sebelum gathering Beautiful Nara , sapa yg rasa-rasa boleh join tu marilah.

Gathering Beautiful Nara ni kompem tau 2hb Januari 2010.

Tempat : Taman Tasik Perdana (mungkin berubah)

Tema : Birruuuuuuu, pakai jelah apa2 yg biru, kasut biru pon OK

Time : Kol 2 hingga 6

Aktiviti : Berkenal-kenalan & Macam-macam lagi  yg menariktertarik

So ni KakNara nak clarify, so far mmg tak ramai lah yg dah byr duit komitmen tu. Kalau sikit benorr yg datangnya, kita buat kat kedai makan yg best lah.  Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

Haaa, yg lain ni apa cerita?? Komen banyak2 takkan takut nak jumpa berkenalan kot?  huhuhu. Sila email ke lorongsetia8[a]gmail.com. Yg belum membuat bayaran/nak cancel/ada masalah apa2 pon email jugak ya, jgn diam membisu seribu bahasa ya~~~~ Jumpa di sana!!



PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

367 responses to Final Call:Gathering Beautiful Nara

  1. pEnArI pOcO2 says:

    lg2 aku first…

    0
    0
    • [email protected] says:

      POYO ah poco… ni ler yang aku tunggu2

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        nasib ler…
        ko lg poyo, leh tlmbt…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,, aku tengah layan YM gan member KOLEJ aku dulu ler

          0
          0
        • selamat berGATHERING sumer.. :)

          0
          0
  2. pEnArI pOcO2 says:

    aku x g…syg aaar…

    0
    0
    • Zaza Muhammad says:

      poco…akak pun x g huhuhu…
      klu 9hb tu leh gak sbb mmg g KL, jemput my inlaws dr Kuching diaorg cuti2 Malaysia kat semenanjung nih….

      0
      0
  3. pEnArI pOcO2 says:

    biru…
    mata pon biru gak…
    everything is in blue…
    lipstik biru (yerk…comot…!)

    0
    0
  4. [email protected] says:

    ayat ni paling tak tahan

    Pembaca tegar BeautifulNara yg sporting & cool yg nak datang gathering ialah Anne, Aries, Eclipse, Pet, Ctie, AppleGreen,Hantu Pensil, Asmawati & 5kawan, Aien, RoryMarie, Tasminelisa, Mohd Akif & 3kawan..

    0
    0
    • pEnArI pOcO2 says:

      jd aku dikira x sporting & cool lar aaarrr…
      huhuhuhu…
      aper nk wat, daki gunung lg beshhhh dari mkn2…
      kolestrol naik…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,, ko di tahap lain poco MD akif 2 sapa ek

        0
        0
    • violet says:

      ye la…ko kan pembaca tegar…huhuhu

      0
      0
      • hantupensil says:

        ko xdtg ke violet..
        ceh…

        0
        0
        • violet says:

          aku ??
          la kan aku ckp
          law setel pndh opis nih
          aku mai la
          walaupun kak nara x kasi aku mkn..

          ko la blnja aku..
          mkn kt tmpt len
          :)

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu… VIO….heheh…. ayat mintak simpati gan kak nara ni

          0
          0
        • violet says:

          huhu…xla
          aku x nk compom
          coz tkt x jd kan
          karang ckp aku tipu lak
          huhu…
          blh je..hal aku setel aku leh p

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko x pujuk kak Pin p ker

          0
          0
  5. pEnArI pOcO2 says:

    yg kompem dtg kat atas tuh…nama lain2 arr…
    diorg pengomen kat sini tp x tau mana satu…

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku bawak SORANG KAWAN KAK NARA Xcakap lak… SEDIH AKU

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        kak nara ok jerk…
        ko bawak lar 50 skali kawan ko…

        0
        0
        • [email protected] says:

          xder yang nak p ler…. ramai yang nak balik KAMPUNG

          0
          0
  6. Zaza Muhammad says:

    huhuhu,,,aku xble join.. 9hb baru nk g KL
    Semoga geng2 BN bergumbira hendaknye disamping mengeratkan ukhuwah..

    0
    0
    • [email protected] says:

      jom ler join…. datang awal cket… aku 31 siap ambik cuti lagi… walau pun DOK KL… wah3

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yeahhhh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        hehehhe……
        mintak poco belikan tiket SANI Xpres

        0
        0
      • Zaza Muhammad says:

        huhuhu..diri ku nun jauh di terengganu apa leh wak. kang dok apply cuti tiap2 minggu free2 kena sound ngan bos… sbb 10hb tu dah apply cuti lor..

        0
        0
        • violet says:

          kesian yg jauh2 nih…
          isk isk

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu… nant kita mintak kak nara buat kat MERSING N PULAU PEHENTIAN ek….

