Written by AbangNara | February 5th, 2015

Power!!! Di kala kesuraman kutipan filem tempatan menghantui para penerbit pada tahun 2014, filem Suamiku Encik Perfect 10 membuktikan sebaliknya. Selama 11 hari di pawagam, filem yang dibintangi Aaron Aziz dan Lisa Surihani ini sudah pun mengutip RM2.2 juta. Satu angka yang cukup memberangsangkan. Mungkin rezeki Lisa Surihani yang sedang mengandung sekarang ini.

kutipan filem suamiku encik perfect 10

Filem ini diterbitkan oleh Global Station Sdn Bhd dan merupakan adaptasi daripada sebuah novel. Pastinya para pembaca novel ini menjadi tunjang kepada kutipan yang memberangsangkan ini. Abang Nara masih belum berkesempatan menonton filem ini. Namun khabarnya, lakonan Aaron Aziz dan Lisa Surihani memang menyentuh perasaan. Ramai yang kehabisan tisu menontonnya.
kutipan filem suamiku encik perfect 10

Tahniah diucapkan kepada semua yang terlibat menjayakan filem ini. Semoga kutipan yang hebat ini akan berterusan untuk filem-filem tempatan yang lain. Teruskan menyokong filem berkualiti.

PERHATIAN: Pihak BeautifulNara tidak akan bertanggungjawap langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak BeautifulNara juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawap anda sendiri.

32 responses to Filem Suamiku Encik Perfect 10! Kutip RM2.2 Juta Dalam 11 Hari

    • Anonymous says:

      next suamikau en.bangla ye..plakonnya ambik meran heroinnya ayu oiam..

      0

      0
      • Lin Dan says:

        Kenapa Ayu Oiam?
        Jangan hina orang sangat lah! Cermin diri tuh dulu!

        0

        0
      • Kak Chaq says:

        Permulaan… ok… sampai kat tengah2, mmg menarik… menuju ke hujung… tempo cepat sgt… mcm tergesa2 nak habiskan cerita… scene B. Besi, best… dan juga scene dlm hspital… juga best. Plakon hero lelaki… cam biasa, outstanding performance… plakon heroin perempuan… cam biasa… hardwood performance… akak bagi… 3 bintang.

        0

        0
        • batu giling ... bergulin ketawa says:

          Hahahah kak chaq …
          Hardwood Performance ???? …..
          Papan Lapis ke kak ??? …. kakakkaka.
          Ok lah kak … jgn Kayu Balak sudah ….
          Lap uuuu kak …. HARDWOOD …. hihihihihi …

          0

          0
      • puding jagung says:

        cerita yang giler celah kelangkang lagi !
        ini jelah yang Malaysia mampu buat erk ?????

        0

        0
      • Olga says:

        MMG LA KOT XMNGUTUK AYU TAPI CARA KAU TU ORG DAH DPT AGAK NAK MENGUTUK,MOTIF KAU SEBUT AYU?KNPA XSEBUT TOK TI KE HANIS ZALIKHA KE YANA SAMSUDIN KE?

        0

        0
      • Anonymous says:

        Sorry…tak lawak langsung. Cuba lagi cari punch line!

        0

        0
  1. koko says:

    Not bad

    0

    0
  2. unknown says:

    this is becoz of d NOVEL.. pengarah, penerbit, pelakon jangan syok sendiri ye..

    0

    0
  3. Anonymous says:

    kejayaan filem itu kerana sebuah NOVEL

    0

    0
  4. Mirai Suenaga says:

    Tengok Naruto lagi best. No 1 dlm carta sekarang.