          0
          0
        • violet says:

          law kt MERSING
          kompom aku dtg
          negeri aku.
          ;)

          0
          0
        • Zaza Muhammad says:

          tol tu…teringin siot nk jupe engkorang seme. tp apa leh wak ade komitmen lain. klu dok area2 KL atau selangor no hal, awal2 dah kompem hehehhe…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu… kan 1 ari bulan cuti ler ler datang,,,,,,

          nant kita mintak kak nara buat kat 14 buah negeri KAT MALAYSIA mintk PM bayar kos semua……

          1 malaysia kan

          0
          0
  7. hantupensil says:

    kak nara….
    nak bayar lmbat ckit nih..
    gaji xmsyuk lagii….

    0
    0
    • violet says:

      ala gedik jer..
      huhuhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu

        0
        0
      • hantupensil says:

        btul ar…
        bos aku pg honeyymoon plak…

        0
        0
    • pEnArI pOcO2 says:

      alaaa…byr lar pakai kredit kad…
      senang…

      0
      0
      • [email protected] says:

        xpun buat laon gan aku…. tapi kener bayar 3kali LIPAT… ayat indon lak aku pijam

        0
        0
  8. aMmey says:

    ammey da spender ja biru
    huhu……………………..

    0
    0
    • [email protected] says:

      ko pakai spender 2 buat tudung mcm TOK TI

      0
      0
    • hantupensil says:

      ayaaaaa…
      paki spender bitu pun nak habaq emey nih..
      huhuhu

      0
      0
      • [email protected] says:

        kita PENGOMEN TELEPAS CAKAP AMMEY NI

        0
        0
        • AG JUNIOR says:

          aik.. sket je yg kompem dtg?
          bia btl ni….

          0
          0
        • [email protected] says:

          ko p ler AG

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          nak g ke x…
          t’cabar gak ngan kata2 kak nara..
          takat komen byk2 xbran dtg ke…
          adus!
          tp aku rase aku bkn p’komen plg byk dan t’pedas kot…

          0
          0
        • hantupensil says:

          jom la AG…
          xkan xberani dtg kot..
          huhuhuh

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          jgn ler perli aku…huhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,,, nak buat mcm mana mulut kak nara memang pedas pun……

          DULU AKU KENER MARAH GLER2 GAN KAK NARA….
          HEHEHE… TME 2 K XMASUK LAGI BN NI KOT AG

          0
          0
        • aMmey says:

          aku xp cz dh nk stat stady
          lgpn da date gan doktor gg

          0
          0
        • [email protected] says:

          ape2 jelah korang…..no hal punyer

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          antu; ko xikhlas ajak aku ae..
          poco; ko terasa ke..
          hehe.. aku rase ape yg ko rase
          pet; ko kene mrh nape?
          cite sket..
          aku xmsk lg ar tu

          0
          0
        • hantupensil says:

          iklas la AG oii…
          huhuhuhu… rmai2 baru la meriah ckit..

          0
          0
  9. pEnArI pOcO2 says:

    tenet cam kura-kura…

    0
    0
    • hantupensil says:

      jgn ko jadi kura2 da la poco2..
      hehehe

      0
      0
    • violet says:

      tenet cm siput sedut di masak lemak pun ada

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        kura2 kan best…penyabar…

        0
        0
        • [email protected] says:

          siput [email protected]

          0
          0
  10. jus says:

    jgn takut nak bagi air kencing kalau kena cekup!!!

    0
    0
    • hantupensil says:

      salah port ni bro…

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      aper kehai nih…?
      saper2 yg nak bagi air kencing kat gathering nanti…?
      kah kah kah kah……………………….

      0
      0
      • [email protected] says:

        nak jadi pengomen TEGAR gak ker

        0
        0
  11. pEnArI pOcO2 says:

    next time buat ler kat swak lak…
    pantai damai…besh3…

    0
    0
    • aries_april says:

      ko ja p kat situ…

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        alaa…
        korang kalo bg tiket pree, mau x muat satu belon…

        0
        0
        • [email protected] says:

          huhuhu,,, naik SANI xpres xleh sampai ker….

          SALAH SORANG PELAKON YANG DAH JADI KAYA DATO SANI SALLEH

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ko p lar naik xpres sani…
          ader jalan kat dasar laut tuh…

          yeke…?
          bkn SANIsah Huri…?

          0
          0
        • [email protected] says:

          SANI SAlleh ler

          0
          0
        • aries_april says:

          asal sani udah la….

          0
          0
  12. pEnArI pOcO2 says:

    meh dtg swak, aku blanje mkn…

    0
    0
    • [email protected] says:

      KO BANK JER DUIT KAT AKAUN AKU NANT AKUN BELANJA DIRI AKU SENDIRI KAT CNI POCO

      0
      0
    • hantupensil says:

      ok2…
      nanti kitaorang wat rombongan pi srawak..
      nek bas sani ekspress…

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        TAK NAK NAIK SANI..
        takottt woooo…..

        0
        0
        • [email protected] says:

          ambik jer sani 2 jadi laki ko anne… umur dia baru 33… muda lagi…

          tp tme dia jadi penyanyi lagu dia entah ape2 jer

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          sani syarikat baru kan?
          sblm ni rase xpenah bas dorg eksiden
          baru fes time jd senye..

          0
          0
        • [email protected] says:

          yup… SANI ni siap ader hotel sendiri lagi ni… kaya siot Datuk sani ni

          0
          0
  13. anNeDeSiLva says:

    yuhuuu…
    pengkomen kipas susah mati beutifulnara taw..heheheh
    kak nara this evening compom anne bank in..
    sory lambat..
    baru baik dr sakit..
    mggu lpas MC then tak kur..
    tu yg tak dapek bank in…
    tak sabar nie…heheheh
    this week we will meet..

    0
    0
    • aries_april says:

      tk sbr nk jmpa korang….

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu x sabar nak jupe aku ker

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        yup…
        tak lama lg..

        0
        0
        • [email protected] says:

          kalo tak ikut tema mcm mana

          0
          0
        • aries_april says:

          pet biru tau…
          ko jgn kuning lak….

          0
          0
        • [email protected] says:

          pakai 12 warna LUNA nant aku p sana

          0
          0
  14. aries_april says:

    time aries p cameron…
    kjdia tu jd dpn mata aries..
    ngeri giler tngk….

    0
    0
    • [email protected] says:

      yeker,,,, citer pasal SANI lak ke ni

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      kejadian ape??
      mcmana tripp?
      best tak???
      strawbery kering anne ada beli x??hehehe

      0
      0
      • [email protected] says:

        mcm2 anne tanya ni

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        td ade gak member kate nak genting ada kejadian cenggitu
        aduh.. takut aje aku ni..

        0
        0
      • aries_april says:

        xcident kat jelapang…

        time tu tngh mlm…
        aries h tido…
        adk yg kjtkan kata ada xcident…
        time aries ada kat sna…
        bru 6 orng yg mati…
        bla aries smpai cmron dngr news kta 10 orng dh..
        truk giler bus tu…

        pnmpang kat ats tu ckp…
        b4 5 mnt nk xcident…
        driver tu dh kiri kanan bwa…
        tiba2x dngr bnyi kuat ja…

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku selalu balik kelantan baik bas SANI ….. selesa bas 2

          0
          0
        • aries_april says:

          asl ko x nk keta ja pet?

          0
          0
        • fifie says:

          slesa tp mcm x selamat la bus double decker nih..

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          aries, eksiden sani tu ke?
          ei.. mesti takut kan…

          0
          0
        • [email protected] says:

          penat ler naik keter……

          0
          0
        • hantupensil says:

          len kali kite jalan kaki jek nak pg memane..
          slmat ckit..
          heheh

          0
          0
        • fifie says:

          jln kaki pon sat g ade org ragut2..xslamat jugak la antoo..

          0
          0
        • [email protected] says:

          kalo dah nak mati xyah jalan pun mati…. tengah2 komen BN kener serangan jantung leh mati gak

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          kalau dh sampai ajal jalan kaki pon ko leh mati antu..
          tetibe jalan ko sawan ke ape ke..
          dh ajal dia tertulis mcm tu..

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          jln kaki pun xselamat la antu…
          kalo kene langgar, kan xselamat gak tu!
          kite mane tau benda nak jadi ni…

          0
          0
        • aries_april says:

          huhuhu…bla nk smpai antu?

          pet…
          next time ko ambl site ats…save skit…

          tp klau nk tmu allah..
          cam na pn leh temu kan?

          0
          0
        • AG JUNIOR says:

          pet.. aduh ko ni..
          xnak aku la komen2 kat bn nih!
          kang jd mcm ko ckp kang…
          abis aku…
          lg2 bile bace ko punye komen

          0
          0
  15. EclipsE says:

    aku dh beli baju gathering…
    kat soping complex aku tgk wrna biru…
    smpi umah hijau daa…
    aku rabun wrna ape?huhuhu

    0
    0
    • aries_april says:

      huhuhuh…sma la kita….

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      eclipse, ko wat lawak ar..
      haha…

      0
      0
    • anNeDeSiLva says:

      hahahhaha..
      anne pon dh ada…
      tak payah pk2 dh..
      ko warna biru hijau keW?

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yeke…?
        aku ingat biru leh tukar jd merah…
        hijau rerupa nyer…
        kah kah kah kah…

        0
        0
      • [email protected] says:

        sma gan kawan yang aku nak bawak 2…. dia semangt beli baju… tbe war na xtau ijau tau biru… heheheh

        aku xbeli baju pun pakai jer yang mana ada

        0
        0
    • hantupensil says:

      erm..aku xde plak baju biru…
      nak pkai baju ape la nih…

      0
      0
  16. anNeDeSiLva says:

    aries strawbery kering anne mana?
    ada beli x?