    0

    0
  5. anon says:

    Nape lah suka sngt amik si lisa ni berlakon. Wlpn rupa boleh tahan tapi lakonan out, tak natural, tak hidop, nampak dibuat2….. amik lah org lain yg lebih berbakat…

    0

    0
    • kaknonpurpletermakantahi noradenis says:

      ko nk suruh ambik nd ke non? x laku kan nt..trjerit2.. tgedik2.. mcm drama puteri tu..lisa ok la…manis je brlakon..aku tngok xde la mngis..apa la abg nara suka bodek artis sungguh..brehi ngepong..abg nara antar la bini abg gym..body sado sgt..nmpk dh tahap abg nara gatal nk cari lain

      0

      0
    • Anonymous says:

      amacam ambik olga & melati pondan

      0

      0
  6. Pemerhati says:

    Sya pernah tengok cerita melayu dekat wayang sekali je? Yg lain semua omputeh (dlm tv je sya tngok cerita melayu) rsa xberbaloi tengok dekat wayang…bukan xnak menyokong industri tempatan tpi semua sama je..cinta cintun/gangster sana sini/hantu xmenjadi… ps : upin ipin /boboiboy/puteri mmg sya sokong sbb nmpak bertaraf luar,ni pendapat sya laa..

    0

    0
  7. boss says:

    aku kalo lisa berlakon mmg x mo g tgk..muka mmg dah umphhh lawa tp lakonan kayu..

    0

    0
  8. sweetlady gurl says:

    citer dalam novel lagi suweet…kat filem heroin mcm kayu..kekok..watak dibuat-buat..tak nampak sweetnye heroin kat hero…npe??takut yusri mrh ekk??huhu…babak dalam filem nmpk terkejar-kejar…hero blh la…ada kala kelam kabut pun ade….so totally nk bagi 3 star jew….urmmmm

    0

    0
  9. mojo says:

    Yang pergi nengok pun semua nak beromen dalam panggung je.asyik filem kemaruk cinta,kemaruk celah kangkang,kemaruk bured,tak habis2.filem pengalak pembuangan bayi.merosakkan generasi Malaysia.Duit punya pasal,jahanam pun tak kisah.

    0

    0
  10. ADY says:

    Patutnya Nadiya Nisaa jadi heroin filem ni baru le dapat 20 juta…..heroin paling cantik dan paling berbakat sekali kat Malaysia…

    0

    0
  11. LilySurihana says:

    Kenapa cerita Melayu sekarang (tv or movies) banyak pasal orang termengandung? Tak bagusssss….what message are you sending to the younger audience penulis penulis novel di Malaysia oiii. Plus ni macam cerita a walk on the clouds Keanu reeves tu kan…bosan la….and Aaron is too old!!!!! Please la. Dia dah tua dengan rambut skema tu ok. Tolong cari hero lain. Liisa okaylah. Cantik. Aku superficial sket. Takpe, Lisa kaya, nanti lepas beranak pegi belajar acting kat NY ok.

    0

    0
  12. Yusri says:

    Aku memang tak suka tengok filem Melayu yg heroin nya berstatus isteri org. Ni ….. C yusri memang dayus membenarkan istri berlakon. Aku lebih selesa nonton heroin yg berstatus single atau janda. Habis ceta……..

    0

    0
  13. tipah hot says:

    Kalau budak pempuan bertudung peluk Korea, semua bising mengutuk dan memaki. Haram la, itu dan ini. Tapi bila pelakon peluk, korang kata romantic la, serasi la, berkesan ke jiwa la lakonan. Pui… HIPOKRIT.

    0

    0
    • mojo says:

      Mata dah buta kot,sejak dari filem hitam putih cerita asyik kemaruk bured tak abis2.dipuja2 hebat bagai.,filem aksi makan je,yang nampak sangat real.

      0

      0
  14. alamanda says:

    mcm mane ye perasaan bile suami or isteri berlakon dgn perempuan lain??? wlupun berlakon tapi sanggup ke tgk? agaknye bayaran mahal kot so sanggup la kan.. dosa pahal dah x fikir dah.. asal duit masuk.

    0

    0
  15. gigi betty says:

    cerite bodoh, menyampah aku tgk.. geli ! tak habis2 copy paste dari novel, sakai much.. mcm dah takde idea.. bodoh, org yg tgk pun bodoh sampai taksub nak feeling bagai.. ewwww bodoh bodoh je cite ni

    0

    0