    0
    0
  17. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    trus trang aku ckp, jgn terasa lak yerk…
    pengalaman aku naik bas xpress kat sjung, dr utara g selatan…
    diorg bwk bas mmg laju2 cam nak kejar sesuatu…
    habis motosikalis, protonis, peroduanis n whatever lar, di overtake drbr bas nih…
    giler aaarrr…xpikio pasal keselamatan…
    naik seram lak aku kalo mcm nih…

    0
    0
    • hantupensil says:

      malesia buleh la..
      hehehe… mmg kenyataan da pun..
      pnah aritu dari kl ke penang 3jam stengah jek bus tu mrempit..
      seram gilerr…

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,,,, TIKET ke AKHIRAT kalo korang naik bas skarang ni

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        merempit xhengat donia…
        ingat akhirat jerk…
        huuuuhhh…

        0
        0
    • fifie says:

      tula kan..ktorg yg drebanis ni pon takut kalo bas ptong2 ktorg..mmg laju gile.bape km/sejam ntah dorg bwk..

      0
      0
    • aries_april says:

      biasa la…
      lmbt kna complain…cpt pn kna…

      0
      0
      • [email protected] says:

        sebelum naik bas beli INSURAN banyak2

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        naik belon xder rempit2 nyer…
        huhuhu…

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          kita byr insuran, orglain lak merasa…
          TAK NAK…

          0
          0
        • [email protected] says:

          famli ko gak yang dapat

          0
          0
      • AG JUNIOR says:

        sape yg kite nak salahkan….

        0
        0
        • pEnArI pOcO2 says:

          salahkan diri sendiri sbb gatal sgt nak naik bas SANI…
          huhuhuhu…

          0
          0
        • [email protected] says:

          takdir dari ALLAH… maut kita x boleh nak elak….

          10 orang 2 kalo x meninggal sebab sani… dia akn meningal gak tme tbe masa 2

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          aku tau lar…

          0
          0
      • fifie says:

        drebar tu kna anggap die bwk bus tu mcm gak die bwk family die sndiri..safety 1st

        0
        0
  18. anNeDeSiLva says:

    kalau sani tu muda hensem anne pon nak..hehehhe

    0
    0
    • [email protected] says:

      ensem gak ler…Sani Salleh yang dahulu pernah menganggotai kumpulan Impression bersama Eizlan Yusof & Norman Hakim.

      kumpulan penyanyi esem2 yang tak laku

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yeke…
        asal leh dpt title datuk lak…?

        0
        0
      • [email protected] says:

        dia kaya raya ler,,, heheheh… usahawan ber jaya …. ader 3 SYARIKAT SENDIRI sani xpres hotel sani n entah ape satu lagi

        0
        0
    • aries_april says:

      leh…krng ko msuk sni lbh krng si zizie ngan bung ja….

      0
      0
      • [email protected] says:

        pahang dah bagi DATO dah kat 2 bulan JUN ari 2

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        hahahahha..
        xhengenn..

        0
        0
  19. eclipse says:

    kak nara klu xjd p tasek nk bt kt mn lak?
    cptla ckp…xcited nak tau ney…

    0
    0
  20. aries_april says:

    nnt jmpa korang…
    nk pluk cium ja…
    huhuhuhuhuhu

    0
    0
  21. Kak Nara says:

    ada org terasa ke? alaa gurau2 manja laa korang ni

    …bukan per, kalau tak yg bagi2 nama tu senyap ajaa….nak gi ke taknak. tu je kaknara nak tauu

    0
    0
    • aries_april says:

      tul tu akak….

      0
      0
    • [email protected] says:

      kak nara pujuk poco 2

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        yeaahhh…aku x terasa sama sekali…aku ni kan baik kan kan kan…
        pujuk ler aku…gerenti xdpt g nyer, aritu aku tgh syok2 mendaki gunong santubong nak jumpe putri sejinjang kat puncak…
        huhuhu…

        0
        0
    • AG JUNIOR says:

      respon gak kak nara ngan kite2 ni yer…
      AG xterasa pun.. rase sket2 je..
      heeee…………

      0
      0
    • hantupensil says:

      last byar bile kak nara…

      0
      0
      • EclipsE says:

        SBLM 11.59 PM…

        0
        0
      • pEnArI pOcO2 says:

        02 jan 2011…

        0
        0
      • aries_april says:

        31 antu….

        0
        0
        • hantupensil says:

          lmbat lagi…
          sempat la aku jual tin2 kosong ngan surat khabar lame nih… nak byar duit gathering

          0
          0
      • [email protected] says:

        30 tau 31 kak nara cakap ari 2

        0
        0
  22. pEnArI pOcO2 says:

    korang…
    next month aku g KL, ingat nak amik cuti seminggu…
    nak g shopping aper2 yg patot kat KL…

    0
    0
    • EclipsE says:

      sopingla kat pavilion…garden ker….best…
      skrg YES…

      0
      0
      • [email protected] says:

        dia nak p tme YES dah habis

        0
        0
      • aries_april says:

        poco ko bwa ja 10k..
        aries ambl cti tman kan ko…..

        0
        0
    • hantupensil says:

      pi shoping kat PS je la poco2…
      hehehe…

      0
      0
    • Kak Nara says:

      haa dtg kl roger kaknara kita buat gathering 2org

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhu ati2 kak nara nak promok insuran 2

        0
        0
        • hantupensil says:

          ke ko pun nak promote gak pet..
          hahaha

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          aku nk jumpa datuk sani nnti…

          0
          0
        • [email protected] says:

          xnak bagi kak nara ambik poco2 sebenarnya… huhuhu,,, buat apat poyo

          0
          0
      • pEnArI pOcO2 says:

        heheheehhe…no prob…
        target nk g butik rimba…
        itu pon kalo jadi g sana…
        byk tmpt shopping nih…blur lak jdnyer…

        0
        0
  23. EclipsE says:

    aries ko dtg cni ari ape??

    0
    0
    • aries_april says:

      31 mlm…
      napa?

      0
      0
    • [email protected] says:

      ko asyik bukak kotak baru jer… x sempat aku nak kejar

      0
      0
      • aries_april says:

        ko warming up x tdi?
        tu yg smput x leh mngejar….

        0
        0
        • [email protected] says:

          2 ah pasal…. laju tol korang ni

          0
          0
  24. EclipsE says:

    nti celeb8 new year ker aries?
    ko tdo mn nti??

    0
    0
    • aries_april says:

      cele ats train…
      heheheheheheeh
      :-)

      stay h alam…

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      tdo kat atas pokok krismas…

      0
      0
      • [email protected] says:

        BB laju tol bukak kotak lain… pening aku

        0
        0
  25. jus says:

    poco,kelak jangkit sa’al sidak lain kelak…

    0
    0
    • [email protected] says:

      dah guna bahasa dia dah

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      jus, apsal jgkit sa’al indah…
      dakya ok bah…
      ktk org swak kah…?

      0
      0
      • [email protected] says:

        ktk org swak kah…? ( KATAK ORANG SARAWAK KE…. 2 masuk dia ek poco)

        0
        0
      • aries_april says:

        kamek orng mlysia tok…

        0
        0
    • hantupensil says:

      bhase ape dia ckp nih…
      ish2…

      0
      0
  26. blackberry00 says:

    baru msk opis aq ni…
    de sesaper tak..???

    0
    0
    • aries_april says:

      rmai …
      meh la..
      nk kna seru bru nk in….

      0
      0
    • [email protected] says:

      aku ader ni…. ari ko x call aku lagi kat ofice

      0
      0
    • EclipsE says:

      ade…memey ade…huhu

      0
      0
  27. EclipsE says:

    aku new year keje………….tannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

    0
    0
    • [email protected] says:

      kecian aku 31 dah ambik cuti nak sambut tahun baru… hehehhe

      0
      0
    • aries_april says:

      loh…
      ko ni…
      brjasa giler ngan offc ko tu napa?

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        sian kat bos dier…
        tu pasal aaar xleh cuti…

        0
        0
        • [email protected] says:

          ari pun dah xder orang kat ofice aku,,, ader 7 orang jer…. 20 orang lagi cuti

          0
          0
  28. pEnArI pOcO2 says:

    pet, aper ler punyer SENGAL tol ko nih…
    ingat ‘ktk’ tuh katak ker….
    KITAK ler…maknanyer AWAK…
    ceh…bkn padi sebarang padi…!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    • [email protected] says:

      huhuhu…. inagt katak…..huhu,,,,, KITAK2…. mcm orang asli perak lak cakap KITAK2 ni

      0
      0
  29. [email protected] says:

    mana antu p…..

    0
    0
  30. EclipsE says:

    kak nara nti abg nara dtg x bwk gf dia??

    0
    0
    • [email protected] says:

      dia dah REJEK cha….

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      gf dier kan dah byk kan bn nih…
      xleh2…

      0
      0
  31. aries_april says:

    sapa yg nk p gath x byr g?

    0
    0
    • [email protected] says:

      black dah ilang lak

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        antu dah ilang di dalam black…
        huhuhu…

        0
        0
      • aries_april says:

        tu la…
        bru nk tnya dia something….

        0
        0
        • [email protected] says:

          nak tanya aper kat black

          0
          0
        • aries_april says:

          rahsia wnita..
          heehehehehehehe

          0
          0
    • Kak Nara says:

      yg dah byr cuma aries 2org, pet 2 org, maria hally 2 org.

      haa mana tak risauu kan

      0
      0
      • aries_april says:

        xper akak…
        xda orng…
        kita p rya umah pet ja…..

        0
        0
      • [email protected] says:

        kak nara dah cuak 2…. heheheh

        0
        0
        • [email protected] says:

          nak p umah aku buat per,,,, hehehe… kita p ZOO jelah kalo xder orang

          0
          0
        • aries_april says:

          zoo bt pa?

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          maria hally tu saper ek…?
          adakah dier…???

          0
          0
    • hantupensil says:

      aku xbyar lagi…
      hehehe

      0
      0
  32. EclipsE says:

    aku xbyr lg…
    aku org miskin…
    duit xde…
    pet tlg sponsor i….plzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

    0
    0
    • aries_april says:

      bung kan ada…
      ko mnta la dia…
      stkt 25 bkn zizie nk mrh….

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        sian…
        tu lar, dulu bung nak kat ko…
        ko tolak yerk…
        skrg zizie lak yg dpt, no. 4 lg tuh…
        kalo ko nak, ko jadik lar yg ke 5 lak…
        ok…?

        0
        0
    • [email protected] says:

      huhu… orang kaya pun nak mintak gan aku ker.. huhuhu

      0
      0
    • hantupensil says:

      ko jual je la tin2 kosong nagn surat khabar mcm aku..
      hehehe

      0
      0
  33. pEnArI pOcO2 says:

    TENSENNNNNNNNNNNNNNNNNNN…
    black pon dah ilangggggggggggggg…

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku jer yang kental tegar kat BN ni dari kol 815 tadi lagi

      0
      0
    • blackberry00 says:

      ade nih…..
      tgh design baju apa nak dipake ari sabtu tok….

      0
      0
  34. puteriaquarius81 says:

    huhuhu kak naraaaaaaaaaaaaaa… nk join tp xleh.. huhu tolooooooooooooooong

    0
    0
    • [email protected] says:

      put p ler

      0
      0
    • aries_april says:

      napa put??????

      0
      0
    • hantupensil says:

      lor nape ko xjoin?
      ko nak kawen ke?hehehe

      0
      0
  35. aries_april says:

    mn yg lain ar?

    0
    0
    • [email protected] says:

      semua dah ilang

      0
      0
  36. [email protected] says:

    awekcun n baby manja p ke x ek….

    semalan dia msg aku kat enset lupe lak nak tanya

    0
    0
    • aries_april says:

      cam x meriah ja…
      x rmai pn yg nk p…

      0
      0
    • pEnArI pOcO2 says:

      yelar…dah dpt awek yg cun dan manja, ko bleh jd lupe…
      DASAR LELAKI mmg camtuh…

      0
      0
      • [email protected] says:

        poyo ko ni poco.. hehe

        aries xtau le meriah ke x

        0
        0
      • fifie says:

        hahaha sokong poco..

        0
        0
      • aries_april says:

        napa kata dia cam tu poco…cian dia…

        0
        0
        • [email protected] says:

          sampai ati ko kan poco

          0
          0
        • pEnArI pOcO2 says:

          ATI AKU MMG X SAMPAI KAT KO LAR PET…
          wakakakakakah…

          0
          0
    • EclipsE says:

      ko kan yg cun n manja jer ko lyn…
      yg xcun mcm aku xnak la ko tnye…isk..isk..

      0
      0
      • pEnArI pOcO2 says:

        sian….
        aku lg lar x cun…
        kalo x, pet tuh asyik cakap aku poyo jerk…
        sama gedik cam dier…huhuhu…

        0
        0
      • [email protected] says:

        bukan ler… dia selalu msg aku kat myspace ler…

        0
        0
      • anNeDeSiLva says:

        insyAllah best…

        0
        0
  37. jed hijau says:

    ….wah….sumenya sonok nak jumpe ye…..

    bye….

    0
    0
  38. anNeDeSiLva says:

    anne this evening bank in..heheheh

    0
    0
  39. blackberry00 says:

    i try my best….

    0
    0
  40. blackberry00 says:

    next door, plizzzzzzzzzzzz

    0
    0
  41. singa_ ganaz says:

    ada gathering ke… dh berzaman tak jenguk huhuhu…..

    tak berkesempatan… ada kt shanghai….

    tapi xpe.. selalu je jumpa abg nara auww…..

    ;-)

    0
    0
  42. blackberry00 says:

    honestly…
    tak sabaw asenye nk jumpe uowls…

    pet ngn antu, korg mesti kacak dan gagah perkasa
    aries, violet, anne, eclipse, fifie dll mesti comei2

    0
    0
  43. blackberry00 says:

    morning all….

    0
    0
  44. [email protected] says:

    moning u alll… korang nak dok umah mana ni

    0
    0
    • blackberry00 says:

      morning pet…

      ade org kutuk ko kat umah awal
      hangin satu badan dah aq nih…..

      0
      0
      • [email protected] says:

        yeker nant aku p tengk

        0
        0
  45. [email protected] says:

    AKU DAH KOMEN PUN KAT semut yang sesat kat BN 2… heheheh…..

    0
    0
  46. anNeDeSiLva says:

    morning korg…
    kat snie kew?

    0
    0
    • [email protected] says:

      kat cini ler……black yang cari umah ni hehehhe

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        hei peetttt…
        sukahati jek eh ko kata ko paling berkuasa kat sni selepas KAK NARA AND ABG NARA…
        kuang asam eh kooo….
        libas ko sat g..
        semut kecik ko tak takot ni KAK ANNE singa laut ko takut x??

        0
        0
        • [email protected] says:

          hehehhehe…. bagi semut 2 tajut cket gan aku…..

          lupe ler tadi… kat ko anne…heheheh ko gan kak lady lagi berkuasa kan…hhehehhe

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          tu yg aku heran bin pelik tu…
          ko tu org kanan anne tp bole lupa kat kami2 nie…
          hurmm..
          kena hukuman ko nie pet..
          tak l;eh kasik can..heheheheheh…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu….. ketua geng parang marah ni…….sory bossssssssss

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          mang mara…
          takpe hukuman akan anne pk kan lpas tahun baru nanti…

          0
          0
  47. anNeDeSiLva says:

    mana yg lelain nie??

    0
    0
    • [email protected] says:

      jap2 lagi kot baru masuk…. poco n antu xder ni heran aku….

      0
      0
  48. aries_april says:

    napa ni?????????????????/

    0
    0
    • anNeDeSiLva says:

      morning..
      apesal ariwes??
      nape pe?

      0
      0
      • [email protected] says:

        anne ader lagi ker,,, ni sayang kat anne ni.. heheh

        0
        0
        • anNeDeSiLva says:

          adala nie..heheheheh
          kang ko sorg2 meroyan lak..hehehe
          lap u 2…

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhuhu…. ingat aku sorang tadi… heheheh aries mesti pening kita dok umah mana

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          dia tgah peningla tu sbb tu dia tanya napa nie…

          0
          0
        • [email protected] says:

          hehehhe… dah datang cini dah 2

          0
          0
  49. anNeDeSiLva says:

    korangsss..
    masukla..
    mailaaa….
    mailaa….

    0
    0
    • aries_april says:

      dh dtng…..
      sengal tu la mamat tu…

      0
      0
    • AG JUNIOR says:

      sape je yg ade ni anne?

      pg sume…
      korg mkn pe sarap td?

      0
      0
      • [email protected] says:

        AG p tolong aku kat umah AWAL jap…. pas komen datang cni balik

        0
        0
      • fifie says:

        pp sarap roti jek..ag?

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku nak buat sup budak sebelah ler tuk sarap ari ni

          0
          0
  50. anNeDeSiLva says:

    Pernah ada..
    Rasa Cinta..
    Antara kita kini inggal kenangan…….

    0
    0
    • aries_april says:

      napa jiwang pg2x ni????????/

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu….. tbe2 nak berBALADA kat cni lak anne ni

        0
        0
  51. aries_april says:

    asl la sengal sngt mmat kat page sblah tu…cian pet…
    xper pet…
    we here…love u…

    0
    0
    • [email protected] says:

      mamat ke minah 2…..
      dia x suka kat aku sebab muka aku ader kat semua page 2…. heran tol aku gan orang mcm 2… aku kan rajin… 2 kat semua umah aku ader ler

      0
      0
      • aries_april says:

        nm dia cam mamat ja…whatever la sapa dia…don’t worry pet…
        kmi ttp dngn ko…
        love u always…

        0
        0
      • fifie says:

        ntah..sengal kuda betol.mamat ke minah ke ntah xdpt di kenal pasti.khunsa kot..hakhak

        pg2 dh meroyan.dahla msuk umh org xbg salam
        pastu nk kutuk2 lak..salah umah la beb..g masuk jel sane..haha

        0
        0
        • [email protected] says:

          aku rasa ORANG KAT ASTAS PELACUR>>> 2 YANG KOL 3 PAGI X TIDOR LAGI 2… LEPAS LAYANG CASTUMOR 2…..
          XPUN XPUAS MAIN GAN BINI TAU LAKI DIA…. NAK LEPAS GERAM MARAH KAT AKU LAK KAN……..

          HERAN2 MANUSIA MCM NI

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          PET…
          takmo ckp mcm tu..
          biar org kata kita..
          jgn kita kata org..
          bila kita ckp mcm ni seolah2 kita pon sama mcm dia..

          0
          0
        • [email protected] says:

          ok2… tarik balik kata2 kat atas simpan dalam peti besi… heheheh…….

          sori ek orang yang kutuk aku 2…. terlepas cakap ler pulak kat ko…..
          kecian kat ko…..

          jadi bahan lak ari ni…..

          tp kalo ko nak jadi kawan aku no hal jer,,, heeheh

          0
          0
        • anNeDeSiLva says:

          betol..
          kadang2 org mcm ni lg dilayan lg kuang asam..
          so biorkan./..

          0
          0
        • [email protected] says:

          huhuhu…. nant2 dia akan jadi kawan kita gak 2…..
          tp tme 2 dia akan tukar nama ler kot

          0
          0
  52. aries_april says:

    lately..bnyk sngt langau kat BN…
    sapa nk stay kat BN ni…stay ja lah…yg cr psl tu napa?
    sometimes tu rs plik ngan mnsia..krna prlu brgduh…pdhl kita sma ja mnsia…
    tmbh2x kta sm2x mlyu n islm…
    napa prlu brgduh…???? ALLAH xprn ajr kita jdi cam ni…

    0
    0
    • aMmey says:

      aries napa ni…

      0
      0
    • [email protected] says:

      hehehe BURIN 2 ape aries,,, boring ker……
      hehehe….

      aku manusia paling kental kat BN ni selepas BB ler….
      jadi x kental gan semut itam 2

      0
      0
      • [email protected] says:

        AMMEY TOLONG p komen kat umah awal tuk aku… hehehe… pas komen datang cni balik

        0
        0
      • aries_april says:

        pet…mksud tu ada la kna mngena ngan girl…
        klau bhsa yg dgna tu…longhat utra lah…

        0
        0
        • [email protected] says:

          tuttt3 ek……. bodoh tol manusia macm 2 kan

          0
          0
    • anNeDeSiLva says:

      biasala tu aries..
      sbb kita tak betentang mata..
      kadang2 takde langau mcm ni tak best gak,…
      baru adventure…hahhaha
      biarla dorg..
      as long as kita tak kacau org sudehh./..

      0
      0
      • [email protected] says:

        tau xper… ader gak modal nak cter kan…..
        nasib baik dia kutuk aku… kalo dia kutuk korang msti korang merajuk ni……

        heheh…… TP AYAT MAKCIK LILY dah ok cket skrang ni

        0
        0
      • aries_april says:

        tul ckp anne..
        tp xnk lah kta cam tu…
        ati orng lain kta kna jg jg…
        napa hrs brgdh klau tu bkn pnca nya…msng2x kat sni dh dwsa…mature la skit fkr…

        0
        0
        • [email protected] says:

          biar jelah dia 2…. xder modal nak komen pasal AWAL dia komen aku lak….. hehehhe….. HANGAT2…. AKU LAGI POPULER DARI AWAL 2 BEB

          0
          0
  53. aries_april says:

    klau apa trjdi…kita orng akn backing ko…
    sbr pet ya???????? Kta orng kat sni knl ko..
    jgn rsau…frgt it about that guy…
    life must go on…

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku x heran ler gan komen dia….. seronok lak aku rasa ader orang luar perasan tentang komen2 aku ni

      0
      0
      • anNeDeSiLva says:

        dlm dunia ni kita tak bole paksa semua org utk sukakan kita…

        0
        0
      • AG JUNIOR says:

        pet, aku xpasan ape yg da t’jd kat ko..
        ri ni aku bz sket..
        tp aku da lanyak blk komen dia kat umah awal

        ko sonok, aku lg sonok pet!

        0
        0
        • [email protected] says:

          hehehheh kita sama2 seronok ler ni…….
          heheehhe….
          xsabar nak tunggu orang tu munjul balik

          0
          0
  54. anNeDeSiLva says:

    relaxla korg..
    jgn cepat melatah..
    anne pon dh lalu kena kutuk2 nie..
    wat dunno jekk..huhuh

    0
    0
    • [email protected] says:

      aku dah ambik ilmu gan BB… jadikan ati kental…..heheh

      0
      0
    • fifie says:

      ha’ah la anne..lali dah sbb kat opis ni pon slalu kene skola dgn bos..huhu xheran dah

      0
      0
      • [email protected] says:

        huhuhu,,,,
        biasa ler kan….. kat ofice aku pun aku jadi manusia paling degil n kental hati gak… hehehe

        0
        0
  55. aries_april says:

    PET…KLAU ORNG TU KTA ARIES…
    CONPON ARIES MRJUK…

    0
    0
    • [email protected] says:

      xper2….nanti aku pujuk ko ek… hehehe/// aku dah biasa pujuk2 orang ni……

      kak nara pun aku dah pujuk2 jugak dulu… hehehe

      0
      0
  56. AG JUNIOR says:

    aku nak sarap dulu ae..
    korg tgu aku..
    kang cite blk ape yg da t’jd selanjutnya…

    0
    0
  57. anNeDeSiLva says:

    umah baru..

    0
    0
  58. blackberry00 says:

    umah sebelah..

    0
    0
  59. aries_april says:

    ok lah u all…aries klaur jab ya?
    nnt after lunch kta jmpa.aries da meeting ni…psl annual dinner,,,
    ummuah..love u all…pet…remember…what heppened yr trjdi..
    we all kat BN ni always support ko..
    biarkan apa dia nk kta…jnji hbgn kta kat BN ni sntsa brtrsan…

    0
    0
    • [email protected] says:

      tq….hehehhe… take care aries

      0
      0
  60. pembaca biasa says:

    ishhh pening kepala nak baca komen pasal artis….sume sibuk chat lak sini…add je la facebook ke ym ke….chat la korang pepuas….camni hits bn naik dek org yang sama je komen berpuluh kali……kecoh tol aaa korang ni….

    0
    0
    • awekmas says:

      hihihi sabaq jalah PEMBACA BIASA…i pun x dapat p coz i ada route flight ..enjoy urself frens….=)

      0
      0
  61. damia zahra says:

    ngengader tol nara neh..maner ader takot nak juper?..ish ish ish..x elok tol! sib baek aku duk kat obesi..klu tak aku mai gak gathering tu taw..saper yg tanak p..aku nak p gak la….huhuhu! next time jer la ek..

    0
    0
  62. good blog thank you Take care and try to understand that Only health is wealth and including the good advice in you weblog and suggest then other pregnancy ladies and show maintain the pregnancy gallery pictures..

    0
    0